Balthazar@.@ Δημοσ. Σάββατο στις 04:14 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 04:14 μμ Δοκιμάστε τον Perla από ΑΒ εγώ πλέον δεν τον αλλάζω. 2
baader Δημοσ. πριν από 12 ώρες Δημοσ. πριν από 12 ώρες του λιντλ μου αρεσει επειδη ειναι ελαφρυς σε σχεση με του νεσκαφε και τον προτιμω γενικα στον καφε ειμαι πολυ δυσκολος μαλλον θα εχω καποια δυσανεξια δεν εξηγείται αλλιως 1
madnifestah Δημοσ. πριν από 6 ώρες Δημοσ. πριν από 6 ώρες (επεξεργασμένο) On 06/09/2025 at 16:14, Balthazar@.@ said: Δοκιμάστε τον Perla από ΑΒ εγώ πλέον δεν τον αλλάζω. +1 και από εμένα.. αν έχετε δοκιμάσει nescafe gold blend, είναι πολύ κοντά στην γεύση. Και ο perla brazil σε κόκκους είναι πολύ καλός (medium ψήσιμο) με τιμή στα ~13€ το κιλο!! Επεξ/σία πριν από 6 ώρες από madnifestah 1
baader Δημοσ. πριν από 4 ώρες Δημοσ. πριν από 4 ώρες πέρασα από ΑΒ νωριτερα να πάρω μπριτζόλα προς τιμήν του @sinaola τις εχει προσφορρα με την ευκαιρια 5,5Ε το κιλο και τσεκαρα τον Περλα που λέτε,τον ελληνικό,έχει 2,μοσχοβολιστο και ενα αλλο ποιο προτείνετε ?
chemkyr Δημοσ. πριν από 2 ώρες Δημοσ. πριν από 2 ώρες ξέρει κανείς αν υπάρχει σχέση μεταξύ bonora/brazita?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα