Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω να κατεβάσω το παρακάτω πρόγραμμα για το pc . Είναι ένα πρόγραμμα για να μπορώ  να διαχειρίζομαι τις κάμερες.

Η τελευταία  έκδοση έχει ένα πρόβλημα και με την συγκεκριμένη που θέλω να κατεβάσω λειτουργεί κανονικά. Είχα το αρχείο εγκατάστασης απο την επίσημη σελίδα της hikvision αλλά  το έχασα. 

https://www.filehorse.com/download-hikvision-ivms-4200/84942/download/

Αυτή η σελίδα είναι έμπιστη ή θα κατεβάσω- περάσω και τίποτα άλλο μαζί? 

Επεξ/σία από pavloa
Δημοσ.
1 ώρα πριν, pavloa είπε

Θέλω να κατεβάσω το παρακάτω πρόγραμμα για το pc . Είναι ένα πρόγραμμα για να μπορώ  να διαχειρίζομαι τις κάμερες.

Η τελευταία  έκδοση έχει ένα πρόβλημα και με την συγκεκριμένη που θέλω να κατεβάσω λειτουργεί κανονικά. Είχα το αρχείο εγκατάστασης απο την επίσημη σελίδα της hikvision αλλά  το έχασα. 

https://www.filehorse.com/download-hikvision-ivms-4200/84942/download/

Αυτή η σελίδα είναι έμπιστη ή θα κατεβάσω- περάσω και τίποτα άλλο μαζί? 

Είναι, όμως η έκδοση αυτή έχει αποσυρθεί και καλό είναι να γίνεται χρήση η τελευταία για λόγους ασφαλείας.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kormos είπε

Είναι, όμως η έκδοση αυτή έχει αποσυρθεί και καλό είναι να γίνεται χρήση η τελευταία για λόγους ασφαλείας.

Το ξέρω ότι έχει αποσυρθεί αλλά στην τελευταία έκδοση δεν έρχονται ειδοποιήσεις από ανίχνευση κίνησης κτλ.

Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις αλλά  δεν έχω καταφέρει  τίποτα.  

Δημοσ.
2 ώρες πριν, pavloa είπε

Το ξέρω ότι έχει αποσυρθεί αλλά στην τελευταία έκδοση δεν έρχονται ειδοποιήσεις από ανίχνευση κίνησης κτλ.

Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις αλλά  δεν έχω καταφέρει  τίποτα.  

Θα ρίξω μια ματιά αν βρω χρόνο τη Δευτέρα και θα επανέλθω...

Έχω δηλώσει τις περιοχές και τις ενημερώσεις να έρχονται με εμαιλ εγώ οπότε δεν το θυμάμαι αυτό αν "σκάει" μέρα στην ανοιχτή εφαρμογή.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, kormos είπε

Θα ρίξω μια ματιά αν βρω χρόνο τη Δευτέρα και θα επανέλθω...

Έχω δηλώσει τις περιοχές και τις ενημερώσεις να έρχονται με εμαιλ εγώ οπότε δεν το θυμάμαι αυτό αν "σκάει" μέρα στην ανοιχτή εφαρμογή.

Αν μπορείς  Τσέκαρε το. 

Αν μπω  από το pc στο τοπικό δίκτυο τότε έρχονται ειδοποιήσεις. Αν μπω από το pc του σπιτιού τότε δεν έρχονται ειδοποιήσεις. 

Έχω κάνει όλες τις ρυθμίσεις αλλα άκρη δεν έχω βγάλει. Κατέβασα τώρα την 3.10.0.6 που έβαλαν πιο πάνω σε λινκ και έρχονται κανονικά οι ειδοποιήσεις.  

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

https://www.topdondiagnostics.co.uk
Σας φαινεται νορμαλ αυτος ο εμπορος;

παρολο που φαινεται τετοια σελιδα ,εχει στειλει invoice  με τα στοιχεια της εταιριας του iban που αναφερει(δεν ξερω αν μπορω να το τσεκαρω) το ονομα του. Διευθυνσεις τηλ υπαρχουν ,fb οτι εχω ψαξει φαινεται νορμαλ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...