oldnew Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ethereum said: πόσες φορές την ημέρα τσεκάρουμε το κινητό μας , θα φάει τρελό άνοιξε κλείσε , στους καύσωνες του καλοκαιριού η μεμβράνη της οθόνης πως ανταποκρίνεται , Ακόμα ένας λόγος να μη πάρεις flip αλλά fold. Στα Fold (και ακόμα περισσότερο στα Κινέζικα που έχουν μεγαλύτερη μπροστινή οθόνη), δεν ξεδιπλώνεις συνέχεια το κινητο αφού μπορείς να κάνεις το 100% των λειτουργιών στην μικρότερη οθόνη εαν και όποτε θες. Το σίγουρο είναι ότι το ανοίγεις λιγότερο απ το flip. Αν συνυπολογισεις ακομα οτι: Στα Fold έχεις μια 2πλασια οθονη και μια κανονική, ενώ στα flip μια μιση και μια ολόκληρη, οτι τα flip έχουν μικρή μπαταρία (μέχρι τώρα) και βασικά δεν έχουν κανένα πλεονέκτημα απέναντί στα Fold, ουτε καν απέναντι σε κανονικό κινητο με εξαίρεση οτι διπλώνουν και γίνονται μισό χοντρό κινητό, πραγματικά δε βλέπω γιατί κάποιος να πάρει flip. Φυσικά γούστα είναι αυτα. Είναι ενα όμορφο hi-tech γκατζετ που αρέσει σε ενα κοινό και καλα κάνει και τα παίρνει. Απλα δεν καταλαβαίνω γιατι να είναι μεγάλο αυτό το κοινό. Edit: Οσον αφορά το καλοκαίρι, φθείρεται λιγότερο η Foldable οθόνη απο οτι το χειμώνα. Μη το ψάχνεις, τοχω ψάξει εγω και ισχύει. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από oldnew 1
ramarg Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, oldnew είπε Κάνεις κάμποσα άλματα λογικής. 1ον συγκρίνεις flip με fold. Θα έπρεπε τουλάχιστον να πεις τουλάχιστον "οσοι αγόρασαν τα πρώτα flip" και όχι fold. Οταν βγάλει fold fe το ξανα συζητάμε. 2ον τα Fe είναι υποδεέστερα στα παντα. Με βαση τη λογική σου όποιος πηρε s24 ultra και οχι fe πιάστηκε κορόιδο. Και δεν το κατάλαβαν κιόλας και καθε χρόνο παίρνουν πάλι το ultra αντι για το fe. 3oν, δεν ξέρεις ποσο αγόρασε καθένας και κανεις άλμα λογικής οτι πλήρωσε 2000+€. Εγώ προσωπικά πλήρωσα 1200ε (μαζι με φπα), 3 μηνες αφού βγήκε, το fold 5, και κατι μου λεει οτι θα γελάω οταν δω την τιμη του filp fe. Επίσης με βαση τη λογική σου θα επρεπε να θεωρώ σούπερ ντουπερ γουαουα κορόιδο όποιον αγοράσε ναυαρχίδες iphone, xiaomi, samsung ανω των 1000ε. 4ον, βγηκες να γράψεις το αυτονόητο. Εννοείται ότι σε μια νεα τεχνολογία είσαι και λίγο beta Tester. Τωρα κατα ποσο μετα απο 6 συσκευές είσαι ακόμα beta Tester παίζεται. Και επίσης εννοείται οτι οσο ποιο νωρίς αγοράσεις ΚΑΘΕ κινητό, θα το πληρώσεις παρα πανω, αρα πάντα είσαι και λιγο κορόιδο, εν γνώσης σου. Που κολαει ειδικά σε fold flip αυτό αφού είναι κανόνας? Ποια η διαφορά σε επίπεδο τεχνολογικής υλοποίησης/ hardware μίας flip/fold display.? Το πρόβλημα σου είναι αν θα διπλώνει κάθετα ή οριζόντια.? Και στις 2 περιπτώσεις πληρώνεις ακριβά την τεχνολογία διπλώματος οθόνης & την δυσκολία υλοποίησης (για αποφυγή ζημιών με τη χρήση). Τίποτα παραπάνω, τίποτα πιο ουσιαστικό. Εσωτερικά τα parts είναι κοινά με οποιοδήποτε άλλο smartphone.. Η λογική είναι ότι υπάρχει τρόπος εξ'αρχής να σου βγάλουν την τεχνολογία foldable phone με medium specs και καλή τιμή (για να την δοκιμάσουν όλοι). Επειδή όμως το προιόν δεν είναι έτοιμο για ευρεία κατανάλωση & παρουσιάζει πολλά defects το λανσάρουν με τρομερό κόστος (ώστε να το πάρουν λίγοι) οι οποίοι δεν θα υποβάλλουν το κινητό σε τρομερό stress και θα είναι πιο επιεικείς σε ενδεχόμενα defects (με τέτοια κοστολόγηση δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος το αγοράζει από το υστέρημα του). Τα Apple Products έχουν σοβαρή τιμολογιακή πολιτική & μεγάλη μεταπωλητική αξία. Δεν κοστίζουν στο λανσάρισμα 2000 ευρώ και 5 μήνες μετά 500 ευρώ. Ακόμα και αν αγοράσεις κάτι και το μετανιώσεις τρομερά, μπορείς την άλλη μέρα να το δώσεις με μικρή οικονομική απώλεια. Από τη στιγμή που ένας κόκκος άμμου & dust particles αρκούν να σου καταστρέψουν την συσκευή (με τρομερό κόστος επισκευής) προφανώς είσαι Beta Tester. Δεν είμαι εδώ να κρίνω τα προϊόντα ως σχεδιασμό (γούστα είναι αυτά και μάλιστα τα έχω πιάσει στα χέρια μου και τα θεωρώ πολύ όμορφα και ποιοτικά). Όμως όταν πληρώνεις τόσα χρήματα [1Κ 1,5Κ 2Κ 2.5Κ κοκ] και δεν έχεις ένα αξιοπρεπές water/dust resistance δεν μπορείς να λες ότι οι τιμές είναι λογικές ούτε να παριστάνουμε ότι είναι όλα καλώς καμωμένα. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από ramarg
ethereum Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, oldnew είπε πραγματικά δε βλέπω γιατί κάποιος να πάρει flip λόγω όγκου , δεν πιάνει χώρο στο τσαντάκι και χωράει στην τσέπη του παντελονιού Επεξ/σία 30 Μαρτίου από ethereum 1 1
oldnew Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 3 hours ago, ramarg said: Ποια η διαφορά σε επίπεδο τεχνολογικής υλοποίησης/ hardware μίας flip/fold display.? Το πρόβλημα σου είναι αν θα διπλώνει κάθετα ή οριζόντια.? Και στις 2 περιπτώσεις πληρώνεις ακριβά την τεχνολογία διπλώματος οθόνης & την δυσκολία υλοποίησης (για αποφυγή ζημιών με τη χρήση). Τίποτα παραπάνω, τίποτα πιο ουσιαστικό. Εσωτερικά τα parts είναι κοινά με οποιοδήποτε άλλο smartphone.. Η λογική είναι ότι υπάρχει τρόπος εξ'αρχής να σου βγάλουν την τεχνολογία foldable phone με medium specs και καλή τιμή (για να την δοκιμάσουν όλοι). Επειδή όμως το προιόν δεν είναι έτοιμο για ευρεία κατανάλωση & παρουσιάζει πολλά defects το λανσάρουν με τρομερό κόστος (ώστε να το πάρουν λίγοι) οι οποίοι δεν θα υποβάλλουν το κινητό σε τρομερό stress και θα είναι πιο επιεικείς σε ενδεχόμενα defects (με τέτοια κοστολόγηση δεν μπορείς να πεις ότι κάποιος το αγοράζει από το υστέρημα του). Τα Apple Products έχουν σοβαρή τιμολογιακή πολιτική & μεγάλη μεταπωλητική αξία. Δεν κοστίζουν στο λανσάρισμα 2000 ευρώ και 5 μήνες μετά 500 ευρώ. Ακόμα και αν αγοράσεις κάτι και το μετανιώσεις τρομερά, μπορείς την άλλη μέρα να το δώσεις με μικρή οικονομική απώλεια. Από τη στιγμή που ένας κόκκος άμμου & dust particles αρκούν να σου καταστρέψουν την συσκευή (με τρομερό κόστος επισκευής) προφανώς είσαι Beta Tester. Δεν είμαι εδώ να κρίνω τα προϊόντα ως σχεδιασμό (γούστα είναι αυτά και μάλιστα τα έχω πιάσει στα χέρια μου και τα θεωρώ πολύ όμορφα και ποιοτικά). Όμως όταν πληρώνεις τόσα χρήματα [1Κ 1,5Κ 2Κ 2.5Κ κοκ] και δεν έχεις ένα αξιοπρεπές water/dust resistance δεν μπορείς να λες ότι οι τιμές είναι λογικές ούτε να παριστάνουμε ότι είναι όλα καλώς καμωμένα. 1. Τεχνολογικά καμια, εχεις δίκιο. Από άποψη χρήσης δεν έχουν καμία σχέση οι 2 συσκευές, αυτό έγραψα πριν. 2. Δεν ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτο, τέλος πάντων αδιάφορο το θεμα. 3. Διακρίνω apple fanboy ροπή? Έχει γίνει άπειρες φορές αυτή η συζήτηση, εχει κουράσει. Πίστευε οτι θες. 4. Δεν είναι τοσο ευπαθες οπως νομίζεις, είναι ποιο ευπαθες όμως. Οποίος δε θέλει δεν παίρνει. Με αυτά τα 4 μαζί, εξακολουθείς να εχεις αλμα λογικής σε; αυτά που έγραψες πριν.
ramarg Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, oldnew είπε 1. Τεχνολογικά καμια, εχεις δίκιο. Από άποψη χρήσης δεν έχουν καμία σχέση οι 2 συσκευές, αυτό έγραψα πριν. 2. Δεν ξέρεις αν υπάρχει τρόπος να γίνει αυτο, τέλος πάντων αδιάφορο το θεμα. 3. Διακρίνω apple fanboy ροπή? Έχει γίνει άπειρες φορές αυτή η συζήτηση, εχει κουράσει. Πίστευε οτι θες. 4. Δεν είναι τοσο ευπαθες οπως νομίζεις, είναι ποιο ευπαθες όμως. Οποίος δε θέλει δεν παίρνει. Με αυτά τα 4 μαζί, εξακολουθείς να εχεις αλμα λογικής σε; αυτά που έγραψες πριν. Άποψη σου. Εγώ αναφέρομαι σε αντικειμενικά γεγονότα (1-4) όχι σε απόψεις. Επεξ/σία 30 Μαρτίου από ramarg
oldnew Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, ramarg said: Άποψη σου. Εγώ αναφέρομαι σε αντικειμενικά γεγονότα (1-4) όχι σε απόψεις. Δεν υπάρχει κανένα αντικειμενικο γεγονός, ολοι απόψεις εχουν. Σου εχω κανει σκονη απ το πρωτο ποστ ενα προς ενα οτι γραφεις και με επιχειρήματα. Αμφιβάλλω αν διαβασες καν. Το να κρίνεις εσυ ως αντικείμενικες τις δικες σου απόψεις, είναι εξ ορισμού ατοπο και εγωπαθες. Για ρώτα και καναν αλλο αν συμφωνεί μαζι σου. Ουτε like δεν έχεις σε οτι γραφεις. Ειδικά με το iPhone οτι εχει τη σωστή τιμη και ολοι οι υπόλοιποι είναι περιπου μ@λ@κες γιατι αγοράζουν ακριβα, αρχίζει να καταντα γελίο.. Ουτε τα 2000λιαρα που γραφεις είναι αντικειμενικο γεγονός. Σου γραφω ποσο πειρα πχ εγω, το οποίο είναι αντικειμενικο γεγονός. Αλλά συνεχίζεις τα ίδια. Αντικειμενικο γεγονός είναι το πανάκριβο iPhone επίσης. Που δεν προσφέρει απολύτως τιποτα αντίστοιχο με την τιμη του, αλλά εσυ θεωρείς κοροϊδία το fold. Επεξ/σία 31 Μαρτίου από oldnew
CChaps Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Στις 30/3/2025 στις 6:04 ΜΜ, ethereum είπε λόγω όγκου , δεν πιάνει χώρο στο τσαντάκι και χωράει στην τσέπη του παντελονιού Εδώ χωράει και στην τσέπη των πουκάμισων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα