Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Μου το έδωσαν διαφημιστικο προ ημερών στο ΟΑΚΑ αλλά όσους ρώτησα δεν ξέρουν τι είναι. Στις δύο άκρες έχουν κάτι σαν υποδοχή να μπουν κάπου.
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 9 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Μου το έδωσαν διαφημιστικο προ ημερών στο ΟΑΚΑ αλλά όσους ρώτησα δεν ξέρουν τι είναι. Στις δύο άκρες έχουν κάτι σαν υποδοχή να μπουν κάπου. Θυμίζουν ελαστικές ταινίες για ασκήσεις.Κάθε χρώμα έχει διαφορετική αντίσταση. https://www.prohealthcareproducts.com/blog/theraband-colors-sequence-resistance-levels/ 4
Haldol Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου Συμφωνώ κι εγώ με τον @Ukforthemoment. Είχα αγοράσει πέρυσι resistance bands κι είναι έτσι ακριβώς. Δες τα δικά μου εδώ και εδώ. 3
Γιάννης Platano Δημοσ. 30 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου Σας ευχαριστώ πολύ Κρίμα που δεν είμαι της γυμναστικής. 🤣
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 49 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Σας ευχαριστώ πολύ Κρίμα που δεν είμαι της γυμναστικής. 🤣 Ασε τα να υπάρχουν και ας μην χρειαστούν ποτέ,πχ εγώ με κόκκινη κάνω διατάσεις όταν με πιάνει η πελματιαία απονευρωσίτιδα .
liakjim Δημοσ. 30 Μαρτίου Δημοσ. 30 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Μου το έδωσαν διαφημιστικο προ ημερών στο ΟΑΚΑ αλλά όσους ρώτησα δεν ξέρουν τι είναι. Στις δύο άκρες έχουν κάτι σαν υποδοχή να μπουν κάπου. Λάστιχα γυμναστικής. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα