Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η OpenAI αναβάθμισε το Advanced Voice Mode του ChatGPT ώστε να διακόπτει λιγότερο τους χρήστες κατά τη διάρκεια των συνομιλιών.

Η αλλαγή αυτή αναμένεται να βελτιώσει σημαντικά την εμπειρία χρήσης της φωνητικής λειτουργίας της δημοφιλούς πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης.

Όπως ανέφερε η Manuka Stratta, ερευνήτρια μετα-εκπαίδευσης της OpenAI, σε βίντεο, η ενημέρωση προσδίδει στο Advanced Voice Mode μια "καλύτερη προσωπικότητα". Συγκεκριμένα, διευκρίνισε ότι το εργαλείο θα "διακόπτει πολύ λιγότερο... [και] επειδή διακόπτει λιγότερο, θα έχετε περισσότερο χρόνο να συγκεντρώσετε τις σκέψεις σας και δεν θα νιώθετε ότι πρέπει να καλύψετε όλα τα κενά και τις σιωπές συνεχώς".

Η Stratta πρόσθεσε επίσης ότι η αναβάθμιση προσφέρει στη λειτουργία φωνής του ChatGPT έναν πιο ελκυστικό και φυσικό τόνο, καθιστώντας την επικοινωνία πιο άμεση και περιεκτική.

Η OpenAI κυκλοφόρησε το Advanced Voice Mode για επιλεγμένους συνδρομητές του ChatGPT Plus τον Μάιο του περασμένου έτους, προτού επεκτείνει την πρόσβαση σε όλους τους χρήστες Plus τον Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, τον Νοέμβριο του περασμένου έτους, η OpenAI διέθεσε το Advanced Voice Mode σε όλους τους χρήστες Pro και δωρεάν χρήστες, δίνοντας σε όλους τη δυνατότητα να αλληλεπιδρούν με το ChatGPT χρησιμοποιώντας φωνητική είσοδο μέσω της εφαρμογής για κινητά.

Η χρήση του Advanced Voice Mode είναι απλή. Χρειάζεται μόνο να ανοίξετε την εφαρμογή και να πατήσετε στο εικονίδιο του ηχητικού κύματος που εμφανίζεται στην οθόνη δίπλα στο εικονίδιο του μικροφώνου. Στη συνέχεια θα δείτε έναν κύκλο να εμφανίζεται στην οθόνη, υποδεικνύοντας ότι το ChatGPT ακούει. Τώρα είστε έτοιμοι να συνομιλήσετε με "κάποιον" που ακούγεται πολύ σαν πραγματικό άτομο αλλά, μην ξεχνάτε, είναι στην πραγματικότητα η γενετική τεχνητή νοημοσύνη που κάνει τη δουλειά της. Επίσης, για να διασφαλίσετε ότι η ιδιωτικότητά σας προστατεύεται σωστά, αποφύγετε την κοινοποίηση προσωπικών πληροφοριών κατά τη διάρκεια των συνομιλιών σας.

Οι δωρεάν χρήστες έχουν πρόσβαση σε ένα Advanced Voice Mode που τροφοδοτείται από το μοντέλο τεχνητής νοημοσύνης GPT-4o mini, με περιορισμένη χρήση για χρονικό διάστημα που μπορεί να αλλάζει καθημερινά. Οι συνδρομητές της βαθμίδας Plus των 20 δολαρίων μηνιαίως μπορούν να έχουν πολύ μεγαλύτερες συνομιλίες και να χρησιμοποιούν το πιο προηγμένο μοντέλο GPT-4o, το οποίο παρέχει καλύτερα αποτελέσματα σε στοιχεία όπως η κατανόηση, η ποιότητα απόκρισης και η συλλογιστική.

Οι συνδρομητές της βαθμίδας Pro των 200 δολαρίων μηνιαίως, εν τω μεταξύ, μπορούν να συνομιλούν όσο επιθυμούν, αν και ίσως θα ήταν καλό να παρακολουθείτε πόσο χρόνο αφιερώνετε συνομιλώντας με τον AI-powered φίλο σας και τι αυτό μπορεί να προκαλέσει.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ότι και να λέτε δεν παύει να είναι μηχανή. Σε ερώτηση μου δε, σχετική με το παρακάτω πρόβλημα, 3 φορές μου απάντησε λάθος. Και αυτός και ο κινέζος. 

"κάποιος έχει δέκα κέρματα του ενός και των δυο ευρώ. αν τα μονόευρα που έχει ήταν διευρα και τα δίευρα ήταν μονόευρα θα είχε τέσσερα ευρώ παραπάνω. Πόσα μονόευρα και πόσα δίευρα έχει;"

Μου τα έβαζε 8 τα κέρματα.

ΣΗΜ: το ερώτημα είναι από τον θανασάκη του αρκά

Και για του λόγου το αληθές

Ας ορίσουμε τις μεταβλητές:

• xx = αριθμός μονοευρώ (1 €)

• yy = αριθμός διευρώ (2 €)

Σύμφωνα με την εκφώνηση:

1. Αν τα μονόευρα γίνουν διευρώ και τα διευρώ γίνουν μονόευρα, τότε θα έχει 4 € περισσότερα.

Αρχικά, η συνολική αξία των κερμάτων είναι:

1x+2y1x+2y

Αν αντιστρέψουμε τα νομίσματα:

• Τα μονόευρα γίνονται διευρώ: 2x2x

• Τα διευρώ γίνονται μονόευρα: 1y1y

Η νέα συνολική αξία θα είναι:

2x+1y2x+1y

Σύμφωνα με την εκφώνηση, αυτή η νέα αξία είναι 4 € περισσότερα από την αρχική:

2x+y=x+2y+42x+y=x+2y+4

Απλοποιούμε την εξίσωση:

2x+y=x+2y+42x+y=x+2y+42x−x+y−2y=42xx+y2y=4x−y=4xy=4

Άρα, έχουμε τη σχέση:

x=y+4x=y+4

Δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες για να βρούμε μοναδική λύση, αλλά αν υποθέσουμε ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη συνολική αξία, μπορούμε να βρούμε τις τιμές των xx και yy.

Για παράδειγμα, αν η συνολική αξία είναι 10 €:

x+2y=10x+2y=10

Αντικαθιστούμε x=y+4x=y+4:

(y+4)+2y=10(y+4)+2y=103y+4=103y+4=103y=63y=6y=2y=2x=2+4=6x=2+4=6

Άρα, έχει 6 μονόευρα και 2 διευρώ.

Και απαντώ:
6+2 = 8 κέρματα. αυτός είχε 10
Επεξ/σία από bazzil
Δημοσ.
3 minutes ago, bazzil said:

ότι και να λέτε δεν παύει να είναι μηχανή. Σε ερώτηση μου δε, σχετική με το παρακάτω πρόβλημα, 3 φορές μου απάντησε λάθος. Και αυτός και ο κινέζος. 

"κάποιος έχει δέκα κέρματα του ενός και των δυο ευρώ. αν τα μονόευρα που έχει ήταν διευρα και τα δίευρα ήταν μονόευρα θα είχε τέσσερα ευρώ παραπάνω. Πόσα μονόευρα και πόσα δίευρα έχει;"

ChatGPT Άρα, έχει 7 μονόευρα και 3 δίευρα

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, bazzil είπε

Σύμφωνα με την εκφώνηση:

1. Αν τα μονόευρα γίνουν διευρώ και τα διευρώ γίνουν μονόευρα, τότε θα έχει 4 € περισσότερα.

1x+2y1x+2y

2x+1y2x+1y

2x+y=x+2y+42x+y=x+2y+4

Απλοποιούμε την εξίσωση:

Άρα, έχουμε τη σχέση:

x=y+4x=y+4

Δεν έχουμε αρκετές πληροφορίες για να βρούμε μοναδική λύση, αλλά αν υποθέσουμε ότι υπάρχει μια συγκεκριμένη συνολική αξία, μπορούμε να βρούμε τις τιμές των xx και yy.

x+2y=10x+2y=10

Και απαντώ:

Πες το αγγλικά. Με ελληνικά τι περιμένεις; Τα έφαγαν οι μεσάζοντες τα 2. 😛 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 minutes ago, bazzil said:

Σύμφωνα με την εκφώνηση:

1x+2y1x+2y

2x+1y2x+1y

2x+y=x+2y+42x+y=x+2y+4

Απλοποιούμε την εξίσωση:

Άρα, έχουμε τη σχέση:

x=y+4x=y+4

x+2y=10x+2y=10

Και απαντώ:

Αχχα. Με έκανες και γέλασα.. Παω στοίχημα το 99% εδω μεσα δεν μπορεί να απαντήσει σωστά. Το 1% θα απαντήσει σωστά αφού πάρει μολύβι και χαρτί και ειναι σχετικά νεος. Αμα δε σου κανει η AI γι αυτό, παω πασο..  Βάλτου να σου απαντήσει και αν η κότα έκανε το αυγό ή το αβγό την κότα. Παρεμπιπτόντως δοκιμάσε να το βάλεις στο perplexity ai σε deep thinking το πιθανότερο ειναι να πάρεις σωστή απάντηση (δεν το δοκίμασα). 

Πάντως πριν λίγο ανέβασα σε ai τις εξετάσεις αίματος μου (το pdf). Επειδή έχω στίγμα η μια σελίδα είναι ολα εκτός ορίων, αλλα δικαιολογείται λόγω αυτού. Έκανε ανάλυση η AI και έβγαλε τα πάντα, γιατί είναι ανεβασμένο, ποιο οφείλεται σε στίγμα και ποιο οχι για να καταλήξει ότι με δεδομένο το στίγμα οι εξετάσεις είναι άριστες. Με γλύτωσε να ψάξω να βρω κανα γιατρό. 

Η ai είναι πολύ χρήσιμη σε πάρα πολλά πράγματα. Και ναι, επιδέχεται βελτίωση (και θα την έχει). 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, oldnew είπε

Αχχα. Με έκανες και γέλασα.. Παω στοίχημα το 99% εδω μεσα δεν μπορεί να απαντήσει σωστά. Το 1% θα απαντήσει σωστά αφού πάρει μολύβι και χαρτί και ειναι σχετικά νεος. Αμα δε σου κανει η AI γι αυτό, παω πασο..  Βάλτου να σου απαντήσει και αν η κότα έκανε το αυγό ή το αβγό την κότα. Παρεμπιπτόντως δοκιμάσε να το βάλεις στο perplexity ai σε deep thinking το πιθανότερο ειναι να πάρεις σωστή απάντηση (δεν το δοκίμασα). 

Πάντως πριν λίγο ανέβασα σε ai τις εξετάσεις αίματος μου (το pdf). Επειδή έχω στίγμα η μια σελίδα είναι ολα εκτός ορίων, αλλα δικαιολογείται λόγω αυτού. Έκανε ανάλυση η AI και έβγαλε τα πάντα, γιατί είναι ανεβασμένο, ποιο οφείλεται σε στίγμα και ποιο οχι για να καταλήξει ότι με δεδομένο το στίγμα οι εξετάσεις είναι άριστες. Με γλύτωσε να ψάξω να βρω κανα γιατρό. 

Η ai είναι πολύ χρήσιμη σε πάρα πολλά πράγματα. Και ναι, επιδέχεται βελτίωση (και θα την έχει). 

Με το παράδειγμά μου δεν κατηγορώ την ΤΝ ούτε την βγάζω άχρηστη. Θα πρέπει να της δίνουμε την βαρύτητα που της αναλογεί.

Εφόσον εμπιστεύεσαι το μηχάνημα - που αποδεδειγμένα όλοι λένε πως δεν κάνει για ιατρικές γνωματεύσεις - και όχι τον γιατρό εμένα δεν μου πέφτει λόγος...

• Like 1
Δημοσ.
4 minutes ago, bazzil said:

Με το παράδειγμά μου δεν κατηγορώ την ΤΝ ούτε την βγάζω άχρηστη. Θα πρέπει να της δίνουμε την βαρύτητα που της αναλογεί.

Εφόσον εμπιστεύεσαι το μηχάνημα - που αποδεδειγμένα όλοι λένε πως δεν κάνει για ιατρικές γνωματεύσεις - και όχι τον γιατρό εμένα δεν μου πέφτει λόγος...

Στο συγκεκριμένο θέμα την εμπιστεύομαι. Γιατί ήθελα απλα να επιβεβαιώσω κατι που ήξερα αλλα δε θυμόμουν ενα προς ενα, ποιο νούμερο δικαιολογηται να είναι εκτός φυσιολογικων ορίων και ποιο οχι. Θα μπορούσα και να googlαρω απλα θα έπαιρνε πολύ ωρα. 

Εννοείται δεν την εμπιστεύομαι σε σοβαρά ιατρικά θέματα. Μια πρώτη γνώμη όμως παίρνεις. . Αν ηταν θέμα καρκίνου δε θα κοίταγα τι λεει η ai. Και εννοείται οτι συγκρίνα με παλαιότερη εξέταση και είδα οτι και εκει τα ιδια ήταν εκτός ορίων. Περισσότερο το έβαλα για να τεσταρω ενα που ηταν λιγο εκτός ορίων οταν στην προηγούμενη ηταν λιγο εντός. Και το βρήκε και αυτο οτι ειναι το μονο που δεν οφείλεται στο στίγμα και έγραψε γιατι. Ποιο πολυ με εντυπωσιασε αυτο πάρα τα υπόλοιπα. Η απάντηση που μου έδωσε που οφείλεται αυτό προσωπικά με κάλυψε. Μη σου πω ότι έκανε καλύτερη ανάλυση στο συγκεκριμένο απο γιατρό. 

• Like 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, oldnew είπε

Στο συγκεκριμένο θέμα την εμπιστεύομαι. Γιατί ήθελα απλα να επιβεβαιώσω κατι που ήξερα αλλα δε θυμόμουν ενα προς ενα, ποιο νούμερο δικαιολογηται να είναι εκτός φυσιολογικων ορίων και ποιο οχι. Θα μπορούσα και να googlαρω απλα θα έπαιρνε πολύ ωρα. 

Εννοείται δεν την εμπιστεύομαι σε σοβαρά ιατρικά θέματα. Μια πρώτη γνώμη όμως παίρνεις. . Αν ηταν θέμα καρκίνου δε θα κοίταγα τι λεει η ai. Και εννοείται οτι συγκρίνα με παλαιότερη εξέταση και είδα οτι και εκει τα ιδια ήταν εκτός ορίων. Περισσότερο το έβαλα για να τεσταρω ενα που ηταν λιγο εκτός ορίων οταν στην προηγούμενη ηταν λιγο εντός. Και το βρήκε και αυτο οτι ειναι το μονο που δεν οφείλεται στο στίγμα και έγραψε γιατι. Ποιο πολυ με εντυπωσιασε αυτο πάρα τα υπόλοιπα. Η απάντηση που μου έδωσε που οφείλεται αυτό προσωπικά με κάλυψε. Μη σου πω ότι έκανε καλύτερη ανάλυση στο συγκεκριμένο απο γιατρό. 

Τώρα σε εννόησα. Συμφωνώ μαζί σου.  Δεν ξέρω τί ακριβώς είναι η πάθηση που έχεις  αλλά ως μια πρώτη βάση ναι. Και εγώ για αυτό την χρησιμοποιώ. Μια βάση για να ξεκινήσω από κάπου. Και εφόσον συγκλίνουν με αυτά του γιατρού κατα πάσα πιθανότητα είσαι σε καλό δρόμο.  Στην ανάλυση πράγματι. Πολλά περισσότερα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bazzil είπε

ότι και να λέτε δεν παύει να είναι μηχανή

ενταξει μηχανη ειναι, δεν ειπε κανενας οτι ειναι ανθρωπος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και χρησιμη, σε οποιον ασχολειτε ειναι παρα πολυ χρησιμη και απαραιτητη, αναλογως βεβαια και τη δουλεια του καθενός. Το να κανει λάθος παντως δεν ειναι απιθανο και ανθρωπος να ηταν μπορει να εκανε λαθος δεν ειναι και Θεός. παντως στο αινιγμα που ρωταγες εμενα μου εβγαλε 7 μονοευρα και 3 διευρα.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, bazzil said:

Τώρα σε εννόησα. Συμφωνώ μαζί σου.  Δεν ξέρω τί ακριβώς είναι η πάθηση που έχεις  αλλά ως μια πρώτη βάση ναι. Και εγώ για αυτό την χρησιμοποιώ. Μια βάση για να ξεκινήσω από κάπου. Και εφόσον συγκλίνουν με αυτά του γιατρού κατα πάσα πιθανότητα είσαι σε καλό δρόμο.  Στην ανάλυση πράγματι. Πολλά περισσότερα.

Το στίγμα είναι κατι πολυ κοινο. Το έχει το 30% στη Μεσόγειο (και στην Ελλάδα). Δε θεωρηται πάθηση καν συνήθως απλα βγαίνουν οι εξετάσεις οτι ναναι. Οταν το googlαρα προ 20ετιας να δω τι μειονέκτηματα εχω στο τρέξιμο (10χλ) που κανω συχνά, δεν έβρισκα τίποτα.. Βλέπεις μόνο εμείς το λεμε ετσι. Διεθνώς λέγεται thalassemia. Αν δεν το googlαρεις έτσι δεν βρίσκεις ακρη.  Μηνες αργότερα έμαθα οτι λέγεται έτσι διεθνώς και έβγαλα ακρη.. 

Το εντυπωσιακό είναι οτι η ai έγραψε και γιατί είναι εκτός ορίων καθε τι, που ακριβώς οφείλεται, που κανένας γιατρός δε στο λεει ποτε, πιθανότατα γιατί δε θυμάται και ο ίδιος ακριβώς αν δεν ανοίξει βιβλίο. Οπότε ως μια 2η γνώμη η ai δεν είναι καθόλου άχρηστη. Με το δεδομένο πάντα οτι σε σοβαρά πράγματα πας σε γιατρό. Αν έδωσα αντίθετη εντύπωση, το διορθώνω. 

Επεξ/σία από oldnew
  • Like 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

ενταξει μηχανη ειναι, δεν ειπε κανενας οτι ειναι ανθρωπος αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν ειναι και χρησιμη, σε οποιον ασχολειτε ειναι παρα πολυ χρησιμη και απαραιτητη, αναλογως βεβαια και τη δουλεια του καθενός. Το να κανει λάθος παντως δεν ειναι απιθανο και ανθρωπος να ηταν μπορει να εκανε λαθος δεν ειναι και Θεός. παντως στο αινιγμα που ρωταγες εμενα μου εβγαλε 7 μονοευρα και 3 διευρα.

Μάλλον θα έμαθε. Δεν την κατατάσσω άχρηστη. Αλλά παρατηρώ μία υπερβολή -απο τις εταιρείες - σε ότι αφορά την ΤΝ. Ίσως και να το μεταφράζω λάθος εγώ. Πάντως με εξέπληξε το γεγονός οτι απάντησan λάθος ξανα παρά τις υποδείξεις μου. Και τα δύο μοντέλα. Κι εγω την χρησιμοποιώ ώς κάτι πιο γρήγορο απο την google. Ισως αν είχα χρόνο να την κατανοήσω πιθανόν να την χρησιμοποιούσα περισσότερο

Δημοσ.

Παρόλο που για fremium users δεν δουλεύει για αρκετή ώρα ο διάλογος, εμένα προσωπικά με βοήθησε πρόσφατα σε αγορά γκαζόν που ήθελα να κάνω. Μου εξήγησε to the point μέσα σε δευτερόλεπτα τις διαφορές χωρίς να κάθομαι να γράφω. 😂

• Like 2
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, oldnew είπε

Το στίγμα είναι κατι πολυ κοινο. Το έχει το 30% στη Μεσόγειο (και στην Ελλάδα). Δε θεωρηται πάθηση καν συνήθως απλα βγαίνουν οι εξετάσεις οτι ναναι. Οταν το googlαρα προ 20ετιας να δω τι μειονέκτηματα εχω στο τρέξιμο (10χλ) που κανω συχνά, δεν έβρισκα τίποτα.. Βλέπεις μόνο εμείς το λεμε ετσι. Διεθνώς λέγεται thalassemia. Αν δεν το googlαρεις έτσι δεν βρίσκεις ακρη.  Μηνες αργότερα έμαθα οτι λέγεται έτσι διεθνώς και έβγαλα ακρη.. 

Το εντυπωσιακό είναι οτι η ai έγραψε και γιατί είναι εκτός ορίων καθε τι, που ακριβώς οφείλεται, που κανένας γιατρός δε στο λεει ποτε, πιθανότατα γιατί δε θυμάται και ο ίδιος ακριβώς αν δεν ανοίξει βιβλίο. Οπότε ως μια 2η γνώμη η ai δεν είναι καθόλου άχρηστη. Με το δεδομένο πάντα οτι σε σοβαρά πράγματα πας σε γιατρό. Αν έδωσα αντίθετη εντύπωση, το διορθώνω. 

Η θαλασσαιμία - μεσογειακή αναιμία - είναι το στίγμα;;;; Την έχω ακούσει εκατομμύρια φορές σε σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχαμε... Και φυσικά οι 2 3 γνώμες σου δείχνουν αν είσαι σε καλό δρόμο κι εμείς δεν ήμασταν από κάποιο σημείο και μετά και αυτό - να έχεις  23 γνώμες άλλων γιατρών - μας βοήθησε πολύ ώστε να αλλάξουμε πορεία και να έχουμε καλά αποτελέσματα. Βέβαια δεν υπήρχε τότε η TN παρα μόνο το  google και πραγματικά κατανοείς μ αυτά που διαβάζεις τι λέει ο κάθε γιατρός.

Τεσπα. Ξέφυγα. 

Δημοσ.
2 hours ago, bazzil said:

Η θαλασσαιμία - μεσογειακή αναιμία - είναι το στίγμα;;;; Την έχω ακούσει εκατομμύρια φορές σε σοβαρή περιπέτεια υγείας που είχαμε... Και φυσικά οι 2 3 γνώμες σου δείχνουν αν είσαι σε καλό δρόμο κι εμείς δεν ήμασταν από κάποιο σημείο και μετά και αυτό - να έχεις  23 γνώμες άλλων γιατρών - μας βοήθησε πολύ ώστε να αλλάξουμε πορεία και να έχουμε καλά αποτελέσματα. Βέβαια δεν υπήρχε τότε η TN παρα μόνο το  google και πραγματικά κατανοείς μ αυτά που διαβάζεις τι λέει ο κάθε γιατρός.

Τεσπα. Ξέφυγα. 

Το μπερδεύεις με τη μεσογειακή αναιμία που είναι σοβαρότατη ασθένεια και κανεις μεταγγίσεις. Το στίγμα δεν έχεις κανένα πρόβλημα απολύτως, αν εξαιρέσεις κάποια κούραση κατα καιρούς . (απλα παραλίγο να καταλήξεις με τη σοβαρή μορφή). 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 hours ago, bazzil said:

"κάποιος έχει δέκα κέρματα του ενός και των δυο ευρώ. αν τα μονόευρα που έχει ήταν διευρα και τα δίευρα ήταν μονόευρα θα είχε τέσσερα ευρώ παραπάνω. Πόσα μονόευρα και πόσα δίευρα έχει 

Εξαρτάται πώς επικοινωνείς με τα εργαλεία ΑΙ. Δεν είναι άνθρωποι, δεν σκέφτονται όπως οι άνθρωποι. 

Εκεί έρχεται το Prompt engineering. 

Εγώ πήρα κατευθείαν τη σωστή απάντηση. Δοκιμασμένο σε Chatgpt και Google Gemini. 

Prompt :

Είσαι ειδικός στην επίλυση μαθηματικών γρίφων, θα σου δοθεί ένας γρίφος. Να αναλύσεις διεξοδικά τα δεδομένα και να αξιολογήσεις την απάντηση σου πριν την δώσεις. Αν κατά την αξιολόγηση εντοπίσεις λάθος, να ξεκίνησες την επίλυση του γρίφου από την αρχή. Να επαναλάβεις τη ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ εως του ή απάντηση σου αξιολογηθεί από εσένα ως 100 τις 100 σωστή.

Ο γρίφος :
κάποιος έχει δέκα κέρματα του ενός και των δυο ευρώ. αν τα μονόευρα που έχει ήταν διευρα και τα δίευρα ήταν μονόευρα θα είχε τέσσερα ευρώ παραπάνω. Πόσα μονόευρα και πόσα δίευρα έχει;"

Επεξ/σία από panther_512
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...