zio10 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Είδα χθες στον Σκλαβεντίτη τον δικό του στιγμιαίο τα 100γρ. κάπου στα 2€. Είχα καιρό να δω τέτοια τιμή.
fitsoulas2024 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 17 λεπτά πριν, zio10 είπε Είδα χθες στον Σκλαβεντίτη τον δικό του στιγμιαίο τα 100γρ. κάπου στα 2€. Είχα καιρό να δω τέτοια τιμή. φαντασου τι ξυδι θα ειναι😁
zio10 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 19 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε φαντασου τι ξυδι θα ειναι😁 Ο κλασικός bonora είναι, δεν ξερω αν άλλαξε κάτι.
26ska Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Στις 20/5/2025 στις 12:19 ΜΜ, zio10 είπε Είδα χθες στον Σκλαβεντίτη τον δικό του στιγμιαίο τα 100γρ. κάπου στα 2€. Είχα καιρό να δω τέτοια τιμή. Δεν πίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα... 2
zio10 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 56 λεπτά πριν, 26ska είπε Δεν πίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα... Για όσους τον πίνουν είναι καλή η τιμή γι'αυτό το έγραψα.
Chloe2 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Παραδοσιακό ελληνικό καφέ "Φίλιος" ή "Λουμίδης" όταν διατίθεται με δώρο ποτήρια, κούπες, μπρίκια, κλπ
LabrakisG1992 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Ας πω και γω το προβλημα μου. Εχω την delonghi espresso machine ec680 εδω και τρια χρονια. Μεχρι περυσι εκανα ζεστο καφε (αγοραζα απο σουπερ μαρκετ τον illy Classico ) και ηταν οκ για το εσπρεσσο που εκανα. Τωρα την εχω ενα χρονο παρατημενη, πηρα απο αμαζον το καθαριστικο της ιδιας εταιριας με την μηχανη για να κανω αφαλατωση. Θελω να επιχειρισω να κανω κρυο καφε. Ποιο γκρουπ πρεπει να χρησιμοποιησω? Υπαρχει τροπος να υπολογισω ποσο θα τρεχει η δοση ή παταω το κουμπι με τα φλιτζανια και αν θελω παραπανω ξαναπαταω? Ειχα προσπαθησει να βαλω στο γκρουπ 19γρ καφε και αναγκαστικα τον παταγα για να χωρεσει. Μετα ετρεχε ο καφες απο την μηχανη σχεδον σταγονα σταγονα και το αποτελεμσα? Λιγος καφες και χαλια(σαν καμμενος). Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη
majunior Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 45 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Ας πω και γω το προβλημα μου. Εχω την delonghi espresso machine ec680 εδω και τρια χρονια. Μεχρι περυσι εκανα ζεστο καφε (αγοραζα απο σουπερ μαρκετ τον illy Classico ) και ηταν οκ για το εσπρεσσο που εκανα. Τωρα την εχω ενα χρονο παρατημενη, πηρα απο αμαζον το καθαριστικο της ιδιας εταιριας με την μηχανη για να κανω αφαλατωση. Θελω να επιχειρισω να κανω κρυο καφε. Ποιο γκρουπ πρεπει να χρησιμοποιησω? Υπαρχει τροπος να υπολογισω ποσο θα τρεχει η δοση ή παταω το κουμπι με τα φλιτζανια και αν θελω παραπανω ξαναπαταω? Ειχα προσπαθησει να βαλω στο γκρουπ 19γρ καφε και αναγκαστικα τον παταγα για να χωρεσει. Μετα ετρεχε ο καφες απο την μηχανη σχεδον σταγονα σταγονα και το αποτελεμσα? Λιγος καφες και χαλια(σαν καμμενος). Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη O Illy του σούπερ μάρκετ έχει κόπει προφανώς σε κοκκομετρία που πνίγει τη μηχανή σου στα 19g (πολύ ψιλός). Χρειάζεσαι μύλο, ώστε να μπορείς να κόψεις τον καφέ στην κοκκομετρία που θέλει η μηχανή σου. Από τη στιγμή που δεν έχεις μύλο, μείωσε τα g μέχρι να φτιάξει οπτικά η ροή και μετά συνέχισε τις αυξομειώσεις, χρησιμοποιώντας για πυξίδα τη γεύση σου. 1
zio10 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε Ας πω και γω το προβλημα μου. Εχω την delonghi espresso machine ec680 εδω και τρια χρονια. Μεχρι περυσι εκανα ζεστο καφε (αγοραζα απο σουπερ μαρκετ τον illy Classico ) και ηταν οκ για το εσπρεσσο που εκανα. Τωρα την εχω ενα χρονο παρατημενη, πηρα απο αμαζον το καθαριστικο της ιδιας εταιριας με την μηχανη για να κανω αφαλατωση. Θελω να επιχειρισω να κανω κρυο καφε. Ποιο γκρουπ πρεπει να χρησιμοποιησω? Υπαρχει τροπος να υπολογισω ποσο θα τρεχει η δοση ή παταω το κουμπι με τα φλιτζανια και αν θελω παραπανω ξαναπαταω? Ειχα προσπαθησει να βαλω στο γκρουπ 19γρ καφε και αναγκαστικα τον παταγα για να χωρεσει. Μετα ετρεχε ο καφες απο την μηχανη σχεδον σταγονα σταγονα και το αποτελεμσα? Λιγος καφες και χαλια(σαν καμμενος). Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη Δες μήπως θέλει καθάρισμα και το γκρουπ, αν ξεχωρίζει η σίτα βγαλτη και καθάρισε τη. 1
tasoe Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου aaed6756-ada8-4dd3-b425-55db2005b717.jfif62a8766d-aa61-4fde-98f3-229367d15273.jfifΠαιδιά, μπορεί κάποιος να βοηθήξει για να μην ανοίγω νέο topic. Έχω μια καφετιέρα που παίρνει τις κάψουλες τις μεγάλες. Τις έχω βαρεθεί αλλά ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα. Όταν πάω σε ένα σπίτι και έχουν τις μικρές κάψουλες ευχαριστιέμαι καφέ. Μου είπε κάποιος ότι υπάρχει μια μαλακία που μπαίνει μέσα στο slot της δικής μου καφετιέρας και της επιτρέπει να δέχεται τις μικρές κάψουλες. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιο ματζαφλάρι? Παραθέτω φωτό της καφετιέρας και του συρταριού που παίρνει τις κάψουλες.
micos000 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 15 λεπτά πριν, tasoe είπε aaed6756-ada8-4dd3-b425-55db2005b717.jfif62a8766d-aa61-4fde-98f3-229367d15273.jfifΠαιδιά, μπορεί κάποιος να βοηθήξει για να μην ανοίγω νέο topic. Έχω μια καφετιέρα που παίρνει τις κάψουλες τις μεγάλες. Τις έχω βαρεθεί αλλά ποτέ δε μου άρεσαν ιδιαίτερα. Όταν πάω σε ένα σπίτι και έχουν τις μικρές κάψουλες ευχαριστιέμαι καφέ. Μου είπε κάποιος ότι υπάρχει μια μαλακία που μπαίνει μέσα στο slot της δικής μου καφετιέρας και της επιτρέπει να δέχεται τις μικρές κάψουλες. Ξέρει κανείς που μπορώ να βρω τέτοιο ματζαφλάρι? Παραθέτω φωτό της καφετιέρας και του συρταριού που παίρνει τις κάψουλες. Η μηχανή σου είναι μάλλον η Mini Me της crups και παίρνει κάψουλες nespresso. Οι άλλες που ψάχνεις (οι μικρές) είναι nespresso, οπότε ψάχνεις και κάποιον τέτοιο αντάπτορα. Δεν μπορώ να βρω αυτήν τη στιγμή αλλά ψάξε κάτι τέτοιο. btw, ποιες κάψουλες παίρνεις; Εμάς στο σπίτι μας αρέσουν τελευταία o buondi (λίγο αδύναμος αλλά αρωματικός) και οι μωβ της lavazza. Αν θέλεις όμως να πιεις σωστό καφέ θα πρέπει να πας σε σκόνη.
poulaki1976 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου Μόνο frappe nes cafe όταν βγαίνει σε προσφορά αγοράζω 6 κουτιά 2 2
tasoe Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου 3 hours ago, micos000 said: Η μηχανή σου είναι μάλλον η Mini Me της crups και παίρνει κάψουλες nespresso. Οι άλλες που ψάχνεις (οι μικρές) είναι nespresso, οπότε ψάχνεις και κάποιον τέτοιο αντάπτορα. Δεν μπορώ να βρω αυτήν τη στιγμή αλλά ψάξε κάτι τέτοιο. btw, ποιες κάψουλες παίρνεις; Εμάς στο σπίτι μας αρέσουν τελευταία o buondi (λίγο αδύναμος αλλά αρωματικός) και οι μωβ της lavazza. Αν θέλεις όμως να πιεις σωστό καφέ θα πρέπει να πας σε σκόνη. Thanks, εμείς πίνουμε dolce gusto espresso ή cortado. Έχει και lungo αλλά μου φαίνεται λίγο αδερφίστικος. Το θέμα είναι ότι με τις μικρές κάψουλες όπου πίνω espresso μου αρέσει πολύ περισσότερο. Τέλος πάντων, θα τη βρω την άκρη, ευχαριστώ.
Dante80 Δημοσ. 21 Αυγούστου Δημοσ. 21 Αυγούστου On 21/05/2025 at 12:34, 26ska said: Δεν πίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα... Μια χαρά πίνεται, και μάλιστα αρκετοί τον προτιμάνε σε σχέση με τους κλασσικούς bravo/nes λόγω της επίγευσης καραμέλας που αφήνει. 2
tzotzo Δημοσ. 22 Αυγούστου Δημοσ. 22 Αυγούστου Με De'Longhi dedica και χρυσό lavazza σε κόκκους με 20€/κιλο τον μήνα είμαι μπερκετης. Και κάθε μέρα 4πλο φρέντο εσπρέσσο. Υπό άλλες συθηκες αν έπαιρνα αλεσμένο lavazza d Oro θέλω 10€ τα 250 γραμμαρια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα