Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε σούπερ μάρκετ ο μόνος εσπρέσο που έχει μείνει σε παλιές ας το πούμε τιμές είναι o perla του AB και τον βρίσκω μια χαρά.

Επίσης τις προηγούμενες μέρες είχε προσφορά ο ΕΛΟΜΑΣ το μεγάλο κουτί στιγμιαίο κάτω από 5€, πήρα ένα και επίσης μια χαρά ήταν. Αν τον ξαναπετύχω θα ξαναπάρω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, tzotzo είπε

Με De'Longhi dedica και χρυσό lavazza σε κόκκους με 20€/κιλο [...]

20€ το κιλό;;; Που τον βρίσκεις; Θέλω κι εγώ!

2 ώρες πριν, tzotzo είπε

αν έπαιρνα αλεσμένο lavazza d Oro θέλω 10€ τα 250 γραμμαρια

Μήπως εννοείς τον Qualita Oro; Ο απλός Oro δεν είναι σε καμία περίπτωση σε αυτήν την τιμή (εκτός ίσως από τα μικρά super).

Τρία ευρώ περίπου διαφορά έχει ο αλεσμένος από τους κόκκους στο κιλό.

spacer.png

btw, Τους Massimo τους έχει δοκιμάσει κανένας;

https://www.coffees.gr/massimo/

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Αυτόν εννοούσα παραπάνω. Εγώ παίρνω και τον άλλον που έχει arabica,robusta. Είμαι περίεργος για πόσο θα μείνουν αυτές οι τιμές πάντως.

• Like 1
Δημοσ.

Ρε παιδιά, συγγνώμη για το θάρρος αλλά δε βρίσκεται ένας χριστιανός εδώ πέρα να μου πει "φίλε, πάρε ακριβώς αυτό το μαντζαφλάρι, κάνει για την dolce gusto mini me και θα μπορείς να βάζεις τις μικρές κάψουλες, να το link". Και να του πω ευχαριστώ πολύ και να τον κεράσω και ένα καφέ άμα λάχει. Έχω φάει το google, δε μπορώ να το βρω. 

Τι ζήτησα, μια βοήθεια να πιω λίγο καφέ, αρχίζω και αναρωτιέμαι που πάει το forum όταν βλέπω κάτι τέτοια πράγματα, και ακόμα περισσότερο, που πάει η κοινωνία μας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, tasoe said:

Ρε παιδιά, συγγνώμη για το θάρρος αλλά δε βρίσκεται ένας χριστιανός εδώ πέρα να μου πει "φίλε, πάρε ακριβώς αυτό το μαντζαφλάρι, κάνει για την dolce gusto mini me και θα μπορείς να βάζεις τις μικρές κάψουλες, να το link". Και να του πω ευχαριστώ πολύ και να τον κεράσω και ένα καφέ άμα λάχει. Έχω φάει το google, δε μπορώ να το βρω. 

Τι ζήτησα, μια βοήθεια να πιω λίγο καφέ, αρχίζω και αναρωτιέμαι που πάει το forum όταν βλέπω κάτι τέτοια πράγματα, και ακόμα περισσότερο, που πάει η κοινωνία μας...

καλησπέρα !

κάτι τέτοιο ψάχνετε ?

https://www.aliexpress.com/item/1005003901940322.html?spm=a2g0o.productlist.main.2.5bfefKlRfKlRnP&algo_pvid=71c60b8b-fb79-49f4-bd8b-50496809bb89&algo_exp_id=71c60b8b-fb79-49f4-bd8b-50496809bb89-1&pdp_ext_f={"order"%3A"439"%2C"eval"%3A"1"}&pdp_npi=6%40dis!EUR!29.21!9.64!!!33.12!10.93!%40210384cc17558566689026780e0b4f!12000027422200974!sea!GR!138207807!X!1!0!n_tag%3A-29919%3Bd%3A656434%3Bm03_new_user%3A-29895&curPageLogUid=wVHsYOob4Q8F&utparam-url=scene%3Asearch|query_from%3A|x_object_id%3A1005003901940322|_p_origin_prod%3A

εδω βλέπω οτι ειναι συμβατο με mini me , οι πρωτες 2 επιλογες, στην θέση σας θα έστελνα και ένα μήνυμα στο πωλητή του αλι για συμβατότητα

https://www.aliexpress.com/item/1005004493560872.html

Επεξ/σία από Silenzio
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Dante80 είπε

Μια χαρά πίνεται, και μάλιστα αρκετοί τον προτιμάνε σε σχέση με τους κλασσικούς bravo/nes λόγω της επίγευσης καραμέλας που αφήνει. 

Με κέρδισες με την επίγευση καραμέλας. Θα τον πάρω κι εγώ, να τον δοκιμάσω. 

Αυτόν εδώ λέτε, σωστά; 

https://www.sklavenitis.gr/eidi-proinoy-rofimata/kafedes-rofimata-afepsimata/kafedes-stigmis/bonora-stigmiaios-kafes-200gr-240962/

Επεξ/σία από chvnce
  • Like 1
Δημοσ.
11 hours ago, micos000 said:

Μήπως εννοείς τον Qualita Oro; Ο απλός Oro δεν είναι σε καμία περίπτωση σε αυτήν την τιμή (εκτός ίσως από τα μικρά super

Δέκα ευρώ έχει κανονικά, 7.5 όταν είναι σε προσφορά. Σταμάτησα να τον παίρνω από σούπερ όταν ήταν κάπου στα 5,70 ο αλεσμένος ο 250ρης.

Μου πρότεινε ο υπάλληλος εκει έναν Αλβανιαρικο MOKKA EFTI αλλά ή για την dedica δεν κάνει ή ειναι μάπα.

Επόμενη επιλογη ο Jacobs σε ασημί συσκευασία.

Screenshot_2025-08-22-14-37-45-182_com.brave.browser.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα μ' άρεσε από τους φθηνούς και ο dimello gusto (το μωβ) 5.70 στο Skroytz. Παίρνω για το γραφείο 5 πάκα με δωρεάν μεταφορικά και έχω για κανά δίμηνο καφέ.

btw, ψάχνοντας στους καφέδες είδα και το παρακάτω και φρίκαρα.

spacer.png

3γρ καφές (153,33€ το κιλό) και δεν έχει και καλαμάκι ενώ ο επίσημος της nescafe 3.5γρ στην ίδια τιμή συσκευασίας και έχει και καλαμάκι (στα 15γρ περιλαμβάνονται και 10 γρ ζάχαρη).

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.
Στις 21/5/2025 στις 12:34 ΜΜ, 26ska είπε

Δεν πίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα...

23 ώρες πριν, Dante80 είπε

Μια χαρά πίνεται, και μάλιστα αρκετοί τον προτιμάνε σε σχέση με τους κλασσικούς bravo/nes λόγω της επίγευσης καραμέλας που αφήνει. 

6 ώρες πριν, chvnce είπε

Με κέρδισες με την επίγευση καραμέλας. Θα τον πάρω κι εγώ, να τον δοκιμάσω. 

Αυτόν εδώ λέτε, σωστά; 

https://www.sklavenitis.gr/eidi-proinoy-rofimata/kafedes-rofimata-afepsimata/kafedes-stigmis/bonora-stigmiaios-kafes-200gr-240962/

Θα συμφωνήσω με τον φίλο 26ska. 

Not my cup of coffee. 

Καλώς τον απέφευγα τόσο καιρό... Ακόμα και με δύο κουταλάκια, παραμένει νερόπλυμα για τα γούστα μου. Θα τον κάνω blend με τον στιγμιαίο μου, για να μην πάει χαμένος. Ευτυχώς, πήρα μόνο τα 100γρ. 

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, chvnce said:

Θα συμφωνήσω με τον φίλο 26ska. 

Not my cup of coffee. 

Καλώς τον απέφευγα τόσο καιρό... Ακόμα και με δύο κουταλάκια, παραμένει νερόπλυμα για τα γούστα μου. Θα τον κάνω blend με τον στιγμιαίο μου, για να μην πάει χαμένος. Ευτυχώς, πήρα μόνο τα 100γρ. 

bonora πηρα μια φορα σε καψουλες για nespresso και παιζει να ηταν η χειροτερη καψουλα που εχω πιει

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, poulinos είπε

bonora πηρα μια φορα σε καψουλες για nespresso και παιζει να ηταν η χειροτερη καψουλα που εχω πιει

Άνετα μπορώ να φέρω τη γεύση στο στόμα μου. Και με την κάψουλα, δεν γίνεται και blend.

Πάνε εντελώς χαμένες. 

Δημοσ.
3 minutes ago, chvnce said:

Άνετα μπορώ να φέρω τη γεύση στο στόμα μου. Και με την κάψουλα, δεν γίνεται και blend.

Πάνε εντελώς χαμένες. 

ή απλα μιξη δυο καψουλες για freddo.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...