chvnce Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:02 μμ 5 λεπτά πριν, poulinos είπε ή απλα μιξη δυο καψουλες για freddo. Σωστός. Δεν το σκέφτηκα. 😝
TasosPk Δημοσ. Παρασκευή στις 08:04 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:04 μμ 19 ώρες πριν, tzotzo είπε Με De'Longhi dedica και χρυσό lavazza σε κόκκους με 20€/κιλο τον μήνα είμαι μπερκετης. Και κάθε μέρα 4πλο φρέντο εσπρέσσο. Υπό άλλες συθηκες αν έπαιρνα αλεσμένο lavazza d Oro θέλω 10€ τα 250 γραμμαρια Βέβαια ξέχασες να αναφέρεις τον μύλο εκτός απο την dedica 😅 Ερώτηση, για τον 4πλο εχεις πάρει cup 4πλου και portafilter η κάνεις 2 διπλους? Επίσης τι μύλο χρησιμοποιεις? Γενικά τα 2cents μου επι του θέματος Εγώ με την dedica, αρχικά ελεγα οτι θα πάρω portafilter, αλλο cup κλπ και τελικά κατεληξα να πάρω μονο ενα φτηνο πατητήρι. Aπο καφέδες κατέληξα στον Lavazza crema gusto μου βγάζει πολυ δυνατο αμερικάνο και αρκετά δυνατό freddo. Παίζει και συχνά σε προσφορά στα μαρκετ απο 5.30 εως 5.80 που εχω πετυχει ανα καιρούς οπότε ειναι ακόμα καλά. Ιlly και dimmelo αρκετα ψιλοκομμενοι και ηθελαν λιγότερη ποσοτητα απο τον lavazza(με το μάτι παντα ε😅🤣) γιατί μπουκωνε και δεν ετρεχε ο καφες. Ο dimmelo ομως μπορώ να πω οτι εβγαζε καλύτερο αποτελεσμα ετσι στην στόκ μηχανη. Ιlly δεν ξαναπήρα ποτέ 😅
poulinos Δημοσ. Παρασκευή στις 08:22 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 08:22 μμ 18 minutes ago, chvnce said: Σωστός. Δεν το σκέφτηκα. 😝 σε παγωμενο(freddo) η γευση ειναι λιγοτερο εντονη απο τον espresso οποτε να πεις οτι οκ δεν πηγαν χαμενες 1
tzotzo Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 09:07 μμ 57 minutes ago, TasosPk said: Βέβαια ξέχασες να αναφέρεις τον μύλο εκτός απο την dedica 😅 Ερώτηση, για τον 4πλο εχεις πάρει cup 4πλου και portafilter η κάνεις 2 διπλους? Επίσης τι μύλο χρησιμοποιεις? Γενικά τα 2cents μου επι του θέματος Εγώ με την dedica, αρχικά ελεγα οτι θα πάρω portafilter, αλλο cup κλπ και τελικά κατεληξα να πάρω μονο ενα φτηνο πατητήρι. Aπο καφέδες κατέληξα στον Lavazza crema gusto μου βγάζει πολυ δυνατο αμερικάνο και αρκετά δυνατό freddo. Παίζει και συχνά σε προσφορά στα μαρκετ απο 5.30 εως 5.80 που εχω πετυχει ανα καιρούς οπότε ειναι ακόμα καλά. Ιlly και dimmelo αρκετα ψιλοκομμενοι και ηθελαν λιγότερη ποσοτητα απο τον lavazza(με το μάτι παντα ε😅🤣) γιατί μπουκωνε και δεν ετρεχε ο καφες. Ο dimmelo ομως μπορώ να πω οτι εβγαζε καλύτερο αποτελεσμα ετσι στην στόκ μηχανη. Ιlly δεν ξαναπήρα ποτέ 😅 Μύλο έχω έναν γερμανικό που μου χάρισαν. Θα δω την μάρκα και θα σου πω. Στη πιο ψιλή ρύθμιση αλλά δεν το κάνει τόσο ψιλό όσο το έτοιμο lavazza oro Κάνω δύο διπλούς στην αυτόματη ρύθμιση. Θα δοκιμάσω γύρω στον Οκτώβριο αυτόν https://www.coffees.gr/espresso-jacobs-professional-1000g/ Μάλλον τον ίδιο βάζει το langano Η μάρκα του Βασιλόπουλου που έχει 5€ το μισό κιλό οι κόκκοι, είναι παρα πολύ πικρός 10€ το κιλό είναι όμως σχεδόν τσαμπα
tzotzo Δημοσ. Παρασκευή στις 10:52 μμ Δημοσ. Παρασκευή στις 10:52 μμ (επεξεργασμένο) 2 hours ago, TasosPk said: Επίσης τι μύλο χρησιμοποιεις? https://www.photopoint.ee/en/kitchen-appliances/2552487-rommelsbacher-coffee-grinder-ekm-300 Επεξ/σία Παρασκευή στις 10:56 μμ από tzotzo
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα