vagos789 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Επινα καφε σπιτι. Μετα αρρωστησα μια μερα και τον σταματησα. Δεν ξαναρχισα. Εθισμος και συνηθεια τελος. Δοκιμαστε το,κερδιζεις χρηματα και χρονο 1
micos000 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Μόλις τώρα, vagos789 είπε Επινα καφε σπιτι. Μετα αρρωστησα μια μερα και τον σταματησα. Δεν ξαναρχισα. Εθισμος και συνηθεια τελος. Δοκιμαστε το,κερδιζεις χρηματα και χρονο Μάλλον δεν καπνίζεις. 1
vagos789 Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου παλαιοτερα καπνιζα, αυτο τον εθισμο τον εκοψα πρωτο γιατι δεν εβγαζε κανενα νοημα 1
Σπίθας Στο Σκοτάδι Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου Έχω να πιώ καφέ από το 2014... πίνω μόνο κακάο με κανέλα κευλάνης, γλυκόριζα και βιολογικό μέλι ή πράσινο τσάι με βιολογικό μέλι. Ούτε αναψυκτικά πίνω(το τελευταίο το 2013). Δεν έχω καπνίσει ποτέ μου... 1 1
Mhdenistis Δημοσ. 25 Αυγούστου Δημοσ. 25 Αυγούστου 9 ώρες πριν, vagos789 είπε Επινα καφε σπιτι. Μετα αρρωστησα μια μερα και τον σταματησα. Δεν ξαναρχισα. Εθισμος και συνηθεια τελος. Δοκιμαστε το,κερδιζεις χρηματα και χρονο Περισσότερο από το τσιγάρο και το ποτό?
micos000 Δημοσ. 26 Αυγούστου Δημοσ. 26 Αυγούστου 12 ώρες πριν, vagos789 είπε παλαιοτερα καπνιζα, αυτο τον εθισμο τον εκοψα πρωτο γιατι δεν εβγαζε κανενα νοημα Κι εγώ το έκοψα μαχαίρι το 2007 και ήταν το καλύτερο δώρο που έκανα στον εαυτό μου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα