smpt Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου για αρχη τον εχουν βγαλει προσφορα στα 6 ευρω https://www.sklavenitis.gr/eidi-proinoy-rofimata/kafedes-rofimata-afepsimata/kafedes-stigmis/nescafe-classic-stigmiaios-kafes-200gr-221372/ 1
elpenor Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου On 31/03/2025 at 19:56, Vagosman said: All in, 5k σε εξοπλισμό, μύλο, καφετιέρια κ εργαλεία. Μετά δεν θα ξαναπιεις απέξω με εξαίρεση specialty καφετέριες Υπερβολές, και με την πιο φθηνή LELIT και ένα Eureka πάλι δεν θα ξαναπιείς καφέ απέξω χωρίς να ξοδέψεις τόσα χρήματα. Θα είναι γεμάτος fines και δεν θα έχεις την καλύτερη εκχύληση αλλά το κόστος είναι σχεδόν το 1/10 από ότι γράφεις, προσιτό για πολλούς σε αντίθεση με τα 5Κ... 1
mike15 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου Στις 30/3/2025 στις 6:41 ΜΜ, Malthador είπε Με μια αυτόματη εσπρεσσομηχανή των 300-400 ευρώ και με μια καλή ποικιλία των 28-30 ευρώ/κιλό, τότε ο κάθε διπλός καπουτσίνο θα σου βγαίνει λιγότερο από 1 ευρώ σε κάθε κούπα. Και θα έχεις καλύτερη ποιότητα καφέ από το 95% των καταστημάτων εκεί έξω. Σε ένα τρίμηνο έχεις κάνει απόσβεση την αξία της μηχανής, προσωπικά μετανιώνω που δεν το είχα κάνει νωρίτερα. προτεινεις καποια καλη?
Deu164 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) Λίγο από όλα ανάλογά την όρεξή και τον χρόνο Το πρωί φτιάχνω έναν φραπέ να πάρω μαζί και σπίτι πίνω έναν nespresso εσπρέσο. Κατά τα άλλα ανάλογά τον χειμώνα κυρίως φίλτρου είτε από μηχανή με καφέδες σουπερμάρκετ η από dripper αν τον κόψω εγώ. Όταν ζεσταίνει ο καιρός freddo espresso. Έχω μια παλιά nespresso Pixie krups με κάψουλες. Μια gaggia classic το παλιό μοντέλο με διάφορα mods όπως PID, χάλκινο boiler, μπαρόμετρο και διάφορές άλλες πατέντες - custom made parts και μια bezzera unica pid. Εναν μύλο mazzer major με τα titanium μαχαίρια και έναν Sette 270Wi Μια καφετιέρα τής Bosch με κανάτα θερμό και διάφορα άλλα όπως μπρίκια, aeropress που σπάνια χρησιμοποιώ... Γενικότερα είμαι coffee junkie... Επεξ/σία 6 Μαϊου από Deu164
fitsoulas2024 Δημοσ. 6 Μαϊου Δημοσ. 6 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, smpt είπε για αρχη τον εχουν βγαλει προσφορα στα 6 ευρω https://www.sklavenitis.gr/eidi-proinoy-rofimata/kafedes-rofimata-afepsimata/kafedes-stigmis/nescafe-classic-stigmiaios-kafes-200gr-221372/ οχι για αρχη, τωρα την βαλανε! χτες βραδυ ημουν εκει(στο Σκλαβενιτη) και η ταμπελα εγραφε 9,38. Γυρνωντας σπιτι, και ψαχνοντας μια σχετικη εικονα για να βαλω στο ποστ, διαπιστωσα κι εγω οτι λεει 6ε. Οποτε εβαλα εικονα απο Μασουτη Επεξ/σία 6 Μαϊου από fitsoulas2024
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Μαϊου Moderators Δημοσ. 7 Μαϊου On 06/05/2025 at 16:29, mike15 said: προτεινεις καποια καλη? Εγώ μια Delonghi Magnifica S έχω, την εντελώς βασική δηλαδή. 1
papresa Δημοσ. 7 Μαϊου Δημοσ. 7 Μαϊου 27 λεπτά πριν, xchristosx είπε Για στιγμιαίος, είναι κορυφαίος...!!! Τον προτιμώ στην νηστεία, όπου δεν μπορώ να πιω γαλλικό χωρίς γάλα. Γαλλικό εδώ και 2 χρόνια πίνουμε από Βασιλόπουλο Gondoliere, οικονομικός και πολύ καλός. Πως το λέει η νεολαία; Value for money. Επίσης πριν 2 χρόνια αγόρασα μία φτηνή εσπρεσσσιέρα (50€) για να φτιάχνω το απόγευμα τους καλοκαιρινούς μήνες φρέντο καπουτσίνο. Όπου κατέληξα, με την τρίτη στον Lavazza Qualita Rossa. 1
fitsoulas2024 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 5 ώρες πριν, xchristosx είπε 4,75€ κανει, τα 95g. Θα παρει αραγε κι αυτος αυξηση?
Nanix Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Ο Κωτσόβολος εχει οικονομικές εσπρεσσιέρες και από τα σουπερμαρκετ προμηθεύεσαι τα αντιστοιχα boxes με 20 κάψουλες καφέ σε τιμή των 6ευρώ (ανά διαστήματα εχει εκπτώσεις). Υ.Σ είμαι περίεργη με τον καφέ, όλως περιεργως έχω μείνει πολύ ικανοποιημένη και από τιμή και από ποιότητα
papresa Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 5 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε 4,75€ κανει, τα 95g. Θα παρει αραγε κι αυτος αυξηση? Που την βρήκες τέτοια τιμή; 3 μεγάλα Σ. Μ, τον έχουν +2€
mike15 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 14 ώρες πριν, papresa είπε Επίσης πριν 2 χρόνια αγόρασα μία φτηνή εσπρεσσσιέρα (50€) για να φτιάχνω το απόγευμα τους καλοκαιρινούς μήνες φρέντο καπουτσίνο. Όπου κατέληξα, με την τρίτη στον Lavazza Qualita Rossa. ποια μηχανη πηρες και απο που?
xchristosx Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 10 ώρες πριν, fitsoulas2024 είπε 4,75€ κανει, τα 95g. Θα παρει αραγε κι αυτος αυξηση?
papresa Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 3 ώρες πριν, mike15 είπε ποια μηχανη πηρες και απο που? https://www.bestprice.gr/item/2156149509/zilan-zln3154-mhxanh-espresso-800w-35bar.html Επίτηδες πήρα κάτι φτηνό, τότε 47€ από Cosmomarket.gr. Αν και διάβαζα ότι οι φτηνές μηχανές δεν κάνουν καλό καφέ κλπ. Εγώ για τα χρήματα που έδωσα σαν αρχάριος, είμαι πολύ ευχαριστημένος. 1
majunior Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 ώρες πριν, papresa είπε https://www.bestprice.gr/item/2156149509/zilan-zln3154-mhxanh-espresso-800w-35bar.html Επίτηδες πήρα κάτι φτηνό, τότε 47€ από Cosmomarket.gr. Αν και διάβαζα ότι οι φτηνές μηχανές δεν κάνουν καλό καφέ κλπ. Εγώ για τα χρήματα που έδωσα σαν αρχάριος, είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αν είσαι ευχαριστημένος με αυτή τη μηχανή, πρέπει να ανεβάσεις τον πήχη του τι θεωρείς ικανοποιητικό, όσο αφορά τον καφέ. Πιες σε ένα speciality μαγαζί ένα καφέ και δες πόσο κοντά σε αυτόν είναι ο δικός σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα