zio10 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου Είδα χθες στον Σκλαβεντίτη τον δικό του στιγμιαίο τα 100γρ. κάπου στα 2€. Είχα καιρό να δω τέτοια τιμή.
fitsoulas2024 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 17 λεπτά πριν, zio10 είπε Είδα χθες στον Σκλαβεντίτη τον δικό του στιγμιαίο τα 100γρ. κάπου στα 2€. Είχα καιρό να δω τέτοια τιμή. φαντασου τι ξυδι θα ειναι😁
zio10 Δημοσ. 20 Μαϊου Δημοσ. 20 Μαϊου 19 λεπτά πριν, fitsoulas2024 είπε φαντασου τι ξυδι θα ειναι😁 Ο κλασικός bonora είναι, δεν ξερω αν άλλαξε κάτι.
26ska Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Στις 20/5/2025 στις 12:19 ΜΜ, zio10 είπε Είδα χθες στον Σκλαβεντίτη τον δικό του στιγμιαίο τα 100γρ. κάπου στα 2€. Είχα καιρό να δω τέτοια τιμή. Δεν πίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα... 1
zio10 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 56 λεπτά πριν, 26ska είπε Δεν πίνεται ρε παιδιά αυτό το πράγμα... Για όσους τον πίνουν είναι καλή η τιμή γι'αυτό το έγραψα.
Chloe2 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Παραδοσιακό ελληνικό καφέ "Φίλιος" ή "Λουμίδης" όταν διατίθεται με δώρο ποτήρια, κούπες, μπρίκια, κλπ
LabrakisG1992 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου Ας πω και γω το προβλημα μου. Εχω την delonghi espresso machine ec680 εδω και τρια χρονια. Μεχρι περυσι εκανα ζεστο καφε (αγοραζα απο σουπερ μαρκετ τον illy Classico ) και ηταν οκ για το εσπρεσσο που εκανα. Τωρα την εχω ενα χρονο παρατημενη, πηρα απο αμαζον το καθαριστικο της ιδιας εταιριας με την μηχανη για να κανω αφαλατωση. Θελω να επιχειρισω να κανω κρυο καφε. Ποιο γκρουπ πρεπει να χρησιμοποιησω? Υπαρχει τροπος να υπολογισω ποσο θα τρεχει η δοση ή παταω το κουμπι με τα φλιτζανια και αν θελω παραπανω ξαναπαταω? Ειχα προσπαθησει να βαλω στο γκρουπ 19γρ καφε και αναγκαστικα τον παταγα για να χωρεσει. Μετα ετρεχε ο καφες απο την μηχανη σχεδον σταγονα σταγονα και το αποτελεμσα? Λιγος καφες και χαλια(σαν καμμενος). Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη
majunior Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 45 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Ας πω και γω το προβλημα μου. Εχω την delonghi espresso machine ec680 εδω και τρια χρονια. Μεχρι περυσι εκανα ζεστο καφε (αγοραζα απο σουπερ μαρκετ τον illy Classico ) και ηταν οκ για το εσπρεσσο που εκανα. Τωρα την εχω ενα χρονο παρατημενη, πηρα απο αμαζον το καθαριστικο της ιδιας εταιριας με την μηχανη για να κανω αφαλατωση. Θελω να επιχειρισω να κανω κρυο καφε. Ποιο γκρουπ πρεπει να χρησιμοποιησω? Υπαρχει τροπος να υπολογισω ποσο θα τρεχει η δοση ή παταω το κουμπι με τα φλιτζανια και αν θελω παραπανω ξαναπαταω? Ειχα προσπαθησει να βαλω στο γκρουπ 19γρ καφε και αναγκαστικα τον παταγα για να χωρεσει. Μετα ετρεχε ο καφες απο την μηχανη σχεδον σταγονα σταγονα και το αποτελεμσα? Λιγος καφες και χαλια(σαν καμμενος). Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη O Illy του σούπερ μάρκετ έχει κόπει προφανώς σε κοκκομετρία που πνίγει τη μηχανή σου στα 19g (πολύ ψιλός). Χρειάζεσαι μύλο, ώστε να μπορείς να κόψεις τον καφέ στην κοκκομετρία που θέλει η μηχανή σου. Από τη στιγμή που δεν έχεις μύλο, μείωσε τα g μέχρι να φτιάξει οπτικά η ροή και μετά συνέχισε τις αυξομειώσεις, χρησιμοποιώντας για πυξίδα τη γεύση σου. 1
zio10 Δημοσ. 21 Μαϊου Δημοσ. 21 Μαϊου 1 ώρα πριν, LabrakisG1992 είπε Ας πω και γω το προβλημα μου. Εχω την delonghi espresso machine ec680 εδω και τρια χρονια. Μεχρι περυσι εκανα ζεστο καφε (αγοραζα απο σουπερ μαρκετ τον illy Classico ) και ηταν οκ για το εσπρεσσο που εκανα. Τωρα την εχω ενα χρονο παρατημενη, πηρα απο αμαζον το καθαριστικο της ιδιας εταιριας με την μηχανη για να κανω αφαλατωση. Θελω να επιχειρισω να κανω κρυο καφε. Ποιο γκρουπ πρεπει να χρησιμοποιησω? Υπαρχει τροπος να υπολογισω ποσο θα τρεχει η δοση ή παταω το κουμπι με τα φλιτζανια και αν θελω παραπανω ξαναπαταω? Ειχα προσπαθησει να βαλω στο γκρουπ 19γρ καφε και αναγκαστικα τον παταγα για να χωρεσει. Μετα ετρεχε ο καφες απο την μηχανη σχεδον σταγονα σταγονα και το αποτελεμσα? Λιγος καφες και χαλια(σαν καμμενος). Οποιαδηποτε βοηθεια δεκτη Δες μήπως θέλει καθάρισμα και το γκρουπ, αν ξεχωρίζει η σίτα βγαλτη και καθάρισε τη. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα