Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, CaptainGeorgeV1 είπε

Εκτός από όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το βίντεο και θέλουν μια καλή κάμερα-βιντεοκάμερα στην τσέπη τους ανά πάσα στιγμή, για όλους τους άλλους τι ακριβώς προσφέρει το 8K;

Για να τραβάς βίντεο που θα καταλήξει να συμπιεστεί μέχρι αηδίας στο Insta και το TikTok; Ή για να γεμίσεις τον αποθηκευτικό σου χώρο με τεράστια αρχεία που δε θα μπορείς καν να δεις σωστά στην οθόνη του κινητού σου;

Καθαρά marketing. Αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να λες ότι το iPhone σου τραβάει 8K, ακόμα κι αν το βλέπεις σε ανάλυση... 1080p.

Περαιτέρω επεξεργασία σε κροπ, ζουμ κ pixel bining για συνθήκες χαμηλού φωτός.

Το κάνει το πιξελ εδώ κ χρόνια στη φωτό πχ. Φοραει 50mp αλλά βγάζει μόνιμα 12.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, CaptainGeorgeV1 είπε

Καθαρά marketing. Αλλά τουλάχιστον θα μπορείς να λες ότι το iPhone σου τραβάει 8K, ακόμα κι αν το βλέπεις σε ανάλυση... 1080p.

Δεν θεωρω πως ειναι(μονο) marketing. Και για μενα ειναι παντελώς αχρηστο, ακομα με Full HD βγαζω βιντεο δεν εχω νιωσει την αναγκη του 4k. Αλλα θεωρω πως υπαρχει segment που το ενδιαφερει αυτη η αναλυση και οντας κορυφαια στη καμερα αναμενομενο να υποστηριζουν και μεγιστες αναλυσεις. 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, whoever81 είπε

Συγκλονιστικά νέα. Φύγαμε όλοι για iPhone 17 Pro ειδικά για το 8Κ

ας κανει το σιρι στα ελληνικα ... ας κανει πρωτα το ΑΙ και μετα μας λεει εγγραφη 8 κ δεν ξερει τι να κανει και τι να βγαλει πλεον ... και ειμαι apple  boy και αρχισε να πεφτει πολυ στα ματια μου ... δυστηχως . εχει αρχισει η κατηφορα εδω και 4-5 χρονια ....καμια καινοτομια 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, varade είπε

Από ποτε έχει το galaxy ultra 8k?

Εχει σιγουρα το s21 ultra για πιο πισω δεν ξερω. Δεν το χρησιμοποιησα ουτε 1 φορα εγω προσωπικα παντως.

• Like 2
Δημοσ.

Εδω οι περισσοτεροι δεν ξερουν να τραβανε βιντεο και τραβανε με το κινητο ορθιο το 8k του μαρανε; 😂

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, LLLEFTERIS είπε

Εδω οι περισσοτεροι δεν ξερουν να τραβανε βιντεο και τραβανε με το κινητο ορθιο το 8k του μαρανε; 😂

τα specs είναι marketing πάνω στη ψυχολογία του αγοραστή και στοχεύουν στις ανασφάλειές του , η Apple το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και χτίζει πάνω στην ανασφάλεια και επιβεβαίωση που  χρειάζεται απο τον κοινωνικό περίγυρο , πάντα κάτι θα λείπει και θα υπάρχει στο επόμενο πιο ακριβό μοντέλο , ο αγοραστής θα αισθανθεί προσωρινά μια ικανοποίηση αλλά η εταιρία θα φροντίσει να δημιουργήσει μια ανάγκη για κάτι καλύτερο , ένα καινούργιο στόχο που θα δημιουργήσει ανασφάλεια και ανάγκη για περισσότερα , αυτός ο κύκλος δεν τελειώνει ποτέ , είναι σαν ναρκωτικό.

οι influencers είναι οι dealers , θα φροντίσουν να πείσουν τον καταναλωτή ότι το έχει ανάγκη και το χρειάζεται στη ζωή του

Επεξ/σία από ethereum
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Athoz είπε

Mi 10, S20 και V60 τα πρώτα κινητά με 8Κ βίντεο από το Φλεβάρη-Μάρτη 2020.

Ευχαριστούμε για το βίντεο, το απόλαυσα αρχικά στην οθόνη του υπολογιστή μου και αργότερα στις 6 ίντσες του κινητού μου 🤡

• Haha 2
Δημοσ.

Χρήση υπάρχει. Σίγουρα δεν είναι άχρηστο feature. Είναι όμως πολύ περιστασιακό για μια συγκεκριμένη μερίδα κόσμου.

Στο μεταξύ εμένα το κινητό έχει σβήσει αρκετές φορές καλοκαιρινούς μήνες τραβώντας 4κ 60fps απο υπερθέρμανση. Μερικές απο αυτές τις φορές ήταν υπο σκιά και χωρίς θήκη για να το κρατήσω πιο δροσερό....Μιλάμε για περίπου 3-4 λεπτά κάτω απο ήλιο σε τρίποδο ή 6-7 λεπτά υπο σκιά. Αναφέρω τα νούμερα για να έχει κάποιος εικόνα.

Οπότε το 8κ ακόμα και 30fps δεν θα είναι για μεσογειακό κλίμα για πολύ ώρα.

Πέραν αυτού είναι και το θέμα μνήμης. Ειδικά Apple ProRes ξεφεύγει το πράγμα ακόμα και σς 1080p....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Chocobo είπε

Χρήση υπάρχει. Σίγουρα δεν είναι άχρηστο feature. Είναι όμως πολύ περιστασιακό για μια συγκεκριμένη μερίδα κόσμου.

Στο μεταξύ εμένα το κινητό έχει σβήσει αρκετές φορές καλοκαιρινούς μήνες τραβώντας 4κ 60fps απο υπερθέρμανση. Μερικές απο αυτές τις φορές ήταν υπο σκιά και χωρίς θήκη για να το κρατήσω πιο δροσερό....Μιλάμε για περίπου 3-4 λεπτά κάτω απο ήλιο σε τρίποδο ή 6-7 λεπτά υπο σκιά. Αναφέρω τα νούμερα για να έχει κάποιος εικόνα.

Οπότε το 8κ ακόμα και 30fps δεν θα είναι για μεσογειακό κλίμα για πολύ ώρα.

Πέραν αυτού είναι και το θέμα μνήμης. Ειδικά Apple ProRes ξεφεύγει το πράγμα ακόμα και σς 1080p....

Μη φοβάσαι, και στην Αγγλία το ίδιο γίνεται που δεν έχει μεσογειακό κλίμα. Με S23U σε 8Κ 30fps ή 4κ 60fps δεν κρατάει παραπάνω από αυτό κάτω από ήλιο και ας έχει 15 βαθμούς Κελσίου. 

Εν πάση περιπτώσει το feature είναι για συγκεκριμένο κοινό αλλά καλό δεχόμενος. 

• Like 1
Δημοσ.

και που να το δουμε ρε αλανια σιγα μην παρουμε τιβι 8κ ηρεμα ρωταω ηδη το 16 που πηρα αξιζει για το dolby vision αλλιως ειναι ενα 15 με ενα κουμπι επιπλεον που εμενα δεν με ενδιαφερει κιολας προσωπικα

Δημοσ.

Ειλικρινά και χωρίς υπερβολή, επειδή έχω ένα newsfeed που βλέπω διάφορα, όπως είδα αυτό του Insomnia αρχικά νόμισα πως δείχνει κάποια ηλεκτρική κουζίνα και απόρρησα γιατί έχει μάτια μόνο στη μία μεριά. Ύστερα είδα τον τίτλο. Αυτή η οριζόντια cropped φωτογραφία ούτε επίτηδες να την έβαζε κάποιος.

Δημοσ.

Οθόνη κινητού 2Κ 

Τηλεόραση 4Κ 

Οθόνη υπολογιστή 2Κ- 4Κ 

Βίντεο που τραβάει το 80 τοις 100 των χρηστών των κινητών—Instagram tik Tok YouTube !!! Αλλά όχι θέλουμε τα κινητά τραβάνε 8Κ !!! Λες και δεν ήταν παρωδία ήδη στα android αυτό το πράγμα!!! Δεν αντιλέγω το βίντεο στο iPhone είναι απλά τρομερό δεν το πιάνει κανένα άλλο τηλέφωνο. Αλλά πιστεύω ντάξει είναι λίγο too much!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...