giorginho Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Εμένα πάντως το λινκ από το 1ο ποστ μου βγάζει "404" και η ιστοσελίδα γενικά σέρνεται...
AndreasBoo Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε όποιος πάει να μας πει τι χαρτί αποποίησης ευθυνών τον έβαλαν να υπογράψει, έτσι απο περιέργεια 🤔 Spoiler Αποζημίωση σε περίπτωση τραυματισμού, θανάτου ή ζημίας Η Εταιρεία υποχρεούται να αποζημιώσει τον επιβάτη ή τους νόμιμους κληρονόμους του/της, σε περίπτωση τραυματισμού ή θανάτου που προκαλείται από ατύχημα που συνέβη κατά την επιβίβαση του επιβάτη στο Αεροσκάφος ή κατά τη διάρκεια της επιβίβασης ή αποβίβασης, με εξαίρεση τις περιπτώσεις τραυματισμού ή θανάτου που οφείλονται στην κατάσταση υγείας του επιβάτη ή σε υπαιτιότητα του επιβάτη. Οι επιβάτες υποχρεούνται να γνωστοποιούν στην Εταιρεία οποιαδήποτε κατάσταση υγείας που ενδέχεται να επιδεινωθεί κατά τη διάρκεια της πτήσης – σε αντίθετη περίπτωση η Εταιρεία δεν έχει καμία υποχρέωση να αποζημιώσει τον επιβάτη ή / νόμιμους κληρονόμους του/της. Στην περίπτωση αυτή, η Εταιρεία μπορεί κατά την απόλυτη διακριτική του ευχέρεια να αρνηθεί την επιβίβαση του επιβάτη στο Αεροσκάφος. Σε κάθε περίπτωση, εάν η Εταιρεία αποδείξει ότι και οι υπάλληλοί της έχουν λάβει όλα τα αναγκαία μέτρα προς αποφυγή της ζημίας / τραυματισμού / θανάτου ή ότι ήταν αδύνατον να λάβει τέτοια μέτρα, η Εταιρεία απαλλάσσεται από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα. Σε κάθε περίπτωση, η ευθύνη της Εταιρείας για τραυματισμό ή θάνατο περιορίζεται στα ανώτατα όρια που καθορίζονται από τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, που είναι εν ισχύ κατά το χρόνο εμφάνισης του συμβάντος. Οι ανωτέρω διατάξεις εφαρμόζονται επίσης σε περίπτωση ολικής ή μερικής απώλειας και καταστροφής των αποσκευών των επιβατών που εμφανίζονται κατά το χρονικό διάστημα μεταξύ της παραλαβής από την Εταιρεία και της επιστροφής τους στον επιβάτη. https://flyhoper.com/booking-terms 1
Mhlogiatros Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πτώση με ελικόπτερο ... no thanks δε πηδαω απο καμια γεφυρα καλυτερα "για την εμπειρια " .Επεσε και η σελιδα κακο σημαδι Επεξ/σία 6 Απριλίου από Mhlogiatros 3
Rebelos2018 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, giorginho είπε Εμένα πάντως το λινκ από το 1ο ποστ μου βγάζει "404" και η ιστοσελίδα γενικά σέρνεται... Αν κάποιος το σκεφτόταν, νομίζω τώρα πήρε την απόφασή του. 2
gousias Δημοσ. 12 Απριλίου Δημοσ. 12 Απριλίου Ένας ξεκινά την #$#%&*... και συνεχίζουν οι υπόλοιποι! Sheeptrolls!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα