Denmark1 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Στο σπιτι πια το σταθερό νούμερο σχεδόν δεν χρειάζεται.Θέλουμε όλοι όμως αρκετό και καλό ιντερνετ.Τι θα προτείνατε? Μιλάμε για επαρχία.
comfuzio Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Κάνε έρευνα στους παρόχους με την οδό σου για να δεις τι σου βγάζει διαθέσιμο και τι τιμές, αν θες μετά ανέβασε τα εδώ για να σου απαντήσουμε με εναλλακτικές αν πχ σου δίνει μόνο adsl ως 24 που λογικά δεν θα σου κάνει. (5G/Starlink) 1
gkat2829 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Η καλύτερη λύση την οποία χρησιμοποιώ από το καλοκαίρι στα Χανιά είναι αγορά router 5G και μετά αγορά πακέτου κινητής. Προσοχή κοιτάς στην περιοχή ποια εταιρία έχει το κατάλληλο σήμα και επιλέγεις ανάλογα. Επίσης για να γνωρίζεις μόνο η COSMOTE δεν έχει κόφτη στα GIGA που θα κατεβάσεις κάθε μήνα. Οι υπόλοιπες μετά τα 300GB που θα έχεις καταναλώσει ρίχνουν την ταχύτητα στα 8 ή μια και στα 5 η δεύτερη. Αναλόγως βέβαια πόσα χρειάζεσαι τον μήνα για ανεβοκατέβασμα. Εγώ με την COSMOTE ανεβοκατεβάζω τον μήνα 4-5TB με ταχύτητα γύρω στα 600 στο down και 150 στο up. Ότι άλλο θέλεις με ρωτάς. Τα πακέτα της COSMOTE που θα σου έλεγα εγώ να έχεις υπόψη σου είναι τα WHATS UP με 13.5€ τον μήνα, COSMOTE NEO με 33€ τον μήνα και FROG ( χρησιμοποιεί το δίκτυο της COSMOTE) 144€ τον χρόνο μια φορά. Η FROG έχει το μειονέκτημα ότι την SIM και τα 144€ θα πρέπει να τα δώσεις και να την πάρεις σε 1 από τα 2 καταστήματα της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Ότι άλλο χρειαστείς με ρωτάς. 2
Denmark1 Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Εχω ηδη 50αρα ιντερνετ που ειναι υπεραρκετο ήδη.Προσφερει δλδ το δικτυο τετοιες ταχυτητες εδω...
gkat2829 Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου Εγώ στα πρότεινα τα παραπάνω διότι θεώρησα ότι δεν έχεις ποια σταθερό. Όλα τα παραπάνω αφορούν την κινητή και internet μέσα από την κινητή εφόσον δεν έχεις σταθερό.
Denmark1 Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Τωρα πληρώνω 21 ευρω το μηνα για 50αρα ιντερνετ και απεριοριστα κλησεις προς κινητα και σταθερα(Nova)..... Για κάτω απο 21 ευρω το μηνα ψάχνω ..ειναι μάλλον το σωστο να πω ότι ψάχνω....
comfuzio Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου 6 minutes ago, Denmark1 said: Τωρα πληρώνω 21 ευρω το μηνα για 50αρα ιντερνετ και απεριοριστα κλησεις προς κινητα και σταθερα(Nova)..... Για κάτω απο 21 ευρω το μηνα ψάχνω ..ειναι μάλλον το σωστο να πω ότι ψάχνω.... Οπότε στην ουσία ψάχνεις ένα πιο χαμηλό πάγιο με την διάθεση να χάσεις το σταθερό για καλύτερη τιμή στο internet; Δεν ξέρω κάποια εταιρία που να το κάνει αυτό, δεν λέω ότι δεν υπάρχει αλλά ότι εγώ δεν ξέρω. Starlink πας για πιο μεγάλη ταχύτητα αλλά με πάγιο 40€ που είναι διπλά από ότι δίνεις + ότι πρέπει να αγοράσεις τον εξοπλισμό, οπότε το ξεχνάμε γενικότερα σαν επιλογή. Μόνο ίσως αυτό με το 5G κάποιο συμβόλαιο που να είναι χαμηλό σε κόστος αλλά και πάλι θα πρέπει να δώσεις καλά λεφτά για καλό εξοπλισμό και εδώ. Δεν ξέρω περισσότερα μην σε πάρω στον λαιμό μου! 1
Denmark1 Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου ένας φίλος αλλάζοντας πάροχο στην κινητή του...είναι σε πακέτο περίπου 21-23 ευρω το μήνα (Vodafone) και πήρε απεριόριστο ιντερνετ όλο το μήνα.Και κάνει χρήση με hot spot σε λαπτοπ και smart Τηλεόραση και ειναι καλυμένος.Είναι δλδ μια εναλλακτική αν έχεις δωρεαν ιντερνετ απ το κινητό.
mikewugreece Δημοσ. 31 Μαρτίου Δημοσ. 31 Μαρτίου επειδη εισαι επαρχία οπως και εγω, τουλαχιστον στο δικο μου μερος η cosmote ειναι μονοδρομος. γενικα αν εχεις να διαλεξεις αναμεσα σε cosmote,nova,vodafone για επαρχία θα συμβουλευα την cosmote
Denmark1 Δημοσ. 31 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 31 Μαρτίου Με βάση ποιό πρόγραμμα και ποιό πακέτο να πάμε Κοσμοτε? έχει κάτι σ αυτα τα ποσα? 10 χρόνια ζω στην άκρη της ελλάδας κι αν χάσω το ιντερνετ καταστρεφομαι.Αλλά τέτοια θέματα δεν είχα ουτε με Nova ουτε με Vodafone.Γενικά τους βάζω στο ίδιο καζανι και απλά ψάχνω το φθηνότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα