Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρέπει να πληρώσω κάποιον για μία υπηρεσία μέσω paypal (είναι στο εξωτερικό) αλλά διάβασα πως δεν ειναι ασφαλές καθόλου το paypal. Έχετε κάποια λύση να μου προτείνετε ; Μπορώ να συνδέσω το paypal μήπως με έναν λογαριασμό που θα έχει το ποσό που είναι ίσα για ίσα για την συναλλαγή και μετά να το αποσυνδέσω αμέσως και να το ξανασυνδέσω με το paypal σε ένα μήνα που μάλλον θα πρέπει να επαναλάβω την συναλλαγή;

Επίσης ποια η διαδικασία για να συνδέσεις τον λογαριασμός σου με το paypal? Έχει αναμονή; Η αποσύνδεση επίσης έχει αναμονή ή γίνεται άμεσα;

• Haha 4
Δημοσ.

Από πότε δεν είναι καθόλου ασφαλές το PayPal?

Επίσης ναι μπορείς να το συνδέσεις με μία προπληρωμένη κάρτα και να την φορτίζεις όποτε χρειάζεται.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, artist1 είπε

Πρέπει να πληρώσω κάποιον για μία υπηρεσία μέσω paypal (είναι στο εξωτερικό) αλλά διάβασα πως δεν ειναι ασφαλές καθόλου το paypal. Έχετε κάποια λύση να μου προτείνετε ; Μπορώ να συνδέσω το paypal μήπως με έναν λογαριασμό που θα έχει το ποσό που είναι ίσα για ίσα για την συναλλαγή και μετά να το αποσυνδέσω αμέσως και να το ξανασυνδέσω με το paypal σε ένα μήνα που μάλλον θα πρέπει να επαναλάβω την συναλλαγή;

Επίσης ποια η διαδικασία για να συνδέσεις τον λογαριασμός σου με το paypal? Έχει αναμονή; Η αποσύνδεση επίσης έχει αναμονή ή γίνεται άμεσα;

Tι διάβασες ακριβώς γιατί έχω την εντύπωση ότι δεν κατάλαβες τι διάβασες.Δεν ειναι ασφαλες αν τα στειλεις ως friends and family γιατί δεν μπορείς να ζητήσεις refund όπως στην περίπτωση που το χρησιμοποιήσεις για εμπορική συναλλαγή.Και ναι μπορείς να συνδέσεις αποσυνδέσεις όποτε θες τον λογαριασμό .Βγάλε μια revolut και σύνδεσε εκείνη με το ΡΡ.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οι πληρωμές είναι ασφαλείς μεταξύ αγοραστή πωλητή. Πατάς το πληρωμή με paypal, ανοίγει (διεύθυνση https://paypal.....) παράθυρο, βάζεις username-password το ποσό είναι προσημπληρωμένο.

Για τις μεταφορές χρημάτων το λένε αυτό (friends and family) , γιατί εκεί δεν υπάρχει η σχέση πωλητή-αγοραστή και ένας πωλητής ΕΚΕΙ, μπορεί να κάνει την πάπια. Σε αυτή την περίπτωση το λαμόγιο-πωλητής σου δίνει εναν αριθμοκωδικό και σου λέει να μπεις στο ΕΣΥ στο paypal να κάνεις πληρωμή που στην ουσία είναι μεταφορά χρημάτων μεταξύ φίλων και συγγενών.

Επεξ/σία από iml
  • Like 1
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

η αληθεια ειναι οτι η πληρωμη μεσω paypal δε σου στελνει ειδοποιηση απο την τραπεζα για να την εγκρινεις με push ειδοποιηση η με κωδικο στο κινητο οπως γινεται με διαφορες αλλες πληρωμες. εκει κολλανε αρκετοι.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Ειναι ασφαλεις οι πληρωμες αρκει να γινονται σε επισημο εμπορο και να υπάρχει στο site η ενδειξη paypal. Μπορεις να τσεκαρεις τον εμπορο μεσω trust pilot εαν υπάρχει. Τωρα εαν δεν τον βρεις καπου και είναι σκαμμερ μπορεις να ζητήσεις refund. Εχω αποζημιωθει απο paypal για αγορες σε εφαρμογες της google παλιά.100% refund.

• Like 1
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα, για να μην ανοίγω θεμα, ξέρετε αν ανοίξω λογαριασμό στην Paysafe θα δέχεται αγορές Pasefecard με Paypal?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, milos_ είπε

αναδιατύπωσε σε απλά Ελληνικά το τι θες να κάνεις για ναταλάβουμε και εμεις

Αν απευθύνεσαι στο δικο μου ερώτημα:   Θέλω να αγοράσω paysafecard  αλλα on line.   Πως μπορω να κανω την αγορά πληρώνοντας  με Pp χωρίς να με χρεώσουν και προμήθεια.  Πχ μεσα απο το ίδιο το paysafecard.com   μπορώ;

Ελπίζω να ηταν πιο απλά τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, kounga είπε

Καλημέρα, για να μην ανοίγω θεμα, ξέρετε αν ανοίξω λογαριασμό στην Paysafe θα δέχεται αγορές Pasefecard με Paypal?

Μπορείς σε πιστοποιημένο μεταπωλητή. 

Επεξ/σία από chvnce
Δημοσ.
3 ώρες πριν, chvnce είπε

Μπορείς σε πιστοποιημένο μεταπωλητή. 

Ενα παράδειγμα;  Καθότι δυο που βρηκα εγώ δεν δέχονται Ελλάδα για χώρα προορισμου του κωδικου Paysafecard.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kounga είπε

Ενα παράδειγμα;  Καθότι δυο που βρηκα εγώ δεν δέχονται Ελλάδα για χώρα προορισμου του κωδικου Paysafecard.

Το recharge.com είχα κατά νου, όταν έγραφα. Αλλά, είδα πως είναι εκτός αποθέματος.

Δεν γνωρίζω αν και πότε θα έχει ξανά απόθεμα. Και, δυστυχώς, δεν μπόρεσα να βρω εναλλακτικό μεταπωλητή. 

Αν κάποιος φίλος χρησιμοποιεί paysafe, ας μας διαφωτίσει με καμιά άλλη επιλογή. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...