Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, jimsomebody είπε

To proton VPN είναι zero log? Αν όχι δεν ξέρω αν είναι καλύτερο το ζερο λογκ ή η έδρα σε Ελβετία (να γιατί δεν κάνουν και τα 2 ταυτόχρονα)??

οχι

https://protonvpn.com/features/no-logs-policy

Αναφορά σε κείμενο

1. Each time a user connects to the service, we only obtain a timestamp of the last successful login attempt. This gets overwritten each time a user successfully logs in. This does not contain any identifying information, such as IP addresses or locations. We retain this limited information to protect user accounts from password brute force attacks. However, we do not share any of this data with third parties.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Avoid:

• Free VPNs (except Proton’s free tier) – most log, inject ads, or sell your data.

• VPNs based in China, Russia, or Turkey — subject to surveillance laws.

• Services without clear or audited no-log policies.

Παρακάτω λίστα με Zero log VPNs

image.png.ec579cb4ba5a537fdcb64991a5fb9eed.png

• Like 12
  • Thanks 11
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, georgiosmag είπε

Ο πάροχος θα δώσει τα πλήρη στοιχεία σου.  Το ιστορικό δεν έχει σημασία.  Τους ενδιαφέρει μόνο ποιος είσαι.  Και από τη στιγμή που ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να πει ποιος είσαι τελείωσε.  Και αυτούς που πιάσανε ακριβό vpn είχαν.  Όταν θέλουν να πιάσουν απλά πιάνουν.   Και αυτή τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή το θέλουν όσο τίποτε άλλο.  

https://www.quora.com/Do-federal-regulations-allow-the-FBI-or-any-other-government-agency-to-request-my-data-from-my-VPN-or-any-other-security-feature-If-they-can-request-then-are-VPNs-required-to-give-my-data

Όχι δε θα το πληρώσω εγώ.  Αλλά παρασύροντας τον αδαή που θα νομίζει ότι με το vpn μπορεί να κατεβάζει ότι θέλει λέγοντας του ότι θα είναι ασφαλής δεν είναι σωστό.  Αν θέλει κάποιος ειδικά τώρα που υπάρχει έξαρση να είναι ασφαλής τότε να μην ακούσει ούτε εμένα ούτε εσένα και να σταματήσει αυτές τις δραστηριότητες.  

Η διεύθυνση σου δεν φαίνεται.  Αλλά φαίνεται μια διεύθυνση (ψεύτικη) ότι βλέπει νόβα για παράδειγμα και είναι από το Τιμπουκτού.  Όλες αυτές που βλέπουν νόβα και κοσμοτε και δεν βρίσκονται Ελλάδα τις μαζεύει η υπηρεσία σε μια λίστα και τις στέλνει με ένταλμα στους γνωστούς παρόχους.  Αυτοί από εκεί και πέρα είναι υποχρεωμένοι να δώσουν τα στοιχεία των συγκεκριμένων ψεύτικων ip και την πραγματική IP.  Δεν χρειάζεται το ιστορικό.  Αρκεί που είδε η υπηρεσία ότι η συγκεκριμένη ip βλέπει παράνομα συνδρομητική τηλεόραση.  

Τι δεν καταλαβαίνετε ρε παιδιά πραγματικά δεν καταλαβαίνω.  

Καλά ότι ναναι.   Τους έχεις για χαζούς αυτούς που έχουν αναλάβει.  Οκ.  Επαναλαμβάνω.  Αυτούς που έπιασαν είχαν vpn.  Να μου εξηγήσει κάποιος πως τους έπιασαν.   

δεν ισχυουν αυτα που λες, ο παροχος δεν θα ερωτηθει καν, γιατι δεν φαινεται η ip που σου εχει δωσει ο παροχος στα torrent αλλα η ip του vpn. συνδεση της πραγματικης ip με αυτην του vpn δεν γινεται

εβαλες ενα λινκ και ουτε καν το διαβασες

Αναφορά σε κείμενο
  1. VPN Policies: Whether a VPN provider is required to hand over data depends on its data retention policies and the laws of the jurisdiction it operates in. Some VPNs have strict no-logs policies, meaning they do not store user data that could be shared with authorities. However, if they do keep logs, they may be compelled to provide that data when requested.

το σοβαρο vpn δεν θα δωσει στοιχεια γιατι δεν κραταει logs και επιπλεον πολλα vpn λογω χωρας/δικαιοδοσιας

• Like 5
  • Thanks 2
Δημοσ.

Νομίζω το πιο hardcore no logs-advocate VPN είναι το Mullvad (το οποίο αν δε κάνω λάθος έχει και open source κομμάτια), φτιάχνεις λογαριασμό χωρίς να δώσεις identifiable στοιχεία(όνομα, email etc)

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Asevastos είπε

Νομίζω το πιο hardcore no logs-advocate VPN είναι το Mullvad (το οποίο αν δε κάνω λάθος έχει και open source κομμάτια), φτιάχνεις λογαριασμό χωρίς να δώσεις identifiable στοιχεία(όνομα, email etc)

και στο proton αφου μπορεις να χρησιμοποιησεις το δικο τους email που επισης προστατευεται απο τους ελβετικους νομους εισαι μια χαρα. ποτε δεν θα δωσουν στοιχεια για τον χρηστη του email τους. πλεον αφου μπορεις και πληρωνεις και με crypto αν προσξεις δεν εχεις θεμα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, demian83 είπε

δεν ισχυουν αυτα που λες, ο παροχος δεν θα ερωτηθει καν, γιατι δεν φαινεται η ip που σου εχει δωσει ο παροχος στα torrent αλλα η ip του vpn. συνδεση της πραγματικης ip με αυτην του vpn δεν γινεται

εβαλες ενα λινκ και ουτε καν το διαβασες

το σοβαρο vpn δεν θα δωσει στοιχεια γιατι δεν κραταει logs και επιπλεον πολλα vpn λογω χωρας/δικαιοδοσιας

Έστω και ότι έχεις δίκιο.  Βλέπει λοιπόν όπως λες την ip του vpn και όχι την δική σου. Οπότε βλέπει ότι το vpn κάνει παρανομία ότι βλέπει νόβα? Και δεν θα κάνει τίποτε για αυτό?

6 ώρες πριν, magicnumbers είπε

Στο λινκ που έβαλες λέει κυριολεκτικά ότι γράφω,θα δώσει μπλα μπλα #ΕΚΤΟΣ# αν έχει strict zero log policy. Οποτε τι να δώσει κ ποιος; Ο πάροχος ότι συνδέθηκες Ρουμανία η Σεϋχέλλες; 

Σα να πας στο βενζινάδικο κ να ζητήσεις πληροφορίες απτό βενζινα τι έκανε τη βενζίνη ένας που μάλλον πήγε για κόντρες επειδή έστριψε δεξια στο Χίλτον κ κατέβαινε προς Συγγρού πχ. Να πει τι; Ότι είχε ένα κίτρινο Punto? Ωραία και?

Μα από την στιγμή που βλέπει μια ip ανεξάρτητα χώρας ότι βλέπει νόβα ρε παιδιά τι σημασία έχει το log? Τη συγκεκριμένη στιγμή δε βλέπει ότι κάποια ip κάνει παρανομία? Δεν απομένει μόνον να δει αυτή η  ip που κάνει bounce και πια είναι η πραγματική που κρύβεται από πίσω? Άφησε τα τα log.  Για τη συγκεκριμένη στιγμή που παρακολουθεί πες μου.  

6 ώρες πριν, eri77 είπε

Επειδή δεν καταλαβαίνω.. Εγώ π.χ πού βλέπω το hbo max (νόμιμη συνδρομή) από άλλη χώρα, κινδυνεύω με πρόστιμο? 

Εν μέρη ναι είσαι παράνομος.  Γιατί δε μένεις σε αυτή τη χώρα.  Άλλη η σοβαρότητα της παράβασης αυτή με το παρόν θέμα.  Εκεί το πολύ να σε κάνουν ban (νόμιμα ) και να μη μπορείς να συνδεθείς.  Και φυσικά να μην μπορείς να τους κάνεις τίποτε νομικά αφού τους εξαπατας με vpn ότι είσαι σε αυτή τη χώρα.  

6 ώρες πριν, Arkin είπε

Δεν ξέρει ο isp τι βλέπεις. Μόνο ο provider vpn ξέρει κανείς άλλος. Μάλλον δεν ξέρεις ακριβώς πως δουλεύει το vpn για να γράφεις τα παραπάνω. Ψαξτο καλύτερα. 

Μαζί σου.  Δεν ξέρει και για αυτό με ένταλμα ρωτώντας τον provider vpn θα πάρει τη σωστή ip.  Και ο provider είναι υποχρεωμένος να την δώσει.  Το vpn παίρνει την ip σου την κρύβει και σου δίνει άλλη ip από άλλο σημείο ψεύτικη.  Πάλι όμως έχεις μια ip έστω και ψεύτικη.  Αυτό γίνεται (το νόημα του VPN) για να προστατευτεί κανείς από hacker και όχι για να βλέπει παράνομη συνδρομητική.  Αυτός που κάνει την έρευνα βλέπει μια ψεύτικη ip.  Βλέπει εννοείται ότι αυτή η ip έρχεται από το τάδε σημείο.  Ποιος είναι από πίσω? Ο σέρβερ του vpn provider.   Πάει λοιπόν σε αυτόν και του λέει ότι αυτή η ip σου βλέπει νόβα.  Πες μου ποιος είναι από πίσω.  Ο provider σε μένα σε σένα η στον χάκερ δεν είναι υποχρεωμένος να δώσει αυτήν την πληροφορία σε αντίθεση όταν του τη ζητά η αρχή.  

Πες μου πού κάνω λάθος και τι δεν έχω καταλάβει καλά.  Εξήγησε μου αν λειτουργεί διαφορετικά το vpn.  

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
17 hours ago, georgiosmag said:

Απλά να πω την άποψη μου παιδιά. Ότι και VPN να βάλετε άχρηστο θα είναι εφόσον ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να σας "δώσει" στις αρχές που σας ψάχνει αν έχετε -κυρίως- κάποιο box αντίστοιχο πειρατικό. Μόνο αυτά βασικά θα προσπαθήσουν να κλείσουν και όχι τα τόρεντς γενικά. Οπότε η γνώμη μου είναι μην πετάτε τα λεφτά σας και όχι τίποτε άλλο χάνετε και από ταχύτητα.

Εκτός και αν έχετε υποψία ότι σας έχει στοχοποιήσει κάποιος χάκερ. Εκεί μόνον το VPN έχει νόημα. Ο χάκερ δεν έχει την ιδιότητα που έχουν οι αρχές να ζητήσει από τον πάροχο VPN να του δώσει τα στοιχεία σας. Οπότε ναι. Εκεί έχει αξία και δυσκολεύει αφάνταστα την οποιαδήποτε απόπειρα για χάκινγκ.

Δεν ισχύει αυτό που λες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, georgiosmag είπε

Δεν απομένει μόνον να δει αυτή η  ip που κάνει bounce και πια είναι η πραγματική που κρύβεται από πίσω? Άφησε τα τα log.  Για τη συγκεκριμένη στιγμή που παρακολουθεί πες μου.  

Εδώ είναι που μπαίνει το zero log. Δεν γράφει ποιος είδε τι. Σα να μιλάμε στο τηλέφωνο με απόκρυψη. Ότι είπαμε χάθηκε.  Γι'αυτό είναι σημαντικό αυτό το κομμάτι διαφορετικά είναι απλά ένας μεσάζοντας για όποιον θέλει να παρακάμψει firewall κλπ. Τώρα αν λέει ότι είναι zero log κ δεν είναι πάμε αλλού.

• Like 6
Δημοσ.

Παιδιά, οποίος θέλει φθηνότερα το nordvpn, να το πάρει από το Amazon Γερμανίας, πήρα το basic, ετήσιο, με 35 περίπου ευρώ. Το διετές δεν συνέφερε. 

• Like 3
Δημοσ.

Στην Amazon υπάρχει ένα πακέτο Standard το οποίο είναι σαν το Plus αλλά χωρίς τον password manager και το έχει στα 39€.

Φαίνεται πάρα πολύ καλό! Έχεις κανείς κάποια άποψη;

image.png.492de4568ce7a52f88b1194aa89853b9.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πήρα το NordVPN Complete για 2 χρόνια με 16 ευρώ περίπου απο G2A, έκανα redeem τον κωδικό και δούλεψε κανονικά.

Επεξ/σία από Nekrozontanos
  • Like 11
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...