Diavolos666 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 46 minutes ago, Nostradamus1980 said: Αν επιλέξεις στο NordVpn p2p server δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα στα torrent! Αυτό το επιλέγεις μετά αφού το εγκαταστήσεις ή έχει να κάνιε με την αγορά? Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το NordVpn, έχω χρησιμοποιήσει άλλα στο παρελθόν που είχαν ένα port, username και password μόνο και δεν είχε άλλες επιλογές.
Nostradamus1980 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Αυτό το επιλέγεις μετά αφού το εγκαταστήσεις ή έχει να κάνιε με την αγορά? Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το NordVpn, έχω χρησιμοποιήσει άλλα στο παρελθόν που είχαν ένα port, username και password μόνο και δεν είχε άλλες επιλογές. όταν εγκαταστήσεις την εφαρμογή στα windows. Η συγκεκριμένη επιλογή δεν υπάρχει στην επέκταση του chrome. Επεξ/σία 2 Απριλίου από Nostradamus1980 1
crispy_mummy Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 6 ώρες πριν, baldazor είπε Έχει δοκιμάσει κανείς Proton VPN? έχει 50% ( 4,99€ /μήνα) Open source / No-logs policy / Swiss based / Fast P2P/BitTorrent downloads https://protonvpn.com/pricing και με 12€/μήνα έχει πακέτο: - Your Proton Unlimited plan Proton Mail Proton Calendar Proton Drive / 500 GB total storage Proton VPN / Protect 10 devices at a time Proton Pass Proton Wallet Είμαι χρήστης ProtonMail και ProtonVPN εδώ και χρόνια. Αν έχεις κάποια συγκριμένη ερώτηση θα χαρώ να σου απαντήσω. Σαν κύριο VPN πάντως χρησιμοποιώ Mullvad στο router level μέσω Wireguard, ώστε όλες οι συσκευές στο δίκτυο μου να συνδέονται στο internet μέσω VPN. 1
madboy Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 5 minutes ago, Diavolos666 said: Αυτό το επιλέγεις μετά αφού το εγκαταστήσεις ή έχει να κάνιε με την αγορά? Δεν γνωρίζω πως λειτουργεί το NordVpn, έχω χρησιμοποιήσει άλλα στο παρελθόν που είχαν ένα port, username και password μόνο και δεν είχε άλλες επιλογές. Στο πεδίο search connections γραφεις P2P. Αν το αφήσεις έτσι θα σε συνδέσει σε server στην Ελλάδα. Αν θες server σε άλλη χώρα αν αφήσεις το ποντίκι πάνω απο το P2P δεξια θα σου εμφανίσει 3 τελειες. Πατάς πάνω τους και μετα επιλέγεις σε ποιας χώρας P2P server θες να συνδεθεί. 2
Donalhioy Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου αν το αγορασω τωρα μπορω να το ενεργοποιησω τον αλλο μηνα π.χ? ειναι για μια συσκευη?
Giorgos241 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου On 31/03/2025 at 17:35, Petros267 said: Άρα για torrent πιο προτείνεται; million dollar question. 1
JIMCA Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Και εγω το ιδιο ρωταω για torrent αξιζει? για stremio? αν παρω αυτο https://www.skroutz.gr/s/40321904/MikroTik-hAP-ax3-WiFi-Mesh-Network-Access-Point-Wi-Fi-6-Dual-Band-2-4-5GHz.html#specs μπορω να βαλω το nordvpn ωστε ολα wifi lan κινητα laptop pc τηλεόραση να περνανε μεσα απο το vpn ?
peros550 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου ειναι κανείς που χρησιμοποιεί VPN στο router ? με ενδιαφέρει για torrents. Αν το Nord ειναι καλο, θα το χτυπούσα, λόγω και τις προσφοράς που ανέβασε ο φίλος.
darkmatinee Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 7 minutes ago, peros550 said: ειναι κανείς που χρησιμοποιεί VPN στο router ? με ενδιαφέρει για torrents. Αν το Nord ειναι καλο, θα το χτυπούσα, λόγω και τις προσφοράς που ανέβασε ο φίλος. Γενικώς το VPN στο ρουτερ είναι μια πιο πολύπλοκη διαδικασία. Καλύτερα να κοιτάτε λύσεις που παρέχουν υποστήριξη wireguard στο router για καλύτερες ταχύτητες. Εγώ ξέρω 2 το SurfShark & το Mullvad 1 2
Donalhioy Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 1 ώρα πριν, crispy_mummy είπε Είμαι χρήστης ProtonMail και ProtonVPN εδώ και χρόνια. Αν έχεις κάποια συγκριμένη ερώτηση θα χαρώ να σου απαντήσω. Σαν κύριο VPN πάντως χρησιμοποιώ Mullvad στο router level μέσω Wireguard, ώστε όλες οι συσκευές στο δίκτυο μου να συνδέονται στο internet μέσω VPN. μπορεις να το κανεις με proton? θελει συγκεκριμενο ρουτερ? ειναι δυσκολο?
Iamthagod Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Παιδιά υπάρχει και αυτό στα 18.29 δολλάρια NordVPN Complete VPN Service + NordPass & NordLocker (PC, Android, Mac, iOS) (10 Devices, 2 Years) - NordVPN Key - GLOBAL
di maria kun Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Παίδες εγώ για τορρεντινκ αυστηρά το surfshark, η ταχύτητα είναι ακριβώς ίδια μην σας πω νιώθω ό,τι δεν τρώει τα γνωστά μπούκωματα οταν εχω ανοιχτά πολλά παράλληλα. Για χώρα ελβετια που η χρήση τορεντ για προσωπική χρήση είναι νόμιμη καιρός εναλλακτικά Ρουμανία
crispy_mummy Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Donalhioy είπε μπορεις να το κανεις με proton? θελει συγκεκριμενο ρουτερ? ειναι δυσκολο? Ναι, φυσικά και μπορείς. Χρειάζεσαι ένα router το οποίο υποστηρίζει Wireguard. Και σε πολλά router που δεν το υποστηρίζουν, μπορείς να τα κάνεις flash με OpenWRT. Εδώ μπορείς να βρεις έναν οδηγό για το πώς να setάρεις ProtonVPN μέσω Wireguard σε OpenWRT. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι πως παρ' όλο που το Wireguard είναι πολύ πιο ελαφρύ σα πρωτόκολλο από το OpenVPN, αν το router σου δεν έχει αρκετά καλή CPU μπορεί σου δημιουργήσει bottleneck. Για παράδειγμα, μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα ένα MikroTik hEX S φλασαρισμένο με OpenWRT και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πριν κάνα μήνα όμως ήρθε η πολυπόθητη οπτική ίνα και σε μένα, και παρ όλο που έπιανα ↓500+ / ↑250+ Mbps χωρίς VPN, όταν πήγαινα μέσω του router έπεφτε στα ↓200+ / ↑200+ Mbps. Τελικά, αυτό που έκανα ήταν να φτίαξω ένα VM στο Proxmox server μου και να εγκαταστήσω πάνω σε αυτό OpenWRT και τώρα πιάνω περίπου ↓480 / ↑250 Mbps. To router μου δηλαδή τώρα ειναι απλά ένα VM στο home server μου. Τώρα εσύ προφανώς δε θα πας να στήσεις ολόκληρο server για να τον χρησιμοποιείς σα router. Απλά αν αγοράσεις router πρέπει να κάνεις λίγο έρευνα πρώτα. Αν αγοράσεις router με σκοπό να το κάνεις flash με OpenWRT συγκεκριμένα, τσέκαρε αυτή τη λίστα με benchmarks πρώτα. Επεξ/σία 2 Απριλίου από crispy_mummy 2 3
camel555 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, peros550 είπε ειναι κανείς που χρησιμοποιεί VPN στο router ? με ενδιαφέρει για torrents. Αν το Nord ειναι καλο, θα το χτυπούσα, λόγω και τις προσφοράς που ανέβασε ο φίλος. Το είχα βάλει πρόσφατα εγώ. Το αφαίρεσα διότι δεν ήθελα να φιλτράρονται όλα. Κοιτάς τις ανάγκες σου και πράττεις ανάλογα με το case study σου. Δεν είναι δύσκολη διαδικασία, έχει αναλυτικά τι και πως στο site της nord με πλήρεις (φώτο κλπ) οδηγίες, ανάλογα την μάρκα. Π.χ. για tplink https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20280525082001-Setting-up-TP-Link-with-NordVPN Επεξ/σία 2 Απριλίου από camel555
MiJ16 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 39 minutes ago, crispy_mummy said: Ναι, φυσικά και μπορείς. Χρειάζεσαι ένα router το οποίο υποστηρίζει Wireguard. Και σε πολλά router που δεν το υποστηρίζουν, μπορείς να τα κάνεις flash με OpenWRT. Εδώ μπορείς να βρεις έναν οδηγό για το πώς να setάρεις ProtonVPN μέσω Wireguard σε OpenWRT. Αυτό που πρέπει να προσέξεις όμως είναι πως παρ' όλο που το Wireguard είναι πολύ πιο ελαφρύ σα πρωτόκολλο από το OpenVPN, αν το router σου δεν έχει αρκετά καλή CPU μπορεί σου δημιουργήσει bottleneck. Για παράδειγμα, μέχρι πρόσφατα χρησιμοποιούσα ένα MikroTik hEX S φλασαρισμένο με OpenWRT και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Πριν κάνα μήνα όμως ήρθε η πολυπόθητη οπτική ίνα και σε μένα, και παρ όλο που έπιανα ↓500+ / ↑250+ Mbps χωρίς VPN, όταν πήγαινα μέσω του router έπεφτε στα ↓200+ / ↑200+ Mbps. Τελικά, αυτό που έκανα ήταν να φτίαξω ένα VM στο Proxmox server μου και να εγκαταστήσω πάνω σε αυτό OpenWRT και τώρα πιάνω περίπου ↓480 / ↑250 Mbps. To router μου δηλαδή τώρα ειναι απλά ένα VM στο home server μου. Τώρα εσύ προφανώς δε θα πας να στήσεις ολόκληρο server για να τον χρησιμοποιείς σα router. Απλά αν αγοράσεις router πρέπει να κάνεις λίγο έρευνα πρώτα. Αν αγοράσεις router με σκοπό να το κάνεις flash με OpenWRT συγκεκριμένα, τσέκαρε αυτή τη λίστα με benchmarks πρώτα. Έχω ακολουθήσει κάτι διαφορετικό. Δε ξέρω αν καλύπτει πλήρως τις ανάγκες που καλύπτει η δική σου λύση. Έστεισα ένα μικρό ubuntu server VM επίσης στο proxmox και εγκατέστησα εκεί το windscribe (στην δική μου περίπτωση) βάζοντας και ένα rule στα iptables. Πλέον όποια συσκευή θέλω να βγαίνει με VPN της βάζω gateway την IP του VM.
Προτεινόμενες αναρτήσεις