Sebu Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 hours ago, theoapo said: Όχι, το πρόβλημα με το μικρό upload έχει να κάνει με την έλλειψη του port forwarding. Port forward σε απλο web port 80??? Μιλαω για speedtest.net Εκει πιανει βαρια το 1/3 στο updload test και περιπου το 90% στο download 2 hours ago, stark said: Η χρήση VPN με σύνδεση (μέσω VPN) σε κάποιον ελληνικό server μας παρέχει προστασία, δηλαδή έχει νόημα; Ή θεωρούμε - για κάποιο λόγο - πιο ασφαλές το να συνδεθούμε σε server άλλης χώρας; Το NordVPN με τα default settings στο auto, με συνδέει σε ελληνικούς servers κατά προτεραιότητα. Ακόμα και P2P (specialty server) να επιλέξω, με συνδέει σε ελληνικό server. Μου παρέχει προστασία αυτό ή χάνω κάτι σε επίπεδο "προστασίας"; p.s. Λογικά εφόσον μεσολαβεί το "zero log policy" του NordVPN, θεωρώ πως δεν χάνω κάτι σε θέμα προστασίας (συνδεδεμένος στην ίδια τη χώρα μου), αλλά είπα να ρωτήσω για να είμαι σίγουρος. Μαλλον μας συνδεει κατα προτεραιοτητα με ελληνικους σερβερς για λογους ταχυτητας. Σε δοκιμη ταχυτητας που εκανα με ελβετικο σερβερ μου εβγαζε στο speedtest.net, 240mbps στο down και 24mbps στο up (σε 300αρα γραμμη) ενω σε ελληνικο σερβερ επιασε 290 και 55 αντιστοιχα. 2 hours ago, pakitis said: Ρε παιδιά συγγνώμη που κάνω αυτή την ερώτηση, αλλά πώς γίνεται να έχεις όλες αυτές τις υπηρεσίες με λιγότερο από 20 ευρώ για 2 χρόνια; Για τον ιδιο λογο που sites σαν το topcashback και παρομοια σου δινουν 100% επιστροφη της αξιας 4 μηνες μετα και σου ερχεται τσαμπα. Εκεινοι πως το κανουν? Μπαινουν μεσα? Προφανως οχι. Αλισβερισι γινεται εκτιμω, η καθε nord εχει μια τιμη Χ για τους πολλους που θα πανε στο site της και δεν θα ψαχτουν σε κλειδαδικα η οποια τιμη μπορει να ειναι και Ψ% φουσκωμενη σε σχεση με την πραγματικη τιμη που θα επρεπε να πουλαει και μετα για να εχει πελατολογιο και να κινηθει, σπρωχνει και οσες χιλιαδες κρινει σε τριτους μεταπωλητες τυπου κλειδαδικα ή topcashback και εισπραττει απο εκει. Ειναι αντιστοιχη λογικη με το Σκλαβενιτη, γραφει τρελους τζιρους αξιας δις αλλα τα πραγματικα κερδη ειναι χαμηλα γιατι εχει τεραστιο κοστος πωληθεντων και σε πολλα προιοντα πουλαει και κατω του κοστους για να κανει τζιρο/χτυπησει τον ανταγωνισμο. Ιδια λογικη με τα e-pharma shops, γραφουν τρελους τζιρους αλλα με τεραστια κοστη και μικρα κερδη, προκειμενου να φτασουν τελος ετους Δεκεμβρη και να παρουν τα τεραστια πιστωτικα απο τις εταιρειες (λχ Lamberts, Solgar κτλ) και ετσι να βγαλουν μια μικρη κερδοφορια και εχει ο θεος του χρονου. Υπαρχουν αρκετα τετοια μαγαζια που γραφουν τζιρο 1,2 εκατομμυρια, με κοστη 1,1 και περιμενουν το Δεκεμβρη τα πιστωτικα 100-200.000 για να ισοφαρισουν και να μεινει και κατι. Στο ενδιαμεσο ομως για να πιασουν το τζιρο και τα αντιστοιχα πιστωτικα σκοτωνουν αβερτα τιμες σε πολλα προιοντα πολλες φορες και στο κοστος ή κατω του κοστους. Δεν σημαινει επομενως οτι απαραιτητα συμβαινει κατι περιεργο. Ναι μπορει να ειναι και πωλησεις απο κλειδια αποκτημενα με αλλο τροπο αλλα πιστευω θα ειχε ακουστει. Αντιστοιχα τοσα παιχνιδια εχουν κλειδια σε κλειδαδικα, εχω αγορασει αρκετα και μαλιστα που ειναι αποκλειστικα online gaming, δηλαδη δεν μπορεις να παιξει το παιχνιδι μονο τοπικα χωρις να σε παρουν χαμπαρι, πρεπει να εισαι συνεχεια συνδεδεμενος, και ουδεποτε εχασα το παιχνιδι στο Steam ή μου εβγαλε οτι ειναι κλεμμενο. Τα εχω και λειτουργουν 12+ μηνες μετα. Και μαλιστα αγορασμενα 50%+ κατω απο τις επισημες τιμες στα επισημα σαιτ ή/και στο ιδιο το Steam. Απο την αλλη αν μια στο μυριο ειναι κατι μεμπτο, ειναι προτιμοτερο να κλαιω 15 ευρω και οσο τα εχω χαρει (λχ στο 6μηνο+ εχουν βγαλει τα λεφτα τους οταν το proton θελει 2+ ευρω το μηνα), απο το να δωσω 75+ ευρω στο topcashback και να στραβωσει κατι και να μην παρω πισω την οποια επιστροφη του 70-90-100% και να χανω χρονο να γραφω emails διαμαρτυριας ή/και να αγχωνομαι ποτε θα μπουν τα χρηματα και γιατι δεν μπηκαν. Επεξ/σία 3 Απριλίου από Sebu 7
tollisth Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Εχει δοκιμάσει κάποιος nordvpn η κάποιο αντίστοιχο σε android tv(οχι box)με stremio πως πάει γενικά? Πάντως ο συνδυασμός vpn και real debrid είναι ότι καλύτερο μπορεί να γίνει Επεξ/σία 3 Απριλίου από tollisth 1
theoapo Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 ώρα πριν, Sebu είπε Port forward σε απλο web port 80??? Μιλαω για speedtest.net Εκει πιανει βαρια το 1/3 στο updload test και περιπου το 90% στο download Μαλλον μας συνδεει κατα προτεραιοτητα με ελληνικους σερβερς για λογους ταχυτητας. Σε δοκιμη ταχυτητας που εκανα με ελβετικο σερβερ μου εβγαζε στο speedtest.net, 240mbps στο down και 24mbps στο up (σε 300αρα γραμμη) ενω σε ελληνικο σερβερ επιασε 290 και 55 αντιστοιχα. Για τον ιδιο λογο που sites σαν το topcashback και παρομοια σου δινουν 100% επιστροφη της αξιας 4 μηνες μετα και σου ερχεται τσαμπα. Εκεινοι πως το κανουν? Μπαινουν μεσα? Προφανως οχι. Αλισβερισι γινεται εκτιμω, η καθε nord εχει μια τιμη Χ για τους πολλους που θα πανε στο site της και δεν θα ψαχτουν σε κλειδαδικα η οποια τιμη μπορει να ειναι και Ψ% φουσκωμενη σε σχεση με την πραγματικη τιμη που θα επρεπε να πουλαει και μετα για να εχει πελατολογιο και να κινηθει, σπρωχνει και οσες χιλιαδες κρινει σε τριτους μεταπωλητες τυπου κλειδαδικα ή topcashback και εισπραττει απο εκει. Ειναι αντιστοιχη λογικη με το Σκλαβενιτη, γραφει τρελους τζιρους αξιας δις αλλα τα πραγματικα κερδη ειναι χαμηλα γιατι εχει τεραστιο κοστος πωληθεντων και σε πολλα προιοντα πουλαει και κατω του κοστους για να κανει τζιρο/χτυπησει τον ανταγωνισμο. Ιδια λογικη με τα e-pharma shops, γραφουν τρελους τζιρους αλλα με τεραστια κοστη και μικρα κερδη, προκειμενου να φτασουν τελος ετους Δεκεμβρη και να παρουν τα τεραστια πιστωτικα απο τις εταιρειες (λχ Lamberts, Solgar κτλ) και ετσι να βγαλουν μια μικρη κερδοφορια και εχει ο θεος του χρονου. Υπαρχουν αρκετα τετοια μαγαζια που γραφουν τζιρο 1,2 εκατομμυρια, με κοστη 1,1 και περιμενουν το Δεκεμβρη τα πιστωτικα 100-200.000 για να ισοφαρισουν και να μεινει και κατι. Στο ενδιαμεσο ομως για να πιασουν το τζιρο και τα αντιστοιχα πιστωτικα σκοτωνουν αβερτα τιμες σε πολλα προιοντα πολλες φορες και στο κοστος ή κατω του κοστους. Δεν σημαινει επομενως οτι απαραιτητα συμβαινει κατι περιεργο. Ναι μπορει να ειναι και πωλησεις απο κλειδια αποκτημενα με αλλο τροπο αλλα πιστευω θα ειχε ακουστει. Αντιστοιχα τοσα παιχνιδια εχουν κλειδια σε κλειδαδικα, εχω αγορασει αρκετα και μαλιστα που ειναι αποκλειστικα online gaming, δηλαδη δεν μπορεις να παιξει το παιχνιδι μονο τοπικα χωρις να σε παρουν χαμπαρι, πρεπει να εισαι συνεχεια συνδεδεμενος, και ουδεποτε εχασα το παιχνιδι στο Steam ή μου εβγαλε οτι ειναι κλεμμενο. Τα εχω και λειτουργουν 12+ μηνες μετα. Και μαλιστα αγορασμενα 50%+ κατω απο τις επισημες τιμες στα επισημα σαιτ ή/και στο ιδιο το Steam. Απο την αλλη αν μια στο μυριο ειναι κατι μεμπτο, ειναι προτιμοτερο να κλαιω 15 ευρω και οσο τα εχω χαρει (λχ στο 6μηνο+ εχουν βγαλει τα λεφτα τους οταν το proton θελει 2+ ευρω το μηνα), απο το να δωσω 75+ ευρω στο topcashback και να στραβωσει κατι και να μην παρω πισω την οποια επιστροφη του 70-90-100% και να χανω χρονο να γραφω emails διαμαρτυριας ή/και να αγχωνομαι ποτε θα μπουν τα χρηματα και γιατι δεν μπηκαν. Κατάλαβα ότι μιλούσες για torrenting upload. Συγγνώμη! Ναι τότε έχεις ένα δίκιο! :)
Silenzio Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Καλησπέρα, όταν αγόρασα το κλειδί απο g2a έλεγε στο πακέτο 1 tb cloud, μου εμφανίζει μόνο 3 gb.. κοροιδία είναι το 1 tb cloud ?
Sebu Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 15 minutes ago, theoapo said: Κατάλαβα ότι μιλούσες για torrenting upload. Συγγνώμη! Ναι τότε έχεις ένα δίκιο! Αυτο με παραξενεψε να ειμαι ειλικρινης, οτι εχει αρνητικη επιδραση ταχυτητας στο web/https downloading και κυριως στο upload. Εκανα και μια δοκιμη σε τορρεντς απο περιεργεια. Χωρις να πειραξω κατι, απλα με επιλογη p2p server απο το μενου, αρχικα το αφησα μονο του να διαλεξει ελληνικο σερβερ. Εφτασε να κατεβαζει μεχρι και το οριο της γραμμης αλλα μονο αν ειχα 5+ διαφορετικα τορρεντς να κατεβαινουν παραλληλα, με αρκετες πηγες εκαστο. Στο up φυσικα δυσκολευοταν και εννοειται με σφαλμα στο port forwarding. Μολις σταματαγα καποια αρχεια αδυνατουσε να κρατησει peak με τα υπολοιπα και επεφτε μεχρι το 50% του down ή και ποιο κατω. Εννοειται χωρις vpn ακομα και με ενα αρχειο μονο να κατεβαινει η γραμμη τελικιαζε και το port forwarding λειτουργουσε. Μολις εκανα αλλαγη χειροκινητα σε ελβετικο σερβερ και επανελαβα το τεστ οι ταχυτητες επεσαν κατω απο το μισο. Συνολικά προφανως κατι χανεις κατι κερδιζεις. Αλλα overall απο τις πρωτες δοκιμες ειμαι ικανοποιημενος για αυτο που πληρωσα και για αυτο που αποδιδει. 3
giantzeron Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 38 minutes ago, Silenzio said: Καλησπέρα, όταν αγόρασα το κλειδί απο g2a έλεγε στο πακέτο 1 tb cloud, μου εμφανίζει μόνο 3 gb.. κοροιδία είναι το 1 tb cloud ? Εμενα 1tb μου εμφανιζει παντως. Επικοινωνησε με την εταιρεια 1
Sebu Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) 43 minutes ago, Silenzio said: Καλησπέρα, όταν αγόρασα το κλειδί απο g2a έλεγε στο πακέτο 1 tb cloud, μου εμφανίζει μόνο 3 gb.. κοροιδία είναι το 1 tb cloud ? Και εδω 1tb επιβεβαιωνω Λιγο που το εψαξα πριν αγορασω καποιοι στις κριτικες ορισμενων πωλητων ειχαν αντιστοιχα σχολια οτι αλλο ελεγε ο τιτλος/περιγραφη και αλλο ελαβαν (κουτσουρεμενες υπηρεσιες). Για αυτο προτιμησα πωλητη με 99%-100% rating, πολλες πωλησεις/κριτικες και 1,5 ευρω ακριβοτερο. Επεξ/σία 3 Απριλίου από Sebu 2
pakitis Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 2 ώρες πριν, Sebu είπε Για τον ιδιο λογο που sites σαν το topcashback και παρομοια σου δινουν 100% επιστροφη της αξιας 4 μηνες μετα και σου ερχεται τσαμπα. Εκεινοι πως το κανουν? Μπαινουν μεσα? Προφανως οχι. Αλισβερισι γινεται εκτιμω, η καθε nord εχει μια τιμη Χ για τους πολλους που θα πανε στο site της και δεν θα ψαχτουν σε κλειδαδικα η οποια τιμη μπορει να ειναι και Ψ% φουσκωμενη σε σχεση με την πραγματικη τιμη που θα επρεπε να πουλαει και μετα για να εχει πελατολογιο και να κινηθει, σπρωχνει και οσες χιλιαδες κρινει σε τριτους μεταπωλητες τυπου κλειδαδικα ή topcashback και εισπραττει απο εκει. Ειναι αντιστοιχη λογικη με το Σκλαβενιτη, γραφει τρελους τζιρους αξιας δις αλλα τα πραγματικα κερδη ειναι χαμηλα γιατι εχει τεραστιο κοστος πωληθεντων και σε πολλα προιοντα πουλαει και κατω του κοστους για να κανει τζιρο/χτυπησει τον ανταγωνισμο. Ιδια λογικη με τα e-pharma shops, γραφουν τρελους τζιρους αλλα με τεραστια κοστη και μικρα κερδη, προκειμενου να φτασουν τελος ετους Δεκεμβρη και να παρουν τα τεραστια πιστωτικα απο τις εταιρειες (λχ Lamberts, Solgar κτλ) και ετσι να βγαλουν μια μικρη κερδοφορια και εχει ο θεος του χρονου. Υπαρχουν αρκετα τετοια μαγαζια που γραφουν τζιρο 1,2 εκατομμυρια, με κοστη 1,1 και περιμενουν το Δεκεμβρη τα πιστωτικα 100-200.000 για να ισοφαρισουν και να μεινει και κατι. Στο ενδιαμεσο ομως για να πιασουν το τζιρο και τα αντιστοιχα πιστωτικα σκοτωνουν αβερτα τιμες σε πολλα προιοντα πολλες φορες και στο κοστος ή κατω του κοστους. Δεν σημαινει επομενως οτι απαραιτητα συμβαινει κατι περιεργο. Ναι μπορει να ειναι και πωλησεις απο κλειδια αποκτημενα με αλλο τροπο αλλα πιστευω θα ειχε ακουστει. Αντιστοιχα τοσα παιχνιδια εχουν κλειδια σε κλειδαδικα, εχω αγορασει αρκετα και μαλιστα που ειναι αποκλειστικα online gaming, δηλαδη δεν μπορεις να παιξει το παιχνιδι μονο τοπικα χωρις να σε παρουν χαμπαρι, πρεπει να εισαι συνεχεια συνδεδεμενος, και ουδεποτε εχασα το παιχνιδι στο Steam ή μου εβγαλε οτι ειναι κλεμμενο. Τα εχω και λειτουργουν 12+ μηνες μετα. Και μαλιστα αγορασμενα 50%+ κατω απο τις επισημες τιμες στα επισημα σαιτ ή/και στο ιδιο το Steam. Απο την αλλη αν μια στο μυριο ειναι κατι μεμπτο, ειναι προτιμοτερο να κλαιω 15 ευρω και οσο τα εχω χαρει (λχ στο 6μηνο+ εχουν βγαλει τα λεφτα τους οταν το proton θελει 2+ ευρω το μηνα), απο το να δωσω 75+ ευρω στο topcashback και να στραβωσει κατι και να μην παρω πισω την οποια επιστροφη του 70-90-100% και να χανω χρονο να γραφω emails διαμαρτυριας ή/και να αγχωνομαι ποτε θα μπουν τα χρηματα και γιατι δεν μπηκαν. Ευχαριστώ για την απάντηση. 40 λεπτά πριν, Sebu είπε Και εδω 1tb επιβεβαιωνω Λιγο που το εψαξα πριν αγορασω καποιοι στις κριτικες ορισμενων πωλητων ειχαν αντιστοιχα σχολια οτι αλλο ελεγε ο τιτλος/περιγραφη και αλλο ελαβαν (κουτσουρεμενες υπηρεσιες). Για αυτο προτιμησα πωλητη με 99%-100% rating, πολλες πωλησεις/κριτικες και 1,5 ευρω ακριβοτερο. Αυτό ακριβώς. Είδα πολλά αρνητικά σχόλια ότι άλλο προϊόν έλαβαν κι ο πωλητής τους απαντούσε από κάτω πως στην περιγραφή λέει ότι είναι άλλο προϊόν ενώ μπήκα στη σελίδα του πωλητή και δεν το αναφέρει πουθενά. Πάω να το τσιμπήσω κι εγώ. 1
Silenzio Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) μόλις το πέρασα στο tp link deco, το pc που είχε το software vpn δεν έπαινε διαδίκτυο πρέπει να το βγάλω για να παίζει.. μαλλον έχει conflict αν μπει στο router και στο pc έστειλα ένα μηνυμα για το 1 tb και βλέπουμε απο αυτόν το πήρα Piloteshopping Επεξ/σία 3 Απριλίου από Silenzio
tollisth Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Μόλις το πηρα και εγώ και το ενεργοποίησα την complete έκδοση μου έδωσε
atrigane Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Το δουλεύει κανείς μαζί με adguard στα windows να μας πει αν υπάρχει πρόβλημα;
J0k3R-73 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Παιδιά στο g2a που λέτε στο description λέει ότι το nordvpn παρέχει 2800+ servers και υποστηρίζει μέχρι 6 συσκευές ταυτόχρονα.Ενώ στο επίσημο site της nord λεει ότι έχει 7,300+ servers και υποστηρίζει μέχρι 10 συσκευές ταυτόχρονα.Παίζει καμία &*#στιά εκεί;Γιατί είναι πολύ καλή η τιμή για αυτά τα πακέτα που δίνει.Too good to be true? 1 λεπτό πριν, J0k3R-73 είπε Παιδιά στο g2a που λέτε στο description λέει ότι το nordvpn παρέχει 2800+ servers και υποστηρίζει μέχρι 6 συσκευές ταυτόχρονα.Ενώ στο επίσημο site της nord λεει ότι έχει 7,300+ servers και υποστηρίζει μέχρι 10 συσκευές ταυτόχρονα.Παίζει καμία &*#στιά εκεί;Γιατί είναι πολύ καλή η τιμή για αυτά τα πακέτα που δίνει.Too good to be true? Ή απλά παίζει να είναι πολύ παλιά η περιγραφή προϊόντος;
g_mateo Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 20 λεπτά πριν, J0k3R-73 είπε Παιδιά στο g2a που λέτε στο description λέει ότι το nordvpn παρέχει 2800+ servers και υποστηρίζει μέχρι 6 συσκευές ταυτόχρονα.Ενώ στο επίσημο site της nord λεει ότι έχει 7,300+ servers και υποστηρίζει μέχρι 10 συσκευές ταυτόχρονα.Παίζει καμία &*#στιά εκεί;Γιατί είναι πολύ καλή η τιμή για αυτά τα πακέτα που δίνει.Too good to be true? Ή απλά παίζει να είναι πολύ παλιά η περιγραφή προϊόντος; Το β μάλλον...
pakitis Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Λοιπόν παίδες κοιτάξτε τί συμβαίνει. Μπήκα στις αρνητικές ενός πωλητή κι έγραφε κλασικά ο αγοραστής ότι δεν πήρε την complete έκδοση. Λύθηκε η απορία μου καθώς τέτοιες κριτικές διάβασα και σε άλλους πωλητές. Ο συγκεκριμένος όμως πωλητής ήταν ο μόνος που απάντησε σωστά. Έγραψε πως για κάποιο λόγο το g2a αναγράφει την complete έκδοση και χαρακτηρστικά από μόνο του και δε σε αφήνει να το πειράξεις. Ο ίδιος μάλιστα έδωσε το δικό του λινκ για αγορά της complete έκδοσης την οποία πλήρωσα 17,94€ χωρίς plus g2a προσφορά. Είδα είχε το ίδιο προϊόν με 2-3 ευρώ λιγότερα αλλά δεν το ρίσκαρα.
Sebu Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 1 hour ago, pakitis said: Ευχαριστώ για την απάντηση. Αυτό ακριβώς. Είδα πολλά αρνητικά σχόλια ότι άλλο προϊόν έλαβαν κι ο πωλητής τους απαντούσε από κάτω πως στην περιγραφή λέει ότι είναι άλλο προϊόν ενώ μπήκα στη σελίδα του πωλητή και δεν το αναφέρει πουθενά. Πάω να το τσιμπήσω κι εγώ. 57 minutes ago, pakitis said: Λοιπόν παίδες κοιτάξτε τί συμβαίνει. Μπήκα στις αρνητικές ενός πωλητή κι έγραφε κλασικά ο αγοραστής ότι δεν πήρε την complete έκδοση. Λύθηκε η απορία μου καθώς τέτοιες κριτικές διάβασα και σε άλλους πωλητές. Ο συγκεκριμένος όμως πωλητής ήταν ο μόνος που απάντησε σωστά. Έγραψε πως για κάποιο λόγο το g2a αναγράφει την complete έκδοση και χαρακτηρστικά από μόνο του και δε σε αφήνει να το πειράξεις. Ο ίδιος μάλιστα έδωσε το δικό του λινκ για αγορά της complete έκδοσης την οποία πλήρωσα 17,94€ χωρίς plus g2a προσφορά. Είδα είχε το ίδιο προϊόν με 2-3 ευρώ λιγότερα αλλά δεν το ρίσκαρα. Για να βοηθησω, προσωπικα αγορασα απο τον Kingsafe (99%) στα 16,5 ευρω και ηταν αλλος ενας με rating 100% που το ειχε 16,90. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις