Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 1/4/2025 στις 6:08 ΠΜ, georgiosmag είπε

Έστω και ότι έχεις δίκιο.  Βλέπει λοιπόν όπως λες την ip του vpn και όχι την δική σου. Οπότε βλέπει ότι το vpn κάνει παρανομία ότι βλέπει νόβα? Και δεν θα κάνει τίποτε για αυτό?

Μα από την στιγμή που βλέπει μια ip ανεξάρτητα χώρας ότι βλέπει νόβα ρε παιδιά τι σημασία έχει το log? Τη συγκεκριμένη στιγμή δε βλέπει ότι κάποια ip κάνει παρανομία? Δεν απομένει μόνον να δει αυτή η  ip που κάνει bounce και πια είναι η πραγματική που κρύβεται από πίσω? Άφησε τα τα log.  Για τη συγκεκριμένη στιγμή που παρακολουθεί πες μου.  

θα παει η εκαστοτε εταιρεια στα δικαστηρια στην ελλαδα, να επικοινωνησει η ελληνικη δικαιοσυνη με την δικαιοσυνη της χωρας που ειναι το vpn, να παει η εκει δικαιοσυνη στο vpn να ρωτησει την πραγματικη ip του χρηστη με την Χ IP την Ψ χρονικη στιγμη. και στο τελος το vpn θα πει δεν ξερω ποιος ειναι και τελειωσε

δεν μιλαμε για εμποριο κοκκαινης, για να κατεβασουμε ενα torrent λεμε

• Like 5
  • Απαντ. 699
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Γιατί δεν κρυπτογραφείται; Μπορεί να σου στοιχήσει βέβαια σε ταχύτητα και αν δυσκολευτείς σε κάποια να βρεις peers αλλά γίνεται

https://www.vpnuniversity.com/bittorrent/torrent-encryption

δεν γινεται, αν το γκουγκλάρεις θα δεις ότι στα τορρεντς δεν μπορείς να κρυψεις την ip σου χωρίς vpn

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, marios02 είπε

δεν γινεται, αν το γκουγκλάρεις θα δεις ότι στα τορρεντς δεν μπορείς να κρυψεις την ip σου χωρίς vpn

Δεν είπα κάπου ότι θα κρύψεις την IP σου. . .Σε κρυπτογράφηση αναφέρθηκες αρχικά και ως λογικό ήταν να υποθέσω ότι μιλούσες για το περιεχόμενο

Επεξ/σία από manolis940
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, stark είπε

Με NordVPN απλά εγκαθιστάς την εφαρμογή στο Android TV και παίζει. Θεωρητικά, επειδή torrents streamάρει και το Stremio, ίσως δεις καλύτερα αποτελέσματα αν επιλέξεις να συνδεθείς σε Specialty / P2P optimized servers που έχει το συγκεκριμένο VPN.

Αν τυχόν φοβάσει μήπως αποσυνδεθεί και δεν το καταλάβεις (το NordVPN δεν έχει kill switch σε Android TV / Google TV), μπορείς να εγκαταστήσεις κι αυτά

https://vpnprivacydot.com/

https://monitordot.com/

Σε Google TV (version 11 δοκιμασμένο) υπάρχει μόνιμo (persistent) notification πάνω (δεξιά) στην αρχική οθόνη. Όπως άλλωστε συμβαίνει και στα κινητά με Android. ΄Όταν κάνει disconnect το VPN, φεύγει το notification. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να γίνει disconnect και να μην το προσέξει κάποιος.

Αυτό έψαχνα και διαπίστωσα ότι δεν εχει kill switch σε andoid tv δεν εχω καταλάβει τον λογο βέβαια 

Περα από τις εφαρμογές που προτείνεις μπορούμε να ενεργοποιήσουμε και το auto connect   

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους! Μετά από πολύ έρευνα και διάβασμα προσωπικά κατέληξα στο NordVPN ώστε να μπορώ να streamάρω ταινίες και σειρές μέσω του stremio. 

Αρχικά θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @xPhenomenon για το πινακάκι του όπου εξηγεί πλήρως ποια ονομασία του πακέτου αντιστοιχεί στο αντίστοιχο πακέτο του G2A. Εγώ προσωπικά επέλεξα να αγοράσω από τον Keyspremium όπου είναι όντως το πλήρες πακέτο μαζί με το 1tb cloud storage για μόλις 19.5 ευρώ για 2 χρόνια.

Σε δοκιμή που έκανα στο stremio συνδεδεμένος σε ελληνικό server του nordvpn όποια σειρά και ταινία αν έβαλα έπαιξε κανονικά χωρίς καμία καθυστέρηση. 

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω και όλους στο παρόν thread για τις πληροφορίες!

• Like 9
Δημοσ.

Ερώτηση ελαφρώς off topic. Όποιος χρησιμοποιεί κάποια debrid υπηρεσία για streaming και κατέβασμα, δεν χρειάζεται vpn σωστά; Μιας και τα λινκ δίνονται μέσω των debrid servers, σωστά;

Δημοσ.

μιας και λεμε για το ποιους θα κυνηγησουν πριν 10 χρονια στην αγγλια ειχα παρει ενα γραμμα απο ενα copyright troll που μου ζητουσε αποδεχθω την παρανομια την Χ ωρα και μερα, που κατεβαζα το Ψ τορρεντ, ωστε να εχουν μια τυποις ομολογια.

εδωσα 90 λιρες σε ενα δικηγορο, τους εστειλε ενα email και δεν ξανακουσα τπτ απο αυτους. τοτε εστελναν χιλιαδες γραμματα και ζητουσαν 400-1000 λιρες

• Like 1
Δημοσ.
6 minutes ago, tollisth said:

Παρατήρησα πως με το vpn on δεν κανει seeding

Καμία ιδέα η απλα δεν γίνεται λογο port forwarding η για κατι άλλο? 

Πώς το βλέπεις αυτό ? Κοκκίνισε το torrent ? Για σε εμένα πολλές φορές δε δίνω upload λόγω μη ζήτησης..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, Silenzio είπε

Πώς το βλέπεις αυτό ? Κοκκίνισε το torrent ? Για σε εμένα πολλές φορές δε δίνω upload λόγω μη ζήτησης..

Είναι private και μου δείχνει το site τι είναι ενεργό και τι όχι 

Επεξ/σία από tollisth
  • Like 1
Δημοσ.

απο χθες που εβαλα το nordvpn στον brave δεν μπορω να δω βιντεακια youtube απο ιστοσελιδες, μου βγαζει το παρακατω μηνυμα, ξερει καποιος τι πρεπει να ρυθμισω για να παιζει ξανα?

image.png.00c55703e4c5042d52a37087c541d3f8.png

Δημοσ.
48 minutes ago, tollisth said:

Είναι private και μου δείχνει το site τι είναι ενεργό και τι όχι 

Μηπως ειναι θεμα port forwarding τοτε.

Συνηθως τα private sites θελουν port forwarding ενεργο για να seed-αρεις πισω αλλιως χανεις rating/ταχυτητα αν πεσεις κατω απο ενα ratio διαμοιρασμου (απο οσο θυμαμαι πριν χρονια που ειχα αντιστοιχη προσβαση αλλα δεν ασχολιομουν και εχασα το λογαριασμο).

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, Sebu είπε

Μηπως ειναι θεμα port forwarding τοτε.

Συνηθως τα private sites θελουν port forwarding ενεργο για να seed-αρεις πισω αλλιως χανεις rating/ταχυτητα αν πεσεις κατω απο ενα ratio διαμοιρασμου (απο οσο θυμαμαι πριν χρονια που ειχα αντιστοιχη προσβαση αλλα δεν ασχολιομουν και εχασα το λογαριασμο).

Το βρήκα πρέπει το  vpn να είναι στο ίδιο location,είχα βάλει άλλη χώρα,δουλεύει κανονικά τώρα 

Πρέπει να είσαι λίγο ενεργός αλλιώς με τον καιρό χάνεται το  account,αξίζει με χίλια όμως 

• Like 1
Δημοσ.

Το Nord δεν υποστηρίζει port forwarding. Τα private sites σε βλέπουν μεν συνδεδεμένο αλλά χωρίς να διαμοιράζεις.  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
50 minutes ago, Euromaster said:

απο χθες που εβαλα το nordvpn στον brave δεν μπορω να δω βιντεακια youtube απο ιστοσελιδες, μου βγαζει το παρακατω μηνυμα, ξερει καποιος τι πρεπει να ρυθμισω για να παιζει ξανα?

image.png.00c55703e4c5042d52a37087c541d3f8.png

Εντάξει λογικο ειναι παντως αν χρησιμοποιεις διαφορετικες ip συνεχεια την ίδια ημερα η εχει μπει αλλος η αλλοι 100 την ιδια ημερα να θελησει τετοια ταυτοποιηση όχι μονο η google αλλα και πολλα ακομα sites. Αν δεν υπαρχει λογος στο youtube δεν ενεργοποιεις. Συνηθως όμως ειναι ταυτοποιηση ότι δεν εισαι Robot οπότε απλα κανεις κλικ σε captcha κλπ όχι συνδεση σε λογαριασμους...

Επεξ/σία από agnostos99
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...