Angeldust Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 2 λεπτά πριν, kallair είπε Εχει δοκιμασει κανεις καποιο router με vpn που να δουλευει σωστα με το nordVPN; σκεφτομαι να αγορασω το asus rt-ax53U. https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20194412700305-How-to-Set-Up-VPN-on-Asus-Router 1
kallair Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 3 λεπτά πριν, Angeldust είπε https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20194412700305-How-to-Set-Up-VPN-on-Asus-Router Nαι τα εχω δει αυτα, ειναι απο τους λογους που ειμαι ενα κλικ πριν το παραγγειλω, απλα ηθελα να δω αν υπαρχει καποιος που να το εχει παρει κ να το εχει στησει ηδη.
Bourdoulas Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Για να μην έχετε πρόβλημα με καποια site που σας κόβουν την πρόσβαση λόγω VPN χρειάζεται ο VPN πάροχος να υποστηρίζει url based split tunneling. Νομίζω το Nord δεν υποστηρίζει. Διαφορετικά κάθεσαι και ψάχνεις έναν έναν τους servers για κάποιον που δεν τον κόβουν τα site. Επεξ/σία 5 Απριλίου από Bourdoulas 1
xartemporas Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 6 minutes ago, Bourdoulas said: Για να μην έχετε πρόβλημα με καποια site που σας κόβουν την πρόσβαση λόγω VPN χρειάζεται ο VPN πάροχος να υποστηρίζει url based split tunneling. Νομίζω το Nord δεν υποστηρίζει. Διαφορετικά κάθεσαι και ψάχνεις έναν έναν τους servers για κάποιον που δεν τον κόβουν τα site. 1
Angeldust Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 36 λεπτά πριν, kallair είπε Nαι τα εχω δει αυτα, ειναι απο τους λογους που ειμαι ενα κλικ πριν το παραγγειλω, απλα ηθελα να δω αν υπαρχει καποιος που να το εχει παρει κ να το εχει στησει ηδη. Εγώ το δουλεύω αρκετό καιρό πάνω σε OpenWRT router και παίζει μια χαρά. Αντίστοιχα δε νομίζω να έχεις θέμα με Asus. 2
kallair Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 5 λεπτά πριν, Angeldust είπε Εγώ το δουλεύω αρκετό καιρό πάνω σε OpenWRT router και παίζει μια χαρά. Αντίστοιχα δε νομίζω να έχεις θέμα με Asus. επεσε η παραγγελια στο amazon.de που το εχει 60€ και παραδοση σε 5 μερες. Ελλάδα δεν το εβρισκα πουθενα ετοιμοπαραδοτο + οτι το ειχαν σχεδον ολοι πιο ακριβα.
Bourdoulas Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 51 λεπτά πριν, xartemporas είπε Δεν υποστηρίζει url based μόνο app based
g_mateo Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Μόνο για τορεντς, με προσθήκη addon του nordvpn στον brave και χρήση του bild-in torent client του brave είμαστε εντάξει;
fou Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 4 λεπτά πριν, g_mateo είπε Μόνο για τορεντς, με προσθήκη addon του nordvpn στον brave και χρήση του bild-in torent client του brave είμαστε εντάξει; Μπορεις να μου δωσεις περισοτερες πληροφοριες γιαυτο; Δεν εβγαλα ακρη με πως να κατεβασω με τον torrent client του Brave
g_mateo Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου μαγκνετ λινκ τα ανοίγει απευθείας ο brave.. δεν κάνεις κάτι...
stark Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 2 hours ago, kallair said: Εχει δοκιμασει κανεις καποιο router με vpn που να δουλευει σωστα με το nordVPN; σκεφτομαι να αγορασω το asus rt-ax53U. Αν δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος, όταν σετάρεις ένα VPN σε router, κατεβάζεις και κάνεις import ένα συγκεκριμένο config file, το οποίο έχει διαμορφωθεί έχοντας επιλέξει έναν μόνο server. Αυτό από μόνο του δεν έχει κάποια μειονεκτήματα σε σχέση με το να έχεις σε κάθε συσκευή τον client και να μπορείς να αλλάξεις server (π.χ. αν αυτός είναι overloaded, ή μη λειτουργικός, κλπ);
kallair Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 7 λεπτά πριν, stark είπε Αν δεν έχω καταλάβει κάτι λάθος, όταν σετάρεις ένα VPN σε router, κατεβάζεις και κάνεις import ένα συγκεκριμένο config file, το οποίο έχει διαμορφωθεί έχοντας επιλέξει έναν μόνο server. Αυτό από μόνο του δεν έχει κάποια μειονεκτήματα σε σχέση με το να έχεις σε κάθε συσκευή τον client και να μπορείς να αλλάξεις server (π.χ. αν αυτός είναι overloaded, ή μη λειτουργικός, κλπ); Nαι μεν εχει μειονεκτηματα αλλά ειναι μονοδρομος για καποιες περιπτωσεις. Πχ οταν θες να "προστατευσεις" συσκευες που δεν μπορουν να συνδεθουν στο VPN με καποιο αλλο τροπο. Για να σου δωσω ενα παραδειγμα, οσοι βλεπουν iptv μεσω mag tv boxes δεν εχουν καποιο αλλο τροπο να βαλουν VPN στις συσκευες αυτες. Επισης ενα απο τα πλεονεκτηματα του vpn σε ρουτερ ειναι πιανει μονο μια "θεση", ασχετως ποσες συσκευες εχεις συνδεμενες στο vpn ρουτερ. Η καθε υπηρεσια vpn εχει διαφορετικο αριθμο συσκευων που σε αφηνει να εχεις ταυτοχρονα συνδεμενες. Το nordvpn σε αφηνει να εχεις μεχρι 10. 1
camel555 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 14 ώρες πριν, agnostos99 είπε Μερικές φορές όταν προσπαθείς και συνδέεσαι πολυ συντομα σε 5-6 σερβερς στο καπάκι, σου βγαζει μετά σφάλμα για κανενα 10λεπτο, ίσως για προστασια. Κάντε μια επανεκκίνηση εφαρμογης η συστήματος εμένα έτσι λυνεται ΑΝ τύχει να κάνω απανωτές συνδέσεις/αποσυνδέσεις. Μια χαρά φαίνεται να δουλευει Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Τα μηνύματα μου τα έβγαλε χωρίς να αλλάξω εγώ σέρβερς, ο υπολογιστής είναι μόνιμα ανοικτός. Το σφάλμα "connection timed out" υπάρχει περίπτωση να εμφανίζεται μετά από στιγμιαίες διακοπές του παρόχου; γιατί προς τα εκεί τείνω.... Σε περιπτώσεις διακοπών, να υποθέσω υπάρχει προστασία, σωστά; έχω ενεργοποιημένο το kill switch και έχω προσθέσει την εφαρμογή p2p στο App Kill Switch.
kallair Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 3 ώρες πριν, Angeldust είπε Εγώ το δουλεύω αρκετό καιρό πάνω σε OpenWRT router και παίζει μια χαρά. Αντίστοιχα δε νομίζω να έχεις θέμα με Asus. @Angeldust στο openwrt εχει kill switch στο VPN; Διαβαζω τωρα οτι στο original firmware δεν εχει..
teodgeor Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 4 ώρες πριν, kallair είπε Εχει δοκιμασει κανεις καποιο router με vpn που να δουλευει σωστα με το nordVPN; σκεφτομαι να αγορασω το asus rt-ax53U. Αν το πάρεις και το στήσεις γράψε μας και εγώ προς τα asus κοιτάω. Εκτός από τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για το vpn απλώς το συνδέουμε πάνω στο ρουτερ του ΟΤΕ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις