MiJ16 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 2 minutes ago, agnostos99 said: Πήγαινε παραπάνω στο Home και δες ποια services εχει ενεργοποιημένα και μέχρι πότε. ΟΜΩΣ με βασει αυτό που δείχνεις εκέι στο Nordlocker θα επρεπε να ειχες ηδη το management για το storage οπότε δεν είναι η υπερπλήρης έκοδση δυστυχως! Ναι δεν το έχω. Δεν πειράζει. Παπάρια complete ήταν...
agnostos99 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 minute ago, MiJ16 said: Ναι δεν το έχω. Δεν πειράζει. Παπάρια complete ήταν... Ναι δυστυχως τα εχουν κανει λιγο μανταρα. Αν καιγεσαι στείλε μηνυμα στον πωλητή ότ ιδεν έχεις πάρει την πλήρη εκδοση με locker 1tb μπορεί να σου στείλει κανενα αλλο κλειδί... Επίσης το complete το εχουν σε ολα, δες αν ειιχε +Nordpass +Nordlocker στον τίτλο. Επεξ/σία 9 Απριλίου από agnostos99
MiJ16 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 minutes ago, agnostos99 said: Ναι δυστυχως τα εχουν κανει λιγο μανταρα. Αν καιγεσαι στείλε μηνυμα στον πωλητή ότ ιδεν έχεις πάρει την πλήρη εκδοση με locker 1tb μπορεί να σου στείλει κανενα αλλο κλειδί... Επίσης το complete το εχουν σε ολα, δες αν ειιχε +Nordpass +Nordlocker στον τίτλο. Τίποτα δεν έγραφε ο κερατάς 2
Sebu Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 12 minutes ago, camel555 said: Μεταξύ μας, περίμενα τα options του nord να είναι λίγο πιο κατανοητά... Εν προκειμένω, το internet kill switch είναι περιττό να είναι ενεργό, για κάποιον που θέλει προστασία ΜΟΝΟΝ όταν κατεβάζει; (νομίζω η πλειοψηφία...) Καλά το κατάλαβα; Οπότε για κάποιον που θέλει προστασία μόνο όταν κατεβάζει, αρκεί η ενεργοποίηση του App Kill Switch και η χειροκίνητη προσθήκη των εφαρμογών; Το στιγμιαίο αυτό κλείσιμο των εφαρμογών, είναι αρκετό-ασφαλές; Ή μήπως θέλει ενεργό και το Kill Switch, με την 2η επιλογή "Disable Internet Access any time your VPN is disconnected, including manually" ; Επειδή χρησιμοποιώ (και) το qbittorrent, πως κατάφερες να δουλέψει με τον τρόπο που λες και οποίος φαίνεται ο σωστός; Με τον τροπο που περιεγραψα. Εχω την 1η επιλογη στο kill switch ενεργη και εχω ενεργο και το app kill switch με προσθηκη της εφαρμογης. Και ορισα στην επιμαχη εφαρμογη να βρισκει δικτυο/ιντερνετ μονο μεσω του Nord. Ετσι οταν η επιμαχη εφαρμογη (λχ τορρεντ) λειτουργει, αλλα το VPN δεν ειναι συνδεδεμενο (ακομα και αν το Nord τρεχει, αλλα ειναι disconnected) τοτε η επιμαχη εφαρμογη δεν εχει ιντερνετ. Αν συνδεσω το vpn τοτε υστερα απο δευτερολεπτα η επιμαχη εφαρμογη βρισκει ιντερνετ. Οταν η επιμαχη εφαρμογη εχει ιντερνετ, γιατι ειναι συνδεδεμενο το VPN, και αποσυνδεσω το VPN, ή κλεισω forced το VPN app τοτε η επιμαχη εφαρμογη κανει αυτοματα quit μονη της. 2
PETRITIS13 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 31/3/2025 στις 11:42 ΜΜ, malmsteen1984 είπε μόλις έβαλα mega vpn. με 1 ευρώ το μήνα. και από ταχύτητα πολύ καλό Aπο που?
agnostos99 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 2 hours ago, MiJ16 said: Τίποτα δεν έγραφε ο κερατάς Αν δεις και τα λινκς που εχουμε ανεβασει πιο πισω στο νήμα δυστυχως αυτή είναι η απλή έκδοση, ίσως θα ελεγα είσαι και τυχερος που πήρες και το Nordpass (ασχετα αν κανένας δε θα το χρησιμοποιησει). Αυτό το complete εκεί έχει μπει επιτιδες να μπερδευει 🤬
stark Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 3 hours ago, Sebu said: Με τον τροπο που περιεγραψα. Εχω την 1η επιλογη στο kill switch ενεργη και εχω ενεργο και το app kill switch με προσθηκη της εφαρμογης. Και ορισα στην επιμαχη εφαρμογη να βρισκει δικτυο/ιντερνετ μονο μεσω του Nord. Ετσι οταν η επιμαχη εφαρμογη (λχ τορρεντ) λειτουργει, αλλα το VPN δεν ειναι συνδεδεμενο (ακομα και αν το Nord τρεχει, αλλα ειναι disconnected) τοτε η επιμαχη εφαρμογη δεν εχει ιντερνετ. Αν συνδεσω το vpn τοτε υστερα απο δευτερολεπτα η επιμαχη εφαρμογη βρισκει ιντερνετ. Οταν η επιμαχη εφαρμογη εχει ιντερνετ, γιατι ειναι συνδεδεμενο το VPN, και αποσυνδεσω το VPN, ή κλεισω forced το VPN app τοτε η επιμαχη εφαρμογη κανει αυτοματα quit μονη της. Το app kill switch είναι πολύ καλή επιλογή 1
MiJ16 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, agnostos99 said: Αν δεις και τα λινκς που εχουμε ανεβασει πιο πισω στο νήμα δυστυχως αυτή είναι η απλή έκδοση, ίσως θα ελεγα είσαι και τυχερος που πήρες και το Nordpass (ασχετα αν κανένας δε θα το χρησιμοποιησει). Αυτό το complete εκεί έχει μπει επιτιδες να μπερδευει 🤬 3 hours ago, agnostos99 said: Ναι δυστυχως τα εχουν κανει λιγο μανταρα. Αν καιγεσαι στείλε μηνυμα στον πωλητή ότ ιδεν έχεις πάρει την πλήρη εκδοση με locker 1tb μπορεί να σου στείλει κανενα αλλο κλειδί... Επίσης το complete το εχουν σε ολα, δες αν ειιχε +Nordpass +Nordlocker στον τίτλο. Ο άνθρωπος είναι ειλικρινέστατος. Δε φταίει αυτός. Φταίει κάποιος άλλος. Αλλά αυτός συμφωνεί να συνεχίζει να το πουλάει. Δε μας λέει παπάτζες.😛 Quote It's G2A fault - they are naming each NordVPN as NordVPN Complete VPN Service and they don't know that "Complete" is type of version. I am trying to reach them to change it, but contact with them is very bad. Sorry about that and I hope that price is good enough even for your version Proper products: Nord VPN Basic - 2 years (just NordVPN) https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003 Nord VPN Plus - 2 years (NordVPN + NordPass) https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049017 NordVPN Complete - 2 years (NordVPN + NordPass + NordLocker) https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-nordlocker-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049018 Sorry for inconveniance Επεξ/σία 9 Απριλίου από MiJ16 1
camel555 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Sebu είπε Και ορισα στην επιμαχη εφαρμογη να βρισκει δικτυο/ιντερνετ μονο μεσω του Nord. Αυτό ακριβώς σε ρωτάω, στο qbittorrent ή σε όποια άλλη εφαρμογή, πως το κάνεις; Υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στο qbittorrent που μου διαφεύγει; Ρωτάω γιατί λαμβάνω πολλά μηνύματα "couldn't connect to VPN" και "connection timed out" και θέλω να αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο διαρροής. Το customer care μου είπε στο VPN protocol, να επιλέξω OpenVPN(TCP), λειτούργησε για 1-2 μέρες, σήμερα πάλι τα ίδια, μου είπαν να χρησιμοποιώ obfuscated servers και να απενεργοποιήσω το IPv6 στα Win. Προσπαθώ να βγάλω άκρη πριν το σουτάρω. Επεξ/σία 9 Απριλίου από camel555
cinemusic Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 3:22 ΜΜ, Asevastos είπε Το basic αρκεί για τη δουλειά αυτή. Τα plus, ultra κλπ έχουν έξτρα εφαρμογές όπως password manager. Ολα τα παρακατω που δινουν στα μεγαλυτερα πακετα τι κανουν; Δεν ειναι χρησιμα ; Anti-malware protection Advanced browsing protection Ad and tracker blocker Password management Cross-platform password manager Data breach scanner Secure cloud storage 1 TB of encrypted cloud storage Incogni Data privacy
g_mateo Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 2 λεπτά πριν, cinemusic είπε Ολα τα παρακατω που δινουν στα μεγαλυτερα πακετα τι κανουν; Δεν ειναι χρησιμα ; Anti-malware protection Advanced browsing protection Ad and tracker blocker Password management Cross-platform password manager Data breach scanner Secure cloud storage 1 TB of encrypted cloud storage Incogni Data privacy Το Incogni το πληρώνεις έξτρα και στα τρία πακέτα. Password managers υπάρχουν πολλοί, ανοιχτού κώδικα και δωρεάν. Το Anti-malware protection δεν ξέρω σε τι αναφέρεται. Το μόνο χρήσιμο είναι το 1TB στο σύννεφο. Η τιμή στο g2a ανέβηκε βέβαια... 1
lgre_p Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 8/4/2025 στις 2:05 ΜΜ, nikos16717 είπε Μήπως ξερει κάποιος αν "μπάινει" το nordvpn σε fritzbox, και αν ναι πως; Θα επικοινωνήσεις μαζί τους. Θα σου στείλουν ένα αρχείο config και λίστα με servers τους οποίους θα πρέπει να καταχωρείς στο αρχείο config. Cudy 700 με 37 ευρώ +μεταφορικά, Πανεύκολο software (είναι άσχετος με δίκτυα) με συνδιασμό novrdvpn (openvpn, καθώς είμαι με vdsl που σέρνεται) Επεξ/σία 9 Απριλίου από lgre_p 1
cinemusic Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 1 ώρα πριν, g_mateo είπε Το Incogni το πληρώνεις έξτρα και στα τρία πακέτα. Password managers υπάρχουν πολλοί, ανοιχτού κώδικα και δωρεάν. Το Anti-malware protection δεν ξέρω σε τι αναφέρεται. Το μόνο χρήσιμο είναι το 1TB στο σύννεφο. Η τιμή στο g2a ανέβηκε βέβαια... Ξέρεις τι είναι το incogni? Μήπως σε κάνει η συγκεκριμένη προσθήκη πιο αόρατο;
malmsteen1984 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 4 hours ago, PETRITIS13 said: Aπο που? από το επίσημο site αλλά τελικά μεγάλη μούφα. αγόρασα το nordvpn όπως και οι υπόλοιποι από το g2a και όλα τέλεια! 2
stark Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) Δοκίμασε κανείς το Split Tunneling σε Windows (11) ; Σε μένα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Θέλω να κάνω exclude το KODI, διότι όταν είναι enabled το (Nord)VPN, το KODI δεν μπορεί να δει το local network μου (έχω σκληρούς κουμπωμένους πάνω στο router μου και το KODI σεταρισμένο να τους βλέπει μέσω SMB protocol). Στο Android Box (Google TV) μου δουλεύει μια χαρά. Eχω enabled το Split Tunneling, Disable VPN for selected apps, βάζω στη λίστα των apps το KODI και όλα μια χαρά. Στα Windows κάνω ακριβώς το ίδιο αλλά το KODI δεν μπορεί να δει το local network. Αν κλείσω εντελώς το NordVPN τα βλέπει όλα κανονικά. Καμιά ιδέα; Επεξ/σία 9 Απριλίου από stark
Προτεινόμενες αναρτήσεις