Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως στο G2A τώρα, το πιο φτηνό κλειδί για 2 χρόνια είναι στα 60€.

Μόλις τώρα, Toolband είπε

Μην περιμένεις αδικα και εγώ απο εκεί πηρα. Καμία απάντηση, ασε που δεν εχει κανενα listing πλέον στο σαιτ.

Άνοιξα τίκετ με G2A 

Πρέπει να περιμένεις 7 μέρες από το πρώτο μήνυμα.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Toolband είπε

Μην περιμένεις αδικα και εγώ απο εκεί πηρα. Καμία απάντηση, ασε που δεν εχει κανενα listing πλέον στο σαιτ.

Άνοιξα τίκετ με G2A 

Αυτο μολις χαζευα απο περιέργεια και εγω. 3 κλειδια αγορασα. ο μονος που μου εχει δωσει  refund, εχει reviews και πουλαει και αλλα πραγματα. Οι 2 που δεν μου εχουν κανει refund και δεν εχω επικοινωνια, ειναι αδειο το listing τους και στις κριτικες, ΟΛΕΣ ήταν nordvpn/tinder/pexplerity. δλδ οτι δινει η συνδρομη revolut σαν εξτρα...

• Like 2
Δημοσ.
Στις 8/5/2025 στις 5:32 ΜΜ, JIMCA είπε

Το πρωτο κλειδι που μου εστειλε ο keyspremium ηταν κανονικο χωρις δλδ να γραφει REV αλλα ηταν μονο για το nordvpn και μετα μου εστειλε αλλο κλειδι και για το nordpass και για τον 1tb χωρο που ειχα πληρωσει και το δευτερο κλειδι γραφει αυτο που λες NVCREV5... ΟΠΟΤΕ μονο οποιος εχει κλειδι με το nvcrev τον ηπιε?

Εμένα με NVCREV5 δουλεύει ακόμα

Δημοσ.
41 minutes ago, sakisgri said:

Πάντως στο G2A τώρα, το πιο φτηνό κλειδί για 2 χρόνια είναι στα 60€.

Πρέπει να περιμένεις 7 μέρες από το πρώτο μήνυμα.

Δεν χρειάζεται να περιμένει κανείς

Μόλις μου ενέκριναν refund απο το G2A.
Πήγα εδώ και άνοιξα ticket

https://dashboard.g2a.com/support/contact-support?page=1&limit=10

Εγραψα με λεπτομέρειες τι έγινε, την απάντηση του NordVPN για τα παράνομα keys που ήταν της Revolut και screenshots από την ληγμένη συνδρομή και την μη απάντηση του seller.

• Thanks 2
Δημοσ.

Παίδες τι κάνουμε τελικά; Από πού θα πάρουμε την συνδρομή και αν θα μείνουμε σε nordvpn?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Toolband είπε

Άνοιξα τίκετ με G2A 

Πως άνοιξες τικετ

Δημοσ.

και έμενα τελικά και τα δυο κλειδιά που έχω είναι με τρίτο γραμμα το C και δουλεύουν ....

Δημοσ.
1 hour ago, ak156 said:

Εγώ από τον ίδιο που είχα κοντεύουν 24 ώρες και "άκρα του τάφου σιωπή"...είχα κάνει και review με 5 αστέρια και καλά λόγια...μπήκα τώρα τα 5 έγιναν 1 αστέρια και φυσικά UPDATE με το τι έγινε...και τελευταίο?......STAY AWAY....(κωδικός NVSREV2.....)

Ειχες κλειδι για Nord Standard, που εχει μεσα μονο το vpn. Αν με αυτο το κλειδι ειχες φουλ υπηρεσιες του complete πακετου, προφανως το θεωρησαν λαθος και το ακυρωσαν.

Nord Standard η Revo προσφερει ως δωρεαν συνδρομη στο Premium το οποιο οπως ανεφερα προσφερει αβερτα στους πελατες 2-3 μηνες δωρεαν οποτε πολλοι μπαινουν απλα για τα εξτρα και μετα ακυρωνουν πριν χρεωθουν μηνιαια συνδρομη απο τη Revolut.

3 hours ago, sakisgri said:

Τα 2 δικά μου που έφαγαν άκυρο (και άλλος το επιβεβαίωσε), έχουν αυτό το κωδικό, NVSREV2kmmy********

Λογικά το REV σημαίνει είναι από την προσφορά της Revolut, αν έχει αυτό, αργά η γρήγορα, μάλλον θα φάει το ban.

Εχεις κλειδι για Standard Nord. Αν με αυτο το κλειδι ειχες προσβαση σε ολες τις υπηρεσιες, δεν επρεπε να εχεις και κοπηκε. Ενδεχομενα να συνδυαστηκε και με ακυρωση δωρεαν συνδρομης Revolut Premium και η Revolut εστειλε τη λιστα τελους μηνα στη Nord (τελος Απριλη).

4 hours ago, korakios said:

όταν το ενεργοποίησα στο site της NORD (και όχι στο λινκ που μου έδινε) , μπήκε το complete με όλα τα έξτρα

Αυτο λεω, κακως ενεργοποιηθηκε το complete, με το κλειδι να ειναι για standard. Καποιος εκανε ματσακονια μαλλον και το εντοπισαν.

• Like 1
Δημοσ.
On 08/05/2025 at 17:32, JIMCA said:

Το πρωτο κλειδι που μου εστειλε ο keyspremium ηταν κανονικο χωρις δλδ να γραφει REV αλλα ηταν μονο για το nordvpn και μετα μου εστειλε αλλο κλειδι και για το nordpass και για τον 1tb χωρο που ειχα πληρωσει και το δευτερο κλειδι γραφει αυτο που λες NVCREV5... ΟΠΟΤΕ μονο οποιος εχει κλειδι με το nvcrev τον ηπιε?

Προς το παρον οι C οχι απο οτι εχω δει οσοι ποσταραν απαντησεις με κλειδια. Τα C αντιστοιχουν σε πακετο συνδρομης Revolut Ultra που ο αλλος πληρωνει συνδρομη 55 ευρω το μηνα. Δεν ειναι ο τυπος χρηστη που εχει δοκιμαστικη συνδρομη Revo και θα την ακυρωσει.

Οσοι ενδεχομενα εχουν κοπει απο C ειδα στα σχολια οτι ηταν απο συνδυασμο κλειδιων γιατι ενω πηραν μια Α υπηρεσια με ενα κλειδι μετα εβλεπαν εδω μεσα τα αρχικα σχολια και ελεγαν γιατι εγω δεν ελαβα κ τις αλλες υπηρεσιες με τα ιδια χρηματα? Και ελαβαν νεο κλειδι ακομα και με C. Αλλα αν το αρχικο ηταν απο Revo Premium που ακυρωθηκε, δεν μπορει να σου αφησει τις συνοδες υπηρεσιες με το complete κλειδι χωρις να εχεις το Nord VPN.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, kioo είπε

Για ριχτε και μια ματια εδω...

Σαν τι το ιδιαιτερο εχει το συγκεκριμενο thread;

Δημοσ.
1 minute ago, Sellout said:

Σαν τι το ιδιαιτερο εχει το συγκεκριμενο thread;

Τα ίδια που λέμε εδώ λένε.
Και μπήκα τώρα και τους έγραψα κι εκεί πώς να ζητήσουν refund.

• Like 3
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

Πως άνοιξες τικετ

στο G2A πας στο dashboard και εκει που λεει Contact with G2A πας πανω δεξιά και ανοίγεις τικετ και περιγράφεις οτι εγινε εφόσον ο σελερ δεν απαντάει στα μνμ σου.

Και μόλις μου κάνανε refund και θα μπουνε σε 5-28 μέρες 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Toolband είπε

στο G2A πας στο dashboard και εκει που λεει Contact with G2A πας πανω δεξιά και ανοίγεις τικετ και περιγράφεις οτι εγινε εφόσον ο σελερ δεν απαντάει στα μνμ σου.

Και μόλις μου κάνανε refund και θα μπουνε σε 5-28 μέρες 

Μόλις το έκανα και εγώ. Στο μεταξύ, πάνω γράφει:

Our response times are now longer than usual due to a higher number of requests.
If you've already sent us a ticket, we'll help you there. New tickets about the same issue will be closed.

Φαντάζεστε πόσα κλειδιά πούλησαν οι άπληστοι... Πως να μη το έπαιρνε χαμπάρι η Nord αφού λογικά θα είδε αυξήθηκαν οι συνδρομές κατα πολύ, χωρίς όμως να ανέβει το κέρδος.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...