korakios Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μόλις τώρα, Snip είπε Πάντως τώρα που κοίταξα, ο Digital_imperium δεν υπάρχει πλέον στο site, τουλάχιστον όσον αφορά προϊόντα προς πώληση. Πολύ φοβάμαι ότι τα χάσαμε τα λεφτά. θα τα πάρεις απο g2a ... edit ακόμα υπάρχει ο πωλητής https://www.g2a.com/user/Digital_imperium/ratings 1
sakisgri Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 6 ώρες πριν, ALBA13 είπε Γενικά, είχα αγοράσει 9 κλειδία (δεν ήταν όλα για εμένα για αυτούς που γελάγανε ειρωνικά πριν μερικές σελίδες) και έλαβα full refund (μπήκαν ήδη τα λεφτά στο λογαριασμό μου) για τα 8 που ζήτησα. Τέλος καλό όλα καλά .... και τελικά δεν πέθανε και η κατσικά του γείτονα 😉 Είπα εχθές, κάτσε να πάω πίσω να δω τις συνομιλίες αυτές να γελάσω λίγο, αλλά..... αφαιρέθηκαν 😞
Snip Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 4 λεπτά πριν, korakios είπε θα τα πάρεις απο g2a ... edit ακόμα υπάρχει ο πωλητής https://www.g2a.com/user/Digital_imperium/ratings Ο πωλητής υπάρχει ακόμα, αλλά έχει αφαιρέσει οτιδήποτε σε προιόν προς πώληση. Αυτό με βάζει σε υποψίες, για το πόσο ακόμα θα υπάρχει.
korakios Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 3 λεπτά πριν, Snip είπε Ο πωλητής υπάρχει ακόμα, αλλά έχει αφαιρέσει οτιδήποτε σε προιόν προς πώληση. Αυτό με βάζει σε υποψίες, για το πόσο ακόμα θα υπάρχει. Μη σε απασχολεί . Επίσης καλά έκανε που έβγαλε τα κλειδιά , όπως όλοι τους .Αν δεν πουλούσε κάτι άλλο λογικό να μην έχει προϊόντα τώρα , αλλά τα λεφτά δε τα χάνεις. Σου κλείδωσε το Nord ή ακόμα ? 2
sakisgri Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες Στις 9/5/2025 στις 10:25 ΜΜ, sakisgri είπε Και εγώ άνοιξα στην G2A, είχα πάρει 2 και μου επέστρεψαν τα χρήματα για το ένα (σε μια ώρα) αλλά για το άλλο μάλλον νομίζουν άνοιξα ticket 2 φορές και το έκλεισαν χωρίς επιστροφή. Ξανά έστειλα να δείχνω ότι είναι 2 διαφορετικά κλειδιά και αγορασμένα σε διαφορετικό χρόνο από διαφορετικούς πωλητές, άντε να δούμε πως θα πάει αυτό.... update και από εμένα. Τελικά με το μπέρδεμα, πήρα το refund και για το δεύτερο κλειδί σήμερα, μετά από 3 μέρες. 2
Snip Δημοσ. πριν από 20 ώρες Μέλος Δημοσ. πριν από 20 ώρες 4 λεπτά πριν, korakios είπε Μη σε απασχολεί . Επίσης καλά έκανε που έβγαλε τα κλειδιά , όπως όλοι τους .Αν δεν πουλούσε κάτι άλλο λογικό να μην έχει προϊόντα τώρα , αλλά τα λεφτά δε τα χάνεις. Σου κλείδωσε το Nord ή ακόμα ? Ναι, μου έχει κλειδώσει εδώ και λίγες μέρες. Μου πρότεινε να μου στείλει άλλο κλειδί και είπα να το ρισκάρω και περιμένω να δω. Του απάντησα χθές απόγευμα ότι είμαι οκ με το να μου δώσει άλλο κλειδί, οπότε ακόμα είναι νωρίς πιστεύω. Άμα περάσουν 2-3 μέρες και δε δω απάντηση, τότε θα αρχίσω να ανησυχώ 😁
korakios Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 λεπτό πριν, Snip είπε Μου πρότεινε να μου στείλει άλλο κλειδί και είπα να το ρισκάρω και περιμένω να δω. Απο τη στιγμή που δε συμφέρει κανένα πωλητή να μπει μέσα δίνοντας κανονικό κλειδί αντί refund , καταλαβαίνεις ..... 1
sakisgri Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 2 λεπτά πριν, korakios είπε Απο τη στιγμή που δε συμφέρει κανένα πωλητή να μπει μέσα δίνοντας κανονικό κλειδί αντί refund , καταλαβαίνεις ..... Εμένα ο πρώτος πωλητής μου έστειλε μήνυμα αν θέλω άλλο κλειδί αφού πήρα το refund. Λες να του πω ναι 🤔 2
ak156 Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Εμένα ο πρώτος πωλητής μου έστειλε μήνυμα αν θέλω άλλο κλειδί αφού πήρα το refund. Λες να του πω ναι 🤔 Και δεν του λες ναι? Τι χάνεις?😁 1
korakios Δημοσ. πριν από 20 ώρες Δημοσ. πριν από 20 ώρες 1 λεπτό πριν, sakisgri είπε Εμένα ο πρώτος πωλητής μου έστειλε μήνυμα αν θέλω άλλο κλειδί αφού πήρα το refund. Λες να του πω ναι 🤔 μπλέξιμο είναι , υπάρχει πιθανότητα να μάθει οτι πήρες refund για τη συναλλαγή απο g2a . Προσωπικά δε θα ασχολούμουν . Στην τελική τι να κάνεις ένα κλειδί που θα κρατήσει το πολύ κανα μήνα (ή έστω δίμηνο) μέχρι να ακυρωθεί η revolut ? 3
ak156 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 7 λεπτά πριν, korakios είπε μπλέξιμο είναι , υπάρχει πιθανότητα να μάθει οτι πήρες refund για τη συναλλαγή απο g2a . Προσωπικά δε θα ασχολούμουν . Στην τελική τι να κάνεις ένα κλειδί που θα κρατήσει το πολύ κανα μήνα (ή έστω δίμηνο) μέχρι να ακυρωθεί η revolut ? Αρχικά να πω ότι στην συνομιλία μου με τον Kingsafe που ΠΟΤΕ δεν απάντησε.....γράφει πλέον ...State=Refunded Όμως σοβαρά τώρα...πειράζει εάν του στείλει ένα δωρεάν κλειδί? και 2 μέρες να κρατήσει..τι είχε τι έχασε...αποζημίωση για τον χρόνο και την "ψυχική οδύνη" που πέρασε μέχρι να πάρει πίσω ότι πλήρωσε😁 2
sakisgri Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 6 λεπτά πριν, ak156 είπε Και δεν του λες ναι? Τι χάνεις?😁 Τπτ, τα refund τα έχω πάρει από και τα δυο κλειδιά 😎 Αν δεν είχα πάρει το Proton μπορεί να το έκανα, έτσι για το γ@μ@τ@. 8 λεπτά πριν, korakios είπε μπλέξιμο είναι , υπάρχει πιθανότητα να μάθει οτι πήρες refund για τη συναλλαγή απο g2a . Προσωπικά δε θα ασχολούμουν . Φαινόταν ότι πήρα το refund πριν στείλει το μήνυμα. Στο μεταξύ το έστειλε και 2 φορές... Λέτε επειδή του είχα στείλε ένα ποιηματάκι πιο πριν όταν δεν απαντούσε 🤔 1
ak156 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 4 λεπτά πριν, sakisgri είπε Φαινόταν ότι πήρα το refund πριν στείλει το μήνυμα. Στο μεταξύ το έστειλε και 2 φορές... Λέτε επειδή του είχα στείλε ένα ποιηματάκι πιο πριν όταν δεν απαντούσε 🤔 Πάντως σε εσένα γράφει ΜΕ ΚΌΚΚΙΝΑ γράμματα "WAITING FOR YOUR ANSWER" ενώ σε εμένα "WAITING FOR SELLER" 1
sakisgri Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες (επεξεργασμένο) Μπερδεύεσαι. εμένα ρωτάει αν θέλω άλλο κλειδί και περιμένει να του απαντήσω, αυτός έγραψε τελευταία. Επίσης δες στη φώτο, γράφει "NEEDS REPLY" (ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ) EDIT: μάλλον κατάλαβες. Επεξ/σία πριν από 19 ώρες από sakisgri 1
ak156 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες 9 λεπτά πριν, sakisgri είπε Επειδή εμένα απάντησε και περιμένει την δική μου απάντηση τώρα. Εσένα λογικά δεν σου έχει απαντήσει. Ε και εσύ μην είσαι αγενής😁..απάντησέ του..και εάν τυχόν σου δώσει κάποιο κλειδί , ε πες το εδώ μήπως το θέλει κάποιος άλλος. Για να είσαι δε και "τίμιος" πες του.....Thank you for your offer....έτσι αόριστα...μην εκτεθείς κιόλας😁 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα