Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ak156 είπε

Ε και εσύ μην είσαι αγενής😁..απάντησέ του..και εάν τυχόν σου δώσει κάποιο κλειδί , ε πες το εδώ μήπως το θέλει κάποιος άλλος.

Για να είσαι δε και "τίμιος" πες του.....Thank you for your offer....έτσι αόριστα...μην εκτεθείς κιόλας😁

Θα του γράψω, "Thank you for your offer, I will take it as compensation" 🤭

• Haha 6
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εμένα πάντως ακόμα καμία απάντηση από το SUPPORT του G2A

Το ίδιο και με τον πωλητή Piloteshopping , καμία απάντηση.

Άραγε θα επιστρέψουν τα χρήματα ή λέτε να δώσουν κλειδί ; Αν δε προσφέρουν κάτι σκέφτομαι το torguard vpn(221).png.8bbe856db2c2aa6c53f98d176ef47932.png το

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, sot20 είπε

Κάνε addition/follow up στο ήδη ticket που έχεις....μπορείς να προσθέσεις ότι θέλεις...i.e "I am still waiting for your proper response". Επίσης εάν δεν έχεις βάλει κανένα screenshot βάλε τώρα...και εμενα δεν απαντούσαν και μόλις "συμπλήρωσα" το αίτημα+υπενθύμιση....voila the refund😉

Δημοσ.

Έστειλα μόλις τώρα και από κάτω μου εμφάνισε το μήνυμα "The limit of 5 responses has been used. You will be able to post more comments after our customer support replies to you."

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, xenos3 είπε

Aν λήξει πάλι ο κωδικός δεν μπορώ να ζητήσω refund;

Δεν ξέρω, για να είμαι ειλικρινής, τι συμβαίνει με το G2A, στις περισσότερες πλατφόρμες του είδους όμως δεν μπορείς να ανοίξεις για 2η φορά ticket για την ίδια συναλλαγή.
Δεν ξέρω βέβαια τι γίνεται στην περίπτωση που δεν έχεις ανοίξει κατευθείαν ticket στην ίδια την πλατφόρμα, αλλά η προσφορά για νέο κωδικό έχει γίνει μετά από επικοινωνία μόνο με τον πωλητή (για την οποία πάντως είναι ενήμερη και η πλατφόρμα, μιας και η επικοινωνία γίνεται μέσω αυτής)...

8 ώρες πριν, xenos3 είπε

Σε γνωστό που του έδωσαν νέο ο κωδικός, ο νέος δεν περιέχει ...REV...

Αυτό είναι ενδιαφέρον...!

2 ώρες πριν, Snip είπε

Πάντως τώρα που κοίταξα, ο Digital_imperium δεν υπάρχει πλέον στο site, τουλάχιστον όσον αφορά προϊόντα προς πώληση. Πολύ φοβάμαι ότι τα χάσαμε τα λεφτά.

Αν εννοείς τα λεφτά από την αρχική αγορά, ακόμα και αν ο πωλητής... έκοψε ρόδα μυρωμένα, πιστεύω / ελπίζω ότι θα αποζημιώσει στο ακέραιο η πλατφόρμα (G2A)!

Edit:
Oops!  Τώρα είδα ότι μέχρι να κάνω submit την απάντησή μου, είχε απαντήσει... αρκετός κόσμος ακόμα!  Sorry guys...

Επεξ/σία από w2o4ts
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
52 minutes ago, sot20 said:

Άραγε θα επιστρέψουν τα χρήματα ή λέτε να δώσουν κλειδί ; Αν δε προσφέρουν κάτι σκέφτομαι το torguard vpn(221).png.8bbe856db2c2aa6c53f98d176ef47932.png το

Το έχεις βάλει στην κατηγορία με τα προβληματα λογαριασμού δηλ ότι ξεχασες κωδικό ή δεν τον δέχεται κλπ. Θεωρητικά θα έπρεπε να απαντώνται γρήγορα και αυτα αλλά ίσως να είναι και ο λόγος. Δες παραπανω τι εχουν βάλει οι άλλοι η ας του πει καποιος που το έκανε στην σωστη κατηγορία ;)

εντιτ: Αν δε μπορείς να αλλαξεις κατηγορια ίσως να επικοινωνήσεις μαζι τους στο fb να τους δώσεις το ticket και να τους πεις οτι αφορα scam sale και όχι το λογαριασμό σου μην τυχόν και το δουν μετα.

Επεξ/σία από agnostos99
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 8/5/2025 στις 11:54 ΠΜ, BrollyFX είπε

Η αγορά στη δική μου περίπτωση έγινε από τον πωλητή Piloteshopping o οποίος απάντησε το παρακάτω στο ticket που ανοιξα στο G2A

image.png.6d26ef9344fa4f91f90dcc23065bddea.png

Καλησπερα στη παρεα,

Τα ιδια κ σε μενα, αγορασα (1 Απριλη 2025) απο τον πωλητη piloteshopping (μεσω G2A), το απλο Nord στα 16.70 € για 2 χρονια, 10 συσκευες κ λοιπα, και με εδωσε ενα κλειδι, για 1 μηνα περιπου δουλεψε, πριν μερικες μερες οταν πηγα να συνδεθω, πηρα παρακατω μηνυμα απο Nord : " your NordVPN subscription has ended". Ανοιξα σημερα ticket sto G2A κ φανταζομαι θα λαβω την ιδια απαντηση απο τον πωλητη οπως με το φιλο Brollyx. Οταν ειχα κανει την ενεργοποιηση, εδειχνε κανονικα ως expiration date 1/04/2027 στο σαιτ της Nord. Eπρεπε να ειχα κρατησει σκρινσοτ. Προχωραμε..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Λοιπόν όσον αφορά εμένα τουλάχιστον δεν ξανά ασχολήθηκα πλέον άλλο, ούτε με το G2A ούτε με τον kingsafe (πού με έγραψε στα παλαιότερα των υποδημάτων του) ούτε με την Nord. (Παρεμπιπτόντως για δικούς μου καθαρά λόγους, πιστεύω ότι και η Nord ήταν στο "κόλπο".). Το Nord το τσέκαρα για 32 μέρες και είδα πως δουλεύει. Επίσης τι ταχύτητες μου κατέβαζε και από ποιους σερβερ. Τέλος πάντων. Έβαλα δοκιμαστικά στο κινητό το Proton vpn free και στον υπολογιστή το hotspot shield vpn free και αυτό. Τσέκαρα λοιπόν πάνω κάτω πως λουτουργούν γενικότερα.  Για αυτούς και για άλλους λόγους και επειδή ήθελα ένα ram vpn αγόρασα για 27 +3 Μήνες δώρο το surfshark one για 74 ευρώ συνολικά. Εχει unlimited συσκευές και δουλεύει σφαίρα παντού. Απλά το γράφω για λόγους ενημέρωσης και όχι προπαγάνδας. Καλό υπόλοιπο σε όλους τούς φίλους εδώ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, bstefos είπε

(Παρεμπιπτόντως για δικούς μου καθαρά λόγους, πιστεύω ότι και η Nord ήταν στο "κόλπο".)

Λοιπόν με την ευκαιρία να πω και εγώ ότι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου σε αυτό. ΤΟΥΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΔΕ νέτα σκέτα ως έναν από τους λόγους που έχουν και οι ίδιοι τεράστια ευθύνη..έγραψα και πολλά άλλα, αλλά δεν είναι του παρόντος.

Γιατί? Η τέλεια διαφήμιση. Ενεργοποιώ τον κωδικό (παρόλο που μπορεί να ξέρω ότι δεν είναι έγκυρος), σε αφήνω να το χρησιμοποιήσεις και μετά ξαφνικά το σταματώ. Μετά κάποιοι θα αποφασίσουν να το αγοράσουν κανονικά😉....Βέβαια δεν το έγραψα ακριβώς έτσι, αλλά με νομική ορολογία...και πολλά ακόμα...όμως κάνουν την πάπια φυσικά.

*** Συν βέβαια αυτά που είχα πει σε προηγούμενο ποστ

https://www.insomnia.gr/forums/topic/841121-nordvpn-έπτωση-75-σε-24μηνη-συνδρομή-4-μήνες-δώρο-μικρότερη-έκπτωση-και-για-12μηνη-συνδρομή-χωρίς-το-δώρο/page/55/#findComment-60723416

Επεξ/σία από ak156
  • Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Μου απάντησαν μόλις,

Your money for the order has been returned and it will get back to you soon. Depending on the payment method, the money will get back to you in up to 28 business days.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, sot20 είπε

Μου απάντησαν μόλις,

Your money for the order has been returned and it will get back to you soon. Depending on the payment method, the money will get back to you in up to 28 business days.

Το είπαμε ήδη..αργά ή γρήγορα όλοι θα πάρουν τα χρήματά τους πίσω.

Ευτυχώς η πλατφόρμα G2a αποδεικνύεται Αξιόπιστη !! Κάποιοι sellers όμως απαράδεκτοι (δεν απαντούν καν, όπως ο kingsafe στην περίπτωσή μου).

Μαυρίστε αυτούς τους πωλητές !! Μην το αμελήσετε. O Kingsafe εκει που είχε 99% φήμη και σχεδόν καθόλου κακές κριτικές ήδη έχει 207 αρνητικές κριτικές και έπεται συνέχεια😉

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...