agnostos99 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 15 minutes ago, giantzeron said: Ξερεις αν εχει καποιο περιορισμο σε ογκο δεδομενων; Aν ειναι οκ για κατεβασμα torrent? Περιορισμό δεν έχει σιγουρα. Τωρα για τορεντ αναφέρθηκε παραπανω ότι μπορεί να χρειάζται το port forwarding που δεν έχει. Σε γενικα τορεντς παλαιοτερα παντως μια χαρα δουλευε, δεν ξερω σε private trackers αν ειναι υποχρεωτικό το port forwarding βεβαια
jimis98 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 9 ώρες πριν, di maria kun είπε Παίδες εγώ για τορρεντινκ αυστηρά το surfshark, η ταχύτητα είναι ακριβώς ίδια μην σας πω νιώθω ό,τι δεν τρώει τα γνωστά μπούκωματα οταν εχω ανοιχτά πολλά παράλληλα. Για χώρα ελβετια που η χρήση τορεντ για προσωπική χρήση είναι νόμιμη καιρός εναλλακτικά Ρουμανία μπορώ να σου στείλω μήνυμα να σε ρωτήσω?
Sebu Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου 2 hours ago, warewolf said: It is legal to use nord vpn ? Yes, VPNs are legal in most countries around the world, including the US, Canada, and most of Europe, as long as you don't do anything illegal while using one. However, countries that enforce online surveillance and censorship may restrict VPN usage or ban VPN services altogether. For example, VPNs are illegal in North Korea, Belarus, Oman, Iraq, and Turkmenistan. Other countries, like Russia and China, heavily restrict the use of VPNs. Τυχαίο παράδειγμα το nord vpn, μπορεί να είναι κι άλλα. Το αναφέρω μιας και η Ελλάδα μέχρι τώρα δεν είχε περιορισμούς. Τώρα που αποκτά, δεν υπάρχει ενδεχόμενο να μην αποδέχεται τη χρήση του /τους ??? Οι χωρες/καθεστωτα που αναφερεις δεν βαζουν περιορισμους στο vpn λογω πειρατειας content αλλα γιατι ειναι "μη δημοκρατικα"/"μη φιλελευθερα" καθεστωτα, με τον ορο που εχουμε συνηθισει ως δυτικοι να θεωρουμε την ελευθερια και τη δημοκρατια, ητοι εκφραση λογου, μπορεις να μπεις να ψαξεις οτι θες στο google, μπορεις να σερφαρεις ελευθερα χωρις το κρατος να ζηταει αρχεια που μπηκε ο καθενας ή ποια app μπορει να χρησιμοποιει κτλ. 3
studiosakis Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου (επεξεργασμένο) Παιδιά γνωρίζετε εάν είναι παράνομο να κατεβαζω επεισόδια από σειρές του mega,ant1 και γενικά από τα ελληνικά κανάλια μας;; Αλλά από τα ίδια τα κανάλια για να παίρνω το μέγιστο σε ποιότητα Επεξ/σία 2 Απριλίου από studiosakis
giannhs99 Δημοσ. 2 Απριλίου Δημοσ. 2 Απριλίου Καλησπερα παιδια ! Μεσω g2a εγινε κανονικα η ενεργοποιηση του nord για 2 ετη. Εαν μπορει καποιος πιο εμπειρος να προτεινει καποια router που παιρνουν vpn η να μου στειλει pm. Εχω στο μυαλο μου να εχω του παροχου για βασικο και το 2ο να παιρνει ιντερνετ απο το 1ο μεσω ethernet και να τρεχει το vpn εκει για ολες τισ συσκευες που συνδεονται. Ευχαριστω πολυ !
Sebu Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στο G2A δεν μπορεις να αγορασεις με Paypal? Στο check out μου εχει επιλογη μονο για Google Pay ή Bitcoin.
orfeas11 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 36 minutes ago, Sebu said: Στο G2A δεν μπορεις να αγορασεις με Paypal? Στο check out μου εχει επιλογη μονο για Google Pay ή Bitcoin. Πράγματι, ενώ το διαφημίζουν σαν τρόπο πληρωμής, δεν μπορούμε. Ίσως σε κάποιες άλλες χώρες να δίνει τη δυνατότητα paypal. Και εγώ θα ήθελα τη σιγουριά του paypal αλλά προχώρησα με gpay και όλα καλά.
fasmatikos Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 7 hours ago, vagmouk said: Παρών.Μια χαρά περνάει.Το πήγα ως το 2029.Μιλησα και με το Support και μου επιβεβαίωσαν ότι stackάρεις όσο θες. Εγώ βάζω και το 2ο κωδικό στο redeem αλλά δεν μου το αυξάνει στα 4 χρόνια...μένει στα 2.... Τσάμπα πήγε η 2η αγορά;;; 7 minutes ago, fasmatikos said: Εγώ βάζω και το 2ο κωδικό στο redeem αλλά δεν μου το αυξάνει στα 4 χρόνια...μένει στα 2.... Τσάμπα πήγε η 2η αγορά;;; Άκυρο.... Έκανα clean τα cookies ,και πέρασε κομπλέ !! Ευχαριστώ πολύ!! 1
turbat0s Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 10 ώρες πριν, studiosakis είπε να κατεβαζω επεισόδια από σειρές του mega,ant1 και γενικά από τα ελληνικά κανάλια μας;; Αλλά από τα ίδια τα κανάλια για να παίρνω το μέγιστο σε ποιότητα. Άσχετο, αλλά με ποια εφαρμογή κατεβάζεις?
seithan Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου On 31/03/2025 at 14:14, georgiosmag said: Απλά να πω την άποψη μου παιδιά. Ότι και VPN να βάλετε άχρηστο θα είναι εφόσον ο πάροχος είναι υποχρεωμένος να σας "δώσει" στις αρχές που σας ψάχνει αν έχετε -κυρίως- κάποιο box αντίστοιχο πειρατικό. Μόνο αυτά βασικά θα προσπαθήσουν να κλείσουν και όχι τα τόρεντς γενικά. Οπότε η γνώμη μου είναι μην πετάτε τα λεφτά σας και όχι τίποτε άλλο χάνετε και από ταχύτητα. Εκτός και αν έχετε υποψία ότι σας έχει στοχοποιήσει κάποιος χάκερ. Εκεί μόνον το VPN έχει νόημα. Ο χάκερ δεν έχει την ιδιότητα που έχουν οι αρχές να ζητήσει από τον πάροχο VPN να του δώσει τα στοιχεία σας. Οπότε ναι. Εκεί έχει αξία και δυσκολεύει αφάνταστα την οποιαδήποτε απόπειρα για χάκινγκ. Η ενδιάμεση επικοινωνία μεταξύ του τερματικού σου και του VPN server είναι επιπλέον κρυπτογραφημένη. Δεν είναι τόσο εύκολο να δεί τί μεταφέρεις.
Giorgos241 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 10 hours ago, agnostos99 said: Περιορισμό δεν έχει σιγουρα. Τωρα για τορεντ αναφέρθηκε παραπανω ότι μπορεί να χρειάζται το port forwarding που δεν έχει. Σε γενικα τορεντς παλαιοτερα παντως μια χαρα δουλευε, δεν ξερω σε private trackers αν ειναι υποχρεωτικό το port forwarding βεβαια Άρα αυτό δεν μας καλύπτει; https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20195967385745-NordVPN-proxy-setup-for-qBittorrent
Sebu Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αγορασα τη 2ετη να ειναι καλα τα παιδια αλλα θα εκτιμουσα μια βοηθεια 1) στο web interface μου εμφανιζει τη σελιδα Nord μου στα Γερμανικα και η Φωφη δεν εμφανιζει το autotranslate. Που παω για να γυρισω τη γλωσσα σε αγγλικα? => ακυρο ηταν στον πατο της σελιδας με ψιλα γραμματα η αλλαγη γλωσσας 2) στο Windows app που ειναι η επιλογη να διαλεξω λχ p2p server? Πρεπει να ειναι ο p2p client ανοιχτος για να εμφανιστει? => ακυρο και αυτο specialty servers Αυτο που διαπιστωνω με μια γρηγορη δοκιμη speedtest ειναι οτι με ενεργοποιημενο το vpn ενω το download σχεδον τελικιαζει στα 280-290mbps, το upload παιζει μεταξυ 28-30mbps αν συνδεθω σε ευρωπαικο vpn μεχρι 50mbps αν συνδεθω σε ελληνικο vpn. Επουδενι δεν βγαζει τα 150mbps up της γραμμης. Αρα αντιλαμβανομαι οτι τον αντικτυπο της "προστασιας" τον τρωει στο upload γιατι κανει reroute τα δεδομενα? Επεξ/σία 3 Απριλίου από Sebu
apostolis81 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Στις 31/3/2025 στις 3:32 ΜΜ, Arkin είπε Δεν ισχυει. Με vpn δεν φαινεται πουθενα η διευθυνση σου. Δεν ξερει ο παροχος που μπαινεις και με το no log δεν μπορουν να δωσουν και οι υπηρεσιες vpn στοιχεια. Το vpn ειναι το πιο ασφαλες αυτη τη στιγμη οποτε καλο ειναι να υπαρχει. Δεν σου εξασφαλίζει κανενα VPN 100% προστασια σε κατεβασμα torrent ή streaming. Με το παραμικρο σφαλμα ή glitch ή οτιδήποτε του VPN, αμεσως φαινεται η IP και τρως προστιμο. Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις στη Γερμανια που με πληρωμη VPN τους ηρθαν προστιμα.
Sebu Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου 2 minutes ago, apostolis81 said: Δεν σου εξασφαλίζει κανενα VPN 100% προστασια σε κατεβασμα torrent ή streaming. Με το παραμικρο σφαλμα ή glitch ή οτιδήποτε του VPN, αμεσως φαινεται η IP και τρως προστιμο. Υπαρχουν πολλες περιπτωσεις στη Γερμανια που με πληρωμη VPN τους ηρθαν προστιμα. Μηπως δεν ειχαν ενεργο το kill switch? 1
apostolis81 Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου Μόλις τώρα, Sebu είπε Μηπως δεν ειχαν ενεργο το kill switch? Εαν το kill switch εχει καποιο glitch ή σφαλμα και καποια στιγμη δεν λειτουργησει πχ, μπορει κανενας να στο εγγυηθει αυτο 100% Όχι φυσικα, οπως και καμια εταιρεία VPN δεν σου εγγυάται κατι τετοιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα