agnostos99 Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 34 minutes ago, camel555 said: Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθειά σου. Τα μηνύματα μου τα έβγαλε χωρίς να αλλάξω εγώ σέρβερς, ο υπολογιστής είναι μόνιμα ανοικτός. Το σφάλμα "connection timed out" υπάρχει περίπτωση να εμφανίζεται μετά από στιγμιαίες διακοπές του παρόχου; γιατί προς τα εκεί τείνω.... Σε περιπτώσεις διακοπών, να υποθέσω υπάρχει προστασία, σωστά; έχω ενεργοποιημένο το kill switch και έχω προσθέσει την εφαρμογή p2p στο App Kill Switch. για το σφάλμα εγω το εχω παρατηρήσει όταν θελω συγκεκριμενο σερβερ πχ και παταω συνδεση αποσυνδεση 3-4 φορές οπότε αν σου κανει διακοπή ο πάροχος ίδιο αποτέλεσμα θα έχεις φαντάζομαι με το να κανεις χερατα. Δοκίμασε μια επανεκκινηση εφαρμογής να δεις αν μετα παιρνει κανονικα. Αν παντως σου διακοπτει ο πάροχος νομιζω θα εχεις θεματα με αυτό. Για τα kill switches το app kill είναι για μεμονωμένες εφαρμογές αν πεσει η vpn τερματίζει την εφαρμογή την ίδια, προσεξέ το αυτό γιατί μπορει να χάσεις οτι κάνεις. Το internet kill είναι ότι αν πέσει η vpn διακόπτει στον υπολογιστή την πρόσβαση στο ιντερνετ! 1
Nekrozontanos Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 3 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Δεν υποστηρίζει url based μόνο app based Υποστηρίζει url με το chrome extension. 1
stark Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 36 minutes ago, Nekrozontanos said: Υποστηρίζει url με το chrome extension. Να ρωτήσω κάτι σχετικά με το extension; Αν έχουμε το app να τρέχει κανονικά στα windows, δεν είναι περίεργο που το browser extension συνδέεται σε διαφορετικούς server; Θα περίμενα και το extension να βλέπει / συνδέεται στον ίδιο με αυτό που ήδη έχει συνδεθεί το app. EDIT: https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20321339032465-Can-I-use-NordVPN-app-and-NordVPN-extension-simultaneously https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20321910029585-Should-I-choose-NordVPN-app-or-NordVPN-extension Επεξ/σία 5 Απριλίου από stark
VasKag Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου Τελικα το οτι μας συνδεει με τους ελληνικους servers επειδη ειναι πιο γρηγοροι, υπαρχει θεμα?
tollisth Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 5 λεπτά πριν, VasKag είπε Τελικα το οτι μας συνδεει με τους ελληνικους servers επειδη ειναι πιο γρηγοροι, υπαρχει θεμα? Σίγουρα δεν είναι η δικια σου ip παντως Από εκεί και περα μπορείς να το αλλάξεις 8 ώρες πριν, perelevas είπε Όταν κατεβάζουμε torrents πρέπει να βάλουμε την p2p σύνδεση ή δεν παίζει ρόλο; Καλύτερα p2p 17 ώρες πριν, jimis98 είπε υπάρχουνε ακόμα private torrent sites? Ναι,γιατί οχι? 1
VasKag Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 λεπτό πριν, tollisth είπε Σίγουρα δεν είναι η δικια σου ip παντως αυτο ειναι το μονο σιγουρο. απλα το ειχα σαν απορια λογω ελλαδας.
kallair Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, teodgeor είπε Αν το πάρεις και το στήσεις γράψε μας και εγώ προς τα asus κοιτάω. Εκτός από τις ρυθμίσεις που πρέπει να γίνουν για το vpn απλώς το συνδέουμε πάνω στο ρουτερ του ΟΤΕ? Στην ουσια ναι. αν ειδα καλα την συνδεσμολογια, απλα το συνδεεις στο wan του παροχου σου. Προσωπικα στο asus θα συνδεσω ενσυρματα ή ασυρματα ΜΟΝΟ τις συσκευες που θελω να ειναι αποκλειστικα πισω απο vpn. H μόνη μου ανησυχια ειναι κατα ποσο θα μπορεσω να εχω kill switch αν δεν ειναι συνδεμενο σε vpn. Απο ότι βλεπω εδω, το openWRT firmware, υποστηριζει kill switch. H μόνη μου ανησυχια ειναι κατα ποσο θα ειναι ευκολο να περασω το εν λογω firmware στο asus. Θελει λιγο παραπανω ψαξιμο μιας κ χωρις το kill switch, ειναι επιφοβο.
VasKag Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) Διαφορα μεταξυ του RT-AX53U και RT-AX1800U ? Επεξ/σία 5 Απριλίου από VasKag
kallair Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 3 λεπτά πριν, VasKag είπε Διαφορα μεταξυ του RT-AX53U και RT-AX1800U ? ιδιο ρουτερ ειναι. αν γυριζα τον χρονο πισω, θα κοιτουσα για asus που να υποστηριζει asuswrt merlin μαλλον.
kallair Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 3 λεπτά πριν, VasKag είπε οπως? https://www.asuswrt-merlin.net/ τα αναφερει εδω.
Bourdoulas Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 1 ώρα πριν, Nekrozontanos είπε Υποστηρίζει url με το chrome extension. Ωραία. Πολύ καλό αυτό. Απορώ γιατί δεν το βάζουν στο app τους.
stark Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 12 minutes ago, Bourdoulas said: Ωραία. Πολύ καλό αυτό. Απορώ γιατί δεν το βάζουν στο app τους. Βρήκε κανείς τρόπο να επιλέξει από το extension P2P server;
Euromaster Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου 3 ώρες πριν, agnostos99 είπε Το internet kill είναι ότι αν πέσει η vpn διακόπτει στον υπολογιστή την πρόσβαση στο ιντερνετ! σωστος.και πως ενεργοποιουμε το ιντερνετ αφου συμβει αυτο? Ή μηπως ενεργοποιειται αυτοματα το ιντερνετ με το που βρει καινουρια ip?
stark Δημοσ. 5 Απριλίου Δημοσ. 5 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, Euromaster said: σωστος.και πως ενεργοποιουμε το ιντερνετ αφου συμβει αυτο? Ή μηπως ενεργοποιειται αυτοματα το ιντερνετ με το που βρει καινουρια ip? Νομίζω αρκεί να κλείσεις το VPN (από την εφαρμογή του VPN). Επεξ/σία 5 Απριλίου από stark 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις