xartemporas Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Πήρα κ γω το nord από g2a, όλα καλά. Δοκίμασα το split tunelling, γιατί στην ουσία μόνο τα torrents με ενδιαφέρουν, δλδ θέλω να κατεβάζω μέσω vpn και να σερφαρω στο web εκτός vpn.(Έκανα enable vpn μόνο στο qbitorrent στις ρυθμίσεις του split tunelling, οι ρυθμίσεις με τον proxy δεν δουλεψαν στο qbitorrent, δεν ξεκινάει ποτέ να κατεβάζει). Γενικά δουλεύει, αλλά κάποια site πχ YouTube, δεν δουλεύουν σωστά. Οπότε η λύση είναι να έχω ανοικτο κ το vpn στον browser μέσω του extension, βάζοντας exclusions κάποια sites για να μην έχω θέμα με login κτλπ. Επεξ/σία 6 Απριλίου από xartemporas 1 1
adi32 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 13 λεπτά πριν, Missio7 είπε Καλημέρα , ξέρει κανείς από εμπειρία ποίο vpn έχει kill switch που να λειτουργεί σωστά σε android tv , Google tv; Proton που δοκιμάζω τώρα σε κινητό λειτουργεί κανονικά,αλλά στην τηλεόραση δεν υπάρχει καν επιλογή. Σε android TV το μονο που εχει kill switch ειναι το ipvanish
Snip Δημοσ. 6 Απριλίου Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2 ώρες πριν, Euromaster είπε παλικαρια ειμασε σιγουροι οσοι πηραμε τοσο φθηνα την συνδρομη για 2 χρονια, οτι δεν θα εχουμε θεματα με τιποτα malware trojan κτλπ και οτι θα ισχυσει για 2 χρονια η συνδρομη? Για malware trojan κτλ δεν έχεις θέμα καθώς η ενεργοποίηση και το κατέβασμα (όπου χρειάζεται) των εφαρμογών τα κάνεις από το site της NordVPN ή του google play κτλ και όχι από το G2A ή κάποιο site πωλητή ώστε να είναι ύποπτο. Τώρα για τη συνδρομή, δε μπορεί να εγγυηθεί κανείς, νομίζω, αλλά είναι τόσο χαμηλή η τιμή που στους 3-4 μήνες έχεις κάνει απόσβεση. 4
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, Euromaster είπε παλικαρια ειμασε σιγουροι οσοι πηραμε τοσο φθηνα την συνδρομη για 2 χρονια, οτι δεν θα εχουμε θεματα με τιποτα malware trojan κτλπ και οτι θα ισχυσει για 2 χρονια η συνδρομη? Ένα κλειδί πήραμε,όλα τα αλλά έγιναν από το επίσημο site 1
Silenzio Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου για να γνωρίζετε, εγω που απο λάθος πήρα πακέτο ( δεν είναι ξεκάθαρα τα πακέτα βέβαια), επικοινώνησα με τον πωλητή και μου έστειλε λινκ για 4$ επιπλέον για το premium πακέτο με το 1 tb cloud.. 1
Missio7 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 ώρα πριν, adi32 είπε Σε android TV το μονο που εχει kill switch ειναι το ipvanish Ευχαριστώ, το βρήκα και εγώ στο ίντερνετ, έχει και σχετικές οδηγίες για Amazon Firestick. Αλλά για να δοκιμάσω πρέπει να γίνω πρώτα συνδρομητής τους , δεν έχει δοκιμαστική περίοδο.
Apoithaki Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Για επέκταση λειτουργεί το κλειδί αν έχει ήδη συνδρομή; Δηλαδή έχω το απλό πακέτο για δύο χρόνια, αν πάρω το Complete μπορεί να γίνει επέκταση και αναβάθμιση του πακέτου μου;
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 27 λεπτά πριν, Apoithaki είπε Για επέκταση λειτουργεί το κλειδί αν έχει ήδη συνδρομή; Δηλαδή έχω το απλό πακέτο για δύο χρόνια, αν πάρω το Complete μπορεί να γίνει επέκταση και αναβάθμιση του πακέτου μου; Επέκταση σίγουρα πάντως https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20286544549777-Common-issues-with-activation-codes
stark Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 2 hours ago, xartemporas said: Πήρα κ γω το nord από g2a, όλα καλά. Δοκίμασα το split tunelling, γιατί στην ουσία μόνο τα torrents με ενδιαφέρουν, δλδ θέλω να κατεβάζω μέσω vpn και να σερφαρω στο web εκτός vpn.(Έκανα enable vpn μόνο στο qbitorrent στις ρυθμίσεις του split tunelling, οι ρυθμίσεις με τον proxy δεν δουλεψαν στο qbitorrent, δεν ξεκινάει ποτέ να κατεβάζει). Γενικά δουλεύει, αλλά κάποια site πχ YouTube, δεν δουλεύουν σωστά. Οπότε η λύση είναι να έχω ανοικτο κ το vpn στον browser μέσω του extension, βάζοντας exclusions κάποια sites για να μην έχω θέμα με login κτλπ. Επειδή κι εγώ για τα torrents το θέλω περισσότερο το VPN, αλλα έχω λίγο μπερδευτεί: - δεν θεωρείται "επιλήψιμη / παράνομη" και η απλή επίσκεψη σε torrent sites; Πρέπει να αρχίσεις να κατεβάζεις για να θεωρηθεί ότι παρανομείς; - στα settings του Windows app, στο Split Tunneling μπορείς να επιλέξεις είτε να το κάνεις disable το VPN για συγκεκριμένα apps, είτε να το κάνεις enable για συγκεκριμένα apps. Το 1ο το καταλαβαίνω. Τα apps που θα επιλέξεις θα παρακάμπτουν το VPN. Το 2ο δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς λειτουργεί. Αν π.χ. κανω enable για το qBitorrent τότε το VPN θα λειτουργεί μόνο για την εφαρμογή αυτή και κανένα άλλο κομμάτι του λειτουργικού; 4 hours ago, warewolf said: Αποφάσισα να στραφώ στο nord, όμως δεν έχω καταλάβει από που το αγοράζω και από ποιόν πωλητή ή πακέτο από τα προαναφερθέντα link. Επίσης αν η αγορά γίνεται μόνο μέσω google pay, πρέπει να κάνω την αγορά από το κινητό για να πληρώσω. ? Κι από δω η "απλή" έκδοση (που αγόρασα εγώ), η οποία περιλαμβάνει το Basic VPN και το Nordpass Premium https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003?uuid=31bf6e77-978a-4c31-a60f-cd3369647e64
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 5 λεπτά πριν, stark είπε Επειδή κι εγώ για τα torrents το θέλω περισσότερο το VPN, αλλα έχω λίγο μπερδευτεί: - δεν θεωρείται "επιλήψιμη / παράνομη" και η απλή επίσκεψη σε torrent sites; Πρέπει να αρχίσεις να κατεβάζεις για να θεωρηθεί ότι παρανομείς; - στα settings του Windows app, στο Split Tunneling μπορείς να επιλέξεις είτε να το κάνεις disable το VPN για συγκεκριμένα apps, είτε να το κάνεις enable για συγκεκριμένα apps. Το 1ο το καταλαβαίνω. Τα apps που θα επιλέξεις θα παρακάμπτουν το VPN. Το 2ο δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς λειτουργεί. Αν π.χ. κανω enable για το qBitorrent τότε το VPN θα λειτουργεί μόνο για την εφαρμογή αυτή και κανένα άλλο κομμάτι του λειτουργικού; Για το δευτερο το δοκίμασα αλλά δεν άλλαξε κατι Δεν ξερω αν είναι και άλλη ρύθμιση που δεν εχω βρει
Apostol. Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 23 minutes ago, stark said: Επειδή κι εγώ για τα torrents το θέλω περισσότερο το VPN, αλλα έχω λίγο μπερδευτεί: - δεν θεωρείται "επιλήψιμη / παράνομη" και η απλή επίσκεψη σε torrent sites; Πρέπει να αρχίσεις να κατεβάζεις για να θεωρηθεί ότι παρανομείς; - στα settings του Windows app, στο Split Tunneling μπορείς να επιλέξεις είτε να το κάνεις disable το VPN για συγκεκριμένα apps, είτε να το κάνεις enable για συγκεκριμένα apps. Το 1ο το καταλαβαίνω. Τα apps που θα επιλέξεις θα παρακάμπτουν το VPN. Το 2ο δεν είμαι σίγουρος πως ακριβώς λειτουργεί. Αν π.χ. κανω enable για το qBitorrent τότε το VPN θα λειτουργεί μόνο για την εφαρμογή αυτή και κανένα άλλο κομμάτι του λειτουργικού; Κι από δω η "απλή" έκδοση (που αγόρασα εγώ), η οποία περιλαμβάνει το Basic VPN και το Nordpass Premium https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003?uuid=31bf6e77-978a-4c31-a60f-cd3369647e64 Δεν θα επρεπε αφου ειναι το complete να περιλαμβανει και 1tb cloud storage?
stark Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 minute ago, Apostol. said: Δεν θα επρεπε αφου ειναι το complete να περιλαμβανει και 1tb cloud storage? Είναι μόνο κατά όνομα περιγραφής (λανθασμένα) "complete". Εχει εξηγηθεί αυτό σε προηγούμενες σελίδες του παρόντος topic καθώς και στο αντίστοιχο thread στα Λαγωνικά. 11 minutes ago, tollisth said: Για το δευτερο το δοκίμασα αλλά δεν άλλαξε κατι Δεν ξερω αν είναι και άλλη ρύθμιση που δεν εχω βρει Είναι λίγο μπέρδεμα η όλη φάση. Εγώ τελικά κατέληξα στην εξής λύση προσωρινά. 1) δεν ασχολούμαι με το browser extension διότι δεν σου δίνει επιλογή για P2P servers, και το να τρέχεις μαζί το extension και το windows app δεν προτείνεται από ό,τι διαβάζω. https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20321339032465-Can-I-use-NordVPN-app-and-NordVPN-extension-simultaneously 2) χρησιμοποιώ το windows app και το αφήνω να με συνδέει κατά προτεραιότητα σε ελληνικούς servers και όσο είναι δυνατόν το αφήνω στον ίδιο server. Η λογική λέει ότι κι ετσι μια χαρά προστατευμένος είμαι εφόσον η IP μου δεν φαίνεται (παρόλο που συνδέομαι Ελλάδα). Ταυτόχρονα λογικά με αυτό τον τρόπο αποφεύγω σε κάποιο βαθμό τα θέματα με YouTube, κλπ που θα δημιουργούνταν αν άλλαζα συνέχεια IP / servers και χώρες. 3) συγκεκριμένα για location based web apps τα οποία θέλουμε να βλέπουνε το πραγματικό location μας (ή έστω αυτό που εμείς θέλουμε) χρησιμοποιω το chrome extension "Spoof Location". Με αυτό τον τρόπο ακόμα κι αν μέσω IP φαίνομαι να συνδέομαι π.χ. στο Περιστέρι (αν είναι εκεί ο server), το browser geolocation παραμένει πάντα εκεί που θέλω (π.χ. Χολαργός). 5 minutes ago, Apostol. said: Δεν θα επρεπε αφου ειναι το complete να περιλαμβανει και 1tb cloud storage? Δες κι εδώ 1
Sherlock_7 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) Ένα λινκ για την πιο απλή έκδοση που μπορούμε να αγοράσουμε; Έχω μπερδευτεί λίγο. Επεξ/σία 6 Απριλίου από Sherlock_7
agnostos99 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 4 hours ago, Euromaster said: παλικαρια ειμασε σιγουροι οσοι πηραμε τοσο φθηνα την συνδρομη για 2 χρονια, οτι δεν θα εχουμε θεματα με τιποτα malware trojan κτλπ και οτι θα ισχυσει για 2 χρονια η συνδρομη? Malware δεν έχει κατεβαζεις την εφαρμογη από το επίσημο σαιτ. τωρα το πόσο θα κρα΄τησει η συνδρομή μονο από το πως την εχουν αποκτήσει αυτοί που βγαλαν τα κλειδια ξερουν! 6 minutes ago, Sherlock_7 said: Ένα λινκ για την πιο απλή έκδοση που μπορούμε να αγοράσουμε; Έχω μπερδευτεί λίγο. Εδω είσαι για απλή: https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003 και εδώ για φουλ υποτίθεται: https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-nordlocker-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049018 Αλλά η διαφορα είναι κάτω από ευρώ για να μην έχεις έστω και διαθέσιμο αν χρειαστείς τον αποθηκευτικό χώρο. 1
xartemporas Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 hour ago, stark said: Αν π.χ. κανω enable για το qBitorrent τότε το VPN θα λειτουργεί μόνο για την εφαρμογή αυτή και κανένα άλλο κομμάτι του λειτουργικού; Ακριβώς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα