josuts Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Καλησπερα παιδια.Αγορασα κ εγω το νορντ απο την προσφορα επανω.Τι ρυθμιση πρεπει να κανω ωστε να μπορω να κατεβασω ταινια η σειρα απο το γαματο η το τενιες ονλιν στον υπολογιστη μου? σας ευχαριστω
stark Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 13 minutes ago, xartemporas said: Ακριβώς. Το δοκίμασα τώρα και φαίνεται να δουλεύει. Όπως έγραψες κι εσύ όμως, δημιουργεί και προβλήματα (το split tunneling) με κάποια sites. 1
xartemporas Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Όσοι έχετε nord, με τον proxy δουλεύει το qbitorrent? Username κ password τι βάλατε, το email και τον κωδικό σύνδεσης στο app ή το username κ password που σου δίνει στα manual settings?
dream21 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Μια χαρα εγκατέστησα το Νord app στο Apple TV μου και πλεον απολαμβάνω MAX στη τηλεοραση μου και όχι μεσω υπολογιστη.. Για 2 χρόνια καθαρίσαμε με 15$. ερωτηση μπορει να στακαρω επανω στην υπάρχουσα αλλα 2 χρόνια;
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 4 λεπτά πριν, dream21 είπε Μια χαρα εγκατέστησα το Νord app στο Apple TV μου και πλεον απολαμβάνω MAX στη τηλεοραση μου και όχι μεσω υπολογιστη.. Για 2 χρόνια καθαρίσαμε με 15$. ερωτηση μπορει να στακαρω επανω στην υπάρχουσα αλλα 2 χρόνια; Από ότι λέει εδώ ναι https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20286544549777-Common-issues-with-activation-codes 27 λεπτά πριν, stark είπε Το δοκίμασα τώρα και φαίνεται να δουλεύει. Όπως έγραψες κι εσύ όμως, δημιουργεί και προβλήματα (το split tunneling) με κάποια sites. Επίσης βλέπω είναι οκ 1
dream21 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 4 λεπτά πριν, tollisth είπε Από ότι λέει εδώ ναι https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20286544549777-Common-issues-with-activation-codes Επίσης βλέπω είναι οκ Thanks
Thanasis159 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Πήρα κι εγώ 2 χρόνια έξτρα να επεκτείνω την διετία που είχα πάρει παλιότερα από Shoop.de! Thanks TS!
mikaha Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Εγώ από g2a είχα πάρει συνδρομή τον Σεπτέμβριο στα 37.70€ για 2 χρόνια. Όλα κομπλέ με το account απλά τώρα έπεσαν απίστευτα οι τιμές και έκανα επέκταση για άλλα δύο. 1
stark Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 1 hour ago, dream21 said: Μια χαρα εγκατέστησα το Νord app στο Apple TV μου και πλεον απολαμβάνω MAX στη τηλεοραση μου και όχι μεσω υπολογιστη.. Για 2 χρόνια καθαρίσαμε με 15$. ερωτηση μπορει να στακαρω επανω στην υπάρχουσα αλλα 2 χρόνια; Το σκέφτομαι κι εγώ να προσθέσω ακόμα μια 2ετία, απλά δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσουν τα κλειδιά κάποια στιγμή και να έχουμε δώσει τσάμπα χρήματα;
dream21 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 16 λεπτά πριν, stark είπε Το σκέφτομαι κι εγώ να προσθέσω ακόμα μια 2ετία, απλά δεν υπάρχει περίπτωση να σκάσουν τα κλειδιά κάποια στιγμή και να έχουμε δώσει τσάμπα χρήματα; Κοιταξε εαν πιάσουμε 6μηνο οπως είμαστε τα λεφτα τα βγάμε απο την τιμη που το πηραμε. 1
Sherlock_7 Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 3 ώρες πριν, agnostos99 είπε Malware δεν έχει κατεβαζεις την εφαρμογη από το επίσημο σαιτ. τωρα το πόσο θα κρα΄τησει η συνδρομή μονο από το πως την εχουν αποκτήσει αυτοί που βγαλαν τα κλειδια ξερουν! Εδω είσαι για απλή: https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049003 και εδώ για φουλ υποτίθεται: https://www.g2a.com/nordvpn-complete-vpn-service-nordpass-nordlocker-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000079049018 Αλλά η διαφορα είναι κάτω από ευρώ για να μην έχεις έστω και διαθέσιμο αν χρειαστείς τον αποθηκευτικό χώρο. Αγορά τελικά από το δεύτερο λινκ όμως δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανέναν σέρβερ. Τι κάνω λάθος άραγε;
warewolf Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, xartemporas είπε Όσοι έχετε nord, με τον proxy δουλεύει το qbitorrent? Username κ password τι βάλατε, το email και τον κωδικό σύνδεσης στο app ή το username κ password που σου δίνει στα manual settings? To user name και pass που σου δίνει στο service credentials. Για κάθε ενδιαφερόμενο, διαβάστε πολύ προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες όσον αφορά το qbittorrent. Στις οδηγίες του παρακάτω λίνκ θα δείτε τι πρέπει να κάνετε για να βρείτε τα credentials, τη λίστα από κάποιους servers που θα δηλώσετε στο qbittorrent, καθώς κι ένα link όπου θα πάτε και θα τρέξετε ένα τεστ για να δείτε αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει κάποια διαρροή dns server αν σετάρετε σωστά. Επαναλαμβάνω...διαβάστε πολύ καλά βήμα βήμα, τις οδηγίες καθώς θα τις εκτελείτε. https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20195967385745-NordVPN-proxy-setup-for-qBittorrent Επεξ/σία 6 Απριλίου από warewolf 1
xartemporas Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 15 minutes ago, warewolf said: To user name και pass που σου δίνει στο service credentials. Για κάθε ενδιαφερόμενο, διαβάστε πολύ προσεκτικά τις παρακάτω οδηγίες όσον αφορά το qbittorrent. Στις οδηγίες του παρακάτω λίνκ θα δείτε τι πρέπει να κάνετε για να βρείτε τα credentials, τη λίστα από κάποιους servers που θα δηλώσετε στο qbittorrent, καθώς κι ένα link όπου θα πάτε και θα τρέξετε ένα τεστ για να δείτε αν όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει κάποια διαρροή dns server αν σετάρετε σωστά. Επαναλαμβάνω...διαβάστε πολύ καλά βήμα βήμα, τις οδηγίες καθώς θα τις εκτελείτε. https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20195967385745-NordVPN-proxy-setup-for-qBittorrent Τα ειδα ναι και τα σετταρα σωστα ολα, αλλα δεν κατεβαζει μεσω proxy. Το τεστ με το ipleak ειναι οκ, αλλα δεν ξεκιναει ποτέ το download στο torrent.
tollisth Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου 24 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε Αγορά τελικά από το δεύτερο λινκ όμως δεν μπορώ να συνδεθώ σε κανέναν σέρβερ. Τι κάνω λάθος άραγε; Σε βγάζει κάποιο μήνυμα? Έχεις κάνει log in?
kajwbtfe Δημοσ. 6 Απριλίου Δημοσ. 6 Απριλίου Αγόρασα ένα μήνα Mullvad VPN.Εβαλα να κατεβάσω κάτι roms pack με ανοιχτό το VPN και δάκρυσα..Κατέβαζε με 512 έως 600 kbps ενώ μόλις το έκλεισα και ξανάρχισα να κατεβάζω το ίδιο αρχείο η ταχύτητα ήταν κοντά στα 20 με 25 Mbps Με το Nord θα είναι καλύτερα τα πράγματα?Δε ξέρω αν είναι κανόνας αυτός,δλδ με το vullvad να εχει τέτοια πτώση η ταχύτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις