xartemporas Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 minutes ago, Silenzio said: καλημέρα, μεχρι τώρα ειμαι χρήστης του utorrent 2.2.1, λεω να δοκιμασω το qbttorrent, διάβασα οτι για πληρη προστασια χρειαζεται να γινει bind το qbitorrent με το vpn, στο utorrent δε το βρηκα πως γινεται, το εκανε καποιος στο qbit να βοηθήσει ? Για το qbitorrent, πρεπει στις ρυθμισεις του nordvpn app και στο qbitorrent(στην διεπαφη δικτυου) να οριστει το πρωτοκολλο nordlynx: Επεξ/σία 8 Απριλίου από xartemporas 1 1
Alexrose Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 11 λεπτά πριν, xartemporas είπε Για το qbitorrent, πρεπει στις ρυθμισεις του nordvpn app και στο qbitorrent(στην διεπαφη δικτυου) να οριστει το πρωτοκολλο nordlynx: Σε ποιο σερβερ συνδέεστε?
xartemporas Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 6 minutes ago, Alexrose said: Σε ποιο σερβερ συνδέεστε? Δεν συνδεομαι σε καποιον συγκεκριμενο, εκανα δοκιμες με διαφορους και ολοι λειτουργουσαν κανονικα.
Silenzio Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 55 minutes ago, xartemporas said: Για το qbitorrent, πρεπει στις ρυθμισεις του nordvpn app και στο qbitorrent(στην διεπαφη δικτυου) να οριστει το πρωτοκολλο nordlynx: οκ εγω το εχω περασει στο tp link deco δεν εχω την εφαρμογη στο pc, αρα θα δω αν μπορω να επιλέξω στο deco το nordlynx.. Σε ευχαριστώ πολύ !! 1
nikos16717 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Μήπως ξερει κάποιος αν "μπάινει" το nordvpn σε fritzbox, και αν ναι πως;
vagmouk Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 15 λεπτά πριν, nikos16717 είπε Μήπως ξερει κάποιος αν "μπάινει" το nordvpn σε fritzbox, και αν ναι πως; Δεν μπαίνει. Δεν υποστηρίζει Wireguard το Nord. Αν θες Vpn για το Fritz πήγαινε σε Surfshark, Proton η για μένα ιδανικά σε Windscribe που το δουλεύω έτσι και μπαίνει πανεύκολα. 1
ANTONN Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 4 ώρες πριν, Silenzio είπε οκ εγω το εχω περασει στο tp link deco δεν εχω την εφαρμογη στο pc, αρα θα δω αν μπορω να επιλέξω στο deco το nordlynx.. Σε ευχαριστώ πολύ !! Παλεύω και εγώ στην εφαρμογή deco αλλά δεν μπορώ να βάλω nordvpn 1
Silenzio Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 hour ago, ANTONN said: Παλεύω και εγώ στην εφαρμογή deco αλλά δεν μπορώ να βάλω nordvpn φιλε μου στην εφαρμογή αν πας στο more έχει επιλογή vpn --> vpn client και επιλογή έτοιμη nord (και άλλα) είναι πανεύκολο, το θέμα είναι οτι δε βλέπω επιλογή kill switch. Μήπως είμαι καλυμμένος που γράφει Wireguard vpn ? 1
kallair Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 7 λεπτά πριν, Silenzio είπε φιλε μου στην εφαρμογή αν πας στο more έχει επιλογή vpn --> vpn client και επιλογή έτοιμη nord (και άλλα) είναι πανεύκολο, το θέμα είναι οτι δε βλέπω επιλογή kill switch. Μήπως είμαι καλυμμένος που γράφει Wireguard vpn ? Αν θυμαμαι καλα δεν υποστηριζει wireguard το nord. 1
Silenzio Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) Screenshot από την εφαρμογή deco , είναι κάτι άλλο και δε το κατάλαβα ? Spoiler Επεξ/σία 8 Απριλίου από Silenzio
kallair Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 12 λεπτά πριν, Silenzio είπε Screenshot από την εφαρμογή deco , είναι κάτι άλλο και δε το κατάλαβα ? Απόκρυψη περιεχομένων Nαι λαθος μου, θυμομουν κατι αλλο που κατηργησαν. Για kill switch, για στειλε τι αλλες ρυθμισεις εχει μεσα στα deco. wireguard ειναι τροπος συνδεσης, δεν σε γλυτωνει απο το αν χαθει η συνδεση σου με το vpn. 1
Silenzio Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, kallair said: Nαι λαθος μου, θυμομουν κατι αλλο που κατηργησαν. Για kill switch, για στειλε τι αλλες ρυθμισεις εχει μεσα στα deco. wireguard ειναι τροπος συνδεσης, δεν σε γλυτωνει απο το αν χαθει η συνδεση σου με το vpn. Στο VPN είναι το screenshot που ανέβασα , δεν έχει άλλες επιλογές, enable/ disable, επιλογή VPN και server.. Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 8 Απριλίου από Silenzio
tollisth Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Evil13 είπε Το Nord μπαινει σε android tv και σε nvidia shield? Σε android tv το εχω βάλει απλα δεν εχει το kill switch
Προτεινόμενες αναρτήσεις