Silenzio Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Να πάρω μήπως το cudy router που προτείνεται ? Έχω επενδύσει σε 5 deco και δε θέλω να τα βγάλω. Θα συνδέσω το cudy στο router παρόχου ( το οποίο δε ξέρω να το απενεργοποιω ) και το main deco στο cudy και θα τα βάλω σε ap mode αντί για wi fi router ? Θα παίξει έτσι ? 1
kallair Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 34 λεπτά πριν, Silenzio είπε Να πάρω μήπως το cudy router που προτείνεται ? Έχω επενδύσει σε 5 deco και δε θέλω να τα βγάλω. Θα συνδέσω το cudy στο router παρόχου ( το οποίο δε ξέρω να το απενεργοποιω ) και το main deco στο cudy και θα τα βάλω σε ap mode αντί για wi fi router ? Θα παίξει έτσι ? Ναι θα δουλεψει. Δεν χρειαζεται να παρεις cudy με wifi μιας κ το θες μονο για το vpn. Λογικα η συνδεσμολογια ειναι router παροχου, το cudy συνδεμενο στην wan θυρα και σε μια απο τις gigabit του cudy θα βαλεις το main deco σου. 1
Silenzio Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 19 minutes ago, kallair said: Ναι θα δουλεψει. Δεν χρειαζεται να παρεις cudy με wifi μιας κ το θες μονο για το vpn. Λογικα η συνδεσμολογια ειναι router παροχου, το cudy συνδεμενο στην wan θυρα και σε μια απο τις gigabit του cudy θα βαλεις το main deco σου. τέλεια, το παρήγγειλα και μολις παραλάβω θα το δοκιμάσω. Σε ευχαριστώ!
GABI9 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου https://www.youtube.com/watch?v=1TMuCaQkQ5A Ρουτερ για να βαλεις πανω του vpn σε openwrt o Σωτος λεει οτι προτιμα shurfshark λογω wirequard (δεν εχει το Nord) που εχει καλυτερες ταχυτητες... προσωπικα εχω δοκιμαστικα το airvpn το οποιο εχει wirequard , δε εχει killswitch αλλα συμφωνα με την εταιρια εχει αυτο που το θεωρει καλυτερο Hello! Network Lock, which has been implemented for the first time "in history" of software for VPN by AirVPN in 2011/2012, covers all the limited cases foreseen by a kill switch and many more for which a kill switch is impotent. A kill switch features a very modest subset of Network Lock abilities to prevent traffic leaks outside the tunnel which are covered in any case by Network Lock with a more effective method (firewall rules). In other words, a kill switch is a totally wrong approach to prevent traffic leaks outside the tunnel, and anyway its limited abilities to fulfill leak prevention are fully covered by Network Lock. Kind regards 3
geopapa Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου On 07/04/2025 at 11:13, batatoudis said: Είχα δοκιμάσει με 2 διαφορετικές μέσω google pay πάντα, αλλά δεν κατάφερα να περάσει η πληρωμή. Κατάλαβα ότι αυτό συνέβει (μάλλον) επειδή το google pay που χρησιμοποιούσα ήταν σε άλλο gοοgle account σε σχέση με το gmail που δήλωσα κατά την εγγραφή στο G2A. Όταν έκανα νέα εγγραφή στο G2A με το σωστό gmail αυτή τη φορά, η πληρωμή πέρασε (πληρωμή google pay εννοώ, δεν νομίζω η κάρτα να επηρεάζει τελικά). Οντως δοκίμασα σήμερα αφού πήρα το refund απο αλφα με το ίδιο email σε ακκαουντ και gpay και πέρασε. έβαλα την ρεβολουτ αυτήν την φορά ομως 1
mike634 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Να αναφέρω πάντως πως το NordVPN έχει Wireguard. Το NordLynx είναι μια τροποποιημένη εκδοχή του Wireguard. Δεν έχει έτοιμα config για routers, αλλά στην συσκευή που είναι εγκατεστημένη η εφαρμογή μπορεί να επιλεγεί ως VPN πρωτόκολλο. 3
Nekrozontanos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Σχετικά με e-banking και NordVPN δοκίμασα NBG i-banking και δεν μπαίνει καν στη σελίδα παρά ΜΟΝΟ όταν απενεργοποιήσω μαζί τα Advanced Browsing Protection + Ad and tracker blocker. Δοκίμασα διάφορους συνδιασμούς και μόνο έτσι δούλεψε. Αυτό βέβαια ισχύει για τους φίλους που έχουν το windows app γιατί στο chrome extension απλά βάζεις το URL split tunneling.
g_mateo Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Σε android smartphone γίνεται να μπλοκάρεις την πρόσβαση στο ίντερνετ σε συγκεκριμένες εφαρμογές μέσω του nordvpn?
alelo Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Παιδιά μπορούμε να δούμε κάπου ποια έκδοση εχουμε nord. Αγόρασα απο g2a δεν εγραφε κάπου ποια εκδοχή είναι ( λογικά η standar θα είναι ) . Στην σελίδα γράφει μόνο πότε λήγει .
ANTONN Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 5 ώρες πριν, Silenzio είπε φιλε μου στην εφαρμογή αν πας στο more έχει επιλογή vpn --> vpn client και επιλογή έτοιμη nord (και άλλα) είναι πανεύκολο, το θέμα είναι οτι δε βλέπω επιλογή kill switch. Μήπως είμαι καλυμμένος που γράφει Wireguard vpn ? Φίλε ευχαριστώ, αλλά πιθανώς σε μένα δεν γίνεται, δεν έχω στην εφαρμογή deco την επιλογή more. Το μοντέλο deco m4 εχω 1
ReBeLoS Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, ANTONN είπε Φίλε ευχαριστώ, αλλά πιθανώς σε μένα δεν γίνεται, δεν έχω στην εφαρμογή deco την επιλογή more. Το μοντέλο deco m4 εχω πρεπει να το γυρισεις σε router mode. Σε access point mode δεν εχει τις επιπλεον ρυθμισεις που ψαχνεις Επεξ/σία 8 Απριλίου από ReBeLoS
tollisth Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 30 λεπτά πριν, alelo είπε Παιδιά μπορούμε να δούμε κάπου ποια έκδοση εχουμε nord. Αγόρασα απο g2a δεν εγραφε κάπου ποια εκδοχή είναι ( λογικά η standar θα είναι ) . Στην σελίδα γράφει μόνο πότε λήγει . Μπαίνεις nord account subscriprion η billing history και σου δείχνει τι έχεις
agnostos99 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 44 minutes ago, alelo said: Παιδιά μπορούμε να δούμε κάπου ποια έκδοση εχουμε nord. Αγόρασα απο g2a δεν εγραφε κάπου ποια εκδοχή είναι ( λογικά η standar θα είναι ) . Στην σελίδα γράφει μόνο πότε λήγει . 11 minutes ago, tollisth said: Μπαίνεις nord account subscriprion η billing history και σου δείχνει τι έχεις Και στην αρχική σελίδα του λογαριασμού δείχνει τη μια υπηρεσία κάτω από την άλλη και τη λήξη της πχ NordVPN, Nordpass Premium, NordLocker Premium με αντίστοιχες λήξεις
alelo Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, agnostos99 είπε Και στην αρχική σελίδα του λογαριασμού δείχνει τη μια υπηρεσία κάτω από την άλλη και τη λήξη της πχ NordVPN, Nordpass Premium, NordLocker Premium με αντίστοιχες λήξεις NordVPN, Nordpass Premium αυτά έχει εμένα
agnostos99 Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 33 minutes ago, alelo said: NordVPN, Nordpass Premium αυτά έχει εμένα Τότε έχεις την ενδιάμεση συνδρομή δε θυμάμαι πως λεγεται. Ειναι μια σκετη Nordvpn μια με Pass και μια με Nordlocker 3 μαζί. Γενικά νομίζω για 1-2 ευρώ δεν αξίζει να πάρεις σκέτη να έχεις και μια δυνατότητα αν θελήσεις να έχεις Storage 1TB. Επεξ/σία 9 Απριλίου από agnostos99
Προτεινόμενες αναρτήσεις