Sebu Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 23 minutes ago, stark said: Δοκίμασε κανείς το Split Tunneling σε Windows (11) ; Σε μένα δεν φαίνεται να λειτουργεί σωστά. Θέλω να κάνω exclude το KODI, διότι όταν είναι enabled το (Nord)VPN, το KODI δεν μπορεί να δει το local network μου (έχω σκληρούς κουμπωμένους πάνω στο router μου και το KODI σεταρισμένο να τους βλέπει μέσω SMB protocol). Στο Android Box (Google TV) μου δουλεύει μια χαρά. Eχω enabled το Split Tunneling, Disable VPN for selected apps, βάζω στη λίστα των apps το KODI και όλα μια χαρά. Στα Windows κάνω ακριβώς το ίδιο αλλά το KODI δεν μπορεί να δει το local network. Αν κλείσω εντελώς το NordVPN τα βλέπει όλα κανονικά. Καμιά ιδέα; Ουτε εμενα μου δουλευει, το αντιθετο σεναριο. Θελω να κανω Enable VPN for selected apps, ωστε για τις συγκεκριμενες εφαρμογες να ενεργοποιειται υποχρεωτικα το VPN και για οτιδηποτε αλλο να ειναι disabled. Φευ δεν υπακουει σε τιποτα. Τι επανεκκινησεις του Nord, τι του υπολογιστη, τιποτα. Απο το support ζητανε να τους στελνω δεξια και αριστερα screenshots με ολες τις εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες στο pc, τι τρεχει στην taskbar, τι services τρεχουν στο pc κτλ ωστε να δουν αν υπαρχουν γνωστα conflicts. Σιγα μην τους δωσω και το pin της καρτας 😁 😋
kidstretch Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Καλησπέρα, έχω το router της HCN, το jm Fibre JF611-TV στο οποίο έχω συνδέσει το tplink deco m5 για να διαχειρίζεται την ασύρματη σύνδεση. Μπορώ να προσθέσω το cudy wr3000 ώστε να έχω vpn; ποια συνδεσμολογία πρέπει να κάνω; προς το παρόν έχω συνδεμένο ένα Mini PC στο jm Fibre και συναγερμό στο deco m5.
stark Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 24 minutes ago, Sebu said: Ουτε εμενα μου δουλευει, το αντιθετο σεναριο. Θελω να κανω Enable VPN for selected apps, ωστε για τις συγκεκριμενες εφαρμογες να ενεργοποιειται υποχρεωτικα το VPN και για οτιδηποτε αλλο να ειναι disabled. Φευ δεν υπακουει σε τιποτα. Τι επανεκκινησεις του Nord, τι του υπολογιστη, τιποτα. Απο το support ζητανε να τους στελνω δεξια και αριστερα screenshots με ολες τις εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες στο pc, τι τρεχει στην taskbar, τι services τρεχουν στο pc κτλ ωστε να δουν αν υπαρχουν γνωστα conflicts. Σιγα μην τους δωσω και το pin της καρτας 😁 😋 Κρίμα ρε γαμωτο. Μια ματιά που έριξα στο Reddit είδα ότι το Split έχει γενικά κατά καιρούς θέματα. Ας ελπίσουμε σε μελλοντικό update να φτιάξει.
Sebu Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου (επεξεργασμένο) 3 hours ago, camel555 said: Αυτό ακριβώς σε ρωτάω, στο qbittorrent ή σε όποια άλλη εφαρμογή, πως το κάνεις; Υπάρχει κάποια ρύθμιση μέσα στο qbittorrent που μου διαφεύγει; Ρωτάω γιατί λαμβάνω πολλά μηνύματα "couldn't connect to VPN" και "connection timed out" και θέλω να αποκλείσω κάθε ενδεχόμενο διαρροής. Το customer care μου είπε στο VPN protocol, να επιλέξω OpenVPN(TCP), λειτούργησε για 1-2 μέρες, σήμερα πάλι τα ίδια, μου είπαν να χρησιμοποιώ obfuscated servers και να απενεργοποιήσω το IPv6 στα Win. Προσπαθώ να βγάλω άκρη πριν το σουτάρω. Ειχε ανεβασει λιγες σελιδες ποιο πριν συμφορουμιτης screenshot απο τις ρυθμισεις του qbittorent, αν θυμαμαι καλα στο advanced, κατι που ελεγε διεπαφη (ψηλα ψηλα καπου 2-3η επιλογη) και επιλεγεις Nord Lynx. Τον εχω κανει κιολας quote γιατι την λυση του χρησιμοποιησα. πρακτικα με τον τροπο αυτο αντιλαμβανομαι υποχρεωνεις το qbittorrent να χρησιμοποιησει ως adapter δικτυου/εξοδο προς τον εξω κοσμο μονο το Nord. Οσο το Nord δεν ειναι συνδεδεμενο με server εσυ χρησιμοποιεις τον απλο ethernet adapter και το qbittorrent χτυπαει σε τοιχο δεν βλεπει κατι προς τα εξω. Αν πας στις ρυθμισεις δικτυου θα δεις οτι πλεον εχουν δημιουργηθει και νεοι εικονικοι adapters για το Nord. Οταν συνδεεσαι με σερβερ του VPN πλεον ο network adapter σου γινεται αυτο. Επεξ/σία 9 Απριλίου από Sebu 2 2
9-11 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 15 hours ago, PETRITIS13 said: Από που; https://mega.io/vpn Τρέχω trial εδώ και μερικές μέρες και εκτιμώ πως -για τις δικές μου ανάγκες πάντα- δεν αξίζει. Οικονομικό μεν, πολύ φτωχό σε επιλογές δε. Ίσως βρίσκεται σε beta στάδιο και στο μέλλον να αναβαθμιστεί, δεν ξέρω. Οι λίγοι servers χωνεύονται (εξαρτάται και από το πόσο φορτωμένοι θα είναι) η ανυπαρξία ρυθμίσεων όχι. Για να καταλάβεις, ο χρήστης δεν μπορεί καν να διαλέξει πρωτόκολλο (OpenVPN, Wireguard κ.λπ.). Κάτι εξωτικά όπως split tunneling και τέτοια, εννοείται τα ξεχνάς. https://streamable.com/wc9yeo [Το video θα διαγραφεί αυτόματα μετά από 2 μέρες] Οι ελληνικοί servers Ο ελληνικός server (ένας είναι όλος κι όλος) δούλεψε με torrent (qBittorrent) χωρίς extra configuration. Κάποιες σελίδες εμφάνιζαν μηνύματα σφάλματος - Αναφέρω ενδεικτικά το Skroutz όπου (ως εγγεγραμμένος χρήστη) έβγαζε Quote Error 1015 You are being rate limited What happened? The owner of this website (www.skroutz.gr) has banned you temporarily from accessing this website. 1
pontios16 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) Είχε κανένας πρόβλημα με το Safekey ? θέλει μήπως κάποιες ώρες και μετά να γίνει ενεργοποίηση ? Το αγόρασα από G2A όμως ο κωδικός δεν ενεργοποιείτε. (Το πήρα από τα Link που δώσατε εδώ μέσα και πήρα την τελευταία έκδοση που έδινε) Επίσης έχω τον μεγάλο κωδικό 24-25 ψηφία. Επεξ/σία 10 Απριλίου από pontios16
J0k3R-73 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 5 λεπτά πριν, pontios16 είπε Είχε κανένας πρόβλημα με το Safekey ? θέλει μήπως κάποιες ώρες και μετά να γίνει ενεργοποίηση ? Το αγόρασα από G2A όμως ο κωδικός δεν ενεργοποιείτε. (Το πήρα από τα Link που δώσατε εδώ μέσα και πήρα την τελευταία έκδοση που έδινε) Επίσης έχω τον μεγάλο κωδικό 24-25 ψηφία. Από ποιον το αγόρασες τλκ?όσοι το πήραν νομίζω είπαν ότι ήταν ικανοποιημένοι.
papaleole Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 15 λεπτά πριν, pontios16 είπε Είχε κανένας πρόβλημα με το Safekey ? θέλει μήπως κάποιες ώρες και μετά να γίνει ενεργοποίηση ? Το αγόρασα από G2A όμως ο κωδικός δεν ενεργοποιείτε. (Το πήρα από τα Link που δώσατε εδώ μέσα και πήρα την τελευταία έκδοση που έδινε) Επίσης έχω τον μεγάλο κωδικό 24-25 ψηφία. Μπαίνεις εδώ και δεν ενεργοποιείται?
pontios16 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 13 λεπτά πριν, J0k3R-73 είπε Από ποιον το αγόρασες τλκ?όσοι το πήραν νομίζω είπαν ότι ήταν ικανοποιημένοι. Kingsafe Είναι από τα Λινκ που έδωσε ένα παλικάρι πιο πίσω 5 λεπτά πριν, papaleole είπε Μπαίνεις εδώ και δεν ενεργοποιείται? Ναι, βγάζει σφάλμα "Check the code, it seems wrong" Αυτό πήρα Επεξ/σία 10 Απριλίου από pontios16
papaleole Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 1 λεπτό πριν, pontios16 είπε Kingsafe Είναι από τα Λινκ που έδωσε ένα παλικάρι πιο πίσω Ναι, βγάζει σφάλμα "Check the code, it seems wrong" Σιγουρέψου ότι δεν κάνεις κάτι λάθος στο copy paste. Αν όχι στείλε μήνυμα στον πωλητή.
stark Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 14 hours ago, Sebu said: Ουτε εμενα μου δουλευει, το αντιθετο σεναριο. Θελω να κανω Enable VPN for selected apps, ωστε για τις συγκεκριμενες εφαρμογες να ενεργοποιειται υποχρεωτικα το VPN και για οτιδηποτε αλλο να ειναι disabled. Φευ δεν υπακουει σε τιποτα. Τι επανεκκινησεις του Nord, τι του υπολογιστη, τιποτα. Απο το support ζητανε να τους στελνω δεξια και αριστερα screenshots με ολες τις εφαρμογες που εχω εγκατεστημενες στο pc, τι τρεχει στην taskbar, τι services τρεχουν στο pc κτλ ωστε να δουν αν υπαρχουν γνωστα conflicts. Σιγα μην τους δωσω και το pin της καρτας 😁 😋 Μου απάντησαν από το support τα παρακάτω. Θα τα δοκιμάσω όταν θα είμαι σπίτι. Σε σένα πρότειναν κάτι τέτοιο; Τα δοκίμασες; Please open the NordVPN application, then go to Settings, and choose the General section. There, please find Diagnostics and click on the Run Diagnostics Tool button. After that, select the Reset app button. The application will re-open and ask you to log back in. The app cache will be cleared. Afterwards, please follow the same procedure to disable VPN for Kodi and add it to the excluded apps in the Split Tunneling feature.
pontios16 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, papaleole είπε Σιγουρέψου ότι δεν κάνεις κάτι λάθος στο copy paste. Αν όχι στείλε μήνυμα στον πωλητή. Έχω στείλει πριν ώρα και περιμένω απάντηση.... πάντως δεν μπαίνει ο κωδικός, έκανα πολλές προσπάθειες. Έχω μια ιδέα μήπως φταίει κάτι συγκεκριμένο, το κάνω και ενημερώνω (μπα όχι, κανένα αποτέλεσμα, είπα μήπως έφταιγε τ' ότι ήμουν με αυτόματο log in από google mail και έβαλα δικό μου κωδικό.) Επεξ/σία 10 Απριλίου από pontios16
pontios16 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Μου έστειλαν καινούργιο κωδικό όμως ούτε αυτός λειτούργησε.
J0k3R-73 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου 10 λεπτά πριν, pontios16 είπε Μου έστειλαν καινούργιο κωδικό όμως ούτε αυτός λειτούργησε. Τί φάση?Υποτίθεται είναι και από τους "σωστούς" πωλητές κρίνοντας από το προφίλ του.Του έστειλες πάλι να του πεις ότι ούτε αυτός λειτουργεί?Τί σου είπε την πρώτη φορά?
tollisth Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Δοκιμάζοντας πάντως το nord με p2p σε download πηρα το 100% της ταχύτητας που εχω Επίσης με stremio και p2p παλι κανενα προβλημα Οπότε από θέμα ταχύτητας είναι πολύ κομπλέ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις