Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
44 λεπτά πριν, J0k3R-73 είπε

Τί φάση?Υποτίθεται είναι και από τους "σωστούς" πωλητές κρίνοντας από το προφίλ του.Του έστειλες πάλι να του πεις ότι ούτε αυτός λειτουργεί?Τί σου είπε την πρώτη φορά?

Ναι ξανά έστειλα και περιμένω πάλι απάντηση.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 hours ago, stark said:

Μου απάντησαν από το support τα παρακάτω. Θα τα δοκιμάσω όταν θα είμαι σπίτι. Σε σένα πρότειναν κάτι τέτοιο; Τα δοκίμασες;

Please open the NordVPN application, then go to Settings, and choose the General section. There, please find Diagnostics and click on the Run Diagnostics Tool button.

After that, select the Reset app button. The application will re-open and ask you to log back in. The app cache will be cleared.

Afterwards, please follow the same procedure to disable VPN for Kodi and add it to the excluded apps in the Split Tunneling feature.

Κατι παραπλησιο. Να τραβηξω diagnostics, reset και επειδη εγω ηθελα το αναποδο και δεν δουλευε μου ζητησαν screenshot απο το installed apps με ολες τις εγκατεστημενες εφαρμογες, σκριν του tray να φαινεται τι τρεχει και απο τα services. Δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να στειλω φορα παρτιδα σε καποιον τριτο τι εχω εγκατεστημενο στον υπολογιστη ή τι τρεχει ανα πασα ωρα και στιγμη.

Κουτσα στραβα για αυτο που το χρειαζομαι προς το παρον λειτουργει.

Θα ηταν βεβαια ιδανικο να μπορουσα να κανω και το Split Tunneling να λειτουργησει με τον αναποδο τροπο (εφοσον αφηνει να υπονοηθει οτι γινεται) αλλα προς το παρον εφοσον το εχω μαντρωσει με το διπλο Kill Switch θα το αφησω ως εχει και θα παρακολουθω μηπως μαθω κατι καινουριο στο μελλον.

1 hour ago, tollisth said:

Δοκιμάζοντας πάντως το nord με p2p σε download πηρα το 100% της ταχύτητας που εχω  

Επίσης με stremio και p2p παλι κανενα προβλημα 

Οπότε από θέμα ταχύτητας είναι πολύ κομπλέ 

Εξαρταται απο το σερβερ που συνδεεσαι.

Αν ειναι ελληνικος βγαζει κατα κανονα το μεγιστο.

Με δοκιμη που εκανα να συνδεθω σε Ελβετικο και αλλους ευρωπαικους η ταχυτητα πεφτει και επηρεαζεται αρκετα και το up (περισσοτερο ισως απο το down).

Αλλα για τη συγκεκριμενη χρηση δεν νομιζω οτι κανει καποιος μαραθωνιο και βιαζεται να τελειωσει γρηγορα 😄

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Sebu είπε

Κατι παραπλησιο. Να τραβηξω diagnostics, reset και επειδη εγω ηθελα το αναποδο και δεν δουλευε μου ζητησαν screenshot απο το installed apps με ολες τις εγκατεστημενες εφαρμογες, σκριν του tray να φαινεται τι τρεχει και απο τα services. Δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να στειλω φορα παρτιδα σε καποιον τριτο τι εχω εγκατεστημενο στον υπολογιστη ή τι τρεχει ανα πασα ωρα και στιγμη.

Κουτσα στραβα για αυτο που το χρειαζομαι προς το παρον λειτουργει.

Θα ηταν βεβαια ιδανικο να μπορουσα να κανω και το Split Tunneling να λειτουργησει με τον αναποδο τροπο (εφοσον αφηνει να υπονοηθει οτι γινεται) αλλα προς το παρον εφοσον το εχω μαντρωσει με το διπλο Kill Switch θα το αφησω ως εχει και θα παρακολουθω μηπως μαθω κατι καινουριο στο μελλον.

Εξαρταται απο το σερβερ που συνδεεσαι.

Αν ειναι ελληνικος βγαζει κατα κανονα το μεγιστο.

Με δοκιμη που εκανα να συνδεθω σε Ελβετικο και αλλους ευρωπαικους η ταχυτητα πεφτει και επηρεαζεται αρκετα και το up (περισσοτερο ισως απο το down).

Αλλα για τη συγκεκριμενη χρηση δεν νομιζω οτι κανει καποιος μαραθωνιο και βιαζεται να τελειωσει γρηγορα 😄

Ναι Ελληνικός,είναι μια χαρα  

edit

Με σύνδεση Γερμανια ειναι ενα 10-15% μ.ο. κάτω,παλι είναι σε εξαιρετικά επίπεδα 

Επεξ/σία από tollisth
Δημοσ.

Στην Γερμανία που ζουν συγγενείς μου είναι γνωστο εδώ και χρόνια ότι αν πας να κατεβάσεις τορρεντ αμεσως σου ερχεται πρόστιμο .
Παρολα αυτά εδώ και χρονια για να δουν ελληνική τηλεοραση εχουν ένα μποξακι σαν και αυτά που κυκλοφορούν εδώ και χρονια και βλέπουν χωρις καμια ενόχληση
Στην ουσια κανουν χρηση iptv που συνδέετε σε έναν server σε κάποια χωρα και από κει stream-αρει ελληνικα και ξενα καναλια.
Αν βαλουμε στην εξίσωση και τους χρήστες kodi που χρησιμοποιούν το νομιμότατο real debrid  και για χρόνια δεν εχει ακουστεί τιποτα σε χωρες που κυνηγάνε, θα καταληξω πως βρισκω ολίγον υπερβολική την αναστάτωση και το κυνήγι του καλυτερου vpn.
Αν δηλαδή στην  Γερμανια που με το παραμικρό κλικ σε τορρεντ σου ερχεται μπιλιετάκι , αν στην Γερμανία που γυριζουν στους δρόμους και κοιτάζουν αν εχει κεραία στην ταράτσα σου για να σου παρουν συνδρομή για την επίγεια τηλεόραση,  δεν μπορούν να ελέγξουν real debrid και iptv τοτε προς τι η ανησυχία απλως και μονο για έναν νομο που πάνω κατω προϋπήρχε αλλα τον συμπλήρωσαν απλως γράφοντας εκφοβιστικά μεγαλα νούμερα προστίμων;

Δημοσ.

Λοιπόν, μου έστειλαν τρεις κωδικούς και δούλεψε ο τρίτος..

Τώρα το θέμα μου είναι πως αυτόματα με συνδέει με Ελλάδα! το αφήνω ώς έχει ή να κάνω καμία ρύθμιση ?

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, pontios16 said:

Λοιπόν, μου έστειλαν τρεις κωδικούς και δούλεψε ο τρίτος..

Τώρα το θέμα μου είναι πως αυτόματα με συνδέει με Ελλάδα! το αφήνω ώς έχει ή να κάνω καμία ρύθμιση ?

1/3 επιτυχία? Ωραίοι είναι αυτοί...

Αν κανεις quick connect σε συνδεει στο πλησιέστερο οπότε Ελλάδα. Αν θέλεις επιλέγεις ειτε στο χάρτη είτε από την αναζητηση οποια χώρα θες επίσης. Ανάλογα τι θές να κάνεις θα επιλεξεις Ελλαδα η αλλον αλλα σε κάθε περίπτωση θα βγαινεις προς τα εξω με αλλη ip από την πραγματική σου οπότε οκ θα εισαι. Προσωπικά θα έβαζα άλλη χωρα κοντινή με γρήγορο ιντερνετ πχ Ιταλία, Γαλλία κλπ Αν θες να ψωνίσεις τίποτα επίσης με τιμες Τουρκίας, Αργεντινής κλπ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, agnostos99 είπε

1/3 επιτυχία? Ωραίοι είναι αυτοί...

Αν κανεις quick connect σε συνδεει στο πλησιέστερο οπότε Ελλάδα. Αν θέλεις επιλέγεις ειτε στο χάρτη είτε από την αναζητηση οποια χώρα θες επίσης. Ανάλογα τι θές να κάνεις θα επιλεξεις Ελλαδα η αλλον αλλα σε κάθε περίπτωση θα βγαινεις προς τα εξω με αλλη ip από την πραγματική σου οπότε οκ θα εισαι. Προσωπικά θα έβαζα άλλη χωρα κοντινή με γρήγορο ιντερνετ πχ Ιταλία, Γαλλία κλπ Αν θες να ψωνίσεις τίποτα επίσης με τιμες Τουρκίας, Αργεντινής κλπ

Ναι 1/4 μαζί με το πρώτο που μου έστειλαν εξ αρχής.
Μόνο για τα γνωστά άγνωστα το θέλω... για τα ψώνια το γνωρίζω 😛 πάντως βλέπω πως κόβει πολύ ταχύτητα...

Τώρα θέλω να το περάσω στο Asus router που έχω, όμως το ρούτερ δεν έχει kill switch -_- DSL-AC68U έχω και το δουλεύω ως ρούτερ.

Δημοσ.

ποιος ο λογος να αγορασεις το router για χρηση surfshark vpn με δυνατοτητα kill switch μεσω app για android tv box?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ak156 είπε

Πάντως κάποιο συγκεκριμένο ρουτεράκι που έχει το Kill Switch  (να είναι καλά ένα πρόσφατο βίντεο) φαίνεται να ξεπουλάει/ξεπούλησε😁...πρόλαβα και παρήγγειλα ένα...τώρα λέει "μη διαθέσιμο" εκεί (και σε κάποια άλλα μαγαζιά-ελάχιστα ίσως ακόμα). Βέβαια δεν παρήγγειλα ακόμα VPN....βλέπω και αυτά "τσίμπησαν" σύντομα...πέσαμε όλοι μαζί...

Δεν κάνει το ρούτερ μου, μου βγάζει 20mpbs download. γενικά έχουν θέμα με το CPU σχεδόν όλα τα ρούτερ που δουλεύουν το openVPN.

Εγώ τελικά απλά θα περάσω την εφαρμογή σε όποια συσκευή χρησιμοποιώ για τα μυστήρια κύματα του διαδικτύου...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, pontios16 είπε

Δεν κάνει το ρούτερ μου, μου βγάζει 20mpbs download. γενικά έχουν θέμα με το CPU σχεδόν όλα τα ρούτερ που δουλεύουν το openVPN.

Εγώ τελικά απλά θα περάσω την εφαρμογή σε όποια συσκευή χρησιμοποιώ για τα μυστήρια κύματα του διαδικτύου...

Όποιος θέλει, να δοκιμάσει το Wireguard (NordLynx), είναι 3-4 φορές πιο αποδοτικό σε CPU που δεν έχουν επιτάχυνση σε AES εντολές, απ' ότι το OpenVPN. Ιδανικό δηλαδή για router που έχουν συνήθως αδύναμους επεξεργαστές ARM. Η Nord ενώ δεν δίνει έτοιμα configs για Wireguard, παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα φτιάξετε.

Ο πιο απλός τρόπος που έχω βρει, είναι να κάνετε login στο site του NordVPN και να δημιουργήσετε ένα Access Τoken για Linux. Μετά παίρνετε αυτό το Τoken και το βάζετε στο https://nord-configs.onrender.com/ εκεί που λέει Generate Key (στο menu). Διαλέγετε χώρα, server και έτοιμο.

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, mike634 είπε

Όποιος θέλει, να δοκιμάσει το Wireguard (NordLynx), είναι 3-4 φορές πιο αποδοτικό σε CPU που δεν έχουν επιτάχυνση σε AES εντολές, απ' ότι το OpenVPN. Ιδανικό δηλαδή για router που έχουν συνήθως αδύναμους επεξεργαστές ARM. Η Nord ενώ δεν δίνει έτοιμα configs για Wireguard, παρόλα αυτά δεν είναι καθόλου δύσκολο να τα φτιάξετε.

Ο πιο απλός τρόπος που έχω βρει, είναι να κάνετε login στο site του NordVPN και να δημιουργήσετε ένα Access Τoken για Linux. Μετά παίρνετε αυτό το Τoken και το βάζετε στο https://nord-configs.onrender.com/ εκεί που λέει Generate Key (στο menu). Διαλέγετε χώρα, server και έτοιμο.

Δεν παίρνει custom firmware το DSL-AC68u και αν πάρει, τότε δεν δουλεύει το wifi 😛

σε άλλα ρούτερ όμως γίνεται αυτό που λες και όντως δουλεύει σωστά

Δημοσ.

Στον server της Ζυρίχης πάντως σχεδόν τερματίζει η 300αρα γραμμή της οπτικής. Για όσους βάλουν την εφαρμογή να ανοίγει μαζί με τα windows και παίζουν games πχ ή δεν θέλουν να το έχουν μονίμως ανοιχτό απενεργοποιήστε το auto connect από τις ρυθμίσεις. Έβαλα να παίξω valorant την επόμενη μέρα της εγκατάστασης ειχα ping στο θεό και φρίκαρα μέχρι να το πάρω χαμπάρι.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, μόλις αγόρασα κι εγώ για 2 χρόνια από το g2a από τον πωλητή Keyspremium, θα έρθει κάποιο email με το κλειδί από τον πωλητή πέρα από τα 2 email που ήρθαν από το g2a ή τα χάσαμε τα λεφτά μας;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, N7_Trainer είπε

Καλησπέρα σε όλους, μόλις αγόρασα κι εγώ για 2 χρόνια από το g2a από τον πωλητή Keyspremium, θα έρθει κάποιο email με το κλειδί από τον πωλητή πέρα από τα 2 email που ήρθαν από το g2a ή τα χάσαμε τα λεφτά μας;

Καλησπέρα, και σε έμενα ήρθαν μόνο 2 εμαιλ από το g2a, το δεύτερο γράφει "Get order" σε μπλε πλαίσιο, πάτα εκεί για να πάρεις το κλειδί.

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...