Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 09/04/2025 at 19:32, MiJ16 said:

Ο άνθρωπος είναι ειλικρινέστατος.

Δε φταίει αυτός. Φταίει κάποιος άλλος. Αλλά αυτός συμφωνεί να συνεχίζει να το πουλάει. Δε μας λέει παπάτζες.😛

Μετά από λίγο ζόρισμα... Έτσι γίνονται οι business. Ειλικρινά σκέφτομαι να του ρίξω ένα μαύρο στην κριτική.

Please rate us positive and we will send you Complete key for free, 2 years, no problem.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ξερετε τι πρεπει να απενεργοποισω για να μπορω να  βλεπω τον δισκο hdd που εχω στο nas?

sto proton vpn οταν το ειχα δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε 

τωρα το δικτυο μου πολλες φορες εξαφανιζεται και μετα εμφανιζεται παλι

εβαλα το switch kill στο off δεν διορθωθηκε

Επεξ/σία από Triple_HR21
Δημοσ.
Στις 8/4/2025 στις 9:52 ΜΜ, ReBeLoS είπε

πρεπει να το γυρισεις σε router mode. Σε access point mode δεν εχει τις επιπλεον ρυθμισεις που ψαχνεις

Είναι σε router αλλά δεν έχει αυτήν την εκδοχή η εφαρμογή για vpn, πιθανόν γιατί έχω μοντέλο το deco m4, μπορεί να θέλει μεταγενέστερο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ANTONN είπε

Είναι σε router αλλά δεν έχει αυτήν την εκδοχή η εφαρμογή για vpn, πιθανόν γιατί έχω μοντέλο το deco m4, μπορεί να θέλει μεταγενέστερο.

ναι αποτι ειπε αλλο ενα μελος το M4 δεν το σηκωνει ο επεξεργαστης του. ΘΕλει το μεγαλυτερο μοντελο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι λίγο άσχετο. Στο shoop στο πεδίο PayPal για pay out, πέρα απο ον/μο και email, ζητά τα τελευταία ψηφία iban από τράπεζα sepa, αλλά όταν τα βάζω βγάζει σφάλμα δεν προχωράει. Ξέρεις κάποιος το λόγο; 

Επεξ/σία από telis_petsotis
Δημοσ.

Aσχετο γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη. Περα από τα κατεβασματα απο τον "θειο", θεωρείται παράτυπο να κανεις αγορες απο κλειδάδικα για να κανεις προστασια ip ή οι "τσατσιες" για χρήση διαφορων υπηρεσιών? Εκει εξαλλου στη συνέχεια χρησιμοποιεις την υπηρεσια από τον νομιμο παροχο οποτε ουσαστικα δεν τιθεται θεμα. Ξερεις κανεις να απαντησει υπευθυνα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 10/04/2025 at 17:14, Sebu said:

Κατι παραπλησιο. Να τραβηξω diagnostics, reset και επειδη εγω ηθελα το αναποδο και δεν δουλευε μου ζητησαν screenshot απο το installed apps με ολες τις εγκατεστημενες εφαρμογες, σκριν του tray να φαινεται τι τρεχει και απο τα services. Δεν προκειται να μπω στη διαδικασια να στειλω φορα παρτιδα σε καποιον τριτο τι εχω εγκατεστημενο στον υπολογιστη ή τι τρεχει ανα πασα ωρα και στιγμη.

Κουτσα στραβα για αυτο που το χρειαζομαι προς το παρον λειτουργει.

Θα ηταν βεβαια ιδανικο να μπορουσα να κανω και το Split Tunneling να λειτουργησει με τον αναποδο τροπο (εφοσον αφηνει να υπονοηθει οτι γινεται) αλλα προς το παρον εφοσον το εχω μαντρωσει με το διπλο Kill Switch θα το αφησω ως εχει και θα παρακολουθω μηπως μαθω κατι καινουριο στο μελλον.

Εξαρταται απο το σερβερ που συνδεεσαι.

Αν ειναι ελληνικος βγαζει κατα κανονα το μεγιστο.

Με δοκιμη που εκανα να συνδεθω σε Ελβετικο και αλλους ευρωπαικους η ταχυτητα πεφτει και επηρεαζεται αρκετα και το up (περισσοτερο ισως απο το down).

Αλλα για τη συγκεκριμενη χρηση δεν νομιζω οτι κανει καποιος μαραθωνιο και βιαζεται να τελειωσει γρηγορα 😄

Δεν ξέρω κι εγώ πόσα emails έχουμε ανταλλάξει με το support του NordVPN, και με κανέναν τρόπο δεν δουλεύει το Split Tunneling με την εφαρμογή που έχουν για Windows. Υπάρχουν πολλές αναφορές για "broken" feature εδώ

https://www.reddit.com/r/nordvpn/search/?q=split+tunneling&cId=95b2d3d0-746c-4e58-96de-5142e15e87c9&iId=56a1a323-09f6-406f-b265-56c5a1c9ad3f

Τελικά μου πρότειναν και δοκιμάζω τη λύση μέσω OpenVPN GUI.   
Προφανώς έχει μειονεκτήματα, όπως:
1) δεν έχει Split Tunneling option
2) δεν έχει App Kill Switch
3) για να δουλέψει κάνεις import config file που το έχεις φτιάξει επιλέγοντας συγκεκριμένο server, άρα δεν μπορείς να αλλάζεις servers κατά το δοκούν.
4) ενώ κάνει autostart σε Windows reboot, δεν κάνει autoconnect. Αυτό λύθηκε με αυτά τα βήματα:
https://www.reddit.com/r/OpenVPN/comments/14bbk8v/autostart_and_autoconnect_openvpn_gui_on_windows/

Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο το KODI μου στο PC μπορεί να δει κανονικά τα SMB shares.
Θα το δοκιμάσω για λίγο καιρό έτσι και βλέπουμε.

p.s. υπάρχει και το OpenVPN Connect app για παρόμοιο σετάρισμα, με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Επεξ/σία από stark
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, stark said:

Δεν ξέρω κι εγώ πόσα emails έχουμε ανταλλάξει με το support του NordVPN, και με κανέναν τρόπο δεν δουλεύει το Split Tunneling με την εφαρμογή που έχουν για Windows. Υπάρχουν πολλές αναφορές για "broken" feature εδώ

https://www.reddit.com/r/nordvpn/search/?q=split+tunneling&cId=95b2d3d0-746c-4e58-96de-5142e15e87c9&iId=56a1a323-09f6-406f-b265-56c5a1c9ad3f

3) για να δουλέψει κάνειw import config file που το έχεις φτιάξει επιλέγοντας συγκεκριμένο server, άρα δεν μπορείς να αλλάζεις servers κατά το δοκούν.
4) ενώ κάνει autostart σε Windows reboot, δεν κάνει autoconnect. Αυτό λύθηκε με αυτά τα βήματα:
https://www.reddit.com/r/OpenVPN/comments/14bbk8v/autostart_and_autoconnect_openvpn_gui_on_windows/

Τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο το KODI μου στο PC μπορεί να δει κανονικά τα SMB shares.

p.s. υπάρχει και το OpenVPN Connect app για παρόμοιο σετάρισμα, με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα.

Ευτυχως για τη χρηση που το ηθελα το split tunneling δεν ειναι μια υπηρεσια που χρειαζομαι στο αμεσο μελλον.

Εφοσον μπορεις να επιλεξεις σερβερ να συνδεθεις σε οποια χωρα θες, εφοσον τα δωρα του θειου ταβανιαζουν σε ταχυτητες, εφοσον το dual kill switch λειτουργει εστω και με την ημιπατεντα που προταθηκε απο ετερο φιλο εδω μεσα, ειμαι απολυτα ικανοποιημενος για την τιμη που πληρωσα.

Αν στο μελλον αλλαξουν οι αναγκες μου, που δεν το βλεπω, θα ζαλισω τα μεζεα του support 😁

Προς το παρον γιναμε και γειτονες με το Μοντι και τον Γκαντι και μετακομισαμε το SpotiΦαϊ, ας ειναι καλα το vpn και τα κλειδαδικα, ευχαριστησαμε το θειο Ταγιπ για τη φιλοξενια επι 2 χρονια και συνεχιζουμε, ο θειος Ταγιπ μας κραταει προς το παρον φιλους στο ΔικτυοΦλιξ 😎

Επεξ/σία από Sebu
  • Haha 2
Δημοσ.
Στις 12/4/2025 στις 9:08 ΜΜ, Triple_HR21 είπε

ξερετε τι πρεπει να απενεργοποισω για να μπορω να  βλεπω τον δισκο hdd που εχω στο nas?

sto proton vpn οταν το ειχα δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε 

τωρα το δικτυο μου πολλες φορες εξαφανιζεται και μετα εμφανιζεται παλι

εβαλα το switch kill στο off δεν διορθωθηκε

Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Δεν κατάλαβα το τι ακριβώς φταίει.

Πάντως αν απλά ανοίξω το πρόγραμμα χωρίς να έχω ενεργό το VPN, βλέπει κανονικότατα τον NAS μου...

Είναι λες και πρώτα υπάρχει το NordLynx tunel και μετά απ' εκεί πάει το κανονικό μου ethernet/wifi.... δεν ξέρω...

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, pontios16 είπε

Πάντως αν απλά ανοίξω το πρόγραμμα χωρίς να έχω ενεργό το VPN, βλέπει κανονικότατα τον NAS μου...

Είναι λες και πρώτα υπάρχει το NordLynx tunel και μετά απ' εκεί πάει το κανονικό μου ethernet/wifi.... δεν ξέρω...

εγω το εβγαλα τελειως και εστωσε,αν τυχει και βρες ακρη ενημερωσε με απο εδω αν θελεις!

Δημοσ.
8 ώρες πριν, liverpoolman είπε

Aσχετο γιατι δεν μπορω να βγαλω ακρη. Περα από τα κατεβασματα απο τον "θειο", θεωρείται παράτυπο να κανεις αγορες απο κλειδάδικα για να κανεις προστασια ip ή οι "τσατσιες" για χρήση διαφορων υπηρεσιών? Εκει εξαλλου στη συνέχεια χρησιμοποιεις την υπηρεσια από τον νομιμο παροχο οποτε ουσαστικα δεν τιθεται θεμα. Ξερεις κανεις να απαντησει υπευθυνα?

Από την στιγμή που το ένα κλειδί μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σε πολλές συσκευές δεν νομίζω να θεωρείται παράτυπο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, pontios16 said:

2 hours ago, Triple_HR21 said:

εγω το εβγαλα τελειως και εστωσε,αν τυχει και βρες ακρη ενημερωσε με απο εδω αν θελεις!

Μηπως έχετε ενεργοποιημένο το Stay invisible on LAN? Γιατι εκεί δεν εχεις πλεον επαφή με το τοπικό δίκτυο.

Εμένα πάντως βλέπει κανονικά 2 τοπικά NAS που δοκίμασα, είτε είναι συνδεδεμένο είτε εκτος συνδεσης vpn.

Επεξ/σία από agnostos99
  • Like 1
Δημοσ.

Σε android tv (tcl), αν ανοίξω nord και κάνω connect και μετά μπω σε stremio, αφού κλείσω το stremio βλέπω το vpn disconnected. Το έχει τσεκάρει κανένας;

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, agnostos99 είπε

Μηπως έχετε ενεργοποιημένο το Stay invisible on LAN? Γιατι εκεί δεν εχεις πλεον επαφή με το τοπικό δίκτυο.

Εμένα πάντως βλέπει κανονικά 2 τοπικά NAS που δοκίμασα, είτε είναι συνδεδεμένο είτε εκτος συνδεσης vpn.

Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά χωρίς επανεκκίνηση υπολογιστή και δεν δούλεψε.

Αν έχεις απλά την εφαρμογή ανοιχτή και disconnected, δουλεύουν σωστά, αν κάνεις κλείσιμο την εφαρμογή (από δεξιά κάτω στο ρολόι του υπολογιστή) τότε σταματάει να βλέπει τις συσκευές στο δίκτυο, δεν μπαίνει ούτε στην σελίδα του router.

Δημοσ.
17 hours ago, stark said:

3) για να δουλέψει κάνεις import config file που το έχεις φτιάξει επιλέγοντας συγκεκριμένο server, άρα δεν μπορείς να αλλάζεις servers κατά το δοκούν.

Επέμεινα λίγο περισσότερο ότι θέλω το Windows client app και τους ζήτησα να βγάλουν update για να φτιάξουν τα bugs που έχει η τρέχουσα έκδοση. Στην απάντησή τους ουσιαστικά εμμέσως μου παραδέχτηκαν ότι η τελευταία έκδοση του NordVPN client app για Windows έχει προβλήματα, και μου πρότειναν να κατεβάσω την παλαιότερη έκδοση 7.36.1 και να περιμένω λίγες εβδομάδες μέχρι να βγει νέο update. Δεν έχω βρει χρόνο να το κάνω ακόμα, και το link που μου έδωσαν για την 7.36.1 δεν λειτουργεί.

13 hours ago, pontios16 said:

Αν θέλεις δοκίμασε τον τρόπο που περιέγραψα πιο πάνω με το OpenVPN GUI

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...