adi32 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 59 λεπτά πριν, xenos3 είπε Σε android tv (tcl), αν ανοίξω nord και κάνω connect και μετά μπω σε stremio, αφού κλείσω το stremio βλέπω το vpn disconnected. Το έχει τσεκάρει κανένας; Δεν εχει killswitch το nord σε android Υπαρχει πχ το Vpn Vanish που εχει εφαρμογη γι αυτο για killswitch 1
Sebu Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 3 hours ago, stark said: Επέμεινα λίγο περισσότερο ότι θέλω το Windows client app και τους ζήτησα να βγάλουν update για να φτιάξουν τα bugs που έχει η τρέχουσα έκδοση. Στην απάντησή τους ουσιαστικά εμμέσως μου παραδέχτηκαν ότι η τελευταία έκδοση του NordVPN client app για Windows έχει προβλήματα, και μου πρότειναν να κατεβάσω την παλαιότερη έκδοση 7.36.1 και να περιμένω λίγες εβδομάδες μέχρι να βγει νέο update. Δεν έχω βρει χρόνο να το κάνω ακόμα, και το link που μου έδωσαν για την 7.36.1 δεν λειτουργεί. Αν θέλεις δοκίμασε τον τρόπο που περιέγραψα πιο πάνω με το OpenVPN GUI. Εμενα μου ειχαν στειλει απευθειας το λινκ για την 7.36.1, κανονικα κατεβηκε μεν αλλα τα προβληματα που αντιμετωπιζα παρεμειναν δε, δεν ηταν θεμα της εκδοσης. Την 7.36.1 εχω τωρα εγκατεστημενη. Σημερα μου εβγαλε και μηνυμα οτι "a new version is available" να κανω update. Προς το παρον το αφηνω ως εχει εκτος και αν καποιος ποιο τολμηρος επιβεβαιωσει οτι διορθωσαν τα θεματακια οποτε θα αφιερωσω περαιτερω χρονο 😋
stark Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου 1 hour ago, Sebu said: Εμενα μου ειχαν στειλει απευθειας το λινκ για την 7.36.1, κανονικα κατεβηκε μεν αλλα τα προβληματα που αντιμετωπιζα παρεμειναν δε, δεν ηταν θεμα της εκδοσης. Την 7.36.1 εχω τωρα εγκατεστημενη. Σημερα μου εβγαλε και μηνυμα οτι "a new version is available" να κανω update. Προς το παρον το αφηνω ως εχει εκτος και αν καποιος ποιο τολμηρος επιβεβαιωσει οτι διορθωσαν τα θεματακια οποτε θα αφιερωσω περαιτερω χρονο 😋 Και σε μένα τα ίδια. Ούτε με την 7.36.1 λειτουργεί το Split Tunneling.
emperor4her Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου βλεπω εχουν ανεβει οι τιμες απο τα vpn. αλλα γιατι οταν το βαζω στο καλαθι απο 20 παει 24? ΦΠΑ? το γλυτωνουμε καπως? εχω παραγγειλει το wr3600 και περιμενω να ερθει μεχρι 18/4 λεει. μου φανηκε πολυ καλυτερο απο το 3000 για μονο +15Ε. 1
agnostos99 Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου (επεξεργασμένο) 9 hours ago, pontios16 said: Το έχω δοκιμάσει και αυτό αλλά χωρίς επανεκκίνηση υπολογιστή και δεν δούλεψε. Αν έχεις απλά την εφαρμογή ανοιχτή και disconnected, δουλεύουν σωστά, αν κάνεις κλείσιμο την εφαρμογή (από δεξιά κάτω στο ρολόι του υπολογιστή) τότε σταματάει να βλέπει τις συσκευές στο δίκτυο, δεν μπαίνει ούτε στην σελίδα του router. Και με εξοδο εφαρμογής από κατω δεξιά εξακολουθώ να βλέπω nas και δικτυο κανονικα. Δεν αμφισβητώ ότι δεν το βλέπετε ε απλα αν βοηθαει το ότι δουλευει καπου και δεν ειναι καθολικό το λέω. Win11 Επεξ/σία 14 Απριλίου από agnostos99
Nekrozontanos Δημοσ. 14 Απριλίου Δημοσ. 14 Απριλίου Έχω την έκδοση 7.36.1 στο pc κ σε ένα άλλο που έχω Nord έκανε update μόνο του στο 7.38.1, πως κάνουν τις αναβαθμίσεις τους ακριβώς?
stregas1 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου Πάντως, εγώ σε πέντε διαφορετικές συσκευές που το έβαλα, (pc, androd box και κινητό) η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα. Αποφάσισα μόνο σε περίπτωση κάποιου θείου απ' το Αμέρικα θα το χρησιμοποιώ.
Arkin Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 55 λεπτά πριν, stregas1 είπε Πάντως, εγώ σε πέντε διαφορετικές συσκευές που το έβαλα, (pc, androd box και κινητό) η ταχύτητα πέφτει κατακόρυφα. Αποφάσισα μόνο σε περίπτωση κάποιου θείου απ' το Αμέρικα θα το χρησιμοποιώ. Σιγουρα κατι συμβαινει. Εγω δουλευω Τουρκια obfuscated και τερματιζω κανονικα την ταχυτητα μου. Απο 150 μεχρι 300mb με 5G αναλογα την ωρα της ημερας και το φορτο της κεραιας. 1
VasKag Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 19 ώρες πριν, Nekrozontanos είπε Έχω την έκδοση 7.36.1 στο pc κ σε ένα άλλο που έχω Nord έκανε update μόνο του στο 7.38.1, πως κάνουν τις αναβαθμίσεις τους ακριβώς? Εγω την εκανα χειροκινητα. Πας μεσα στο γραναζι και εχει την επιλογη για αναβαθμιση οταν αυτη ειναι διαθεσιμη 1
Broli007 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου On 14/04/2025 at 13:19, adi32 said: Δεν εχει killswitch το nord σε android Υπαρχει πχ το Vpn Vanish που εχει εφαρμογη γι αυτο για killswitch Δεν έχει killswitch σαν επιλογή μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα, αλλά έχει το ίδιο το android. Πας ρυθμίσεις -> VPN -> βρίσκεις το NordVPN και πατάς το γραναζακι δίπλα του. Ενεργοποιείς τις δύο επιλογες: - Always-on VPN - Block connections without VPN Πρακτικά ότι δεν περνάει από το NordVPN, δεν μπορεί να συνδεθεί.
adi32 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 λεπτό πριν, Broli007 είπε Δεν έχει killswitch σαν επιλογή μέσα στο ίδιο το πρόγραμμα, αλλά έχει το ίδιο το android. Πας ρυθμίσεις -> VPN -> βρίσκεις το NordVPN και πατάς το γραναζακι δίπλα του. Ενεργοποιείς τις δύο επιλογες: - Always-on VPN - Block connections without VPN Πρακτικά ότι δεν περνάει από το NordVPN, δεν μπορεί να συνδεθεί. Σε android tv δεν υπάρχει αυτό. Μόνο σε κινητό 1
Broli007 Δημοσ. 15 Απριλίου Δημοσ. 15 Απριλίου 1 minute ago, adi32 said: Σε android tv δεν υπάρχει αυτό. Μόνο σε κινητό Πάω πάσο, δεν ασχολούμαι με android tv και δεν το ξέρω...
pontios16 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου Στις 12/4/2025 στις 9:08 ΜΜ, Triple_HR21 είπε ξερετε τι πρεπει να απενεργοποισω για να μπορω να βλεπω τον δισκο hdd που εχω στο nas? sto proton vpn οταν το ειχα δεν ειχα κανενα προβλημα ποτε τωρα το δικτυο μου πολλες φορες εξαφανιζεται και μετα εμφανιζεται παλι εβαλα το switch kill στο off δεν διορθωθηκε Πάνε στο hostfiles c:\windows\System32\drivers\etc\hosts και πρόσθεσε στο τέλος την ip από το NAS κενό και MyCloud π.χ. 192.168.1.50 MyCloud Έκανα ένα σορό πειράματα εχθές και με αυτό τον τρόπο μου λειτούργησε! Το Nordvpn σβήνει εντελώς το DNS από όλα τα δίκτια και δεν ξεκινάει η υπηρεσία dnscashe, λογικά αν πας στο κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης, δεν θα ενεργοποιείται καθόλου ο εντοπισμός δικτύου (θα μπαίνει στο "ενεργοποίηση" αλλά αν ξανά μπεις μετά μέσα, θα έχει φύγει στο απενεργοποιημένο". Αν δεν καταφέρεις, στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου πω τι να κάνεις, 3ης μέρες ξενύχτησα για να βρω λύση😛 6
scarface5323 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου εφοσον δεν υπαρχουν ελληνικοί Obfuscated servers, υπάρχει τρόπος να δουλεύει eon+cosmote,όσο είμαστε συνδεδεμένοι στο vpn? ευχαριστώ
Triple_HR21 Δημοσ. 16 Απριλίου Δημοσ. 16 Απριλίου (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, pontios16 είπε Πάνε στο hostfiles c:\windows\System32\drivers\etc\hosts και πρόσθεσε στο τέλος την ip από το NAS κενό και MyCloud π.χ. 192.168.1.50 MyCloud Έκανα ένα σορό πειράματα εχθές και με αυτό τον τρόπο μου λειτούργησε! Το Nordvpn σβήνει εντελώς το DNS από όλα τα δίκτια και δεν ξεκινάει η υπηρεσία dnscashe, λογικά αν πας στο κέντρο δικτύου και κοινής χρήσης, δεν θα ενεργοποιείται καθόλου ο εντοπισμός δικτύου (θα μπαίνει στο "ενεργοποίηση" αλλά αν ξανά μπεις μετά μέσα, θα έχει φύγει στο απενεργοποιημένο". Αν δεν καταφέρεις, στείλε μου προσωπικό μήνυμα να σου πω τι να κάνεις, 3ης μέρες ξενύχτησα για να βρω λύση😛 κατι αλλο πρεπει να εργοποιησω μεσα απο το vpn? την αλλαξα την ρυθμιση που ανεφερες τωρα Επεξ/σία 16 Απριλίου από Triple_HR21
Προτεινόμενες αναρτήσεις