sakisgri Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου (επεξεργασμένο) 28 λεπτά πριν, stark είπε Το Standard με το Basic έχουν κάποια διαφορά; Λογικά το Standard είναι το Basic. Διότι αν κοιτάξεις πιο κάτω, γράφει: About this item Nord VPN Standard: VPN Features Fast and secure VPN Threat Protection 10 devices secured simultaneously Malware Protection Tracker and ad-blocker Αυτά τα έχει το Basic https://nordvpn.com/pricing/#compare-plans-desktop Edit: Τώρα παρατήρησα, το Basic δεν έχει το "Threat Protection, Malware Protection, Tracker and ad-blocker " Άρα με βάση τα παρακάτω, να είναι σαν το δικό μου (?) Όπως και να έχει, μάλλον είναι καλύτερο από το Basic, αν έχει και το "Threat Protection" όπως γράφει. Δεν ισχύει το ίδιο με το "Complete" πολλές φορές γράφει Complete αλλά στη πραγματικότητα είναι Basic. Σε αυτή τη περίπτωση για σιγουριά ρωτάς τον πωλητή, η κοιτάς τα reviews (αν έχει). Προσωπικά αυτό που πήρα έγραφε "Complete" δεν έχει το "Password management" και το "Secure cloud storage" αλλά έχει το "Threat Protection Pro™" Επεξ/σία 21 Απριλίου από sakisgri
stark Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 14 minutes ago, sakisgri said: Λογικά το Standard είναι το Basic. Διότι αν κοιτάξεις πιο κάτω, γράφει: About this item Nord VPN Standard: VPN Features Fast and secure VPN Threat Protection 10 devices secured simultaneously Malware Protection Tracker and ad-blocker Αυτά τα έχει το Basic https://nordvpn.com/pricing/#compare-plans-desktop Edit: Τώρα παρατήρησα, το Basic δεν έχει το "Threat Protection, Malware Protection, Tracker and ad-blocker " Άρα με βάση τα παρακάτω, να είναι σαν το δικό μου (?) Όπως και να έχει, μάλλον είναι καλύτερο από το Basic, αν έχει και το "Threat Protection" όπως γράφει. Δεν ισχύει το ίδιο με το "Complete" πολλές φορές γράφει Complete αλλά στη πραγματικότητα είναι Basic. Σε αυτή τη περίπτωση για σιγουριά ρωτάς τον πωλητή, η κοιτάς τα reviews (αν έχει). Προσωπικά αυτό που πήρα έγραφε "Complete" δεν έχει το "Password management" και το "Secure cloud storage" αλλά έχει το "Threat Protection Pro™" Κι εγώ Basic και Complete είχα πάρει όταν η προσφορά ήταν στα 15-17 ευρώ (σύνολο 4 χρόνια). Τώρα για το Standard δεν τους εμπιστεύομαι και ιδιαίτερα στο θέμα των περιγραφών / τίτλων. Μάλλον το Basic θα είναι. Θα δείξει.
sakisgri Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου 14 λεπτά πριν, stark είπε Κι εγώ Basic και Complete είχα πάρει όταν η προσφορά ήταν στα 15-17 ευρώ (σύνολο 4 χρόνια). Τώρα για το Standard δεν τους εμπιστεύομαι και ιδιαίτερα στο θέμα των περιγραφών / τίτλων. Μάλλον το Basic θα είναι. Θα δείξει. Πάντως αν πατήσεις στο "Settings" και μετά "Profile" και στο "Manage" δίπλα από το "Subscription", στο Account μπορείς να κατεβάσεις τα Free "NordPass" και NordLocker".
sakisgri Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Αν κάποιος θέλει να αγοράσει κάποια συνδρομή η να προσθέσει χρόνο σε μια υπάρχουσα, μέσα από το app της g2a μπορεί να πάρει έκπτωση ανάλογα με πόσα % θα κερδίσει στο Fotune Wheel. Να σημειώσω πως, την εφαρμογή τη κατέβασα πριν λίγες μέρες και δεν μου έβγαλε το Fotune Wheel, σήμερα που ξανά μπήκα μου το έβγαλε. Και δεν ξέρω αν μου το έβγαλε επειδή ήδη αγόρασα μια συνδρομή. Εγώ κέρδισα -15% (φώτο 1) βρήκα μια συνδρομή για 2 χρόνια με 21,52€ και αφού έβαλα το κωδικό, με την έκπτωση έπεσε στα 18,29€. (φώτο 2) 1) Κάνεις search "nordvpn" 2) Πατάς σε κάποιο πακέτο. 3) Πατάς στο "Choose your variant" για να δούμε τη ακριβώς αγοράζουμε. (φώτο 3 + 4) 4) Πατάμε πίσω και πατάμε το καλάθι δίπλα από αυτό που θέλουμε να πάρουμε. 2
Euromaster Δημοσ. 21 Απριλίου Δημοσ. 21 Απριλίου Πάντως από την προσφορά του g2a για το perplexity φάγαμε κανονικό άκυρο, ευτυχώς ήταν μόνο 3€, ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και εδώ..
stark Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 21 hours ago, Euromaster said: Πάντως από την προσφορά του g2a για το perplexity φάγαμε κανονικό άκυρο, ευτυχώς ήταν μόνο 3€, ελπίζω να μην γίνει το ίδιο και εδώ.. Μα εκεί βλέπω μπορείς να ζητήσεις refund. Όσοι ζήτησαν, πήραν τα χρήματά τους πίσω. 1
sakisgri Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου 4 ώρες πριν, Chrisnn είπε γιατι οχι απο g2a με 17 ευρω τα 2 χρονια?... Αν το βρίσκεις στα 17€ και είναι όντος για 2 χρόνια, εννοείται το παίρνεις. Αλλά έχει καιρό να πέσει τόσο, τελευταία η χαμηλότερη τιμή που παίζει είναι 21 -22€. Αν το βρίσκεις τόσο, βάλε και κανένα link αν θέλει να το πάρει και κανείς άλλος. Θα μπορούσες να κάνεις log in στο browser να το βάλεις στο καλάθι και μετά να κάνεις log in στο app και να το πάρεις από εκεί και με έκπτωση (αν πάρεις από το Fortune Wheel) Η να συμπληρώσεις το κωδικό από την έκπτωση του κινητού στο browser στο checkout εκεί που γράφει "Add a discount code"
VasKag Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Αρχες απριλιου, τοσο ειχε απο τα λινκς που ειχαν ποσταρει τα παιδια. εγω το πηρα 17.33. Ελπιζω να κρατησει οσο το δυνατον περισσοτερο. Ειδαν οτι εχουμε πεσει ολοι σαν τα κοκορια, και τα εχουν τσιμπησει. Επεξ/σία 22 Απριλίου από VasKag
xartemporas Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου (επεξεργασμένο) Όσον αφορά το nordvpn , μετα την αναβαθμιση στην τελευταια εκδοση, για να λειτουργήσει σωστά το split tunelling ενεργοποιημένο μόνο για το qbitorrent, πρέπει εκτός από την αλλαγή dns στους browsers, να απενεργοποιήσεις και το threat protection στο nordvpn app. Επεξ/σία 22 Απριλίου από xartemporas
elias99 Δημοσ. 22 Απριλίου Δημοσ. 22 Απριλίου Οπότε εμείς που θέλουμε να το δουλεύουμε σε android tv και δεν υπάρχει Killswitch πρως τα που να κινηθούμε? Surfshark?
sakisgri Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 1 λεπτό πριν, elias99 είπε Οπότε εμείς που θέλουμε να το δουλεύουμε σε android tv και δεν υπάρχει Killswitch πρως τα που να κινηθούμε? Surfshark? Για Android tv η tv box που δυστυχώς δεν έχει το Nordvpn, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις το vpnsafetydot η το monitordot για να ξέρεις αν τυχόν αποσυνδεθεί το vpn. Αλλιώς πέρα από το Surfshark έχει και το protonvpn και το ipvanish 1
achilleas1978 Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου το vpn πρέπει να το έχω μόνιμα ανοιχτό η να το ανοίγω μόνο όταν κατεβάζω κάτι;
sakisgri Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου 30 λεπτά πριν, achilleas1978 είπε το vpn πρέπει να το έχω μόνιμα ανοιχτό η να το ανοίγω μόνο όταν κατεβάζω κάτι; Μόνο όταν κατεβάζεις κάτι η βλέπεις κάτι, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος.
sakisgri Δημοσ. 23 Απριλίου Δημοσ. 23 Απριλίου Βρήκα αυτό το site με κλειδιά https://plati.io/cat/vpn/71/ Έχει σχεδόν όλα τα VPN, αλλά τα πιο πολλά είναι SHARED. Βέβαια γράφει ξεκάθαρα κάτω αν είναι shared, άσε το καταλαβαίνεις και από τη τιμή. Επίσης κάποια γράφουν είναι μόνο για μια συσκευή (The account is designed for one device) Αν κάποιος θέλει να πάρει και κάτι πέρα από το Nordvpn που να έχει kill switch για android tv η tv box, είναι καλή επιλογή. Μπορεί κάποιος να πάρει π.χ. το proton VPN PLUS για 2 μήνες με μόλις 1,72€ για δοκιμή https://plati.io/itm/proton-vpn-plus-2-months-global-protonvpn/5114278, και αν είναι ευχαριστημένος μετά να πάρει μεγαλύτερη συνδρομή π,χ, 1 χρόνο με 10,40€ https://plati.io/itm/proton-vpn-plus-12month-with-warranty/3929684 Υπάρχουν πολλά και διάφορα πακέτα. Η το IPVanish VPN PREMIUM για 2 χρόνια με 5.03€ και είναι για πολλές συσκευές (Ability to use on multiple devices at once) https://plati.io/itm/ipvanish-vpn-premium-1-2-years-unlimited-warranty/3355416 Για πληρωμή, κανα 2 που είδα έχουν και Paypal. Δεν έχω πάρει κάποιο κλειδί, γιαυτό αν κάτι πάει στραβά μη μου ζητάτε τα ρέστα. Λίγο που το έψαξα πριν το βάλω εδώ, φαίνεται οκ. Και στα σχόλια γράφουν αν κάτι πήγε στραβά ο πωλητής το διόρθωνε (συνήθως με αλλαγή λογαριασμού). 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις