teodgeor Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου Σορρυ για την ερώτηση μπορεί να έχει ξανά απαντηθεί . Υπαρχει κανένας οδηγός να ανοίξω την πόρτα στο qbittorrent δεν βγάζω άκρη μέσα από τις οδηγίες που δίνει το nord. Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις και στο nord; η μόνο στο qbittorent;
power_1 Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) Στις 23/4/2025 στις 1:13 ΜΜ, JIMCA είπε k Στις 23/4/2025 στις 1:13 ΜΜ, JIMCA είπε Όποιος έχει όρεξη. ας δει και αυτο. https://www.rtings.com/vpn/learn/research/killswitch-leak Συμφωνα με το test του rtings μονο το perfect privacy περνα με επιτυχια το τεστ του killswitch και δεν μεταβιβαζει δεδομενα οταν κοβεται η συνδεση στο διαδικτυο ή επανακινηθει το συστημα . επισης δεν υποστηριζει το wirequard .(οπως κι το nordvpn) Ολα τα υπολοιπα vpn δεν περνουν το τεστ . 1) Αυτο ειναι ενα θεμα και για το nordvpn αντιμετωπιζεται η επιλεγουμε perfect privacy ? 2) Πως αντιμετωπιζεται επισης η ελλειψη killswitch του nordvpn σε αντροιτ συσκευες (κινητα,tv box) ; Επεξ/σία 24 Απριλίου από power_1
Sebu Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 1 hour ago, teodgeor said: Σορρυ για την ερώτηση μπορεί να έχει ξανά απαντηθεί . Υπαρχει κανένας οδηγός να ανοίξω την πόρτα στο qbittorrent δεν βγάζω άκρη μέσα από τις οδηγίες που δίνει το nord. Πρέπει να κάνω κάποιες ρυθμίσεις και στο nord; η μόνο στο qbittorent; Πας στο qbit στις Ρυθμισεις, στο Advanced και εκει που λεει Network Interface επιλεγεις NordLynx. Μετα αν θες πας στο Nord και ενεργοποιεις και το switch kill εξατομικευμενα για το qbit. 39 minutes ago, power_1 said: Συμφωνα με το test του rtings μονο το perfect privacy περνα με επιτυχια το τεστ του killswitch και δεν μεταβιβαζει δεδομενα οταν κοβεται η συνδεση στο διαδικτυο ή επανακινηθει το συστημα . επισης δεν υποστηριζει το wirequard .(οπως κι το nordvpn) Ολα τα υπολοιπα vpn δεν περνουν το τεστ . 1) Αυτο ειναι ενα θεμα και για το nordvpn αντιμετωπιζεται η επιλεγουμε perfect privacy ? 2) Πως αντιμετωπιζεται επισης η ελλειψη killswitch του nordvpn σε αντροιτ συσκευες (κινητα,tv box) ; Παραξενο γιατι στο pc τουλαχιστον το kill switch του nord δουλευει. Λχ αν δεν λειτουργει το Nord δηλαδη ειναι ανοιχτο αλλα μη συνδεδεμενο σε σερβερ το qbit δεν συνδεεται με seeds μενει σε dormant status. Εννοειται προφανως με επιλογη στο qbit Network Interface το Nord. Ομοιως αν ειναι συνδεδεμενο το Nord και λειτουργει το qbit και κατεβαζει αλλα κοψεις το Nord ή πεσει το Nord, το qbit τερματιζεται αυτοματα ως εφαρμογη. Τωρα αν σε εκεινα τα κλασματα του δευτερολεπτου μεχρι να τερματιστει αν υπαρχει διαρροη δεδομενων και ip δεν μπορω να το γνωριζω. 1
teodgeor Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 4 ώρες πριν, Sebu είπε Πας στο qbit στις Ρυθμισεις, στο Advanced και εκει που λεει Network Interface επιλεγεις NordLynx. Μετα αν θες πας στο Nord και ενεργοποιεις και το switch kill εξατομικευμενα για το qbit. Παραξενο γιατι στο pc τουλαχιστον το kill switch του nord δουλευει. Λχ αν δεν λειτουργει το Nord δηλαδη ειναι ανοιχτο αλλα μη συνδεδεμενο σε σερβερ το qbit δεν συνδεεται με seeds μενει σε dormant status. Εννοειται προφανως με επιλογη στο qbit Network Interface το Nord. Ομοιως αν ειναι συνδεδεμενο το Nord και λειτουργει το qbit και κατεβαζει αλλα κοψεις το Nord ή πεσει το Nord, το qbit τερματιζεται αυτοματα ως εφαρμογη. Τωρα αν σε εκεινα τα κλασματα του δευτερολεπτου μεχρι να τερματιστει αν υπαρχει διαρροη δεδομενων και ip δεν μπορω να το γνωριζω. δεν μου εχει επιλογη NordLynx
korakios Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, teodgeor είπε δεν μου εχει επιλογη NordLynx τυχαία αναζήτηση https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/19919637268625-Using-NordLynx-in-the-NordVPN-app-Windows δεν έχω ιδέα τι παίζει , περαστικός είμαι 😛 _______________________________________________ το surfshurk vpn βγαίνει 66.63€ (ή και χωρίς ΦΠΑ βάζοντας Αλβανία στα 53,73€) για 27 μήνες (ψάχνομαι για vpn) ________________ edit διάβασα απο την αρχή το νήμα και είδα οτι για το Nord παίζουν άφθονα κλειδιά , τώρα που τσέκαρα έχει απο ~16€) Επεξ/σία 25 Απριλίου από korakios
Sebu Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 16 minutes ago, teodgeor said: δεν μου εχει επιλογη NordLynx Παραξενο, αν δεν σου εμφανιζει την επιλογη NordLynx τοτε ενα απο τα δυο δεν ειναι σωστα εγκατεστημενο. Μηπως το qbittorrent το τρεχεις portable και οχι εγκατεστημενο? Ισως να δοκιμασεις να απεγκαταστησεις και να ξαναεγκαταστησεις το torrent και αν δεν δουλεψει ισως να ξανασεταρες το Nord?
teodgeor Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου ξεχασα να πω οτι το nord το εχω στο ρουτερ δεν εχω εγκαταστησει την εφαρμογη στο λαπτοπ 1
sakisgri Δημοσ. 24 Απριλίου Δημοσ. 24 Απριλίου 5 ώρες πριν, power_1 είπε 2) Πως αντιμετωπιζεται επισης η ελλειψη killswitch του nordvpn σε αντροιτ συσκευες (κινητα,tv box) ; Για κινητά, μέσα από την εφαρμογή NordVPN πατάς στο προφίλ (το εικονίδιο με το ανθρωπάκι κάτω δεξιά) μετά "Settings" πατάς εκεί που γράφει "Kill Switch" μετά "Open Android Settings" μετά στο γρανάζι δίπλα από το NordVPN ενεργοποιείς το "Πάντα ενεργοποιημένο VPN" και το "Αποκλεισμός συνδέσεων χωρίς VPN" Για Android tv η tv box που δυστυχώς δεν έχει kill switch το Nordvpn, το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να εγκαταστήσεις το vpnsafetydot η το monitordot για να ξέρεις αν τυχόν αποσυνδεθεί το vpn. 2
Sebu Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 28 minutes ago, teodgeor said: ξεχασα να πω οτι το nord το εχω στο ρουτερ δεν εχω εγκαταστησει την εφαρμογη στο λαπτοπ Αυτος ειναι ο λογος τοτε Οταν το εγκαθιστας στο πισι δημιουργει επιπλεον local area connections ενα εκ των οποιων ειναι το Nord Lynx και οταν ενεργοποιειται και συνδεεται το VPN κανει τα παντα route απο εκει. Εφοσον το εχεις στο ρουτερ αυτος ο εξτρα driver δεν υπαρχει στο πισι να φτιαξει αυτο το virtual local area και αρα οι εφαρμογες δεν το βλεπουν μαλλον για να σου το εμφανισουν (λχ το qbittorrent). Επεξ/σία 25 Απριλίου από Sebu 1
soundkeeper Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για το πως θα ενεργοποιήσω μέσω wireguard το nordvpn μέσα σε ένα cudy router έτσι ώστε να έχω γρηγορότερη σύνδεση σε σχέση με το open vpn που το έχω συνδέσει τώρα ?
ak156 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 38 λεπτά πριν, soundkeeper είπε Να ρωτήσω αν ξέρει κανείς για το πως θα ενεργοποιήσω μέσω wireguard το nordvpn μέσα σε ένα cudy router έτσι ώστε να έχω γρηγορότερη σύνδεση σε σχέση με το open vpn που το έχω συνδέσει τώρα ? Να υποθέσω ότι έχεις το cudy 3000 όπως εγώ? δες το βίντεο που δείχνει ακριβώς τι και πως ...piece of cake. 1 1
soundkeeper Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Έχω το wr1300 είναι το ίδιο menu όμως . Το θέμα είναι ότι δεν λέει πουθενά για το wireguard/nordvpn αντιθέτως αν το δεις λέει για wireguard/surfshark .
darkmatinee Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου 11 hours ago, korakios said: τυχαία αναζήτηση https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/19919637268625-Using-NordLynx-in-the-NordVPN-app-Windows δεν έχω ιδέα τι παίζει , περαστικός είμαι 😛 _______________________________________________ το surfshurk vpn βγαίνει 66.63€ (ή και χωρίς ΦΠΑ βάζοντας Αλβανία στα 53,73€) για 27 μήνες (ψάχνομαι για vpn) ________________ edit διάβασα απο την αρχή το νήμα και είδα οτι για το Nord παίζουν άφθονα κλειδιά , τώρα που τσέκαρα έχει απο ~16€) Αν θέλεις παίρνεις από κλειδαράδικο το nord στα 16€, αλλιώς περιμένεις για κανένα cashback & το παίρνεις για 2-3 €. Το topcashback.de έχει αυτά σε προσφορά αυτή τη περίοδο: Για πρόσκληση, dm
xapiass Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου Μετά από 2 αποτυχημένες προσπάθειες πέρασε η Revolut. 😁 1
ak156 Δημοσ. 25 Απριλίου Δημοσ. 25 Απριλίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, soundkeeper είπε Έχω το wr1300 είναι το ίδιο menu όμως . Το θέμα είναι ότι δεν λέει πουθενά για το wireguard/nordvpn αντιθέτως αν το δεις λέει για wireguard/surfshark . Δεν "περιορίζει" το Wireguard σε κάποιο VPN (τουλάχιστον στο δικό μου - μάλιστα έβαλα άλλο από αυτά που λες). Δες μήπως έχει και κανένα firmware update....εγώ μόλις το πήρα αμέσως του έκανα update στην 2.3.7 (είχε 2.2.6).😉 Νομίζω όλα καθορίζονται "αυτόματα" από το configuration file που θα βάλεις (το κατεβάζεις από τον λογαριασμό σου VPN) Επεξ/σία 25 Απριλίου από ak156
Προτεινόμενες αναρτήσεις