Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδες ποιος ειναι ο πιο φθηνος και αξιοπιστος πωλητης τωρα; Οταν το ειχα παρει εγω ήταν 16€ περιπου και θελει τωρα ο αδερφος μου κ βλεπω κατι 30αρια.

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
45 minutes ago, kallair said:

Ρε παιδες ποιος ειναι ο πιο φθηνος και αξιοπιστος πωλητης τωρα; Οταν το ειχα παρει εγω ήταν 16€ περιπου και θελει τωρα ο αδερφος μου κ βλεπω κατι 30αρια.

Λογικα τωρα θελει ψαξιμο και υπομονη. Μπορει να τελειωσαν οι κωδικοι που ειχαν και ξεφορτωναν μαζικα ολοι οι πωλητες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πείτε λίγο όσοι ξέρετε:

1. Ένα ρούτερ λογίζεται ως 1 μόνο συσκευή, άσχετα πόσες άλλες συνδέονται μέσω αυτού στο VPN, σωστά?

2. Εάν το βάλεις σε 1 συσκευή, μετά το απεγκαταστήσεις από εκεί, προφανώς και δεν χάνεις 1 από τις 10, σωστά?

3. Οι 10 συσκευές είναι ο μέγιστος αριθμός που μπορείς να βάλεις το VPN ή μπορεί να είναι πιο πολλές, αλλά ποτέ ταυτόχρονα πάνω από 10?

4. Εάν κάποια στιγμή και για οποιοδήποτε λόγο υπάξει υπέρβαση των 10 συσκευών, απλά "μπλοκάρεται" η 11η ή όλες μαζί (δεν το νομίζω βέβαια αυτό).

5. Στο λογαριασμό του NordVPN απεικονίζονται οι συσκευές που έχουν "χρεωθεί" από τις 10?

Επεξ/σία από ak156
Δημοσ.

Και αντε βαλαμε Nord,  σε ποιας χωρας server  ενδεικνύεται η συνδεση;

Καπου ακουσα οτι Σιγκαπούρη, Παναμας και Ελβετία θεωρούνται η πιο ασφαλείς.

Οι δυο πρωτες λογικα θα δινουν μεγαλο latency

Για την Ελβετια μου εκανε εντύπωση αλλα υποστήριζε οτι ειναι ετσι η νομοθεσία της που προστατεύετε η ιδιωτικότητα του χρήστη.

Οπως και να εχει η ερώτηση μου παραμένει.

Ποιας χωρας Server;

Δημοσ.
Στις 24/4/2025 στις 6:26 ΜΜ, Sebu είπε

Μπορουμε να περασουμε με πατεντα ή εφαρμογη ξεχωρη "killswitch " σε tvbox που εχει nord vpn (δεν λειτουργει το "killswitch" tou nord σε tv box ) κι αν ναι πια παεντα ή εφαρμογη ?

• Super Moderators
Δημοσ.
22 minutes ago, ak156 said:

Πείτε λίγο όσοι ξέρετε:

1. Ένα ρούτερ λογίζεται ως 1 μόνο συσκευή, άσχετα πόσες άλλες συνδέονται μέσω αυτού στο VPN, σωστά?

Οι 10 "συσκευές" που λένε οι πάροχοι VPN είναι ουσιαστικά 10 tunnels. 

Το router από την στιγμή που ανοίγει 1 tunnel, μπορεί να έχει όσες συσκευές αντέχει να περνάνε από αυτό.

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, power_1 said:

Μπορουμε να περασουμε με πατεντα ή εφαρμογη ξεχωρη "killswitch " σε tvbox που εχει nord vpn (δεν λειτουργει το "killswitch" tou nord σε tv box ) κι αν ναι πια παεντα ή εφαρμογη ?

Καποιοι φιλοι μερικες σελιδες πιο πισω εχουν γραψει αρκετες οδηγιες και προτασεις για tv box και android χρηση. Δυστυχως δεν το χρησιμοποιω για τετοια εργασια οποτε δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω καθως δεν το εχω ρυθμισει για κατι τετοιο.

1 hour ago, αποστόλης said:

Παντως και εγω που πηρα κλειδακια, πρεπει να κανω ταμα για να συνδεθω σε οποιονδηποτε server. 1 στις 10 πιανω συνδεση. wtf?

Παραξενο, οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα συνδεεται με τη μια.

Δημοσ.
41 minutes ago, Sebu said:

Καποιοι φιλοι μερικες σελιδες πιο πισω εχουν γραψει αρκετες οδηγιες και προτασεις για tv box και android χρηση. Δυστυχως δεν το χρησιμοποιω για τετοια εργασια οποτε δεν μπορω να βοηθησω περαιτερω καθως δεν το εχω ρυθμισει για κατι τετοιο.

Παραξενο, οτι εχω δοκιμασει μεχρι τωρα συνδεεται με τη μια.

Τι να πω. Μηπως καποια ρυθμιση?

Δημοσ.

Και εγω σε καμια συσκευη δεν εχω θεμα. η συνδεση στους σερβερ ειναι αμεση. ειτε windows app ειτε android app.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, αποστόλης είπε

Παντως και εγω που πηρα κλειδακια, πρεπει να κανω ταμα για να συνδεθω σε οποιονδηποτε server. 1 στις 10 πιανω συνδεση. wtf?

Δοκίμασες με κάποια άλλη συσκευή πίσω απ' την ίδια σύνδεση; πχ με το κινητό σου έτσι ώστε να είσαι σίγουρος ότι συμβαίνει μόνο στο tv box.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, kallair είπε

Το ξέρω βρήκες αλλά το γράφω για κανέναν άλλον.

Οι τιμές ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξουν. Δεν ξέρω πόσο το πήρες αλλά τώρα δείχνει 22,41€ στο link που εβαλες. 

Όταν έψαξες μπορεί να μην υπήρχε αλλά τώρα εδώ έχει 18,74€ https://www.g2a.com/nordvpn-basic-vpn-service-pc-android-mac-ios-10-devices-2-years-nordvpn-key-global-i10000510180004?suid=5d83cfd5-59b3-434d-83d6-5b2b95b6a69a και αν πας πιο κάτω έχει 6 πωλητές κοντά σε αυτή τη τιμή. Μπορεί να χτυπηθούν για την πρώτη θέση και να πέσει και άλλο.

Δημοσ.
4 hours ago, cinemusic said:

Για την Ελβετια μου εκανε εντύπωση αλλα υποστήριζε οτι ειναι ετσι η νομοθεσία της που προστατεύετε η ιδιωτικότητα του χρήστη.

Ποιας χωρας Server;

Ελλάντα. Έτσι κι αλλιώς οι IP που φαίνονται έξω είναι του nord (μπορεις να βεβαιωθείς αν υπάρχει leak κ απο εδω). Αν δεν υπάρχει κάποιος ειδικος λόγος δεν βάζω απο άλλες χωρες. Ναι εχω διαβάσει κι εγω τα περι πιο χαλαρών νόμων σε torrenting στην ελβετια κλπ αλλα νομίζω διυλίζουμε τον κώνωπα. Αν ο isp βγει παγανιά θα δεί οτι η ip είναι του vpn και δεν θα ασχοληθει. Κάθε συζήτηση καλοδεχούμενη.

• Like 3
Δημοσ.
4 ώρες πριν, cinemusic είπε

Ποιας χωρας Server;

Δε νομίζω να παίζει ρόλο σε ποια χώρα θα συνδεθείς, σε όποια και να συνδεθείς από την NordVpn θα ζητήσουν τα logs, και η NordVpn έχει αποδείξει 5 φορές τώρα ότι δεν κρατάει logs για να δώσει. https://www.fintechfutures.com/press-releases/nordvpn-verifies-its-no-logs-assurance-assessment-for-the-fifth-time

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...