diofar Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 3 ώρες πριν, giannis123 είπε Δεν βλέπω καλές ταχύτητες σε p2p....κρίμα..έχω βάλει πρωτόκολλο nordlynx και p2p το πιο κοντινό.. ξέρει κανείς τι άλλο να σεταρω? Κι εγώ σε 200άρα οπτική κατεβάζω Μ.Ο. 50Mbps, δηλαδή 5MB/s... ενώ χωρίς VPN κατεβάζω 12MB/s. Αλλά τι να κάνουμε, η ασφάλεια στα torrents αυτά έχει. 1
stark Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 2 hours ago, GeeJay said: Ενα ποστ που κυκλοφορούσε για εκτύπωση 95% μέσω top cash back πήγε άπατο; βλέπω ότι ισχύει στο σάιτ αυτή η προσφορά. Δεν αξίζει ; Φαντάζομαι αξίζει, απλά όταν πριν λίγες εβδομάδες τα κλειδιά από το G2A είχαν 15 ευρώ, πολύς κόσμος προτίμησε να πάρει αυτά, παρά να δώσει προσωρινό δάνειο ένα μεγαλύτερο ποσό και να περιμένει Χ μήνες για να πάρει πίσω το 95%. 3
darkmatinee Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου On 28/04/2025 at 22:21, μπουρτζοβλαχος said: Μακρια απο vpn που εδρευουν σε χωρες Five, Nine, and Fourteen Eyes VPN Service VPN Jurisdiction Warrant Canary Celo VPN Australia No CactusVPN Canada No DefenceVPN Canada Yes Psiphon Canada No TunnelBear Canada No Windscribe Canada No Speedy Quark China No HotVPN Georgia No Avira Phantom VPN Germany No Perfect Privacy Germany Yes mySteganos Online Shield Germany No Hola Free VPN Israel No AirVPN Italy No Kaspersky Secure Connection Russia No Ivacy Singapore No Snap VPN Singapore No Turbo VPN Singapore No VPN Proxy Master Singapore No VPN Tomato Singapore No VPNSuper Singapore No AzireVPN Sweden Yes Mullvad VPN Sweden No PrivateVPN Sweden No Goose VPN The Netherlands No Surfshark The Netherlands Yes VPNSecure UAE No HideMyAss! UK No AceVPN US No Betternet Free VPN US No Confirmed VPN US No Encrypt.me US No Free VPN by FreeVPN.org US No Hotspot Shield US No IPVanish US No KeepSolid VPN Unlimited US No McAfee Safe Connect US No Norton Secure VPN US No PersonalVPN US No Private Internet Access US No Slick VPN US Yes Strong VPN US No SurfEasy US No SwitchVPN US No TorGuard US No Touch VPN US No VPN 360 US No Webroot WiFi Security US No SuperVPN Free Undisclosed No Thunder VPN Undisclosed No VPNArea Bulgaria No VPN99 Cyprus No Avast SecureLine VPN Czech Republic No AVG Secure VPN Czech Republic No F-Secure Freedome Finland No ZoogVPN Greece Yes DotVPN Hong Kong No Le VPN Hong Kong No SkyVPN Hong Kong No VPN.ht Hong Kong Yes vpnify Hong Kong No X-VPN Hong Kong No Yoga VPN Hong Kong No Bitdefender VPN Romania No CyberGhost Romania No VPN.ac Romania No ExpressVPN British Virgin Islands No PureVPN British Virgin Islands Yes FastestVPN Cayman Islands No Anonymous VPN Gibraltar No IVPN Gibraltar Yes Astrill Liechtenstein No Hide.me Malaysia No NordVPN Panama Yes BolehVPN Seychelles No FrootVPN Seychelles No Trust.Zone Seychelles Yes ProtonVPN Switzerland Yes VPNBook Switzerland No VyprVPN Switzerland No https://www.top10vpn.com/what-is-a-vpn/vpn-jurisdictions/ Χαζομάρες είναι αυτά, σημασία έχει να έχουν ΟΝΤΩΣ no-log policy. Το Windscribe πχ έχει ΟΝΤΩΣ no-log policy & με αποδείξεις πλέον: https://windscribe.com/blog/windscribe-greek-court-case/ 3
achilleas1978 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) το αγωρασα απο g2a, το κλειδι key για ενεργοποιηση αργει να ερθει; μου ηρθαν 2 μηνυματα στο email αλλα οχι το κλειδι Επεξ/σία 30 Απριλίου από achilleas1978
SoullessRider Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου (επεξεργασμένο) το κλειδί δεν σου έρχεται με mail. στο mail θα σου έρθει μια επιβεβαίωση της παραγγελίας που θα γράφει κάτι σαν "Hello! Here is your order from......" και θα έχει ένα "κουμπάκι" που θα λέει "Get order". το πατάς, σου ανοίγει σελίδα του g2a, κάνεις είσοδο με τα στοιχεία που έκανες την αγορά και παίρνεις από την σελίδα το κλειδί. Επεξ/σία 30 Απριλίου από SoullessRider 1
achilleas1978 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου ενταξει το βρηκα το κλειδι το ενεργοποιησα ολα καλα. για torrent πρεπει να κανω καπια ρυθμιση στο nordvpn η στο qbitrrent;
sakisgri Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 16 λεπτά πριν, POUARO είπε το g2a nord ειναι share με άλλους? Πως ενεργοποείται? Όχι δεν είναι shared. Μόλις πληρώσεις θα σου ερθουν 2 εμαιλ από το g2a, το δεύτερο θα γράφει "Get order" σε μπλε πλαίσιο, πατάς εκεί για να πάρεις το κλειδί. Το κάνεις αντιγραφή επικόλληση στη NordVpn, βάζεις εμαιλ και κωδικό και είσαι έτοιμος, είναι πανεύκολο. 1
achilleas1978 Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου για να κατεβασω απο τορρεντ, στο nordvpn πρεπει να κανω κλικ εκει που λεει p2p η να επιλεξω κατευθειαν μια χωρα;
SoullessRider Δημοσ. 30 Απριλίου Δημοσ. 30 Απριλίου 43 λεπτά πριν, achilleas1978 είπε για να κατεβασω απο τορρεντ, στο nordvpn πρεπει να κανω κλικ εκει που λεει p2p η να επιλεξω κατευθειαν μια χωρα; Δεν ξέρω, δεν το έχω κάνει, αλλά έχει οδηγό στη σελίδα του nord, αλλά και βίντεο στο YT Από ότι κατάλαβα, πρέπει να έχεις το p2p επιλεγμένο, αλλά βλέπω κάνεις ρυθμίσεις στο qtor..... δεν ξέρω αν με τις ρυθμίσεις σε αυτό, κάθε φορά που το ανοίγεις, αυτόματα δρομολογεί τις συνδέσεις μέσω της p2p επιλογής παράλληλα, όπως πχ μπορείς να επιλέξεις /καθορίσεις να μπαίνεις από browser σε κάποιες σελίδες με vpn και κάποιες με χωρίς..... https://support.nordvpn.com/hc/en-us/articles/20465085067665-NordVPN-proxy-setup-for-BitTorrent 1
korakios Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 30/4/2025 στις 10:08 ΠΜ, diofar είπε Κι εγώ σε 200άρα οπτική κατεβάζω Μ.Ο. 50Mbps, δηλαδή 5MB/s... ενώ χωρίς VPN κατεβάζω 12MB/s. Αλλά τι να κάνουμε, η ασφάλεια στα torrents αυτά έχει. καμία σχέση . Βασικά διαβάζω για πολύ καλές ταχύητητες σε nord (και άλλα vpn) , το έχετε σετάρει σωστά με τον οδηγό που έχει για proxy ? όντως το Nord δεν υποστηρίζει port forwarding και δεν υπάρχουν direct connections Επεξ/σία 3 Μαϊου από korakios 1
GeorgeHellas Δημοσ. 1 Μαϊου Δημοσ. 1 Μαϊου (επεξεργασμένο) εγώ με 200άρα, απλά κατέβασα την εφαρμογή και το ενεργοποίησα με προτεινόμενο ελληνικό σέρβερ και ποιάνω 190. Επεξ/σία 1 Μαϊου από GeorgeHellas 1
Shadowjump Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου Στις 30/4/2025 στις 10:08 ΠΜ, diofar είπε Κι εγώ σε 200άρα οπτική κατεβάζω Μ.Ο. 50Mbps, δηλαδή 5MB/s... ενώ χωρίς VPN κατεβάζω 12MB/s. Αλλά τι να κάνουμε, η ασφάλεια στα torrents αυτά έχει. Μια απο τα ιδια, σε 1000αρα, κατεβαζω με 70-80ΜΒ/s και με το Nord (NordLynx + P2P Greece server) 10-12ΜΒ/s. 2
sakisgri Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Εγώ εχθές έκανε κάμποσες δοκιμές και μια σήμερα, έχω 200αρα και όπως θα δείτε είναι πολύ κοντά σε αυτό που έχω. Επίσης εχθές κατέβασα ένα game από Google Drive με το JDownloader και με Germany, κατέβαζα με 22MB/s. Εκτός από τα 2 πάνω, τα υπόλοιπα είναι με P2P. Επίσης δεν θυμάμαι, αλλά νομίζω το προ τελευταίο είναι χωρίς VPN. Επεξ/σία 2 Μαϊου από sakisgri 1
diofar Δημοσ. 2 Μαϊου Δημοσ. 2 Μαϊου (επεξεργασμένο) Στις 1/5/2025 στις 4:07 ΠΜ, korakios είπε καμία σχέση . Βασικά διαβάζω για πολύ καλές ταχύητητες σε nord (και άλλα vpn) , το έχετε σετάρει σωστά με τον οδηγό που έχει για proxy ? Καλημέρα. Οι οδηγίες του Nord λένε NordLynx protocol και P2P server (όποιον βρει). Υπάρχει κάτι άλλο; Επεξ/σία 2 Μαϊου από diofar
Προτεινόμενες αναρτήσεις