Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, batatoudis είπε

Μήπως το gmail account με το οποίο έκανες register στο g2a είναι διαφορετικό από το google account που έχεις δηλωμένο στο gplay? Σε μένα νομίζω αυτό ήταν το πρόβλημα, όταν έκανα νέο account με το ίδιο gmail η πληρωμή προχώρησε κανονικά (με τράπεζα βεβαίως δεν ξέρω γιατί δεν σου προχωράει..)

δυστυχως δεν ειναι αυτό..

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε Windows πάντως, που δε δούλευαν τα torrents (δε φαινόταν να μπορώ να κάνω seed, και πιστεύω ότι ισχύει η εξήγηση που έδωσε παραπάνω ο Sebu, ότι μόνο αν ο άλλος έχει και εκείνος Nord θα μπορέσει να παίξει σωστά), με το που σέταρα τον proxy, τα torrents δούλεψαν κανονικά, με ταχύτητες κάπου στο 80% (και παραπάνω ίσως) αυτών που είχα χωρίς το Nord - αρκετά ικανοποιητικά, με άλλα λόγια.
Υποθέτω ότι αυτό δουλεύει καθώς εγώ κάνω seed προς τον proxy, που καθώς ανήκει στο δίκτυο της Nord παίζει κανονικά, και με τη σειρά του αυτός προωθεί την κίνηση προς τον... έξω κόσμο, απαλοίφοντας την ανάγκη για port forwarding, που το Nord δεν έχει (και που πρακτικά υλοποιείται έτσι δια της... πλαγίας οδού, μέσω του proxy).
Κάπως έτσι το αντιλαμβάνομαι, τουλάχιστον...

Edit:
Σε ό,τι αφορά στην προστασία της ανωνυμίας μας, ο proxy χρησιμεύει μόνο για να μην είναι κανείς ορατός μεταξύ των υπολοίπων χρηστών του torrent, ΟΧΙ και στον υπόλοιπο κόσμο.  Οπότε, για το σκοπό που τον θέλουμε εμείς, θέλουμε και VPN σε λειτουργία, και τον proxy για να δουλεύουν σωστά τα torrents.

Επεξ/σία από w2o4ts
  • Like 1
Δημοσ.

Διαβάστε κι αυτό όσοι κατεβάζετε Torrents. Υποψιάζομαι ότι, παρόλο που έχει αναφερθεί πολλές φορές εδώ μέσα, υπάρχουν κάποιοι που έχουν ξεχάσει να κάνουν το binding του VPN με το torrent client τους.

https://www.reddit.com/r/nordvpn/s/gVgxcN2lYc

• Like 3
Δημοσ.

Προς το παρόν έχω σεταρει το qbit να χρησιμοποιεί nordlynx, οπότε αν τυχόν το ανοίξω κατά λάθος χωρίς να τρέχει ήδη το nordvpn, απλώς δεν θα κατεβάσει τίποτα. Το δοκίμασα χθες και φαίνεται να δουλεύει αυτός ο τρόπος. 

• Like 2
Δημοσ.
20 ώρες πριν, batatoudis είπε

Μήπως το gmail account με το οποίο έκανες register στο g2a είναι διαφορετικό από το google account που έχεις δηλωμένο στο gplay? Σε μένα νομίζω αυτό ήταν το πρόβλημα, όταν έκανα νέο account με το ίδιο gmail η πληρωμή προχώρησε κανονικά (με τράπεζα βεβαίως δεν ξέρω γιατί δεν σου προχωράει..)

same problem here

33 λεπτά πριν, xoxliosboubouristos είπε

same problem here

Τελικά λύθηκε το πρόβλημα μου , καθώς το gaccount μου με αυτο του gpay δεν συμφωνούσανε!

Δημοσ.

Άσχετο λιγο με το θεμα να ρωτησω.Γιατι εφόσον ένα κινητό έχει ενεργό το nord και κάνει  hotspot όταν ανοίγουν ένα boxaki τους βγάζει ip Ελλάδα cosmote και δεν δουλεύει το nord;

Δημοσ.

Ρε παιδιά επειδή χάθηκα λίγο με τοσα θέματα και τόσες σελίδες, από που ψωνίζουμε αυτήν την περίοδο πιο φθηνά NordVPN,  από G2A, από toipcashback, απο καπου αλλου; κάποιο εγκυρο λινκ; Ευχαριστώ θερμά

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, teodgeor είπε

Άσχετο λιγο με το θεμα να ρωτησω.Γιατι εφόσον ένα κινητό έχει ενεργό το nord και κάνει  hotspot όταν ανοίγουν ένα boxaki τους βγάζει ip Ελλάδα cosmote και δεν δουλεύει το nord;

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά απ' ότι φαίνεται δεν σου περνάει την κίνηση του hotspot μέσα απ' το VPN για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσεις.

Δημοσ.
1 hour ago, teodgeor said:

Φαίνετα να μην περνάει όντως την κίνηση μέσα από την vpn όταν είναι hotspot. Δοκίμασα και εγώ από κινητό κ λαπτοπ. Περίεργο μιας και η nord εγκαθιστά ξεχωριστό network adapter για να περναει την κινηση μεσα από αυτό αλλά φαίνεται τα λειτυργικά σαν να μην το λαμβάνουν υπόψη στο hotspot. 😶

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Φαίνετα να μην περνάει όντως την κίνηση μέσα από την vpn όταν είναι hotspot. Δοκίμασα και εγώ από κινητό κ λαπτοπ. Περίεργο μιας και η nord εγκαθιστά ξεχωριστό network adapter για να περναει την κινηση μεσα από αυτό αλλά φαίνεται τα λειτυργικά σαν να μην το λαμβάνουν υπόψη στο hotspot. 😶

Αν βρείτε καμία λύση κάποιος ας μας πει

Δημοσ.
1 minute ago, teodgeor said:

Αν βρείτε καμία λύση κάποιος ας μας πει

https://protonvpn.com/support/share-vpn-connection-android-hotspot?

Για android ίσως θέλει root και κατεβασμα αλλων εφαρμογών για hotspot αλλα δεν ξερω πόσο έμπιστες είναι. Για windows τωρα φαίνεται να θέλει ρυθμίσεις για να χρησιμοποιεί άλλο adapter το hotspot και εκεί να επιλεξεις το αντίστοιχο adapter Που έχει φτιαξει το Nord.

Ας βάλουν και στο γκουγκλ vpn and hotspot έχει κάποιες προτάσεις αλλά προφανώς θέλουν δοκιμές.

Δημοσ.
2 hours ago, agnostos99 said:

3 hours ago, manolis940 said:

Δεν το έχω δοκιμάσει ποτέ αλλά απ' ότι φαίνεται δεν σου περνάει την κίνηση του hotspot μέσα απ' το VPN για κάποιο λόγο. Δεν ξέρω αν υπάρχει τρόπος να το ρυθμίσεις.

4 hours ago, teodgeor said:

Εικαζω οτι οταν το κινητο κανει hotspot φτιαχνει ενα εικονικο δικτυο για να συνδεθουν εκει τριτες συσκευες.

Κατα τον ιδιο τροπο που το Nord δημιουργει εικονικη καρτα δικτυου/δικτυο στο pc και δρομολογειται απο εκει ολη η κινηση.

Αρα ισως δεν γινεται η host συσκευη (λχ κινητο) να εχει 2 εικονικα δικτυα απο τα οποια περναει ταυτοχρονα και σειριακα η συνδεση την ιδια στιγμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, Cacciatore είπε

Ρε παιδιά επειδή χάθηκα λίγο με τοσα θέματα και τόσες σελίδες, από που ψωνίζουμε αυτήν την περίοδο πιο φθηνά NordVPN,  από G2A, από toipcashback, απο καπου αλλου; κάποιο εγκυρο λινκ; Ευχαριστώ θερμά

Πάρε ΤΏΡΑ, δύσκολα θα το βρεις σε αυτή τη τιμή!!!

Άκυρο...

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...