Polis33 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Τον ίδιο είχα κ εγω κ μου έστειλε την ίδια απάντηση. Έστειλα κ στο g2a αλλά κ στο nord να δω τι εγινε 2 λεπτά πριν, BrollyFX είπε Η αγορά στη δική μου περίπτωση έγινε από τον πωλητή Piloteshopping o οποίος απάντησε το παρακάτω στο ticket που ανοιξα στο G2A Τον ίδιο ειχαμε
g_mateo Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 8 λεπτά πριν, bstefos είπε Το όνομα του πωλητή πού ζητήσατε πριν είναι kingsafe. Κι εγώ από kingsafe έχω πάρει και λειτουργεί ακόμα
SoullessRider Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 5 λεπτά πριν, BrollyFX είπε Η αγορά στη δική μου περίπτωση έγινε από τον πωλητή Piloteshopping o οποίος απάντησε το παρακάτω στο ticket που ανοιξα στο G2A "NordVPN promotion code"... πιστεύω είμαστε απλά στην κατηγορία "f&ckedup" εγώ δεν έστειλα σε πωλητή, έκανα τικετ σε g2a.... περιμένω
Toolband Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Το ιδιο και εγώ. Αγορά απο Kingsafe και τωρα λέει οτι έληξε την ημέρα που το ενεργοποίησα. Βεβαια αυτο που παρατήρησα οτι σήμερα έκανε autoupdate το VPN σε 7.40.2.0. Μήπως ελουσε εκεί κάτι;
SoullessRider Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Toolband είπε Το ιδιο και εγώ. Αγορά απο Kingsafe και τωρα λέει οτι έληξε την ημέρα που το ενεργοποίησα. Βεβαια αυτο που παρατήρησα οτι σήμερα έκανε autoupdate το VPN σε 7.40.2.0. Μήπως ελουσε εκεί κάτι; μα και στο σάιτ του nord λέει πως έχει λήξει η συνδρομή, δεν είναι θέμα εφαρμογής.... Μου άνοιξε κουβέντα ο seller 1
kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Εμενα ο ενας πωλητης δεν εχει απαντησει ακομα. ο αλλος μου ζητησε unedited full desktop screenshots που να φαινονται purchace history, keys κλπ. Για να δουμε τι θα μου απαντησει. seller activator. Παιδες λογικα σε ολους θα ακυρωθει αργα ή γρηγορα. Aκυρωθηκε και η τριτη συνδρομη πριν λιγο απο αλλον πωλητη. unique_adventures. 1
leo066 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Είχα αγοράσει δύο κωδικούς από keyspremium και είχαν ενεργοποιηθεί και οι δύο αρχικά με σύνολο 4 χρόνια, σήμερα είδα ότι έχω μέχρι το 2027. Έστειλα στο nord αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη.
w2o4ts Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Αγορά από τον "Keyspremium" και η συνδρομή μου αποτελεί πλέον ανάμνηση... 33 λεπτά πριν, SoullessRider είπε πιστεύω είμαστε απλά στην κατηγορία "f&ckedup" αυτό... 1
FLO Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 39 λεπτά πριν, Polis33 είπε Τον ίδιο είχα κ εγω κ μου έστειλε την ίδια απάντηση. Έστειλα κ στο g2a αλλά κ στο nord να δω τι εγινε Τον ίδιο ειχαμε μια απο τα ιδια και σε μενα
warewolf Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Διαβάζοντας τα παραπάνω, έκανα κι εγώ τώρα έναν έλεγχο στο δικό μου. Αγορά πριν 1 μήνα από G2A και πωλητή Keyspremium . Η συνδρομή έλεγε πως λήγει στις 6 Απριλίου 2027. (συνδρομή διετίας) Εξακολουθεί να μου τη δείχνει ενεργή. Έκδοση nordvpn 7.40.2.0 Επεξ/σία 8 Μαϊου από warewolf
JIMCA Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Oποτε ουσιαστηκα αγορασαμε για ενα μηνα κλειδι? με 16 ευρω? εμενα γραφει expires on april3 2027. οποτε περιμενω απο μερα σε μερα να φαω ακυρο-Τελος subscription.
vagmouk Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Και σε μένα μια απο τα ιδια. Η πλάκα είναι ότι μου ακύρωσαν μόνο το Nordvpn. Το Nordpass φαίνεται ακόμα ενεργό μέχρι το 2029.
FLO Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 4 λεπτά πριν, kallair είπε εχει απαντησει σε κανεναν απο σας το nord; εστειλα μια απο μια ωρα δεν εχω παρει απαντηση ακομα
Προτεινόμενες αναρτήσεις