Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τον ίδιο είχα κ εγω κ μου έστειλε την ίδια απάντηση. Έστειλα κ στο g2a αλλά κ στο nord να δω τι εγινε

2 λεπτά πριν, BrollyFX είπε

Η αγορά στη δική μου περίπτωση έγινε από τον πωλητή Piloteshopping o οποίος απάντησε το παρακάτω στο ticket που ανοιξα στο G2A

image.png.6d26ef9344fa4f91f90dcc23065bddea.png

Τον ίδιο ειχαμε

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, bstefos είπε

Το όνομα του πωλητή πού ζητήσατε πριν είναι kingsafe. 

Κι εγώ από kingsafe έχω πάρει και λειτουργεί ακόμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, BrollyFX είπε

Η αγορά στη δική μου περίπτωση έγινε από τον πωλητή Piloteshopping o οποίος απάντησε το παρακάτω στο ticket που ανοιξα στο G2A

image.png.6d26ef9344fa4f91f90dcc23065bddea.png

"NordVPN promotion code"...
πιστεύω είμαστε απλά στην κατηγορία "f&ckedup"

εγώ δεν έστειλα σε πωλητή, έκανα τικετ σε g2a.... περιμένω

Δημοσ.

Το ιδιο και εγώ. Αγορά απο Kingsafe και τωρα λέει οτι έληξε την ημέρα που το ενεργοποίησα. Βεβαια αυτο που παρατήρησα οτι σήμερα έκανε autoupdate το VPN σε 7.40.2.0. Μήπως ελουσε εκεί κάτι; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Toolband είπε

Το ιδιο και εγώ. Αγορά απο Kingsafe και τωρα λέει οτι έληξε την ημέρα που το ενεργοποίησα. Βεβαια αυτο που παρατήρησα οτι σήμερα έκανε autoupdate το VPN σε 7.40.2.0. Μήπως ελουσε εκεί κάτι; 

μα και στο σάιτ του nord λέει πως έχει λήξει η συνδρομή, δεν είναι θέμα εφαρμογής....

Μου άνοιξε κουβέντα ο seller

• Like 1
Δημοσ.

Εμενα ο ενας πωλητης δεν εχει απαντησει ακομα. ο αλλος μου ζητησε unedited full desktop screenshots που να φαινονται purchace history, keys κλπ. Για να δουμε τι θα μου απαντησει. seller activator.

Παιδες λογικα σε ολους θα ακυρωθει αργα ή γρηγορα. Aκυρωθηκε και η τριτη συνδρομη πριν λιγο απο αλλον πωλητη. unique_adventures.

• Sad 1
Δημοσ.

Είχα αγοράσει δύο κωδικούς από keyspremium και είχαν ενεργοποιηθεί και οι δύο αρχικά με σύνολο 4 χρόνια, σήμερα είδα ότι έχω μέχρι το 2027. Έστειλα στο nord αλλά δεν έχουν απαντήσει ακόμη.

Δημοσ.

Αγορά από τον "Keyspremium" και η συνδρομή μου αποτελεί πλέον ανάμνηση...

33 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

πιστεύω είμαστε απλά στην κατηγορία "f&ckedup"

αυτό...

• Like 1
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Polis33 είπε

Τον ίδιο είχα κ εγω κ μου έστειλε την ίδια απάντηση. Έστειλα κ στο g2a αλλά κ στο nord να δω τι εγινε

Τον ίδιο ειχαμε

μια απο τα ιδια και σε μενα 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Διαβάζοντας τα παραπάνω, έκανα κι εγώ τώρα έναν έλεγχο στο δικό μου.

Αγορά πριν 1 μήνα από G2A και πωλητή Keyspremium .

Η συνδρομή έλεγε πως λήγει στις  6 Απριλίου 2027. (συνδρομή διετίας)

Εξακολουθεί να μου τη δείχνει ενεργή.

Έκδοση  nordvpn 7.40.2.0

Επεξ/σία από warewolf
Δημοσ.

Oποτε ουσιαστηκα αγορασαμε για ενα μηνα κλειδι? με 16 ευρω? εμενα γραφει expires on april3 2027. οποτε περιμενω απο μερα σε μερα να φαω ακυρο-Τελος subscription.

Δημοσ.

Και σε μένα μια απο τα ιδια. Η πλάκα είναι ότι μου ακύρωσαν μόνο το Nordvpn. Το Nordpass φαίνεται ακόμα ενεργό μέχρι το 2029.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kallair είπε

εχει απαντησει σε κανεναν απο σας το nord;

εστειλα μια απο μια ωρα δεν εχω παρει απαντηση ακομα

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...