kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Sebu είπε Δεν ισχυει παντα αυτο. Λχ και το Linkedin δινει στους Premium λογαριασμους διαφορες παροχες/συνδρομες. Πολλοι τις αξιοποιουν ή μεταπωλουν (το δωρεαν 3 μηνο λχ) λιγο πριν ακυρωσουν τη συνδρομη. Τι θα ερθει να πει ο χ παροχος ή το Linkedin θα κατσουν να κανουν διασταυρωσεις στα δεκαδες εκατομμυρια συνδρομων Premium που ακυρωνονται αν εχουν ενεργοποιησει τις εξτρα δωρεαν συνδρομες? Ειναι πολυ μεγαλο το κοστος σε ενεργεια, ανθρωποωρες κτλ για να ασχοληθει ο παροχος/πλατφορμα. Τυρακι ειναι. Το πιθανοτερο στην προκειμενη περιπτωση ειναι οτι συνεργατης της Nord ή υπαλληλος της Nord ειχε προσβαση στο pool κλειδιων προς premium Revolut ή στον αλγοριθμο παραγωγης κλειδιων και τα εκμεταλλευτηκε για ιδιο οφελος. Μα δεν μιλαω για παντα, μιλαω για την προκειμενη περιπτωση που ο πωλητης ειπε "βρες τα με το nord, εγω σου εδωσα legit key" και κανει τον κινεζο. Αφου ειναι legit θα ρωτησω κ εγω το nord, δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου για την προελευση του κλειδιου που μου πουλησε. Το οτι ρωτησα για τα δικα κλειδια/emails/accounts δεν εχει καμια σχεση και επαφη με τους υπολοιπους, για να τους "καψω". δεν ηξεραν καν απο που αγορασα, εγω επρεπε να τους το πω οποτε δεν εχουν εικονα για να συνδεσουν λογαρισμους αγορασμενους απο g2a. Λογικα οι πωλητες αγορασαν revolut συνδρομες κ πηραν τα keys. Μετα ακυρωσαν τις συνδρομες κ η nordvpn ξεκινησε να ακυρωνει αυτα τα κλειδια. καπως ετσι θα εχει το σκηνικο.
Sebu Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 7 minutes ago, kallair said: Μα δεν μιλαω για παντα, μιλαω για την προκειμενη περιπτωση που ο πωλητης ειπε "βρες τα με το nord, εγω σου εδωσα legit key" και κανει τον κινεζο. Αφου ειναι legit θα ρωτησω κ εγω το nord, δεν μπορω να μυρισω τα νυχια μου για την προελευση του κλειδιου που μου πουλησε. Το οτι ρωτησα για τα δικα κλειδια/emails/accounts δεν εχει καμια σχεση και επαφη με τους υπολοιπους, για να τους "καψω". δεν ηξεραν καν απο που αγορασα, εγω επρεπε να τους το πω οποτε δεν εχουν εικονα για να συνδεσουν λογαρισμους αγορασμενους απο g2a. Λογικα οι πωλητες αγορασαν revolut συνδρομες κ πηραν τα keys. Μετα ακυρωσαν τις συνδρομες κ η nordvpn ξεκινησε να ακυρωνει αυτα τα κλειδια. καπως ετσι θα εχει το σκηνικο. Μα δεν ειπα οτι εκαψες καποιον, απλα δεν μπορει ο πελατης να γνωριζει ή να ελεγξει αν κατι που πωλειται ειδικα συνδρομη ειναι νομιμη ή οχι. Διαφορετικα θα επρεπε ολοι οι παροχοι λχ Nord, Netflix κτλ να απαγορευσουν την αγορα κλειδιων απο οπουδηποτε αλλου εκτος απο τις πλατφορμες τους. Αν φοβουνταν ή/και εφοσον γνωριζουν οτι γινονται αυτα τα σκηνικα. Απο τη στιγμη που δεν ανακοινωνεις επισημα οτι κλειδια που δεν εχουν αγοραστει επισημα απο το επισημο site δεν ειναι αυθεντικα και δεν θα ενεργοποιουνται τα κλεδια εισαι εν μερει συνυπευθυνος. Βεβαια οταν τσιμπανε τα φραγμα απο τη Ρεβολουτ και καθε τριτο που τους κανει το προμο ειναι καλα.
stark Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Μήπως όλοι οι καμένοι από το Nord να ξεκινήσουμε νέο Topic για αναζήτηση άλλου VPN ; 2
kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, Sebu είπε Μα δεν ειπα οτι εκαψες καποιον, απλα δεν μπορει ο πελατης να γνωριζει ή να ελεγξει αν κατι που πωλειται ειδικα συνδρομη ειναι νομιμη ή οχι. Διαφορετικα θα επρεπε ολοι οι παροχοι λχ Nord, Netflix κτλ να απαγορευσουν την αγορα κλειδιων απο οπουδηποτε αλλου εκτος απο τις πλατφορμες τους. Αν φοβουνταν ή/και εφοσον γνωριζουν οτι γινονται αυτα τα σκηνικα. Απο τη στιγμη που δεν ανακοινωνεις επισημα οτι κλειδια που δεν εχουν αγοραστει επισημα απο το επισημο site δεν ειναι αυθεντικα και δεν θα ενεργοποιουνται τα κλεδια εισαι εν μερει συνυπευθυνος. Βεβαια οταν τσιμπανε τα φραγμα απο τη Ρεβολουτ και καθε τριτο που τους κανει το προμο ειναι καλα. Το "δεν εκαψα κανενα" ηταν περισσοτερο απαντηση στο 1ο παληκαρι. η revolut στην συνδρομη αναφερει οτι θα εχεις ενεργο nord για οσο εχεις ενεργη συνδρομη στην revolut. Kαι καλως δεν κανει bind την συνδρομη με το email του revolut για να μπορεις να εχεις μια αλφα ανωνυμια και ευελιξια σε ποιο email θα το χρησιμοποιησεις. οποτε το φταιξιμο ειναι καθαρα στους sellers του g2a και στο ιδιο το g2a.
korakios Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Παρόλο απο gpay δεν παίζει αμφισβήτηση συναλλαγής με την κάρτα πληρωμής ? Το θεϊκό είναι οτι ακυρώνουν κλειδιά μετά απο καιρό ενώ ξέρουν οτι δεν είναι legit . Πχ το δικό μου που είναι πρόσφατο ακόμα λειτουργεί παρόλο που το πήρα απο πωλητή που του έχουν ακυρωθεί
kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 3 λεπτά πριν, stark είπε Μήπως όλοι οι καμένοι από το Nord να ξεκινήσουμε νέο Topic για αναζήτηση άλλου VPN ; Για ποιον λογο; αφορα αυτη την "προσφορα" που αποδεικτηκε οτι ειναι scam. Αν καποιος αγορασει κλειδι πλεον μετα απο τα massive cancelations απο g2a, ειναι αξιος της μοιρας του. ειναι 99.9% σιγουρο οτι σε ολους θα ακυρωθει η συνδρομη.
manolis940 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 3 λεπτά πριν, stark είπε Μήπως όλοι οι καμένοι από το Nord να ξεκινήσουμε νέο Topic για αναζήτηση άλλου VPN ; Αυτό δεν κάνει; Θέλουμε κι άλλο;
stark Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Just now, kallair said: Για ποιον λογο; αφορα αυτη την "προσφορα" που αποδεικτηκε οτι ειναι scam. Αν καποιος αγορασει κλειδι πλεον μετα απο τα massive cancelations απο g2a, ειναι αξιος της μοιρας του. ειναι 99.9% σιγουρο οτι σε ολους θα ακυρωθει η συνδρομη. Ξαναδιάβασε προσεχτικά τι έγραψα 1 minute ago, manolis940 said: Αυτό δεν κάνει; Θέλουμε κι άλλο; Καλά μη βαράς. Δεν το είχα δει. 1
kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Μόλις τώρα, korakios είπε Παρόλο απο gpay δεν παίζει αμφισβήτηση συναλλαγής με την κάρτα πληρωμής ? Το θεϊκό είναι οτι ακυρώνουν κλειδιά μετά απο καιρό ενώ ξέρουν οτι δεν είναι legit . Πχ το δικό μου που είναι πρόσφατο ακόμα λειτουργεί παρόλο που το πήρα απο πωλητή που του έχουν ακυρωθεί μπορει να μην εχει φτασει ακομα ο ελεγχος στο δικο σου κλειδι ή να μην εχει ακυρωσει ακομα την revolut συνδρομη ο seller σου, απο την οποια πηρε το κλειδι. 1
korakios Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 5 λεπτά πριν, stark είπε Μήπως όλοι οι καμένοι από το Nord να ξεκινήσουμε νέο Topic για αναζήτηση άλλου VPN ; Αγορά όμως απο g2a αποκλειστικά 😂 3
stark Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Just now, korakios said: Αγορά όμως απο g2a αποκλειστικά 😂 No way 🙃
NSR00 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Καλησπέρα, Για να μην χάνετε χρόνο παίδες, εφόσον οι πωλητές μεταπωλουσαν τα promo, κάτι που θεωρείται abuse και τιμωρείται με άμεσο τερματισμό των κλειδιών/συνδρομών,. Mιλήστε με την Nord -- όπως έκαναν και τα άλλα παιδιά - για να έχετε γραπτά τον λόγο που τερματίστηκαν οι συνδρομές, έστω να μην σας ζαλίζουν οι πωλητές ή το g2a με screenshots κι ιστορίες, στείλτε ένα τυπικό μήνυμα στον πωλητή και ταυτόχρονα ανοίξτε ticket στο g2a, με το τι σας είπαν από την Nord. Ανάλογα τον τρόπο πληρωμής κοιτάξτε και τους όρους επιστροφής χρημάτων, πατώντας πάνω στο ότι η συνδρομή ήταν 24μηνη αλλά έληξε σε έναν μήνα. Δυστυχώς αυτό είναι το κακό με τα κλειδάδικα, ότι μια στο τόσο γίνονται τέτοια είτε από λάθη/αμέλεια, είτε εσκεμμένα ή γίνεται ακύρωση λόγω abuse. Εξού κι ο λόγος που δεν χρησιμοποιούν όλα PayPal.
kallair Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 6 λεπτά πριν, stark είπε Ξαναδιάβασε προσεχτικά τι έγραψα χαχα το "αναζητηση" το διαβασα σαν "συ-ζητηση".. μας χαζεψαν οι καρεοληδες.
korakios Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Σε εσάς που έληξε , κλείσατε συγκεκριμένη χρονική στιγμή ? Πχ τουλάχιστον έναν μήνα ?
Toolband Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, korakios είπε Σε εσάς που έληξε , κλείσατε συγκεκριμένη χρονική στιγμή ? Πχ τουλάχιστον έναν μήνα ? Απο οτι βλεπω οχι. Εγω ουτε μηνα δεν είχα 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις