Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μου απαντησε ο ενας απο τους 3 πωλητες και ηθελε να μου δωσει νεο κλειδι! χαχαχα αν εχεις τον θεο σου. του κανω δεν θελω νεο κλειδι, θελω full refund. η nord μου απαντησε οτι το κλειδι σου ήταν απο revolut account οποτε δεν μπορω να σε εμπιστευτω ξανα.

• Like 3
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Αυτά είδα και γιαυτο πήρα, αρα εχει μεγάλη ευθύνη η G2A.

Όπως ξαναείπα και οι 3 έχουν ευθύνη/"συνυπεύθυνοι" (πωλητής, g2a, NordVPN).

Βέβαια ο πωλητής είναι το μέρος που πολύ πιο δύσκολα θα βρεις το δίκιο σου ή θα "κυνηγήσεις" ακόμα και για απλή επιστροφή χρημάτων.

Αντίθετα τόσο το g2a όσο και το NordVPN έχουν τεράστιες ευθύνες για το μεγάλο θέμα (προφανώς τεράστιος αριθμός αγορών/κωδικών). Μάλιστα δεν ξέρω σε ποιον θα έριχνα και την μεγαλύτερη ευθύνη. Προσωπικά θα το ψάξω και θα το κυνηγήσω το θέμα με τον τρόπο που θεωρώ δόκιμο. Θα πω και εδώ το αποτέλεσμα.

Μόλις τώρα, kallair είπε

Μου απαντησε ο ενας απο τους 3 πωλητες και ηθελε να μου δωσει νεο κλειδι! χαχαχα αν εχεις τον θεο σου. του κανω δεν θελω νεο κλειδι, θελω full refund. η nord μου απαντησε οτι το κλειδι σου ήταν απο revolut account οποτε δεν μπορω να σε εμπιστευτω ξανα.

Σωστός !!!!

Επεξ/σία από ak156
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kallair είπε

Δηλαδη τι καθε μηνα θα σου δινει αλλο κωδικο? Μεχρι που θα φτασει αυτο? προσπαθω να καταλαβω την λογικη του πωλητη εσυ καλα του απαντησες.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, JIMCA είπε

Δηλαδη τι καθε μηνα θα σου δινει αλλο κωδικο? Μεχρι που θα φτασει αυτο? προσπαθω να καταλαβω την λογικη του πωλητη εσυ καλα του απαντησες.

ε ναι οι συνδρομες  ειχαν σεταριστει να μπουν σε vpn ρουτερς. Δεν γινεται να κανουμε σεταρισμα καθε 2 κ λιγο επειδη αυτοι ειναι λαμογια.

• Like 1
Δημοσ.

Και εξακολουθούν να υπάρχουν τα "φτηνά" κλειδιά...... (μη βάλω κανένα link και πάρει κανείς 😂)

• Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, sakisgri είπε

Και εξακολουθούν να υπάρχουν τα "φτηνά" κλειδιά...... (μη βάλω κανένα link και πάρει κανείς 😂)

ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για αυτό που έγινε σήμερα? 

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Είχε κανένας και 1tb και να του ακυρώθηκε, να δουμε μηπως οι πληρεις συνδρομές την έχουν γλυτώσει έστω προς το παρόν?

εγώ έχω πάρει , την "complete" έκδοση , αλλά είναι φρέσκια εβδομάδας . Ακόμα δουλεύει , αλλά εννοείται περιμένω να κλειδώσει σήμερα/αύριο.

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ak156 είπε

ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΟΣΤ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ για αυτό που έγινε σήμερα? 

Ναι θα το βάλω, αν και εκεί γράφουμε άλλα όχι για προσφορές, και σε ένα που έβαλα, το αφαίρεσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ερώτηση τώρα:
πες ότι δέχεται / προτείνει να κάνει ριφάντ τα χρήματα ο πωλητης / το g2a.
πως θα κάνεις την συναλλαγή ?
θα δεχτείς πχ κωδικό για άλλο προιόν (να σου κάνει πχ εκείνος αγορά άλλο προϊόν / κάποιο παιχνίδι αντίστοιχης αξίας) που ξέρεις αν είναι καθαρός κωδικός και όχι κανένας άκυρος πάλι?
θα δεχθείς να περάσει στο g2a πίστωση 20κάτι που δεν θα εμπιστεύσαι πια να αγοράσεις τίποτα ?
θα δώσεις στοιχεία λογαριασμού τράπεζας να σου περάσει το ποσό ?
πως ?
Από τη στιγμή που ξέρουμε πια ότι έχουμε να κάνουμε με απατεώνες ??

Επεξ/σία από SoullessRider
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SoullessRider είπε

ερώτηση τώρα:
θα δεχτείς πχ κωδικό για άλλο προιόν (να σου κάνει πχ εκείνος αγορά άλλο προϊόν / κάποιο παιχνίδι αντίστοιχης αξίας) που ξέρεις αν είναι καθαρός κωδικός και όχι κανένας άκυρος πάλι?
θα δεχθείς να περάσει στο g2a πίστωση 20κάτι που δεν θα εμπιστεύσαι πια να αγοράσεις τίποτα ?
πως ?

Όταν λέμε refund εννοούμε επιστροφή του ποσού στο ίδιο μέσο που πλήρωσες...π.χ. εάν πλήρωσες με Google Pay (που είχες π.χ. μία πιστωτική κάρτα) η επιστροφή θα γίνει εκεί. Πρακτικά ακύρωση/αντιλογισμός της συναλλαγής που έκανες. Αλλιώς δεν είναι refund, είναι κάτι άλλο.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, SoullessRider said:

ερώτηση τώρα:
θα δεχτείς πχ κωδικό για άλλο προιόν ?
πως ?

Refund δέχεσαι μόνο μέσω μνμ στο conversation που εχεις ανοίξει με τον πωλητη. Θα εμφανιστεί ένα pop up που θα λέει ότι ο seller πρότεινε refund και μετά το αποδέχεσαι. Ποτέ δεν ανοίγεις κάποιο εξωτερικό link και εννοείται δεν δίνεις στοιχεία της κάρτας ή κάποιο τραπεζικό λογαριασμό.

Γράφει και εδώ για το refund:

https://supporthub.g2a.com/marketplace/en/Problem-Solving/how-to-recognize-a-fraudulent-or-scam-activity-in-conversations-with-sellers

https://supporthub.g2a.com/marketplace/en/Problem-Solving/how-can-i-contact-the-seller-if-i-have-a-question-or-problem-with-my-item

Επεξ/σία από thomasG4
  • Like 2
Δημοσ.
Refund issued

Depending on the payment method, the money will get back to you in up to 28 business days

O πωλητης που μου προτεινε να μου δωσει νεο κλειδι, τελικα εκανε full refund που ζητησα. μενουν αλλες 2 συνδρομες...

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μήπως έπρεπε να καταλάβουμε ότι ήταν από revolut (το είχε γράψει ένας φίλος, δεν θυμάμαι ποίος για να του δώσω credit, αλλά εμάς μας άρεσε και τον αγνοήσαμε 😋) από τον κωδικό? βλέπω 2 που έχω και τα 2 έχουν το REV μέσα "NVSREV2kmmyx*********"

Επεξ/σία από sakisgri
  • Like 1
Δημοσ.

Τί εννοεί ο ποιητής?

Thanks, due to a open chargeback we are unable to issue a refund

If you could close the chargeback, I can request g2a team to issue you a manual refund.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, turbat0s είπε

Τί εννοεί ο ποιητής?

Thanks, due to a open chargeback we are unable to issue a refund

If you could close the chargeback, I can request g2a team to issue you a manual refund.

Έκανες αμφισβήτηση σε τράπεζα?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...