Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, stark είπε

Μήπως όλοι οι καμένοι από το Nord να ξεκινήσουμε νέο Topic για αναζήτηση άλλου VPN ;

Το προβλημα ειναι οτι υποστηριζετε ενα VPN που τα σκαει για να διαφημιζεται παντου, εχει προσφορες μεσα σε καθε εφαρμογη (γινε μελος στο ταδεsite.gr και κερδισε συνδρομη στο Nord VPN) και ολο το χρονο κανει εκπτωσεις, τοσο πολυ αγαπάει τον κόσμο που το μονο που θελει ειναι να γινει προσιτό σε κάθε σπίτι. Τα σοβαρά VPN δε χρειαζονται διαφημιση ουτε κανουν εκπτωσεις στα 5 ευρω που ζητανε το μηνα, δε θα μου φαινοταν καθολου παραξενο να εχει μια απο τις μεγαλυτερες συλλογες προσωπικων δεδομενων μετά από ονοματα οπως το facebook και τη google.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ak156 είπε

Όπως ξαναείπα και οι 3 έχουν ευθύνη/"συνυπεύθυνοι" (πωλητής, g2a, NordVPN).

Βέβαια ο πωλητής είναι το μέρος που πολύ πιο δύσκολα θα βρεις το δίκιο σου ή θα "κυνηγήσεις" ακόμα και για α

Αντίθετα τόσο το g2a όσο και το NordVPN έχουν τεράστιες ευθύνες για το μεγάλο θέμα (προφανώς τεράστιος αριθμός αγορών/κωδικών). Μάλιστα δεν ξέρω σε ποιον θα έριχνα και την μεγαλύτερη ευθύνη. Προσωπικά θα το ψάξω και θα το κυνηγήσω το θέμα με τον τρόπο που θεωρώ δόκιμο. Θα πω και εδώ το αποτέλεσμα.

Σωστός !!!!

Φίλε μου το Nord κατά 100% θα έχει δικλείδες ασφαλείας στους όρους της, είτε για αγορά από την ίδια, είτε για τα promo που δίνει μέσω τρίτων που απαγορεύει ρητά την μεταπώληση ή και την απλή μεταβίβαση των κλειδιών, με το δικαίωμα άσκησης του αντίστοιχου τερματισμό αυτών.

Από τον πωλητή καθόλου δύσκολο να βρεις το δίκαιο σου, καθώς α) πούλησε συνδρομή με διάρκεια ενός χρόνου και κράτησε έναν μήνα, β) δεν είχε καν δικαίωμα μεταπώλησης, γ) σίγουρα παραβιάζει και τους όρους της πλατφόρμας του g2a καθώς το κλειδί εξ αρχής ήταν δεσμευτικά στον ίδιο. 

Το g2a σίγουρα για τους παραπάνω λόγους πρέπει να παρέμβει και να μπει μπροστά εξουσιοδοτόντας αποζημίωση εις το ακέραιον στον ίδιο τρόπο πληρωμής, στην περίπτωση που ο πωλητής το παίξει τρελιτσα. 

Στην ουσία είναι σαν να πούλησε κάποιος ένα promo παιχνίδι κονσόλας - σαν αυτά που δίνουν στους διαγωνισμούς - αλλά σε ψηφιακή μορφή. Απαγορεύεται κι επειδή ήταν σε ψηφιακή μορφή δεν μπορούσε να το γνωρίζει ο αγοραστής.

Οπότε τα σημεία κλειδιά είναι ότι δεν είχε δικαίωμα να το πουλήσει συν να επικαλεστεί ο αγοραστής άγνοια περί της προελεύσεως του κλειδιού.

• Like 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, JIMCA είπε

Το πρωτο κλειδι που μου εστειλε ο keyspremium ηταν κανονικο χωρις δλδ να γραφει REV αλλα ηταν μονο για το nordvpn και μετα μου εστειλε αλλο κλειδι και για το nordpass και για τον 1tb χωρο που ειχα πληρωσει και το δευτερο κλειδι γραφει αυτο που λες NVCREV5... ΟΠΟΤΕ μονο οποιος εχει κλειδι με το nvcrev τον ηπιε?

Μάλλον..

Όχι ακριβώς, πιστεύω θα πάρουμε τα χρήματα πίσω, όπως και να γίνει.

Ξεκίνα με τον πωλητή, αν γράφει μ@λ@**** μετά στο G2A, αν και από εκεί δεν γίνει κάτι (δεν το πιστεύω) μετά αμφισβήτηση στη τράπεζα.

Δημοσ.

Κι εγω το ιδιο θεμα με τον Keyspremium.Καντε ενα κοπο παιδια σας παρακαλω και βαλτε copy paste τα μηνυματα σας προς ολα τα support να τα βαλουμε κι εμεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωρε γλεντια, παλι καλα εχουν κανει κοτσανα οι πωλητες γιατι νομιζα εξαιτιας μου εφαγε η συνδρομη του ξαδερφου ban :P

Περα απο την πλακα παροτι ητανε πολυ καλη περιπτωση τοση φθηνη συνδρομη, θεωρω οτι ανετα μπορει να μαζευτει κοσμος και να μοιραστει μια συνδρομη απλα να παρει κατευθειαν απο την πηγη κλειδακι.Ειτε αυτο ειναι nordvpn ειτε proton αφου δινουν μεχρι 10 συσκευες προστασια.

Το nordvpn στο basic βγαινει γυρω στα 80+€ στα 2 χρονια και 3-4 μηνες δωρο το proton 100+€ για 2 χρονια.

Με λιγα λογια αν μαζευτειτε 3-4 ατομα ουσιαστικα θα πληρωσετε εκαστος απο 20-35€ καπου εκει αναλογως ποσοι θα μοιραστειτε μια συνδρομη ιδανικα δεν θελει να την μοιραστειτε 10 ατομα αφου ειναι για 10 συσκευες και ολο κ καποιος πονηρος θα βαλει 2-3 συσκευες.Βεβαια δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση και μην γινει καν ban παλι αλλα θεωρητικα θα ειστε κομπλε.

Επισης ασχετο αλλα μια χαρα κατεβαζεις torrent me nordvpn απλα πας και βαζεις στην εφαρμογη που χρησιμοιποιεις τις ρυθμισεις που σου λεει η σελιδα της nord και απο εκει περα εισαι ετοιμος.Ουτε χρειαζεται να αλλαζεις συνεχεια πορτες οπως εγραψαν καποιοι ουτε τιποτα.

Επεξ/σία από icenex
  • Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, korakios said:

εγώ έχω πάρει , την "complete" έκδοση , αλλά είναι φρέσκια εβδομάδας . Ακόμα δουλεύει , αλλά εννοείται περιμένω να κλειδώσει σήμερα/αύριο.

Korakie υποπτεύομαι ότι η Ρεβο μπορεί πχ να κάνει εκκαθαρίσεις μια φορα αρχή καθε μηνα να βλεπει αν εισαι ενεργος κλπ ή να βλέπει και να περνάει 1 μηνας πχ από τότε που ενεργοποίησες το αντιστοιχο προγραμμα που δίνει τη δωρεαν συνδρομη vpn και δεν εχει καμια σχέση με την ίδια τη Nord. Επίσης δε θυμαμαι καλα αλλα νομίζω η complete ηταν για το πληρες metal της ρεβο και μπορεί να έδινε και τρίμηνο περιθώριο να ακυρώσεις γι αυτό ρωταω μηπως καταλαβουμε πόσο θα κρατήσει ακόμα πριν ακυρωθεί και η δική μας.

Ηλπιζα βεβαια με αυτα που ειχαν πει και μερικοι εδώ ότι θα κράταγε κανενα 6μηνο τουλάχιστο οπότε θα εβγαζε τα λεφτα της αλλά για μήνα ούτε λόγος!

• Like 1
Δημοσ.

Είχα ξενερώσει γιατί όταν αποφάσισα να αγοράσω την προσφορά της Nord γτ όλοι οι πωλητές (με χιλιάδες πωλήσεις) είχαν ανεβάσει την τιμή 60€+ και υπήρχαν μόνο ελάχιστοι με πολύ λίγες πωλήσεις που τα έδιναν 15-25€ και φοβήθηκα να το αγοράσω 

Σήμερα ανακάλυψα τι συμβαίνει με το κλειδί και νιώθω τυχερός (πάντως όσοι έχετε ανάγκη για άμεσο VPN έχει δύο μήνες δωρεάν μέσω Eneba η Surfshark VPN απλά κάντε ακύρωση πριν λήξει γιατί μετά χρεώνουν αυτόματα κ ισχύει για νέους χρήστες) 

Επίσης συμφωνώ Καλή ιδέα ένα νέο topic για αναζήτηση νέου VPN και εγώ δεν ξέρω ποιο να αγοράσω μετά την Surfshark 

Δημοσ.

Έχω ψιλομπερδευτεί με την πληρωμή που έκανα.Μέσα στις ρυθμίσεις του Nordvpn account, βλεπω τα παρακάτω.

Spoiler

2025-05-08192957.jpg.107ef0a77e5c4bb7c9c6773bfd1e1188.jpg2025-05-08193040.jpg.a33b369980adf82f898d4aca8e59c844.jpg

Πλήρωσα με Gpay (αν θυμάμαι καλά)

Γιατί το ποσό είναι 0.00 ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, warewolf είπε

Έχω ψιλομπερδευτεί με την πληρωμή που έκανα.Μέσα στις ρυθμίσεις του Nordvpn account, βλεπω τα παρακάτω.

Απόκρυψη περιεχομένων

2025-05-08192957.jpg.107ef0a77e5c4bb7c9c6773bfd1e1188.jpg2025-05-08193040.jpg.a33b369980adf82f898d4aca8e59c844.jpg

Γιατί είναι voucher δεν μπορεί να ξέρει πόσο το αγόρασες 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, warewolf said:

Hide contents

Γιατι είναι μεσω κουπονιου/κλειδιου. Οταν πληρωνεις σε αυτους κατευθειαν εμφανίζει ποσό

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Panosss_2023 είπε

Επίσης συμφωνώ Καλή ιδέα ένα νέο topic για αναζήτηση νέου VPN και εγώ δεν ξέρω ποιο να αγοράσω μετά την Surfshark 

Υπάρχει ήδη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως ΚΑΙ με το Surfshark VPN που ανέφερε ο φίλος pANOSSS_2023, και πάλι έχει πωλητές που πουλάνε συνδρομή, με 0.003 ευρω, ή 8, 32, 39, 53 ευρώ κλπ και όλοι μόνο μέσω apple/google pay.

Μήπως τώρα που καήκαμε από το χυλό, να μην ψάχνουμε κλειδάκια με ευτελιστικές τιμές. ?

Σίγουρα το Nordvpn είναι τσιμπημένο συγκριτικά με άλλα.  Αν υπάρχουν άλλα εξίσου καλά σε όλο το πακέτο που να αφορά μόνο τις υπηρεσίες που χρειαζόμαστε, ας οδηγηθούμε σε κάποιο άλλο νήμα για κουβέντα εναλλακτικών επιλογών. (όπως π.χ. σαν αυτό που αναφέρθηκε από πάνω)

Επεξ/σία από warewolf
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, icenex είπε

Ωρε γλεντια, παλι καλα εχουν κανει κοτσανα οι πωλητες γιατι νομιζα εξαιτιας μου εφαγε η συνδρομη του ξαδερφου ban :P

Περα απο την πλακα παροτι ητανε πολυ καλη περιπτωση τοση φθηνη συνδρομη, θεωρω οτι ανετα μπορει να μαζευτει κοσμος και να μοιραστει μια συνδρομη απλα να παρει κατευθειαν απο την πηγη κλειδακι.Ειτε αυτο ειναι nordvpn ειτε proton αφου δινουν μεχρι 10 συσκευες προστασια.

Το nordvpn στο basic βγαινει γυρω στα 80+€ στα 2 χρονια και 3-4 μηνες δωρο το proton 100+€ για 2 χρονια.

Με λιγα λογια αν μαζευτειτε 3-4 ατομα ουσιαστικα θα πληρωσετε εκαστος απο 20-35€ καπου εκει αναλογως ποσοι θα μοιραστειτε μια συνδρομη ιδανικα δεν θελει να την μοιραστειτε 10 ατομα αφου ειναι για 10 συσκευες και ολο κ καποιος πονηρος θα βαλει 2-3 συσκευες.Βεβαια δεν ξερω τι γινεται σε αυτην την περιπτωση και μην γινει καν ban παλι αλλα θεωρητικα θα ειστε κομπλε.

Επισης ασχετο αλλα μια χαρα κατεβαζεις torrent me nordvpn απλα πας και βαζεις στην εφαρμογη που χρησιμοιποιεις τις ρυθμισεις που σου λεει η σελιδα της nord και απο εκει περα εισαι ετοιμος.Ουτε χρειαζεται να αλλαζεις συνεχεια πορτες οπως εγραψαν καποιοι ουτε τιποτα.

Φίλε μου δεν θα το συνιστούσα. Συνήθως το VPN το δίνεις και σε κάποιον άλλο. 

Αν μαζευτούν 3-4 με διαφορετικές διευθύνσεις IP υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να γίνει λόγος για abuse της συνδρομής με συνέπεια τον τερματισμό της.  

Μην μπερδεύεις το 4 ή 10 διαφορετικές συσκευές που λέει η κάθε VPN εταιρία με τις διευθύνσεις σύνδεσης στην υπηρεσία. 

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, agnostos99 είπε

Korakie υποπτεύομαι ότι η Ρεβο μπορεί πχ να κάνει εκκαθαρίσεις μια φορα αρχή καθε μηνα να βλεπει αν εισαι ενεργος κλπ ή να βλέπει και να περνάει 1 μηνας πχ από τότε που ενεργοποίησες το αντιστοιχο προγραμμα που δίνει τη δωρεαν συνδρομη vpn και δεν εχει καμια σχέση με την ίδια τη Nord. Επίσης δε θυμαμαι καλα αλλα νομίζω η complete ηταν για το πληρες metal της ρεβο και μπορεί να έδινε και τρίμηνο περιθώριο να ακυρώσεις γι αυτό ρωταω μηπως καταλαβουμε πόσο θα κρατήσει ακόμα πριν ακυρωθεί και η δική μας.

Ηλπιζα βεβαια με αυτα που ειχαν πει και μερικοι εδώ ότι θα κράταγε κανενα 6μηνο τουλάχιστο οπότε θα εβγαζε τα λεφτα της αλλά για μήνα ούτε λόγος!

καλύτερα να ακυρωθεί νωρίς για να ξεμπλέξουμε και νωρίς .

Ευτυχώς δεν άφησα αξιολόγηση μιας και ήμουν προετοιμασμένος για τέτοια σκηνικά . Βασικά δε θα πολυασχοληθώ με πέρα δώθε nord,g2a,πωλητή , όταν κλειδώσει και δε μου κάνει refund χωρίς πολλά-πολλά απλά θα αφήσω αξιολόγηση 😛

1 ώρα πριν, icenex είπε

Εκτός απο το θεωρητικό , υπάρχει και το πρακτικό του οτι μου δίνεις κλειδί και κάνω μεγάλη χοντράδα και τρέχεις (και) εσύ μετά .

Share σε αγνώστους , "φίλους" κτλ , με τίποτε ....

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...