achilleas1978 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) στην σελιδα του nord https://order.nordvpn.com/payment/?product_group=nordvpn&nord_origin=nordvpn&product_period=2_year¤cy=EUR&step2_nav_off=true&bundle_type=basic&cart_id=36627247-f373-427a-a7e6-8b8ba56a1837 για το basic λεει 103 ευρω για 2 χρονια Επεξ/σία 8 Μαϊου από achilleas1978
agnostos99 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 minutes ago, korakios said: καλύτερα να ακυρωθεί νωρίς για να ξεμπλέξουμε και νωρίς . Ευτυχώς δεν άφησα αξιολόγηση μιας και ήμουν προετοιμασμένος για τέτοια σκηνικά . Βασικά δε θα πολυασχοληθώ με πέρα δώθε nord,g2a,πωλητή , όταν κλειδώσει και δε μου κάνει refund χωρίς πολλά-πολλά απλά θα αφήσω αξιολόγηση 😛 Καλα refund θα κανουν θελουν δε θελουν, αν δε δεχτει ο πωλητης θα παει g2a μετα την ευθυνη την εχουν αυτοι, τι ειναι μονο για να παιρνουν τις προμηθειες? Κανονικά η αξιολογηση πρέπει να παει από τωρα γιατι απ ότι καταλαβα παραπανω ακομα πουλανε αλλά οκ αν δειξει αμεση κατανοηση ισως μια ουδετερη να μπει!!!!
Panosss_2023 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 8 λεπτά πριν, warewolf είπε Πάντως ΚΑΙ με το Surfshark VPN που ανέφερε ο φίλος pANOSSS_2023, και πάλι έχει πωλητές που πουλάνε συνδρομή, με 0.003 ευρω, ή 8, 32, 39, 53 ευρώ κλπ και όλοι μόνο μέσω apple/google pay. Μήπως τώρα που καήκαμε από το χυλό, να μην ψάχνουμε κλειδάκια με ευτελιστικές τιμές. ? Σίγουρα το Nordvpn είναι τσιμπημένο συγκριτικά με άλλα. Αν υπάρχουν άλλα εξίσου καλά σε όλο το πακέτο που να αφορά μόνο τις υπηρεσίες που χρειαζόμαστε, ας οδηγηθούμε σε κάποιο άλλο νήμα για κουβέντα εναλλακτικών επιλογών. (όπως π.χ. σαν αυτό που αναφέρθηκε από πάνω) Αυτό που ανέφερα βέβαια είναι στην Eneba και γενικά δεν υπάρχουν εκεί κλειδιά σε χαμηλές τιμές και είναι αρκετά αξιόπιστο πιστεύω , απλά τυχαίνει να έχει αυτή την προσφορά του Το G2A το φοβήθηκα από την στιγμή που διάβαζα σχόλια για μούφα πωλήσεις, βέβαια διάβαζα ότι αρκετές φορές τα λεφτά τα έπαιρνες πίσω αλλά το θέμα δεν είναι μόνο να μην χάσουμε τα λεφτά μας αλλά να γίνει κ η δουλειά μας Καλύτερα ένα φθηνό VPN αν τσιγγούνευομαστε τα ακριβά 1
agnostos99 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 minutes ago, achilleas1978 said: στην σελιδα του nord https://order.nordvpn.com/payment/?product_group=nordvpn&nord_origin=nordvpn&product_period=2_year¤cy=EUR&step2_nav_off=true&bundle_type=basic&cart_id=36627247-f373-427a-a7e6-8b8ba56a1837 για το basic λεει 103 ευρω για 2 χρονια Δεν έχει τόσο περι τα 60-70 ευρώ είναι αν βαλεις κουπονια που κυκλοφορουν συνεχεια δεξια αριστερα και επισης επιλεγεις και μια χωρα χωρις ΦΠΑ για να μη σε χρεωσει και αυτο το 20+. Αλλα αν δεις πιο πανω εχει και με επιστροφή του ποσου μεσω sites.
achilleas1978 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου από εδώ https://softworld.gr/product/nordvpn-1-year-software-license-κωδικός-μόνο/ ειναι αξιόπιστο η όχι;
ALBA13 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 ώρες πριν, kallair είπε Refund issued Depending on the payment method, the money will get back to you in up to 28 business days O πωλητης που μου προτεινε να μου δωσει νεο κλειδι, τελικα εκανε full refund που ζητησα. μενουν αλλες 2 συνδρομες... Με ποιον πωλητή το πέτυχες?
GABI9 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου K γω απο kingsoft παπαλα του ζηταω επιστροφη χρηματων δεν μου εχει απαντησει ακομα
VasKag Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 15 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Δεν έχει τόσο περι τα 60-70 ευρώ είναι αν βαλεις κουπονια που κυκλοφορουν συνεχεια δεξια αριστερα και επισης επιλεγεις και μια χωρα χωρις ΦΠΑ για να μη σε χρεωσει και αυτο το 20+. Αλλα αν δεις πιο πανω εχει και με επιστροφή του ποσου μεσω sites. Και τι, βαζουμε ετσι χυμα μια χωρα με 0 φπα και ολα οκ?
kotsonatos04 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 2 λεπτά πριν, perikliskara είπε Μετά την απάτη του G2A δεν εμπιστεύομαι τίποτα Συγνώμη, αυτό περίμενες για να (μην) εμπιστευθείς g2a, game flip etc etc? Και δεν είναι απάτη. Απάτη είναι αν δεν δικαιωθείς, δεν πάρεις τα χρήματα σου πίσω, εγώ με g2a 2 φορές μια χαρά τα πήρα τα χρήματά μου πίσω Δηλαδη από πωλητή eBay, δεν την έχει πατήσει κανένας; Κι όταν την πάτησε είπαμε «μετά από αυτό δεν ξανά εμπιστεύομαι το eBay»; Το ότι πολλοί (δεν αναφέρομαι προσωπικά σε σένα), χωρίς εμπειρία σε παρόμοια marketplaces, είδατε φως και μπήκατε και νομίζατε πως όλα είναι καλώς καμωμένα, αγοράστε από επίσημους ιστότοπους και ησυχάσετε. 2
agnostos99 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 18 minutes ago, achilleas1978 said: από εδώ https://softworld.gr/product/nordvpn-1-year-software-license-κωδικός-μόνο/ ειναι αξιόπιστο η όχι; Όχι βεβαια, αυτοι ειναι πιο ακριβοι απο το να το παρεις απο το ιδιο το σαιτ!!!! 6 minutes ago, VasKag said: Και τι, βαζουμε ετσι χυμα μια χωρα με 0 φπα και ολα οκ? Ναι δοκιμασε μεχρι να βρεις μια με 0. Νοτια Αμερική, Αφρική Ασία. Α όλες οι πρώτες στο drop down 0 έχουν!!! Επεξ/σία 8 Μαϊου από agnostos99
VasKag Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 7 λεπτά πριν, agnostos99 είπε Όχι βεβαια, αυτοι ειναι πιο ακριβοι απο το να το παρεις απο το ιδιο το σαιτ!!!! Ναι δοκιμασε μεχρι να βρεις μια με 0. Νοτια Αμερική, Αφρική Ασία. Α όλες οι πρώτες στο drop down 0 έχουν!!! Ποιες χωρες εχουν μηδεν το βρισκουμε. Δε παιζει ρολο απο ποια χωρα κανεις την πληρωμη?
agnostos99 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 6 minutes ago, VasKag said: Ποιες χωρες εχουν μηδεν το βρισκουμε. Δε παιζει ρολο απο ποια χωρα κανεις την πληρωμη? Πολλά χρόνια τώρα όχι. Δε νομίζω να έχει αλλάξει κάτι αυτους τους τελευταίους μήνες! Παραπανω αναφερθηκε και cashback site αν θέλει κάποιος να δοκιμασει και να παρει πισω το μεγαλυτερο ποσοστό αλλα σε 3-4 μηνες!! Επεξ/σία 8 Μαϊου από agnostos99
Προτεινόμενες αναρτήσεις