sakisgri Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 24 λεπτά πριν, achilleas1978 είπε από εδώ https://softworld.gr/product/nordvpn-1-year-software-license-κωδικός-μόνο/ ειναι αξιόπιστο η όχι; Αν είναι να δώσεις τόσα, στο Youtube και σε ιστοσελίδες υπάρχουν πάρα πολλοί που διαφημίζουν το NordVpn και αν το πάρεις από το link που βάζουν το παίρνεις αρκετά φτηνότερα (ανάλογα την έκπτωση). Θα κοιτάξω κάποια στιγμή και για κανένα άλλο, με killswitch για android tv/tv box με την ευκαιρία, ότι βρω θα το ανεβάσω. 12 λεπτά πριν, GABI9 είπε Στον πωλητη ζητμε ειστροφη η στην πλατφορμα? Στο app σε κινητό δεν βρήκα να μιλήσεις με τον πωλητή. Εδώ έχει πως το κάνεις από browser https://supporthub.g2a.com/marketplace/en/Problem-Solving/how-can-i-contact-the-seller-if-i-have-a-question-or-problem-with-my-item Καντο έτσι: 2. Via the “Buyer/seller conversation” option in Dashboard Διότι στην αρχή το έκανα από το "Order History" αλλά δεν έδειχνε ότι επιτρέπεται μέχρι 1000 χαρακτήρες, και έτσι μετά δοκίμασα με το πιο πάνω τρόπο και το είδα. Και επειδή δεν έφταναν 1000 χαρακτήρες να κανω copy paste την απάντηση από το NordVpn, ανέβασα screenshots (επιτρέπει μέχρι 5) Την απάντηση που είναι ίδια σε όλους, αν τη θέλει κάποιος, την έχει ανεβάσει εδώ ο φίλος @lgre_p https://www.insomnia.gr/forums/topic/841121-nordvpn-έπτωση-75-σε-24μηνη-συνδρομή-4-μήνες-δώρο-μικρότερη-έκπτωση-και-για-12μηνη-συνδρομή-χωρίς-το-δώρο/#findComment-60723509 2
korakios Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 29 λεπτά πριν, GABI9 είπε K γω απο kingsoft παπαλα του ζηταω επιστροφη χρηματων δεν μου εχει απαντησει ακομα τραγικό , έπρεπε να σου απαντήσει πριν καν στείλεις , αργοπορία το παλικάρι 😂 4
GABI9 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) νε βρε κορακιε καντους τεμεναδες κιολας, οταν εστελνε απο revolut ομως κλειδια, τα χρηματα τα πηρε στο τσακ μπαμ 😊 Επεξ/σία 8 Μαϊου από GABI9 2
sakisgri Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Μόλις τώρα, GABI9 είπε νε βρε κορακιε καντους τεμεναδες κιολας, οταν εστελνε απο revolut ομως κλειδια, τα χρηματα τα πηρε στο τσακ μπαμ Δεν ξέρεις από ποια χώρα είναι ο πωλητής, μπορεί να είναι μεσάνυχτα τώρα εκεί. Κανε υπομονή αν δεν απαντήσει μέχρι αύριο μεσημέρι/απόγευμα θα το προωθήσουμε στην G2A. 4
GABI9 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) Για να συνεχισω λιγο την πλακα οταν ειναι να πουλησει δεν κοιμαται ποτε ομως, γαριδα το ματι..η G2A λεει μετα απο μια εβδομαδα που δεν εχεις λαβει απαντηση προχωρας σε καταγγελια στην πλατφορμα... Επεξ/σία 8 Μαϊου από GABI9 1
sakisgri Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου Παιδιά πάντως βλέπω το IPvanish που έχει και killswitch για android tv/tv box (αν δεν κάνω λάθος με ξεχωριστό app) μια χαρά τιμή έχει, 52€ για 2 χρόνια. https://www.ipvanish.com/pricing/ Αν το ψάξουμε λίγο και είναι οκ από ταχύτητα, no logs και για torrents και βρούμε και καμία ψιλο έκπτωση από κάπου, νομίζω είναι καλά.
GABI9 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου κ το surfshark το υποστηριζει με πιο πολλους servers με ενα δεκαρικο περιπου παραπανω στα δυο χρονια
sakisgri Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 λεπτό πριν, GABI9 είπε κ το surfshark το υποστηριζει με πιο πολλους servers με ενα δεκαρικο περιπου παραπανω στα δυο χρονια Ναι Surfshark, Protonvpn και ipvanish 1
warewolf Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου με κουπόνι που καταλήγει σε 27 μήνες nordvpn Basic με 70.92 ευρώ χωρίς φπα, (2,62/μήνα) θεωρείται καλή προσφορά ?
iliata2410 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου παιδιά άποψή μου είναι άν είναι να αγοράσετε vpn πάρτε κατευθειαν απο το σαιτ ,και οχι απο ebay 2ga και αλλους απατεωνισκους,για το 2ga ας μην μιλησω. Εναλλακτικη για πιο φθηνοτερα υπηρεσιες debrid βαλτε ,θα με πειτε τωρα οι υπηρεσιες debrid δεν βοηθανε σε ιστοσελιδες streaming παρα μονο σε torrent
APPLEGEEK Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 5 λεπτά πριν, iliata2410 είπε παιδιά άποψή μου είναι άν είναι να αγοράσετε vpn πάρτε κατευθειαν απο το σαιτ ,και οχι απο ebay 2ga και αλλους απατεωνισκους,για το 2ga ας μην μιλησω. Εναλλακτικη για πιο φθηνοτερα υπηρεσιες debrid βαλτε ,θα με πειτε τωρα οι υπηρεσιες debrid δεν βοηθανε σε ιστοσελιδες streaming παρα μονο σε torrent Εχασα 20 ευρώ απο εκει
icenex Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 1 ώρα πριν, NSR00 είπε Φίλε μου δεν θα το συνιστούσα. Συνήθως το VPN το δίνεις και σε κάποιον άλλο. Αν μαζευτούν 3-4 με διαφορετικές διευθύνσεις IP υπάρχει πάντα το ενδεχόμενο να γίνει λόγος για abuse της συνδρομής με συνέπεια τον τερματισμό της. Μην μπερδεύεις το 4 ή 10 διαφορετικές συσκευές που λέει η κάθε VPN εταιρία με τις διευθύνσεις σύνδεσης στην υπηρεσία. Ε καλα δηλαδη αν εγω παρω μονος μου συνδρομη και εχω κινητο να βλεπω νετφλιξ αμερικης στο δρομο, λαπτοπ στην δουλεια να κατεβαζει κ πισι στο σπιτι να κατεβαζει τι θα μου πουνε?Παλι σε 3 διαφορετικες ip Θα ειμαι, νομιζω το προβλημα θα υπαρχει αν ο ενας ζει στην ινδια, ο αλλος τουρκια κ παει λεγοντας αν εισαι στην ιδια πολη δεν νομιζω να δημιουργηθει θεμα και εφοσον μιλαμε για 3-4 ατομα ποσο μαλλον αν δουλευουν μαξ 4-5 συσκευες ταυτοχρονα.Προφανως θα ξερουν οτι τις μοιραζεσαι αλλα δεν θα γινεται τρελο abuse και οπως εξηγησα ειναι εφικτο να δουλευουν 3-4 συσκευες απο διαφορετικη ip οπως εδειξα στο παραδειγμα μου. Βεβαια εχει το ρισκο του δεν θα πω ψεμματα αν και θεωρω με 3 ατομα διαμοιρασμο κ εφοσον ειναι εμπιστα ατομα δεν θα εχεις θεμα. 1 ώρα πριν, korakios είπε Εκτός απο το θεωρητικό , υπάρχει και το πρακτικό του οτι μου δίνεις κλειδί και κάνω μεγάλη χοντράδα και τρέχεις (και) εσύ μετά . Share σε αγνώστους , "φίλους" κτλ , με τίποτε .... Καλα και εγω να ειμαι ειλικρινης απο εδω μεσα δεν θα εμπιστευομουν κανεναν ισως 1-2 ατομα αλλα και παλι δεν θα εβαζα κ το χερι μου στην φωτια.Απο εκει κ περα ανεφερα την λυση του διαμοιρασμου μηπως θελει καποιος να μοιραστει το κοστος με 1-2 φιλους μαξ 3 γιατι οπως γραφω πιο πανω διακινδυνευεις να φας ban ποσο μαλλον αν δουνε οτι μπαινει κοσμος απο διαφορετικη χωρα η πολη.Οποτε καλο ειναι να το κανεις με 2 εμπιστα ατομα που μενετε κοντα(ιδια πολη) και μαξ χρησιμοποιειτε 1-2 συσκευες οποτε στην χειροτερη περιπτωση να παιζουν 6 συσκευες ταυτοχρονα.Σπανιο αν με ρωτας εγω που εχω κ λαπτοπ κ πισι σταθερο κ ταμπλετ κ κινητο μονο στο πισι κ λαπτοπ θα το βαλω το vpn και συνηθως οταν το ενα θα παιζει το αλλο στις 99 των περιπτωσεων θα ειναι κλειστο. 1
sakisgri Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου 13 λεπτά πριν, warewolf είπε με κουπόνι που καταλήγει σε 27 μήνες nordvpn Basic με 70.92 ευρώ χωρίς φπα, (2,62/μήνα) θεωρείται καλή προσφορά ? Με φ.π.α πάει στα 100€ περίπου, η δεν θα πληρώσεις Φ.Π.Α.?
agnostos99 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου (επεξεργασμένο) 25 minutes ago, warewolf said: με κουπόνι που καταλήγει σε 27 μήνες nordvpn Basic με 70.92 ευρώ χωρίς φπα, (2,62/μήνα) θεωρείται καλή προσφορά ? Αν ειναι απο το ιδιο το σαιτ της Νορντ πιστεύω δε θα βρεις φθηνότερα. Μετά πας σε λυσεις Eneba κλπ σαιτ που εχουν συνδρομες με 30ευρω/έτος. https://www.allkeyshop.com/blog/buy-nordvpn-cd-key-compare-prices/ Επεξ/σία 8 Μαϊου από agnostos99
iliata2410 Δημοσ. 8 Μαϊου Δημοσ. 8 Μαϊου μια διευκρινηση λιγο.παιρνει καποιος vpn πχ απο το σαιτ της nord 10 συσκευες λεει.αυτο τι σημαινει ταυτοχρονα 10 συσκευες στην ιδια ip διευθηνση; η οπουδηποτε; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις