Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ζήτησα επιστροφή, μου πρότεινε 2-3 φορές νέο κλειδί, αρνήθηκα όλες τις φορές και τελικά μου επέστρεψε τα χρήματα. Το δοκιμάσαμε, δεν το πετύχαμε, πήραμε τα λεφτά μας πίσω ανώδυνα, τέλος καλό, όλα καλά! 😊

• Like 5
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, sakisgri said:

Δεν ξέρω αν το έγραψες, πόσο πλήρωσες για το proton?

Προσωπικα αρχισα να πληρωνω για proton mail. Μετα απο καποιες βδομαδες ξεκινησε η φαση με την φρενιτιδα με τα VPN και αναβαθμισα το πακετο μου για να περιλαμβανει το "paid" vpn γιατι ηθελα το split tunneling και μονο η paid εκδοση του το ειχε. Πληρωνω με τον μηνα και βγαινει 12.99 ευρω (λινκ εδω). Σιγουρα αν πληρωσω μια και εξω ετησια συνδρομη θα μου εβγαινε πιο φτηνα , αλλα δεν μου περισσευει 100αρικο να το σκασω αυτη την στιγμη.
Βεβαια υπαρχει και "σκετο" το proton vpn (λινκ εδω) και βγαινει πιο οικονομικα. Ενα 60αρι για εναν χρονο το proton vpn plus και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.

Παιδια οποιος δεν εχει να τα σκασει να αγορασει vpn ακριβό. Nord, proton κλπ... γιατί δεν αγοράζετε από παιδιά που πουλάνε λογαριασμο για μια συσκευή..  με 1.8 περίπου το μήνα. Έχω αγοράσει και nord  το ειχα 4 μηνες και τώρα κάνα 2 μηνός εχω proton από gosplit η spliit.com. μια χαρά κάνω την δουλειά μου με 1.8

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, mphxths είπε

Προσωπικα αρχισα να πληρωνω για proton mail. Μετα απο καποιες βδομαδες ξεκινησε η φαση με την φρενιτιδα με τα VPN και αναβαθμισα το πακετο μου για να περιλαμβανει το "paid" vpn γιατι ηθελα το split tunneling και μονο η paid εκδοση του το ειχε. Πληρωνω με τον μηνα και βγαινει 12.99 ευρω (λινκ εδω). Σιγουρα αν πληρωσω μια και εξω ετησια συνδρομη θα μου εβγαινε πιο φτηνα , αλλα δεν μου περισσευει 100αρικο να το σκασω αυτη την στιγμη.
Βεβαια υπαρχει και σκετο το proton vpn (λινκ εδω) και βγαινει πιο οικονομικα. Ενα 60αρι για εναν χρονο το proton vpn plus και εχεις το κεφαλι σου ησυχο...

Άρα 2 χρόνια Proton που βρήκα με 86,11€ είναι καλά, τελική τιμή. Βγαίνει 3,59€ το μήνα.  https://protonvpn.com/l/special-partner-offer?url_id=849&utm_campaign=ww-all-2c-vpn-gro_aff-g_acq-partners_program&utm_source=aid-tune-2146&utm_medium=link&utm_term=vpn_home_plans_hfp_landing&utm_content=25&phfp=true#pricing

Ενώ NordVpn (Basic) βγαίνει 103,45 για 24 + 4 μήνες δλδ 3,69€ το μήνα. https://nordvpn.com/pricing/

Γιαυτό σε ρώτησα, για να το προτείνω. Ευχαριστώ.

EDIT: Αν ξέρει κάποιος αν γίνεται να μη πληρώσουμε Φ.Π.Α. και να βγει φθηνότερα, θα ήταν καλά.

Screenshot 2025-05-09 001459.png

Screenshot 2025-05-09 001601.png

Επεξ/σία από sakisgri
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Άρα 2 χρόνια Proton που βρήκα με 86,11€ είναι καλά, τελική τιμή.

Εγώ πριν πάρω το NordVPN είχα δοκιμάσει για καμιά εβδομάδα την free έκδοση του Proton VPN. Ήταν από τα λίγα που έδιναν αρκετά πράγματα σε free έκδοση. Μέχρι να καταλήξω τι και πως (και αφού ξεκαθαρίσω με το NordVPN)ίσως ξαναπάω προσωρινά εκεί.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ALBA13 είπε

Πάμε στην ουσία του θέματος ...

Έχω στείλει μήνυμα στους sellers Keyspremium και Piloteshopping και αναμένω απάντηση.

Καλό είναι γράφουμε ποιος γράφει σε ποιον και τι απάντηση παίρνει για να συντονιστούμε

μπας και πάρουμε πίσω τα λεφτά μας.

Keyspremium μου πρότεινε νέο κλειδί. Δεν το έχω αποδεχτεί ακόμα και αναρωτιέμαι

αν υπάρχει περίπτωση να είναι τόσο ηλίθιος που να μου στέλνει πάλι κλειδί που θα έχει πρόβλημα σε λίγες μέρες.

Τι λέτε εσείς?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 minutes ago, sakisgri said:

Άρα 2 χρόνια Proton που βρήκα με 86,11€ είναι καλά, τελική τιμή. Βγαίνει 3,59€ το μήνα.

Μια χαρα τιμη ειναι. 

Παιδια το free proton vpn εχει μονο 2-3 χωρες για σερβερς και σιγουρα δεν ειναι φουλ ταχυτητα. Επισης δεν εχει split tunneling , p2p servers , προσβαση σε streaming sites , κλπ. Για ολα αυτα πρεπει να πας στην paid εκδοση.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 1
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, mphxths είπε

Οπως ειπα , το proton vpn (ολο το πακετο βασικα , δεν ειναι μονο vpn) , το πληρωνω κανονικα. Απο παιχνιδια εχω μερικα στο steam και το diablo 4 που παιζω , προφανως και το πληρωνω κανονικα. Αν θελησω καποιο αλλο , και δεν ψηθω να το πληρωσω κανονικα , θα παω στον "θειο" , σιγουρα δεν θα παω σε κλειδαδικο. Την ιδια λογικη θα ειχα και για τα windows , αν χρειαζοταν να τα αγορασω , αλλα προς το παρον το φορητο μου , τα ειχε προεγκατεστημενα αρα και license στο bios. Απο προγραμματα , τα περισσοτερα , αν οχι ολα , που χρησιμοποιω ειναι free μιας και ειμαι απλος χρηστης και δεν εχω προχωρημενες αναγκες ωστε να παω σε καποιο paid προγραμμα...

Η φαση με τα κλειδαδικα ειναι γνωστη , απο τοτε που αγοραζε κοσμος κλειδια για windows και ελεγαν ολοι "ε ενταξει...2-3 ευρω δωσαμε..οσο κρατησει". Αρα παντα υπηρχε στο πισω μερος του μυαλου ολων οτι τα κλειδια εκει (στο όποιο κλειδαδικο) , δεν ειναι και ο,τι πιο σιγουρο , για να μην πω οχι πληρως νομιμα ως προς τον τροπο διαθεσης τους. Για αυτο δεν καταλαβαινω την εκπληξη καποιων για αυτο που συνεβη με το nord vpn. 

δεν συγκρίνεται ο θείος με τα κλειδιά 

από επίσημο θα πληρώσεις 2 και 3 φορές πάνω 

με τις νομοθεσίες κάναμε πίσω στις επισκέψεις των πειρατικών 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, sakisgri είπε

ότι χώρα και να βάλεις , το ποσό μένει ίδιο , δεν ξέρω αν διαλέξεις $ που έχει πέσει τι παίζει (αν θα έχεις έξτρα χρέωση απο την paypal/καρτα)

Αλλά είσαι oftopic 😂 καλύτερα εκεί

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

ότι χώρα και να βάλεις το ποσό , μένει ίδιο , δεν ξέρω αν διαλέξεις $ που έχει πέσει τι παίζει (αν θα έχεις έξτρα χρέωση απο την paypal/καρτα)

Αλλά είσαι oftopic 😂 καλύτερα εκεί

Μόλις το πήρα 🤭 ακριβώς αυτά πλήρωσα με Paypal. Θα το γράψω και εκεί.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, sakisgri είπε

Άρα 2 χρόνια Proton που βρήκα με 86,11€ είναι καλά, τελική τιμή. Βγαίνει 3,59€ το μήνα.  https://protonvpn.com/l/special-partner-offer?url_id=849&utm_campaign=ww-all-2c-vpn-gro_aff-g_acq-partners_program&utm_source=aid-tune-2146&utm_medium=link&utm_term=vpn_home_plans_hfp_landing&utm_content=25&phfp=true#pricing

Ενώ NordVpn (Basic) βγαίνει 103,45 για 24 + 4 μήνες δλδ 3,69€ το μήνα. https://nordvpn.com/pricing/

Γιαυτό σε ρώτησα, για να το προτείνω. Ευχαριστώ.

EDIT: Αν ξέρει κάποιος αν γίνεται να μη πληρώσουμε Φ.Π.Α. και να βγει φθηνότερα, θα ήταν καλά.

Screenshot 2025-05-09 001459.png

Screenshot 2025-05-09 001601.png

για Αλβανία λένε δεν πληρώνεις φπα 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimis98 είπε

για Αλβανία λένε δεν πληρώνεις φπα 

Πάει τώρα, το πήρα. Και μετά αν δούνε IP Ελλάδος, το ξέρουμε?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...