Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nostradamus1980 είπε

❤️VPNS❤️
NordVPN Επισημο Site 
27 μηνες Basic
Βαλε χωρα Αλβανια στο Checkout για να γλυτωσεις τον ΦΠΑ της ελλαδας
Σε Promotion παει στα 83.43
https://go.nordvpn.net...

Surfshark VPN με 58,52€ για 28 μηνες
Βαλε χωρα Αλβανια στο checkout για να μην πληρωσεις ΦΠΑ
Ο κυριος λογος που το προτεινω ενταντι του Nord ειναι το Wireguard που μπαινει πανευκολα στο Cudy για μεγιστες ταχυτητες σε μεγαλυτερες γραμμες"
Με το κουπονι Unboxs παει στα €58,52
https://get.surfshark....

Proton VPN
Πατα το λινκ παρε την προσφορα για 64% εκπτωση γυρνα την πληρωμη σε USD (δολλαρια)
Και πληρωσε ιδανικα με καρτα χωρις προμηθεια οπως η Revolut
Apo 86,11€ παει στα 76,14€ για 2 χρονια ή 3,17€ ο μηνας
Σε Promotion παει στα €76,14 https://go.getproton.m...

FastestVPN: Lifetime Subscription (10 Devices)
Σε Promotion παει στα €22,67
https://www.stacksocia...

το fastest αξιζει?

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Έχει δεχθεί πρόταση για refund κανείς από Digital_imperium; Προς το παρόν σε εμένα δεν έχει απαντήσει καν. Του έστειλα για refund κατευθείαν.

Και σε εμενα αυτος ουτε φωνη ουτε ακροαση.

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, thomasG4 είπε

Έχει δεχθεί πρόταση για refund κανείς από Digital_imperium; Προς το παρόν σε εμένα δεν έχει απαντήσει καν. Του έστειλα για refund κατευθείαν.

Και εγώ από αυτόν πήρα και ακόμα τίποτα από χτες το μεσημέρι. 

Δημοσ.
21 minutes ago, jimis98 said:

το fastest αξιζει?

Στο reddit πολλοί αναφέρουν ότι το έβαλαν και δεν δουλεύει ή αν δουλεύει έχει χαμηλές ταχύτητες.

Δημοσ.

Έστειλα και εγώ στον Piloteshopping από χθες και ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. Άλλος φίλος που πήρε από Keyspremium του απάντησε σε 5 λεπτά από την ώρα που του έστειλε μήνυμα και έχει προχωρήσει ήδη με refund.

Ίδωμεν.

• Thanks 1
Δημοσ.
35 minutes ago, kallair said:

Και σε εμενα αυτος ουτε φωνη ουτε ακροαση.

34 minutes ago, vagmouk said:

Και εγώ από αυτόν πήρα και ακόμα τίποτα από χτες το μεσημέρι. 

Μας βλέπω για claim σε 7 ημέρες.

Δημοσ.

Εχει κοπει μεχρι στιγμης σε καποιον που ειχε παρει το Complete πακετο? Δηλαδη με nordpass και nordlocker ή μονο οσοι ειχαν παρει σκετο vpn? Εμενα μου δουλευει ακομα το complete αλλα απο οτι φαινεται απλα περιμενουμε τη σειρα μας.

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, sarisn είπε

Έστειλα και εγώ στον Piloteshopping από χθες και ακόμα δεν έχω λάβει απάντηση. Άλλος φίλος που πήρε από Keyspremium του απάντησε σε 5 λεπτά από την ώρα που του έστειλε μήνυμα και έχει προχωρήσει ήδη με refund.

Ίδωμεν.

Έστειλα κι εγώ εχθές στον Piloteshopping και g2a και καμιά απάντηση. 

Δημοσ.

Να πω και εγώ ότι αν και έπαιζα μόνο με debrid υπηρεσία και stremio που είναι θεωρητικά αρκετό, είπα να πάρω το key για Nord από το g2a γιατί η τιμή ήταν πολύ ελκυστική και να το δοκιμάσω και σαν έξτρα δικλείδα στην android tv. Έληξε και σε εμένα, έστειλα τα αποδεικτικά από το chat με τη NordVPN στον keyspremium, μου προσέφερε άλλο κλειδί, το έκανα decline ζητώντας refund και μου το έδωσε μόλις. Σε λιγότερο από 24 ώρες. 

Να ευχαριστήσω το παιδί που έδωσε το σχεδόν δωρεάν key από eneba για το Shurfshark για 2 μήνες. Το kill switch του λειτουργεί άψογα σε android tv που το θέλω, οπότε λέω να το ψωνίσω από topcashback που έχει 50%. 

Λέτε αξίζει να περιμένω αυτούς τους 2 μήνες μπας και πάει ακόμα και 100% που ήταν παλιά ή παίζει να εξαφανιστεί και τελείως; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα την πω την αμαρτία μου, δεν αντέχω...

Τους τελευταίους μήνες γενικά χρησιμοποιούσα Proton free, μέχρι που κατάλαβα ότι το free πλάνο δεν υποστηρίζει torrents. Κάποια στιγμή γράφτηκα με 2,5 ευρώ για ένα μήνα σε NordVPN στο sharedsub, που τον επόμενο μήνα θα γίνονταν 3,5. Γρήγορα κατάλαβα ότι δεν είναι καλή λύση, αφού στον ίδιο λογαριασμό είναι κι άλλα 4-5 άτομα (άρα ξεχνάμε Meshnet κλπ), ενώ ο κάτοχος πρακτικά βγάζει τα έξοδά του από τους υπόλοιπους χρήστες. Πιθανότατα βγάζει και κέρδος, ενώ εμείς πληρώνουμε περισσότερα από όσα θα δίναμε για αποκλειστικά δικό μας 2ετές πλάνο... (άρα συνδρομές τύπου sharedsub συμφέρουν μόνο αν θέλεις VPN περιστασιακά για καναδυο μήνες, κάτι που δεν συνηθίζεται πλέον με τη νέα πραγματικότητα).

Οπότε μετά από χρόνια ενεργοποίησα ξανά "κανονικό" NordVPN με ένα offer που μου είχαν στείλει για 68 ευρώ τα 2 χρόνια (0% VAT αφού δήλωσα άκυρη χώρα, κλασική τακτική που γίνεται και στα κλειδάδικα). Το πήρα μαζί με φίλο, οπότε μας βγήκε ούτε 1,5 ευρώ το μήνα έκαστος. Στο Proton δεν βρήκα καλή τιμή, το ελάχιστο ήταν 100+ ευρώ και ό,τι και να έκανα δεν με άφηνε να αφαιρέσω το ΦΠΑ. Κακό του κεφαλιού τους.

Κάπου στο ενδιάμεσο πέτυχα αυτό το thread και έβλεπα κάτι ωραίες τιμές (15-25 ευρώ για κάτι που μόλις πλήρωσα 68), οπότε πριν 3 μέρες σκέφτηκα να ρωτήσω αν όντως οι λογαριασμοί δουλεύουν σωστά μακροπρόθεσμα, γιατί οι τιμές είναι πολύ καλές για να είναι αξιόπιστες. Μετά όμως σκέφτηκα ότι δεν μπορεί, δεν θα υπάρχει θέμα, για να παίρνει τόσος κόσμος όλο και κάποιος θα είχε παρατηρήσει πρόβλημα τόσο καιρό, οπότε μετάνιωσα και δεν ρώτησα τίποτα.

Που να ήξερα τι θα γινόταν μετά από λίγες ώρες... 😞

Επεξ/σία από nzeppos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nzeppos είπε

Θα την πω την αμαρτία μου, δεν αντέχω...

Τους τελευταίους μήνες γενικά χρησιμοποιούσα Proton free, μέχρι που κατάλαβα ότι το free πλάνο δεν υποστηρίζει torrents. Κάποια στιγμή γράφτηκα με 2,5 ευρώ για ένα μήνα σε NordVPN στο sharedsub, που τον επόμενο μήνα θα γίνονταν 3,5. Γρήγορα κατάλαβα ότι δεν είναι καλή λύση, αφού στον ίδιο λογαριασμό είναι κι άλλα 4-5 άτομα (άρα ξεχνάμε Meshnet κλπ), ενώ ο κάτοχος πρακτικά βγάζει τα έξοδά του από τους υπόλοιπους χρήστες. Πιθανότατα βγάζει και κέρδος, ενώ εμείς πληρώνουμε περισσότερα από όσα θα δίναμε για αποκλειστικά δικό μας 2ετές πλάνο... (άρα συνδρομές τύπου sharedsub συμφέρουν μόνο αν θέλεις VPN περιστασιακά για καναδυο μήνες, κάτι που δεν συνηθίζεται πλέον με τη νέα πραγματικότητα).

Οπότε μετά από χρόνια ενεργοποίησα ξανά "κανονικό" NordVPN με ένα offer που μου είχαν στείλει για 68 ευρώ τα 2 χρόνια (0% VAT αφού δήλωσα άκυρη χώρα, κλασική τακτική που γίνεται και στα κλειδάδικα). Στο Proton δεν βρήκα καλή τιμή, το ελάχιστο ήταν 100+ ευρώ και ό,τι και να έκανα δεν με άφηνε να αφαιρέσω το ΦΠΑ. Κακό του κεφαλιού τους.

Κάπου στο ενδιάμεσο πέτυχα αυτό το thread και έβλεπα κάτι ωραίες τιμές (15-25 ευρώ για κάτι που μόλις πλήρωσα 68), οπότε πριν 3 μέρες σκέφτηκα να ρωτήσω αν όντως οι λογαριασμοί δουλεύουν σωστά μακροπρόθεσμα, γιατί οι τιμές είναι πολύ καλές για να είναι αξιόπιστες. Μετά όμως σκέφτηκα ότι δεν μπορεί, δεν θα υπάρχει θέμα, για να παίρνει τόσος κόσμος όλο και κάποιος θα είχε παρατηρήσει πρόβλημα τόσο καιρό, οπότε. μετάνιωσα και δεν ρώτησα τίποτα.

Που να ήξερα τι θα γινόταν μετά από λίγες ώρες... 😞

Στείλε κι' εσύ στον seller και ο Θεός βοηθός!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, sarisn είπε

Στείλε κι' εσύ στον seller και ο Θεός βοηθός!

σε εμενα δεν απαντάει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, APPLEGEEK είπε

σε εμενα δεν απαντάει 

Γι' αυτό έγραψα και ο Θεός βοηθός! Ούτε σε μένα έχει απαντήσει ακόμα από χθες!

• Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...