Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, korakios είπε

γιατί ρωτάς εμάς ? Αφού εσύ έχεις το κλειδί 😛

δε νομίζω να χάνεται η κάλυψη μετά απο Χ διάστημα ή Χ αντικαταστάσεις ...

Δεν σου εμφανίζει το κλειδί προφανώς. Σου λέει ότι έχει στείλει ο πωλητής κλειδί και έχεις την επιλογή για accept ή decline. Μόνο άμα κάνεις accept εμφανίζεται το κλειδί και αυτόματα εννοείται πως τα βρήκατε με τον πωλητή και δεν έχεις μετα δικαίωμα για refund.

• Like 1
  • Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Jockey είπε

Δεν σου εμφανίζει το κλειδί προφανώς. Σου λέει ότι έχει στείλει ο πωλητής κλειδί και έχεις την επιλογή για accept ή decline. Μόνο άμα κάνεις accept εμφανίζεται το κλειδί και αυτόματα εννοείται πως τα βρήκατε με τον πωλητή και δεν έχεις μετα δικαίωμα για refund.

ε, τότε κάνε decline , μην αλλάζεις κλειδί ανα ~μήνα ....

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, achilleas1978 είπε

εγω ειχα παρει το basic, το κλειδι NVSREV

Εγώ πήρα ένα Basic και ένα Complete και τα 2 έχουν κωδικό NVSREV2kmmyx************* και τα 2 έφαγαν άκυρο...

Screenshot 2025-05-09 173734.png

Δημοσ.
2 ώρες πριν, anonik είπε

Keyspremium  μετα το decline στην προσφορά για αλλο κλειδί εκανε refund

Το ίδιο κι εγώ. Σήμερα του έγραψα στο G2A, μου πρότεινε νέο κλειδί, έκανα decline και μετά από μισή ώρα μου έστειλε για refund.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπείτε shoop.de που το pureVPN πληρώνει αυτή τη στιγμή και αφήστε τα κλειδάδικα.

image.png.bb47b200957a4efd1716879366339d4e.png

pm όποιος θέλει οδηγίες ;)

Υ.Γ. Σημαντικό: Το Port Forwarding κοστίζει έξτρα.

Επεξ/σία από darkmatinee
Δημοσ.

εγω εχθες τους εστειλα μυνημα στην σελιδα στο facebook, σημερα μου απαντησαν και ζητησαν το (αριθμο παραγγελιας) εστειλα τον αριθμο και τωρα περιμενω να δω τι θα μου πουν

Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkmatinee είπε

Μπείτε shoop.de που το pureVPN πληρώνει αυτή τη στιγμή και αφήστε τα κλειδάδικα.

image.png.bb47b200957a4efd1716879366339d4e.png

pm όποιος θέλει οδηγίες ;)

υπόψιν οτι θέλει έξτρα addon το port-forwarding για torrenting

• Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, Driver_3 said:

Όσοι ψωνίσατε από Digital_imperium αφήστε αρνητική κριτική και θα σας απαντήσει αμέσως. Μου πρότεινε άλλο κλειδί του είπα ότι θέλω refund και το έκανε αμέσως. 

Από τη πρώτη στιγμή έτσι το έκανα και δεν έχει απαντήσει.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Sebu είπε

Δεν βρισκονται ολοι στην ιδια θεση γιατι τεινω να πιστεψω οτι ειναι αποκλειστικα και μονο θεμα τυπου κλειδιου και οχι κατι που θα παρει σβαρνα τους παντες.

Για αυτο ρωτησα δειγματοληπτικα οσοι εχασαν τη συνδρομη τη κλειδι ειχαν στα 6 πρωτα στοιχεια.

Το κλειδι NVSREVxxxxxxxx αφορά τη Standard εκδοση που εχει μονο το Nord VPN. Αν αυτοι οι χρηστες τελικα ελαβαν και τις υπολοιπες υπηρεσιες, δεν επιτρεπεται και οντως καποιος εκ των εσω εκανε ματσακονια και εφτιαχνε κλειδια Standard στα οποια ομως εδινε πληρεις υπηρεσιες του Complete πακετου. Και προφανως πεφτει τσεκουρι.

Επισης τα πακετα συνδρομων Revolut, στο εισαγωγικο Plus πακετο δεν δινει Nord. Nord ξεκινα να δινει απο το Premium και πανω. Στο Revolut Premium σου δινει Nord Standard. Επομενως αν τα κλειδια που διερευσαν ηταν απο Revolut, ηταν για απλη υπηρεσια και μονο. Και επισης η Revolut συχνα πυκνα (περιπου 3-4 φορες κατ'ετος) προσφερει στον πελατη δωρεαν 3 μηνες Premium. Ο πελατης καβατζαρει και τις δωρεαν υπηρεσιες και μετα το 3μηνο ακυρωνει αζημιως τη συνδρομη Ρεβο αλλα κραταει τα αλλα εφοσον παραμενουν ενεργα.

Οποτε το πιθανοτερο ειναι οτι η Revolut εδωσε τη λιστα των πελατων (ref links) που εληξε το Premium promo και δεν ανανεωσαν και αυτους πηγε η Nord και εκοψε, ιδιως δε αν διαπιστωσε οτι αντι για Standard Nord ειχαν παραπανω.

Εχω κλειδί NVCREV που είχα πάρει απο τον Kingsafe και ειναι το Complete με Nordpass+Nordcloud και ακόμα δουλεύει..λέτε να την γλύτωσα? :ph34r:

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Nekrozontanos είπε

Εχω κλειδί NVCREV που είχα πάρει απο τον Kingsafe και ειναι το Complete με Nordpass+Nordcloud και ακόμα δουλεύει..λέτε να την γλύτωσα? :ph34r:

Εγώ από τον ίδιο που είχα κοντεύουν 24 ώρες και "άκρα του τάφου σιωπή"...είχα κάνει και review με 5 αστέρια και καλά λόγια...μπήκα τώρα τα 5 έγιναν 1 αστέρια και φυσικά UPDATE με το τι έγινε...και τελευταίο?......STAY AWAY....(κωδικός NVSREV2.....)

Επεξ/σία από ak156
  • Sad 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GABI9 είπε

παρομοιως απο kingsafe

Μην περιμένεις αδικα και εγώ απο εκεί πηρα. Καμία απάντηση, ασε που δεν εχει κανενα listing πλέον στο σαιτ.

Άνοιξα τίκετ με G2A 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...