kallair Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 4 λεπτά πριν, korakios είπε που θα σου πει , περίμενε 7 μέρες 😛 Μα το εκανα φιλε μου κ πηρα το refund για τις 2 εναπομειναντες (απο τις 3) συνδρομες που μου ειχαν ακυρωθει. 2
ak156 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 3 λεπτά πριν, korakios είπε που θα σου πει , περίμενε 7 μέρες 😛 Βλέπεις ότι δεν ισχύει αυτό παντού (τουλάχιστον όπως έγραψαν πιο πάνω). Μάλλον χάθηκε η μπάλα από τα πολλά requests και ενεργούν διαφορετικά σε κάθε περίπτωση? ανά υπάλληλο? ποιος ξέρει. Εμείς θέλουμε να τελειώνουμε με μια τόσο καθαρή εξαπάτηση. Κακό είναι? 2
korakios Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 4 λεπτά πριν, ak156 είπε Βλέπεις ότι δεν ισχύει αυτό παντού (τουλάχιστον όπως έγραψαν πιο πάνω). Μάλλον χάθηκε η μπάλα από τα πολλά requests και ενεργούν διαφορετικά σε κάθε περίπτωση? ανά υπάλληλο? ποιος ξέρει. Εμείς θέλουμε να τελειώνουμε με μια τόσο καθαρή εξαπάτηση. Κακό είναι? Κακό στην υγεία και μόνο . Κατα τα άλλα απο όσο φαίνεται, τα λεφτά δεν τα έχασε κανένας 2
Zo0 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 15 λεπτά πριν, kallair είπε Μα το εκανα φιλε μου κ πηρα το refund για τις 2 εναπομειναντες (απο τις 3) συνδρομες που μου ειχαν ακυρωθει. Πώς κάνουμε refund? δώστε τα φώτα σας
sakisgri Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου (επεξεργασμένο) Και εγώ άνοιξα στην G2A, είχα πάρει 2 και μου επέστρεψαν τα χρήματα για το ένα (σε μια ώρα) αλλά για το άλλο μάλλον νομίζουν άνοιξα ticket 2 φορές και το έκλεισαν χωρίς επιστροφή. Ξανά έστειλα να δείχνω ότι είναι 2 διαφορετικά κλειδιά και αγορασμένα σε διαφορετικό χρόνο από διαφορετικούς πωλητές, άντε να δούμε πως θα πάει αυτό.... 33 λεπτά πριν, Zo0 είπε Πώς κάνουμε refund? δώστε τα φώτα σας Γράψε το "Order number" από εκεί που θα δεις στη 1 φώτο Πάτα στο 1 μετά το 2 όπως βλέπεις στη 2 φώτο Συμπλήρωσε αυτά που βλέπεις έγραψα στη 3 φώτο Αν δεν έχεις απάντηση από την Nord, βάλε αυτό: (αν έχεις screenshots από την απάντηση από την Nord, ανέβασε αυτές, αντί να κάνεις copy-paste αυτο κάτω) Based on the details you've provided, the Nord activation codes in question were purchased through an unauthorized reseller. We would like to clarify that G2A is not an authorized distributor of Nord activation codes, and as such, we cannot guarantee the legitimacy, origin, or continued validity of codes acquired via this reseller. Additionally, please be aware that these codes are only valid for as long as the original Revolut account holder maintains an active and eligible subscription. If that person chooses to terminate the subscription, it expires, or otherwise becomes ineligible, access to Nord services provided through these codes is revoked without prior notice in line with Revolut’s terms of use. As a result, any services you have activated using these codes may be cancelled at any time. Sorry που είναι λίγο πρόχειρο, αν έχεις κάποια απορία, ρώτα. Επεξ/σία 9 Μαϊου από sakisgri 3
Euromaster Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου μου απαντησαν να μου στειλουν αλλον κωδικο, να τον παρω η θα εχουμε ακυρωσεις, παλι οποτε να ζητησω τα λεφτα πισω και να τελειωνει εδω? Ειναι δηλ ρισκο να προσπαθησω ξανα την ολη διαδικασια με νεο κωδικο λετε?
thomasG4 Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου Πήρα refund από Digital_imperium αφότου του έστειλα εκ νέου μήνυμα. Μου προτείνει καινούριο key στην αρχή και όταν το αρνήθηκα, μου στέλνει refund. 1
korakios Δημοσ. 9 Μαϊου Δημοσ. 9 Μαϊου 6 λεπτά πριν, Euromaster είπε μου απαντησαν να μου στειλουν αλλον κωδικο, να τον παρω η θα εχουμε ακυρωσεις, παλι οποτε να ζητησω τα λεφτα πισω και να τελειωνει εδω? Ειναι δηλ ρισκο να προσπαθησω ξανα την ολη διαδικασια με νεο κωδικο λετε? refund ή ενεργοποίηση νέου κλειδιού ανα μήνα 😂 Δε συμφέρει κανέναν πωλητή να σας δώσει κανονικό κλειδί
Mhlogiatros Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Kλειδι με το μηνα ; Kαλα κατσετε να παιζετε με αυτους ...
dimitris21gr Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) Είδα και εγώ ότι έληξε σήμερα και ξαφνιάστηκα, μπήκα μετά εδώ και είδα τον χαμό που επικράτησε... Άνοιξα και εγώ ticket για refund στον πωλητή Keyspremium Επεξ/σία 10 Μαϊου από dimitris21gr 1
Asevastos Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, thomasG4 είπε Πήρα refund από Digital_imperium αφότου του έστειλα εκ νέου μήνυμα. Μου προτείνει καινούριο key στην αρχή και όταν το αρνήθηκα, μου στέλνει refund. Και εγώ σε αυτόν έστειλα χθες, δεν απάντησε ακόμα. Έκανα αρνητική κ άνοιξα case και με g2a. Θα μοιραστώ ότι νεότερο. Edit: μόλις απάντησε Αναφορά σε κείμενο We are very sorry for the situation but unfortunately we were cheated by our distributor, please let us know if the code replacement will be ok? Sorry for the delays but we really got a lot of requests through this situation Εντάξει, μου έστειλε αίτημα για refund κ ζήτησε να αλλάξω την κριτική γιατί "δεν είμαι απατεώνας απλά με ξεγέλαγε ο προμηθευτής μου" λέει... Επεξ/σία 10 Μαϊου από Asevastos
madboy Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Είχα αγοράσει και εγώ μια άδεια από τον Digital Imperium και του έστειλα μήνυμα στις 11 το πρωί. Τα μεσάνυχτα μου απάντησε για αποστολή νέου κωδικού, του είπα ότι δεν εμπιστεύομαι ότι δεν θα έχω πάλι πρόβλημα και ζήτησα επιστροφή χρημάτων. Σε ελάχιστα λεπτά μου έστειλε λινκ για refund. Προφανώς και δεν περίμενα η άδεια να είναι legit σε αυτά τα χρήματα για 2 χρόνια. Υπολόγιζα κάνα εξάμηνο περίπου αλλά τελικά είχα μεγάλες προσδοκίες.😁 Τουλάχιστον κάναμε μια δοκιμή ενός μήνα στο NordVpn όσον αφορά την λειτουργία του.
APPLEGEEK Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου 11 ώρες πριν, sakisgri είπε Και εγώ άνοιξα στην G2A, είχα πάρει 2 και μου επέστρεψαν τα χρήματα για το ένα (σε μια ώρα) αλλά για το άλλο μάλλον νομίζουν άνοιξα ticket 2 φορές και το έκλεισαν χωρίς επιστροφή. Ξανά έστειλα να δείχνω ότι είναι 2 διαφορετικά κλειδιά και αγορασμένα σε διαφορετικό χρόνο από διαφορετικούς πωλητές, άντε να δούμε πως θα πάει αυτό.... Γράψε το "Order number" από εκεί που θα δεις στη 1 φώτο Πάτα στο 1 μετά το 2 όπως βλέπεις στη 2 φώτο Συμπλήρωσε αυτά που βλέπεις έγραψα στη 3 φώτο Αν δεν έχεις απάντηση από την Nord, βάλε αυτό: (αν έχεις screenshots από την απάντηση από την Nord, ανέβασε αυτές, αντί να κάνεις copy-paste αυτο κάτω) Based on the details you've provided, the Nord activation codes in question were purchased through an unauthorized reseller. We would like to clarify that G2A is not an authorized distributor of Nord activation codes, and as such, we cannot guarantee the legitimacy, origin, or continued validity of codes acquired via this reseller. Additionally, please be aware that these codes are only valid for as long as the original Revolut account holder maintains an active and eligible subscription. If that person chooses to terminate the subscription, it expires, or otherwise becomes ineligible, access to Nord services provided through these codes is revoked without prior notice in line with Revolut’s terms of use. As a result, any services you have activated using these codes may be cancelled at any time. Sorry που είναι λίγο πρόχειρο, αν έχεις κάποια απορία, ρώτα. σε ποσες μερες απαντανε; Our response times are now longer than usual due to a higher number of requests. If you've already sent us a ticket, we'll help you there. New tickets about the same issue will be closed. NORD VPN EXPIRED IN Created 13 minutes agoWAITING FOR SUPPORT 1 λεπτό πριν, APPLEGEEK είπε σε ποσες μερες απαντανε; Our response times are now longer than usual due to a higher number of requests. If you've already sent us a ticket, we'll help you there. New tickets about the same issue will be closed. NORD VPN EXPIRED IN Created 13 minutes agoWAITING FOR SUPPORT General Question Created 22 hours agoWAITING FOR SELLER
lgre_p Δημοσ. 10 Μαϊου Δημοσ. 10 Μαϊου Είχα στείλει μήνυμα στον πωλητή και εχθές το βράδυ έστειλε άλλο κλειδί το οποίο ενεργοποιήθηκε κανονικά. Θα δούμε πως πάει και αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις