Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lgre_p είπε

Είχα στείλει μήνυμα στον πωλητή και εχθές το βράδυ έστειλε άλλο κλειδί το οποίο ενεργοποιήθηκε κανονικά. 

Είναι και αυτό της μορφής xxxxREVxxxxx?

• Απαντ. 1,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, korakios είπε

που θα σου πει , περίμενε 7 μέρες 😛

ευχαριστουμε για την γνωση που μοιραζεις μαζι με ειρωνια, αλλα ολα λαθος τα λες , ανοιξα ticket μετα απο 1 μιση μερα που δεν απαντησε ο kingsafe κ μια χαρα μου κανει επιστροφη η πλατφορμα, μου ζητησαν συγνωμη κ εναν κωδικο εκπτωσης..

• Like 2
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, GABI9 είπε

ευχαριστουμε για την γνωση που μοιραζεις μαζι με ειρωνια, αλλα ολα λαθος τα λες , ανοιξα ticket μετα απο 1 μιση μερα που δεν απαντησε ο kingsafe κ μια χαρα μου κανει επιστροφη η πλατφορμα, μου ζητησαν συγνωμη κ εναν κωδικο εκπτωσης..

Εμένα πάντως με ακριβώς ίδια στοιχεία ΔΕΝ μου έχει απαντήσει ΚΑΝΕΙΣ από τους 2 (g2a και Kingsafe). Μάλιστα έχω κάνει και στους 2 follow up μηνύματα με επιπλέον screenshots. Αντίθετα το NordVPN μου απάντησε σχεδόν άμεσα και μάλιστα 2 φορές, επειδή άνοιξα 2 tickets. Βέβαια πρόκειται για τυπικά μηνύματα που στέλνουν σε όλους (αλλά με "υπογραφή" διαφορετικού υπαλλήλου το καθένα😁 - διαφορετικά τμήματα ίσως?).

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, GABI9 είπε

Μετα απο 9 ωρες μου απαντησαν, εσυ ποτε το ανοιξες?

Και την ώρα που μιλούσα μαζί σου πλάκωσαν τα emails και βλέπω πλέον το εξής😉😎

Στιγμιότυπο οθόνης 2025-05-10 102302.png

Επεξ/σία από ak156
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για οποιον ζητησει επιστροφη στην πλατφορμα δεν χρειαζεται ουτε screeshots σαν αποδεικτικα εγω δεν εβαλα, το καταλαβαινουν αμεσως απο το νουμερο της αγορας κ τον πωλητη γιατι εγινε μαζικα το κλεισιμο των λογαριασμων απο την nord. 

Επεξ/σία από GABI9
Δημοσ.
15 hours ago, Sebu said:

Προς το παρον οι C οχι απο οτι εχω δει οσοι ποσταραν απαντησεις με κλειδια. Τα C αντιστοιχουν σε πακετο συνδρομης Revolut Ultra που ο αλλος πληρωνει συνδρομη 55 ευρω το μηνα. Δεν ειναι ο τυπος χρηστη που εχει δοκιμαστικη συνδρομη Revo και θα την ακυρωσει.

Οσοι ενδεχομενα εχουν κοπει απο C ειδα στα σχολια οτι ηταν απο συνδυασμο κλειδιων γιατι ενω πηραν μια Α υπηρεσια με ενα κλειδι μετα εβλεπαν εδω μεσα τα αρχικα σχολια και ελεγαν γιατι εγω δεν ελαβα κ τις αλλες υπηρεσιες με τα ιδια χρηματα? Και ελαβαν νεο κλειδι ακομα και με C. Αλλα αν το αρχικο ηταν απο Revo Premium που ακυρωθηκε, δεν μπορει να σου αφησει τις συνοδες υπηρεσιες με το complete κλειδι χωρις να εχεις το Nord VPN.

Αγόρασα κι εγώ διετή συνδρομή από τον πωλητή Kingsafe και μάλιστα 2 ώρες πριν βαρέσει το κανόνι (αρχίσουν οι μαζικές ακυρώσεις και οι διαμαρτυρίες/καταγγελίες των πελατών)
Το activation code (voucher) που έλαβα είναι της μορφής NVSREV2xxxxxxxxxx, ξέρουμε σε ποιο πακέτο Revolut (Plus, Premium, Metal, Ultra) αντιστοιχεί;
Προς το παρόν (2 μέρες όλες κι όλες) το VPN λειτουργεί κανονικά και στο account ημερομηνία λήξης είναι η 8η Μαΐου 2027.
Το ερώτημα είναι, το αφήνω ως έχει; Ή ενεργώ προκαταβολικά; (θεωρώντας πως το αργότερο σε ένα μήνα η Nord θα το ακυρώσει)
Αυτή η αβεβαιότητα θα μας φάει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, vagmouk said:

Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό? 5-10% εντάξει αλλά 100% πως εξηγείται? Μήπως είναι έως 100% και τελικά δεν παίρνεις ούτε τα μισά? 

Επεξ/σία από letom
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, letom είπε

Πώς είναι δυνατόν να γίνεται αυτό? 5-10% εντάξει αλλά 100% πως εξηγείται? Μήπως είναι έως 100% και τελικά δεν παίρνεις ούτε τα μισά? 

Απο αυτούς αγοράζω συνήθως συνδρομές Vpn και ισχύει κανονικά αυτό που γράφουν αρκεί να τηρούνται οι όροι που θέτουν σε κάθε καμπάνια.Στο Nord πχ ισχύει μόνο για νέα accounts και θα πάρεις 100% αν αγοράσεις το βασικό πακέτο χωρίς έξτρα add ons πχ Nord Locker.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, 9-11 είπε

Προς το παρόν (2 μέρες όλες κι όλες) το VPN λειτουργεί κανονικά και στο account ημερομηνία λήξης είναι η 8η Μαΐου 2027.
Το ερώτημα είναι, το αφήνω ως έχει; Ή ενεργώ προκαταβολικά; (θεωρώντας πως το αργότερο σε ένα μήνα η Nord θα το ακυρώσει)
Αυτή η αβεβαιότητα θα μας φάει...

Το αφήνεις και μόλις τυχόν "σκάσει" το πρόβλημα, κατευθείαν ticket στο g2a....o Kingsafe έκανε την πάπια😁...έχε από τώρα έτοιμο το κείμενο του ticket (μην χάσεις χρόνο τότε😁).

• Like 1
Δημοσ.

ομοιοπαθης απο g2a με nordvpn.

ψαχνω στο site της g2a e-mail για refund (αφου μιλησα με Nordvpn και μου ειπαν μιλα μαζι τους και ζητα τα λεφτα σου πισω) και δεν μπορω να βρω e-mail επικοινωνιας. 

Μπορει κανεις να μου πει κανα mail ή αλλο τροπο επικοινωνιας?

Σας ευχαριστω

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vagmouk είπε

Απο αυτούς αγοράζω συνήθως συνδρομές Vpn και ισχύει κανονικά αυτό που γράφουν αρκεί να τηρούνται οι όροι που θέτουν σε κάθε καμπάνια.Στο Nord πχ ισχύει μόνο για νέα accounts και θα πάρεις 100% αν αγοράσεις το βασικό πακέτο χωρίς έξτρα add ons πχ Nord Locker.

Δηλαδή αν αγορασεις το plus δεν θα πάρεις cash back?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...